Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren

Blog

Wie is de goedkoopste energie maatschappij

11/08/2016

De goedkoopste energiemaatschappij vinden is makkelijk. Wie is de goedkoopste energie maatschappij? Dat is een vraag wat veel mensen bezig houdt. Vooral als ze hun energierekening onder ogen krijgen. Deze blijkt voor veel mensen vaak veel te hoog. Gelukkig kunt u daar zelf gemakkelijk wat aan doen. Met behulp van Goedkoopste-energiemaatschappij.nl.
Vind de goedkoopste energie maatschappij
Goedkoopste-energiemaatschappij.nl (Read More)

Alle klanten van NL energie moeten dubbel betalen

31/08/2015

De Nederlandse energie maatschappij stuurt vanaf 1 september 2015 de energierekening van te voren in plaats van achteraf. Dus alle klanten krijgen in september een dubbele energierekening. En daar zijn veel mensen niet zo gelukkig mee. Niemand zit te wachten op een dubbele energierekening. Stelt u zich eens voor. U heb net een moeilijke maand achter (Read More)

Grote energieleverancier verliest veel klanten

26/01/2016

Energieleverancier Essent zag net als in 2014 ook in 2015 veel van haar klanten vertrekken naar een andere energieleverancier. Met name in de provincie Overijssel verloor Essent veel klanten. Essent was voor het opengooien van de energiemarkt de traditionele energieleverancier van Overijssel. In deze regio stapten dan ook veel klanten over naar Nuon die hen (Read More)

Steeds meer mensen stappen over van energiebedrijf

01/05/2015

Uit recent onderzoek van de ACM is gebleken dat de Nederlandse huishoudens steeds vaker overstappen naar een andere energieleverancier.
In 2014 hebben 13,3% Nederlanders de overstap gemaakt naar een ander energiebedrijf. Uit het onderzoek kwam ook naar voren dat de overstap over het algemeen soepel verloopt. De tevredenheid over de overstap is ook hoog te noemen dit (Read More)

Energie vergelijken loont

27/04/2017

Steeds meer mensen willen weten wie de goedkoopste energieleverancier van Nederland is. Logisch ook. Want uit onderzoek van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) is gebleken dat duizenden huishoudens fors kunnen besparen als ze kiezen voor een goedkopere leverancier voor hun gas en elektriciteit, oftewel energie. Heeft u een gemiddeld energieverbruik dan kan uw besparing (Read More)

Zorgpremie prijzen zullen licht stijgen

16/11/2014

Een aantal verzekeraars hebben de prijzen van hun basisverzekering bekend gemaakt. Hieruit blijft dat de premies licht zullen stijgen.
Dit komt onder andere door het afschaffen van de AWBZ, die door een aantal andere regelingen worden vervangen. Hierdoor krijgen de zorgverzekeraars er extra taken bij, zoals wijkverpleging en zorg aan huis.
De basispremie voor klanten van Holland (Read More)

Kabinet wilt concurrentie op netwerk UPC en Ziggo

11/11/2014

Minister Henk Kamp schrijft aan de Tweede Kamer dat het kabinet liever meer concurrentie ziet op het kabelnetwerk, zeker nu UPC en Ziggo toestemming hebben gekregen om te mogen fuseren.
“Het kabinet vindt dat een marktstructuur met twee netwerken en twee aanbieders, onvoldoende concurrentiekracht borgt”, schrijft Kamp. “Het kabinet zou het wenselijk vinden dat niet alleen (Read More)

Ziggo helpdesk onbereikbaar wegens sponsordeal Ajax

10/11/2014

Ziggo heeft een sponsordeal gesloten met Ajax. Hierdoor hebben ze een deel van hun klantenbestand in het harnas gejaagd en is op Vrijdag 7 November de klantenservice overbelast geraakt. Vooral de Feyenoord aanhangers hebben felle kritiek geuit op de keuze van de kabelaar en hebben al snel de wens uitgesproken om hun abbonement bij Ziggo (Read More)

verzekeraars publiceren klantgerichtheidscijfers AFM

25/08/2014

De Autoriteit Financiële Markten houdt toezicht op banken, verzekeraars en andere financiële instellingen. Eén van de zaken die ze bijhouden is de klantgerichtheid van de financiële dienstverleners. De resultaten hiervan mogen ze echter niet zelf bekend maken. Op grond van een oproep van verschillende consumenten organisaties, gaan Delta Lloyd, Achmea en Vivat de cijfers die (Read More)

Jaarrekening Warme Winter

20/02/2014

Wellicht kijk je nu beteuterd naar die nieuwe schaatsen die ongebruikt in de kast blijven liggen en constateer je dat de kans om dit jaar op natuurijs te schaatsen kleiner en kleiner wordt.  Maar of je nu een liefhebber van ouderwets strenge winters bent of niet, goed voor je portemonnee is het wel! Het warme (Read More)

Grote verschillen basispremie zorgverzekeringen

26/11/2013

De basispremie voor de zorgverzekering is gemiddeld met 9 procent gedaald ten opzichte van vorig jaar. Maar de onderlinge verschillen tussen de verzekeringen kunnen niet groter zijn. Het goedkoopste tarief is van Unive Zekur. Met een eigen risico van 860 euro kost deze 65,25 euro per maand. Unive Zekur stelt zich voor als een jongerenverzekering, (Read More)

Goedkoopste Zorgverzekering 2014 kost 57,92 euro

23/11/2013

Door de prijzenoorlog tussen de zorgverzekeraars zijn de prijzen flink omlaag gekelderd. Er is echter één verzekering die de kroon spant. Dit is de speciale studentenzorgverzekering van Studenten Goed Verzekerd, waarvoor een maandelijke premie van 57,92 betaald moet worden. Nog nooit eerder heeft er zo’n goedkope zorgverzekering bestaan.
Er gelden echter wel veel beperkingen voor deze (Read More)

HEMA komt met Zorgverzekering

10/11/2013

De HEMA heeft onlangs aangekondigd dat ze onder hun eigen merknaam zorgverzekeringen gaan verkopen. Deze verzekeringen worden in samenwerking met zorgverzekeraar Mensis aangeboden. De basispremie van de HEMA zorgverzekering bedraagt 89 euro per maand bij het wettelijk eigen risico van 360 euro, en 69 euro als de eigen risico 860 euro mag bedragen. Hier bovenop (Read More)

FBTO laat consument motorverzekering ontwikkelen

09/11/2013

Op de website Onderling.nl had de verzekeraar FBTO het publiek gevraagd om tot een nieuw verzekeringsproduct of dienst op het gebied van mobiliteit te komen. Een jury nomineerde vijf ideeën van de in totaal 49 inzendingen. Het winnende idee kwam van Frank Smeets. Hij bedacht de flexibele motorverzekering ‘Motorverzekering Aan en Uit!’, die naar behoeven (Read More)

Miljoenenstrop dreigt voor Delta Lloyd

03/11/2013

Verzekeringsmaatschappij Delta Lloyd verkoopt arbeidsongeschiktheidspolissen aan bedrijven. Onder andere de Universiteit Utrecht, het Deventer Ziekenhuis en supermarktketen Dirk van den Broek nemen deze polissen van Delta Lloyd af. De verzekeraar wou deze premies met ruim 500 procent verhogen. In het geval van de Universiteit Utrecht gaat de premie omhoog van 400.000 naar 1.080.000 euro, en (Read More)

Flinke toename in particuliere zonneenergie gebruikers

03/11/2013

In 2013 is het aantal huishoudens die hun stroom zelf opwekt gestegen naar 110.000 huishoudens. Ook al is dit een aardig succes, het is nog altijd maar een klein percentage van het totaal aantal huishoudens in Nederland. Daarom biedt het kabinet vanaf 2014 een stimuleringsmaatregel aan. De BTW kan namelijk terug worden gevraagd van zonnepanelen (Read More)

Beltegoed moet langer houdbaar zijn

20/10/2013

Minister Kamp van Economische Zaken heeft onlangs de Tweede Kamer geïnformeerd over een aantal consumentenzaken in de telecommarkt. In een brief aan de Tweede Kamer besprak hij onder andere de stand van zaken met betrekking tot de houdbaarheid van bel-, sms- en datategoeden, het overstappen in de consumenten markt, en transparantie in de kosten van (Read More)

Medewerker Ziggo verliest laptop met 40.000 klantgegevens

13/10/2013

Van een medewerker van de afdeling onderzoek is een laptop gestolen met daarop de gegevens van 40.000 klanten, zoals de naam, het email adres en het onderwerp waarover de klanten contact hadden met de klantenservice. Volgens Ziggo was er een oude laptop gebruikt die niet van encryptie was voorzien, nieuwere laptops in het bedrijf zijn (Read More)

RTL blokkeert telefoon Plassterk

13/10/2013

Vodafone had een aantal jaren geleden een manier geintroduceerd om zo eenvoudig mogelijk je eigen telefoon te blokkeren als je ‘m verloren had. Je kon dan naar een speciaal nummer bellen en dan vervolgens je eigen telefoonnummer invoeren. Er werd verder geen enkele controlevraag gesteld.
RTL Nieuws heeft gedemonstreerd dat je op deze manier ook (Read More)

Nieuwe Slimme Energie intiatieven in de startblokken

07/10/2013

Consumenten gaan steeds bewuster om met het gebruiken van energie. Dat is niet alleen omdat het verbruik van energie steeds duurder wordt, maar ook omdat mensen steeds bewuster met elkaar en met de omgeving willen omgaan. Bovendien worden middelen als bijvoorbeeld zonnepanelen, steeds toegankelijker voor de gewone man. Hierdoor verandert de consument langzamerhand in een (Read More)