Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren

Energie

Wie is de goedkoopste energie maatschappij

11/08/2016

De goedkoopste energiemaatschappij vinden is makkelijk. Wie is de goedkoopste energie maatschappij? Dat is een vraag wat veel mensen bezig houdt. Vooral als ze hun energierekening onder ogen krijgen. Deze blijkt voor veel mensen vaak veel te hoog. Gelukkig kunt u daar zelf gemakkelijk wat aan doen. Met behulp van Goedkoopste-energiemaatschappij.nl.
Vind de goedkoopste energie maatschappij
Goedkoopste-energiemaatschappij.nl (Read More)

Alle klanten van NL energie moeten dubbel betalen

31/08/2015

De Nederlandse energie maatschappij stuurt vanaf 1 september 2015 de energierekening van te voren in plaats van achteraf. Dus alle klanten krijgen in september een dubbele energierekening. En daar zijn veel mensen niet zo gelukkig mee. Niemand zit te wachten op een dubbele energierekening. Stelt u zich eens voor. U heb net een moeilijke maand achter (Read More)

Grote energieleverancier verliest veel klanten

26/01/2016

Energieleverancier Essent zag net als in 2014 ook in 2015 veel van haar klanten vertrekken naar een andere energieleverancier. Met name in de provincie Overijssel verloor Essent veel klanten. Essent was voor het opengooien van de energiemarkt de traditionele energieleverancier van Overijssel. In deze regio stapten dan ook veel klanten over naar Nuon die hen (Read More)

Steeds meer mensen stappen over van energiebedrijf

01/05/2015

Uit recent onderzoek van de ACM is gebleken dat de Nederlandse huishoudens steeds vaker overstappen naar een andere energieleverancier.
In 2014 hebben 13,3% Nederlanders de overstap gemaakt naar een ander energiebedrijf. Uit het onderzoek kwam ook naar voren dat de overstap over het algemeen soepel verloopt. De tevredenheid over de overstap is ook hoog te noemen dit (Read More)

Energie vergelijken loont

27/04/2017

Steeds meer mensen willen weten wie de goedkoopste energieleverancier van Nederland is. Logisch ook. Want uit onderzoek van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) is gebleken dat duizenden huishoudens fors kunnen besparen als ze kiezen voor een goedkopere leverancier voor hun gas en elektriciteit, oftewel energie. Heeft u een gemiddeld energieverbruik dan kan uw besparing (Read More)

Jaarrekening Warme Winter

20/02/2014

Wellicht kijk je nu beteuterd naar die nieuwe schaatsen die ongebruikt in de kast blijven liggen en constateer je dat de kans om dit jaar op natuurijs te schaatsen kleiner en kleiner wordt.  Maar of je nu een liefhebber van ouderwets strenge winters bent of niet, goed voor je portemonnee is het wel! Het warme (Read More)

Flinke toename in particuliere zonneenergie gebruikers

03/11/2013

In 2013 is het aantal huishoudens die hun stroom zelf opwekt gestegen naar 110.000 huishoudens. Ook al is dit een aardig succes, het is nog altijd maar een klein percentage van het totaal aantal huishoudens in Nederland. Daarom biedt het kabinet vanaf 2014 een stimuleringsmaatregel aan. De BTW kan namelijk terug worden gevraagd van zonnepanelen (Read More)

Nieuwe Slimme Energie intiatieven in de startblokken

07/10/2013

Consumenten gaan steeds bewuster om met het gebruiken van energie. Dat is niet alleen omdat het verbruik van energie steeds duurder wordt, maar ook omdat mensen steeds bewuster met elkaar en met de omgeving willen omgaan. Bovendien worden middelen als bijvoorbeeld zonnepanelen, steeds toegankelijker voor de gewone man. Hierdoor verandert de consument langzamerhand in een (Read More)

Waar komt ons grijze stroom vandaan?

30/09/2013

In de afgelopen jaren zijn er in Columbia allerlei misstanden aan het licht gekomen rondom het winnen van steenkool ten behoeve van Nederlandse grijze stroom. Met name bij het mijnbouwbedrijf Drummond, waar een kwart van de Nederlandse steenkool vandaan komt, zijn de milieu- en arbeidsomstandigheden zwaar achteruit gegaan. Zodoende heeft dit bedrijf zich schuldig gemaakt (Read More)

80% energiebesparing door koelingsinnovatie

18/09/2013

Het bedrijf V-Tex Technology heeft een apparaat ontwikkeld om drankjes in 45 seconden van kamertemperatuur naar 4 graden celcius te koelen. Dit koeltempo wordt bereikt door de dranken op een specifieke manier te schudden tijdens het koelen. Deze innovatie zorgt ervoor dat dranken niet meer continu in een koeling hoeven te staan. Dit kan uiteindelijk (Read More)

Het Nationale Energieaccoord : “schonere energie, meer banen”

08/09/2013

Meer dan 40 partijen hebben afgelopen vrijdag hun handtekenng gezet onder het “Nationale Energieaccoord”. Volgens Minister Kamp van Economische Zaken zorgt dit accoord voor schonere energie, meer banen, en wordt er geinvesteerd in energiebesparing, innovatie en scholing. Op termijn is het ook de bedoeling dat de resultaten van deze investeringen een positief effect hebben op (Read More)

De revolutie op de Energiemarkt

26/07/2013

In het bedrijfsleven wordt de term “dinosaurus” gebruikt voor bedrijven die vasthouden aan oude idealen en klantrelaties. In de energiesector zijn er drie van dit soort bedrijven: Nuon, Eneco en Essent. Het zijn energieproducenten die in de afgelopen jaren veel hebben geinvesteerd in het opwekken van energie met gas en kolen. Hiermee hebben ze in (Read More)