Budget Energie

Budget Energie werd eind 2011 opgericht en richt zich vooral op consumenten. Op dit moment is Budget energe één van de snelst groeiende nieuwkomers in de markt. Budget energie manifesteert zich voornamelijk online als prijsvechter en heeft nu zo’n 150.000 klanten. Budget Energie doet vaak mee met collectieve energie-inkoopacties. Zo won Budget energie vele veilingen van de ANWB, de ConsumentenBond, de Vereniging Eigen Huis en van de ANBO (Ouderenbond). Ook in diverse prijsvergelijkers zoals Vergelijk.com, Energievergelijking.nl en Pricewatch.nl is Budget Energie vaak in de top 3 te vinden.

Budget Energie ervaringen

Geef Budget Energie een beoordeling

223 Budget Energie ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Energietarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Erik Vissers
09/06/2017
via website
thumbs down

Mijn moeder is naar een zorginstelling verhuisd en nu wil Budget Energie de boete innen omdat ze haar contract niet uitgezeten heeft. Beetje zielig toch?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Nicole
04/06/2017
via website
thumbs up

Ik ben overgestapt naar budget energie en ik ben zeer tevreden met de benadering aan de deur. De jongen die bij ons aan de deur stond was hartstikke netjes en zeer beleefd. Ik heb meer mensen aan de deur gehad, alleen budget energie legt het goed uit en zeer duidelijk. Uiteindelijk door de zelfvertrouwen van de adviseur was ik overtuigd om bij budget energie te tekenen. Ik heb meteen het contract afgesloten aan de deur en ik heb gekregen wat mij verteld werd. Alles werd vlekkeloos geregeld en ik heb nergens omkijken naar. Dankjewel Tarek (naam van de adviseur).

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
de Jong
22/05/2017
via website
thumbs down

Hele slechte ervaring met Budget Incasso.

Wist dat ik moest bijbetalen dus netjes een mail gestuurd mbt een betalingsregeling. Werd niet op gereageerd en wel afgeschreven. Bedrag teruggestort, toen wel een reactie. Vervolgens werd ik verplicht om per keer meer dan 50,- te betalen omdat het systeem het er anders niet mee eens is. Aangegeven dat dit niet ging lukken. Betaal maar! werd er gezegd voordat ik weggedrukt werd. Een maand kunnen betalen. Vervolgens het tweede bedrag weer teruggeboekt met een mail er achteraan of ik een week uitstel kon krijgen anders kon ik mijn boodschappen niet betalen en de verzekering dat het betaald werd.Hier werd geen gehoor aan gegeven. Sterker nog, er werd mij via de telefoon verteld dat arme mensen harder aangepakt moesten worden dan rijke mensen. Ik vraag me dan af waarom ik dan bij een budgetmaatschappij zit. Maar goed ik met met goede wil aangegeven dat ik medewerking wil verlenen. Krijg ik na 1 dag over de datum in het weekend al een aanmaning. Alsof ze er op zaten te azen. Nog nooit een bedrijf meegemaakt die zo star is. Maak dit vaker mee vanwege een laag budget, waarbij mijn ervaring is dat de meeste bedrijven gewoon soepel reageren zonder veel poespas. Vind het een naar bedrijf

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dhr. Tim
02/05/2017
via website
thumbs up

Stap elke jaar van Energie Maatschappij en ook in april 2016 die afliep in dit jaar 2017 dus overgestapt van Budget Energie naar Nuon die hadden de beste aanbieding via PriceWise en diverse andere vergelijkingssites, heb overstappen was geen probleem dat regelt de nieuwe Energie Maatschappij maar het krijgen van de eindafrekening is een drama ben nu al meer dan 4 weken bezig met dit slechte bedrijf om een totaal rekening te krijgen en ook mijn welkomstpremie van € 130,- zou hierin verwerkt worden … diverse keren gemaild en steeds excuses … mail nu zelfs met hun management maar daar vertrekt ook de ene directeur naar de andere … Energie levering is nooit een probleem geweest ook de overstap in 2015 naar Budget Energie toe ook niet … ook de maandelijkse incasso’s waren nooit een probleem maar deze eind-afwikkeling of het verkrijgen van de jaar-nota een groot drama …. wees gewaarschuwd !!!!!!!!!!!!!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mw. Faber
21/02/2017
via website
thumbs down

Net iemand van Budget aan de deur gehad. □Hallo mevrouw, wij zijn van Budget en wij komen in deze wijk controleren of iedereen de energieverlaging heeft gehad?
-Oh, je wilt dat ik overstap?
□Nee, we komen controleren mevrouw. Waar bent u klant?
-Hahaha, gaat je niets aan. Ik ben zeer tevreden. Fijne avond!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dodi
Geen oordeel
13/03/2017
via website

Ik heb geen energie van Budget Energie, dus kan niks zeggen over deze organisatie.

Wil wel even reageren op de belachelijke reactie van mw. Faber.
Persoonlijk heb ik niks met verkopers aan de deur en er hangt bij mij ook een bordje dat verkopers niet gewenst zijn.
Maar waarom geeft u een negatieve reactie op een organisatie waar u niets van af weet en geen ervaring mee hebt?
Raar gedoe waardoor al die vergelijksites totaal geen waarde meer hebben. Dankzij types als u die graag even hun irritante ei kwijt moeten….

Nuttig? Ja   Nee

Mw. Faber
Geen oordeel
21/02/2017
via website

Blijkt bij nakijken mijn huidige leverancier 24 euro goedkoper te zijn 😉

Nuttig? Ja   Nee

Guy
09/02/2017
via website
thumbs down

Bed bij budget uitgekomen dankzij sloop de crisis.
Blijkt duurder dan Essent.
Een hoop mooie beloftes, die waren beter dan de tarieven.
Afgelopen jaar is mijn gezin van 3 naar 2 personen gegaan.
Degene die vertrok ging tweemaal daags in een warm bad.
Dus mijn voorschot kon conservatief omlaag met 20,-
Nu met de eindafrekening in zicht is blijkt dat ik €600,- moet bijbetalen…

Ik stap nog één keer over en da’s naar mijn oude leverancier Essent.
Daarna nooit meer.

Bedankt voor deze verrassing man.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Henri
01/02/2017
via website
thumbs up

Gewoon Top!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Niet die ene, maar die andere!
08/12/2016
via website
thumbs down

Zeer klantonvriendelijk door in zee te gaan met een of ander schimmig bedrijf dat gegevens van consumenten op onduidelijke wijze verzameld en verkeerd aan elkaar knoopt. Vervolgens meent Budgetenergie op basis daarvan iemand een borgstelling kunnen opleggen, als ze je echter wijst op het feit dat ze dit op basis van verkeerde gegevens doen (twee personen door elkaar gehaald die enkel een voorletter, achternaam en geboortedatum delen en dat dit al heel vaak gebeurd is bij de persoon in kwestie. Zodanig vaak dat ook de woonplaats en het rekeningnummer al bekend is bij de benadeelde) krijg je eerst te horen dat ze je niet geloven, vervolgens moet je praten als Brugman willen ze überhaupt dit nogmaals nakijken. Vervolgens zien ze inderdaad dat wat je zegt klopt, maar de borgstelling kunnen ze niet kwijtschelden. Dan moet je zelf maar bellen naar een 0900-nummer a 45ct per minuut om het op te lossen. Zij doen zaken met dat schimmige bedrijf, maar even terugkoppelen dat een toekomstige klant van hun aangeeft dat er het e.e.a. door elkaar wordt gehaald is teveel moeite en of ze dit eens goed willen nakijken. Dan zijn ze opeens niet thuis. Geen klant dus. Nu niet en nooit niet.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
H. Wolterink
10/11/2016
via website
thumbs up

Ondanks volle tevredenheid huidige (vorige) leverancier puur o.b.v. goedkoopste tarieven rechtstreeks (dus niet via een “tussenpersoon”) overgestapt naar budgetenergie. Via aantal “chatsessies” (wil altijd zeker weten dat er geen addertjes onder het gras zitten) een contract afgesloten. De mensen “achter het beeldscherm” waren zeer correct en niet opdringerig. De tarieven zoals genoemd zijn ook de werkelijke tarieven volgens contract. Heb zelf altijd moeite met allerlei bonusregelingen. Linksom of rechtsom betaal je het aan de “voorkant” erbij of krijg je het aan de “achterkant” terug (maar dan wel meestal onder voorwaarde dat je minimaal je contractperiode hebt uitgediend in de hoop voor de energiemaatschappij dat je “blijft zitten”). Ook de tussentijdse vervanging van de energiemeter (nu slimme meter) voor ingangsdatum contract (vandaag) is tot nu toe perfect verlopen qua administratieve afhandeling. De site alsmede alle informatie is volledig, duidelijk en overzichtelijk. Heb tot op dit moment nog geen “lacunes” kunnen ontdekken. Als vanaf vandaag (ingangsdatum contract) de komende jaren alles verloopt zoals tot nu toe dan blijf ik een tevreden klant.
Een aantal onderdelen (qua sterren) niet beoordeeld, simpelweg omdat ik daar nog geen ervaringen mee heb opgedaan.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Veluwe
25/09/2016
via website
thumbs up

Echt tevreden. Vriendelijke mensen die met je meedenken als het financieel wat tegen zit.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
F.S
22/09/2016
via website
thumbs down

LEES DE KLEINE LETTERS MAATSCHAPPIJ BIJ HET TERUG KRIJGEN VAN DE KORTING
(
(VOORAL ALS U DENKT DAT U AL BENT OVERGESTAPT NAAR EEN ANDER ENERGIEMAATSCHAPPIJ).

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Valentijn
26/08/2016
via website
thumbs up

Een jaar klant en geen nare ervaringen. De energie is inderdaad goedkoper dan mijn vorige energieleverancier. De welkomstkorting die van te voren is beloofd is ook gewoon uitgekeerd. Ik ben dus een gewone tevreden klant.

Waarom mijn reactie? Ik denk dat veel mensen pas een ervaring of klacht plaatsen als ze niet tevreden zijn. Daarom hier ook eens een positieve review over BudgetEnergie.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marcel
24/06/2016
via website
thumbs down

Recent zijn wij verhuist en hadden wij op ons oude adres deze leverancier.
Niets aan de hand, want de netwerkbeheerder stuurt alles wel door.

Ons eerste huis staat een tijdje leeg en dit contract kon in eerste instantie doorlopen en dus toen wij een huurder kregen en opzeggen kwam de aap uit de mouw.
Dus een tweede huis gekocht en voor dat huis een contract afgesloten bij een andere aanbieder. Toen kwamen we achter de werkelijke “service” van budgetenergie, want je MOET tegenwoordig mee laten verhuizen (wist ik veel dat dat kon, en als dat al kon levert verhuizingen van telefonie e.d. altijd gedoe op), anders MOGEN ze je een boete in rekening brengen en dat doen ze dan ook a 100 euro voor de resterende 3 maanden…
Dat niet alleen, ze hoeven ook nog eens niet de kickback te betalen voor een jaar lidmaatschap, voor hun een besparing van 160 euro + die 100 euro boete en op die manier benadelen ze de klanten die onwetend zijn.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Raymond
16/06/2016
via website
thumbs up

We zijn er tevreden mee

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Roeland Kuiper
08/05/2016
via website
thumbs up

ben bij Eneco jaren klant geweest = zgn. slaper:. gemiddeld 25 euro pm teveel betaald….
Budgetenergie:prettig to-the-point contact. Betrouwbaar: zeggen wat ze gaan doen en doen dat .Soepel verloop van de overstap.Contract is helder.

Overigens Enco werd opeens wakker en kwam met een tegenbod : te laat . Wie is nu de slaper?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Neeltje Vermeer
02/04/2016
via website
thumbs up

Ik heb jaren bij Essent gezeten en nu heb ik spijt dat ik niet eerder ben overgestapt naar Budget Energie. Het scheelde mij een aanzienlijk bedrag per jaar en de service is echt uitstekend! Een echte aanrader dus!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
N
16/03/2016
via website
thumbs down

De communicatie verloopt zeer moeilijk en men reageert nauwelijks op email en telefoon. Hierom heb ik opgezegd en er zou geen opzegvergoeding in rekening worden gebracht. Echter moet ik deze nu wel betalen en weet men van niets !

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hans
04/02/2016
via website
thumbs up

ik was.klant bij budget. ik ben overgestapt naar een ander energiebedrijf mijn indruk van budgetenergie is zeer goed zij konden mij niet leveren voor de prijs die de ander bood maar ik neem in overweging om volgend jaar met hen te onderhandelen over de prijs ze hebben mij als klant zeer netjes behandeld en de afrekening keurig afgehandeld mijn dank

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ben
26/01/2016
via website
thumbs up

Bespaartip! Dien de aanvraag in via Energievergelijking.nl, dan bent u goedkoper uit!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rinnie
27/12/2015
via website
thumbs up

Prima bedrijf. Gratis de overstap geregeld. Stuk goedkoper uit.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Kaas
06/10/2015
via website
thumbs up

Echt besparing yes yes yes klopt ook nog hahe

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Harm
31/07/2015
via website
thumbs up

Vandaag 2 adviseurs voor de deur gehad in Musselkanaal.ze hebben het netjes en professioneel uitgelegd en al onze vragen goed beantwoord ze hadden veel geduld en we hebben een leuk bedrag bespaard graag meer zulke adviseurs aan de deur en niet van essent of oxxio.
We zijn heel tevreden met de tarieven van budget energie.
Groeten

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
R bol
31/07/2015
via website
thumbs down

Gister twee jonge heren aan de deur gehad van budget energie.
Ze maakten een prachtig voorstel maar achter af gerekent klopte volgens ons dit niet.

Ze berekenen zelf prijzen ex btw en essent prijzen incl btw al een verschil van 21% in hun voordeel en het vastrecht is bijna een keer zoveel als onze huidige leverancier essent. Van 41 naar 71 euro.
Verder werd gezegd dat we energiewacht E96.- bij onze afrekening zouden hebben betaald maar was niet aan de orde.
We moesten gelijk tekenen en hadden geen bedenkt tijd (wel het contract teken en 14 dagen bedenkt tijd) omdat het aanbod eenmalig geldig zou zijn en enkel aan de deur.
We hebben een aantal keer moeten zeggen dat we erover na wouden denken en niet gelijk wouden tekenen waar de beide heren erg knorrig om werden.
Toen we zeiden dat ze een dag later terug mochten komen dat we het wouden na rekenen was dit eigenlijk niet mogelijk.
We hebben onze huidige leverancier benaderd en het uitlaten rekenen.
Toen ze een dag later toch aan de deur stonden gaven ze toe de ex btw prijzen te berekenen. We hebben ervan afgezien gelukkg want hun reactie was teleurstellend.
Hier komt geen budget energie in huis. Wij hadden er geen goed gevoel bij.
En zoals de heren zeiden komt er zoals in ons geval van essent echt geen appeltaart van de hema als vergoeding.
Maar werd er netjes een tegenbod van onze tarieven gedaan.
Onze ervaring voor anderen reken het na voor u iets tekend.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
chris steven
Geen oordeel
09/09/2015
via website
Nuttig? Ja   Nee

chris steven
Geen oordeel
09/09/2015
via website

Ook is budget aan mijn deur geweest. Mij werd gezegd dat de korting op de kale levertarieven zit. Ik vroeg namelijk of de kortinv op de hele rekening was, maardat kan natuurlijk nooit. Ik ben overgestaptnadat ik zelf alles had berekend.

ik ben tevreden

Chris

Nuttig? Ja   Nee

Christiaan
Geen oordeel
31/07/2015
via website

Over een reactie van R.Bol dat klopt niet ik had essent gebeld voor een lagere prijs daar in tegen konden ze me een bon aan bieden van de hema.Verder ben ik goed geholpen door 2 adviseurs aan de deur en heb een goede uitleg gekregen?Ze beantwoorden me vragen goed en professioneel!Als je bij essent zit word je genaaid waar je bij staat, verder ben ik heel tevreden met de overstap en ben ik blij dat ik het heb gedaan, en weg ben van essent. Essent is duur en regelt niet eens meer het netwerk.

Nuttig? Ja   Nee

Willie werkman
29/07/2015
via website
thumbs up

Overgestapt naar Budget Energie waar we erg blij mee zijn
Zeer goed geholpen door DAMIEN een erg aardige jongeman die er wel gaat maken in de toekomst dank je wel Damien Murphy

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
M.Glasbergen
09/07/2015
via website
thumbs up

Vanavond mijn handtekening gezet om over te stappen naar budget energie. Ik zit nu bij Essent .
Naziha bedankt 👍 je deed het goed en duidelijk .ik heb er de volste vertrouwen in .

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jme
02/06/2015
via website
thumbs up

Een kwartier geleden mijn handtekening gezet onder een contract van BudgetEnergie. Deze deal heb ik gesloten met Ruud. Eén van de beste (misschien wel de beste) verkoper van BudgetEnergie en daar buiten. Erg goed op de hoogte van niet alleen zijn eigen energiemaatschappij, maar ook van de concurentie. Zeer vriendelijk, correct, helder en zakelijk met een vleugje humor. Voor zijn handschrift kreeg hij al eerder in mijn buurt een 8,5, van mij krijgt hij een 9,5 op algemene presentatie en kennis. Ik hoop nu natuurlijk dat BudgetEnergie de 9,5 ook kan waar maken. Zolang BudgetEnergie niet binnen de 30 dagen alles rond maakt en ik een boete riskeer, gaat dat vast helemaal goed komen. Succes.

P.s. Het klopt trouwens dat je direct een contract ondertekent en geen offerte (even terug komend op een eerder commentaar van iemand), het is echter zo dat je altijd een bedenktijd hebt van 14 dagen en een de meeste offertes zijn ook al een verkapt contract.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
L.J.B. Van Dijk
04/05/2015
via website
thumbs up

Krijg geen duidelijk plaatje 2014 overgestapt van energie direct naar budget in een collectief van VEH.. Kijk nu in mijn budget en ik zie dat ik een variable kontrakt heb?
Wat is hier gebeurt!!!. Verder eerder dit jaar heb ik kontakt gehad met de klanten service, dit i.v.m. De geplaatste zonnecellen, die mijn totale kWh verbruik hopelijk zal generen, na een aanvankelijke goedkeuring om het voorschot te verlagen is dit later weer teruggedraaid. De reden is mij niet duidelijk.Nu heb ik mijn voorschot zelf aangepast, krijg ik de melding dat dit al gebeurt is. Helaas ik weet van niets en betaal nog steeds het voorschot van dag een.Zal eens weer met de klanten service bellen wellicht kunnen zij licht in de duisternis brengen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mark
09/04/2015
via website
thumbs up

Vlekkeloos.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Miranda Busscher
02/04/2015
thumbs up

Overstap naar @BudgetEnergie verloopt super #zokanhetdusook

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sandra
02/03/2015
thumbs up

@cs1959 mijn dochter vertelde dat budget energie top is @IkkeCock @Emmapeel100

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Renze Brems
24/02/2015
thumbs up

Nu al super blij met de helpdesk van @BudgetEnergie
Net klant geworden en erg goed geholpen door service medewerker.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Menno van Wichen
23/02/2015
thumbs up

Na 4 jr met plezier klant van @energiedirect te zijn geweest, stappen we nu over, via @eigenhuis, naar @BudgetEnergie, verschil was te groot

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
MarkNL
22/02/2015
via twitter
MarkNL (@MarkNL)
thumbs up

@NLEnergie Kunnen jullie mee met de 1jrs tarieven van Budget Energie (energiecoll. VEH)? Wil niet overstappen, maar verschil is te groot.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
ItsMe!
Geen oordeel
21/02/2015

Via collectieve inkoop energie @VEH_EnergieNL wederom geslaagd, ditmaal bij @BudgetEnergie

Nuttig? Ja   Nee

Hein van Groningen
13/02/2015
thumbs up

Wat is techniek mooi!!! Van uit de hele wereld kijken wat mijn verwarming doet! Mooi werk @BudgetEnergie http://t.co/3MAFCml98X

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Frans
30/01/2015
via website
thumbs up

Budgetenergie is echt veel goedkoper dan Essent. Ik was al meer dan 5 jaar klant bij Essent. Via een huis aan huis verkoper kreeg ik een aanbieding. Deze heb ik destijds vergeleken en hieruit is gebleken dat ik meer 400 euro per jaar kon besparen als ik veranderde naar Budgetenergie. Hierop heb ik toen contact op genomen met Essent. Ze zeiden me dat Budgetenergie inderdaad goedkoper is, maar dat dat komt doordat ze een prijsvechter zijn en essent is dat niet. Ze wilde me wel een waardebon van 25 euro geven als ik klant zou blijven. :s Tja. Dan denk ik bij mezelf van, als ik zo weinig waard ben, dan stap ik wel over. Nu een jaar verder ben ik echt veel goedkoper uit. In plaats van een waardebon van 25 euro, ben ik maar liefst 400 euro goedkoper uit dan bij Essent.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
L.Bettinger
29/01/2015
via website
thumbs up

Alles super verlopen. Tijdige berichtgeving over alle te volgen / te nemen stappen. Nu ik de eindafrekening van de vorige leverancier weet, kies ik voor een lager maandbedrag dan voorgesteld. Kun je 1x / jaar zelf wijzigen (na goedkeuring) Super toch!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
marius
28/01/2015
via website
thumbs down

Werd vanmiddag benaderd door een jongeman met schitterend gepoetste schoenen die mij ter plekke wilde laten tekenen voor een contract met Budgetenergie. Kreeg vele kortingen voorgeschoteld, maar moest ter plekke beslissen. Geen tijd voor overdenken, geen brochures, geen Internetoverzicht. Dag jongeman, kwam buitengewoon agressief en onaangenaam over. Heb dus alle mooie aanbiedingen afgewezen. Wat een ergerlijke methode!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hein van Groningen
16/01/2015
thumbs up

@BudgetEnergie Dank voor de uitstekende service en een goed weekend!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hein van Groningen
16/01/2015
thumbs up

@SjefPeeraer @BudgetEnergie zo, das snel!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tamzy
15/01/2015
via website
thumbs up

10 feb 2014 overgestapt via Vereniging eigen huis, ik zou ongeveer 300 euro besparen op Essent. Het zat hem voornamelijk in het vastrecht. Die heb ik afgelopen jaar voor zowel gas als electra voor 0.99 cent per maand. Ik moest vorig jaar het vastrecht voor een half jaar voorruitbetalen. Kreeg een nota van nog geen 12 euro..hahah een lachertje vergeleken wat andere energie leveranciers hanteren.
Nu heb ik nieuwe aanbieding ontvangen en ik zie dat vastrecht is verdubbeld; voor 1jr vast, zoals ik nu heb, zou ik 4.99 per mnd moeten betalen en voor 3jr vast 3.99. Ze hebben het vastrecht ten opzichte van 2014 met 150% verhoogd…dus daar moet ik ff over bellen. Wat je wel ziet in je omgeving is dat andere leveranciers ook hun vastrecht hebben verlaagd uiteraard. Ook weer aanbieding gehad van Essent..tja ze willen je natuurlijk terug als klant. En vastrecht is zelfs 0.50 cent goedkoper per maand bij Essent!
Gr Tamara

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
melovemacarons
13/01/2015
thumbs up

@Essent we zullen zien! Nu overstappen naar #budgetenergie @BudgetEnergie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Anita Mensing
05/01/2015
thumbs up

Niet bij Nuon blijven! Gewoon overstappen naar #budgetenergie. Maken geen relame alles loopt gesmeerd. Top energieleverancier #radartv

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
neanderman
03/01/2015
thumbs up

@jeroenschrijft Je maakt een fout en verwart 2 producten. Budget Energie scoort hoog bij @Independer met een product dat écht 100% wind is

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Fred
24/12/2014
via website
thumbs up

Advies van een overstapper: Let goed op je jaarnota. Bij mij vergat men 1 voorschotbedrag mee te nemen in de afrekening waardoor maandbedrag hoger werd terwijl er 400 m3 gas minder was gebruikt het afgelopen jaar.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Erik Beelen
21/12/2014
thumbs up

@Qurrent de prijs vastrecht bij @Qurrent meer dan 2 keer duurder dan bij @BudgetEnergie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Elisa van Leeuwen
16/12/2014
thumbs up

Net na 23 jaar overgestapt van eneco naar budgetenergie … #spannend

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rob Dal
16/12/2014
via twitter
Rob Dal (@Rob_Dal)
thumbs up

Bijna overgestapt naar @BudgetEnergie , 19-12 is het zover.. Wel Jammer dat ze geen app hebben voor iphone/ipad #tip #jammer #energie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
jan
10/12/2014
via website
thumbs up

Komt een dame aan de deur; “wilt u overstappen naar budgetenergie” nee. Waarom niet? Daar zitten we al een jaar…ben zeer benieuwd naar de eindafrekening….

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jaco Vink
10/12/2014
via website
thumbs up

Na 12 jaar trouwe dienst bij greenchoice heb ik de stap genomen naar budget energie. Ik ben tot nu toe uiterst tevreden. overstap…perfect geregeld. telefoon…snel en duidelijk antwoordt. Voorwaarden….erg duidelijk. Prijs……de goedkoopste !!!

Kortom,Ondanks dat ik zeer tevreden was over greenchoice ben ik wel bewust dat ik eerder een overstap had moeten maken. Zeker gezien het prijsverschil !!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Zep
03/12/2014
via twitter
Zep (@zepvv)
thumbs up

@BudgetEnergie Super, dank je. Ik wacht het af.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Zep
Geen oordeel
03/12/2014
via twitter
Zep (@zepvv)

@BudgetEnergie Gedaan! Bedankt alvast!

Nuttig? Ja   Nee

Carolien Tangelder
25/11/2014
thumbs down

@BudgetEnergie net mensen aan de deur gehad… Waarom! Ik ben er niet van gediend!! Als ik jullie nodig heb, bel ik zelf! Waarom!! #spam!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rita Niland
24/11/2014
thumbs down

Wijziging tenaamstelling Budgetenergie & Stedin ivm overlijden word ik droevig. Wordt aangesproken met de naam vd overledene. #tactloos

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rob Dal
15/11/2014
via twitter
Rob Dal (@Rob_Dal)
thumbs up

Tot ziens @greenchoice .. Het was in het begin goedkoop , nu is @budgetenergie de winnaar #energie #beparen #gewoondoen #verdienen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Juan van Ginkel
15/11/2014
thumbs up

Keurige en duidelijke eindrekening van @BudgetEnergie maar de verkeerde Electra eindstanden zijn gebruikt @Polder_PV http://t.co/rhOx0lkLlD

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Energie123
12/11/2014
thumbs up

Budget Energie vaker het goedkoopste https://t.co/kIOMyKutc0 http://t.co/k4j3YWOjd6

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rinze Wolters
Geen oordeel
11/11/2014

@BudgetEnergie hartelijk dank! ik ben verbaasd over het relatief hoge verbruik in laagtarief terwijl ik er niet bewust op let, vandaar

Nuttig? Ja   Nee

charlotte
11/11/2014
thumbs up

@BudgetEnergie alles is duidelijk bedankt voor de service

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Vince
11/11/2014
via twitter
Vince (@VinceNieuw)
thumbs down

@BudgetEnergie ga binnenkort verhuizen, moet nu een waarborgsom betalen. Snap er niks van, denk dat ik wordt afgerekend op vorige bewoners?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tomtom
08/11/2014
via website
thumbs up

Vorig jaar via Vereniging Eigen Huis met enige scepsis overgestapt naar BUDGET ENERGIE, vanwege laagste tarief. Alles TOP geregeld. Voor mij een voorbeeld van klantvriendelijkheid… BRAVO

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Susanne Brands
08/11/2014
thumbs down

@BudgetEnergie heb aangegeven per 28-11 energie nodig te hebben voor mijn nieuwe huis, maar nu staat de startdatum op 12-12. Hoe komt dit?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
peter lamers
07/11/2014
via website
thumbs up

Alles correct, overstappen, comunicatie, afrekening, betalingen enz.
Zeker aantebevelen, de 320 euro korting deze beloofde zijn netjes verrekend.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Karin
07/11/2014
via website
thumbs up

Iets langer dan een jaar geleden zijn wij via een actie van de Consumentenbond overgestapt. Ik had nog nooit van Budget Energie gehoord. Maar is aanrader! Per maand zijn we minder gaan betalen en iets van 5 dagen na het doorgeven van mijn meterstanden kreeg ik de jaarnota waarop ook nog eens een vette korting zat die ik een paar dagen later al op mijn rekening gestort kreeg. Inmiddels heb ik voor een jaar verlengd, we blijven!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bert B.
05/11/2014
thumbs down

@BudgetEnergie Niet zo slim om jullie colporteurs in de avond op pad te sturen om bejaarden te strikken. #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
ANBOpers
05/11/2014
via twitter
ANBOpers (@ANBOpers)
thumbs up

Energie via ANBO goedkoopste in de markt! Bespaar gemiddeld 282 euro per jaar @BudgetEnergie #ANBO Aanmelden en info http://t.co/t8sT5DvLdR

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Akkie Feenstra
05/11/2014
thumbs down

Vlotte boy van @budgetenergie aan deur. ik: Nee, bedankt, heb duurzame energie van @Eneco’. Hij: wij zijn ookduurzaam hoor. 1/2

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Eric Zwaap
04/11/2014
thumbs down

“nee geen interesse” is niet te begrijpen door belletjetrekkers van #budgetenergie. wat een aanfluiting. val mensen niet zo lastig!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Babette Nieuwesteeg
04/11/2014
thumbs up

@BudgetEnergie ja hoor ben netjes gebeld, dat mag ook gezegd worden! Nu wederom duimen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Anita Mensing
03/11/2014
thumbs up

@anitaei Overstappen op #budgetenergie. Goedkoper en nooit gedoe. Geen aandelen. Tevreden klant.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Simon Noyons
30/10/2014
thumbs down

Hoi @BudgetEnergie, website down? Dat kost je klanten! Dan maar even verder kijken 😉

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
André Kager
30/10/2014
thumbs up

Ik heb mezelf zojuist veel geld bespaard door over te stappen naar Budget Energie via @gaslicht_com http://t.co/bBCCzciNyz

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
yvonne
23/10/2014
via website
thumbs up

Onlangs een leuke spontane meid (sharon van dijk) aan de deur gehad die me een goede reden gaf om over te stappen !!!! Ik ben erg blij dat ik het heb gedaan want ik ben een hoop gaan besparen en heb een goede uitleg gehad van de verkoopster.
bedankt budget energie voor de besparing en het spontane personeel

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
C. Dolfinarius
Geen oordeel
02/11/2014
via website

‘Budget verkopers’ nemen er geen genoegen mee als je niet met ze over ‘de loterij waaraan iedereen in de straat mee doet’, wilt praten.

Weg er mee

Nuttig? Ja   Nee

Consumentenbond
16/10/2014
thumbs up

@lothilde Hoi Lothilde, dat klopt. Budget Energie heeft de laagste prijs geboden. #energiecollectief ^Mireille

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bakkerij Nagelkerke
13/10/2014
thumbs down

Net energieverkopers van @Budgetenergie aan de deur hier in #fijnaart Vond ze al vaag, lees dit even: http://t.co/ZZ6WEi4Foh

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
SabineWitteveen
13/10/2014
thumbs up

@BudgetEnergie heb toevallig vannacht een mailtje ontvangen dat de standen zijn uitgelezen op 7/10. Toch bedankt!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
henk
11/10/2014
via website
thumbs up

gister avond een meisje van budget stroom op bezoek gehad heeft alles uitgelegd en ingevuld ,heeft er alle tijd voor genomen tot bijna een uur na haar werktijd goeie en gezellige ervaring opgedaan met hun verkoopteam hoop dat alles zo prettig verloopt pluim voor Cristi

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rutger Groot
08/10/2014
thumbs up

@BudgetEnergie Duizend maal dank aan jullie collega Keren! Probleem eindelijk opgelost. #toppertje Hartelijk dank ook voor de bloemen 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Edwin 
07/10/2014
thumbs down

Jammerdat #BudgetEnergie nog steeds niet reageert op verhuizingsmelding.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
AHanz020
06/10/2014
via twitter
AHanz020 (@AHanz020)
thumbs down

@BudgetEnergie op29-09-2014 een mail verstuurd via jullie site. Beloofd werd binnen 3 dagen antwoord/kontakt. De 3 dagen duren wel erg lang!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Corrie Jonkers
03/10/2014
thumbs down

.@BudgetEnergie net verkoper aan deur gehad die best agressief was. Hoe komen jullie aan naam/adres en hoe kan ik dit in toekomst voorkomen?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gijs Jansen
01/10/2014
via website
thumbs up

Eén jaar energie gehad van Budget Energie.
Zeer positief over overstap, facturen en eindafrekening.
Ik was zeker bij Budget Energie gebleven als dat voor het goedkope tarief had gekund.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
AGEM
30/09/2014
via twitter
AGEM (@AGEM2030)
thumbs up

In tegenstelling tot bericht gisteren zijn we niet goedkoper dan @BudgetEnergie. Maar je bersteed je energiekosten wel in de Achterhoek

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Remco Bastiaansen
26/09/2014
thumbs down

Nonstop mensen van @BudgetEnergie aan de deur?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bert van den Hoorn
26/09/2014
thumbs up

@Artipi in 2013 kwam Budget Energie er in mijn geval volgens Consumentenb. als goedkoopste uit. Maar de afrekening klopte niet #al opgelost

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dennis
25/09/2014
via twitter
Dennis (@Denniz1974)
thumbs up

Reactie over de @NLEnergie zijn veelal erg negatief. Daarom net toch maar niet naar deze club overgestapt maar naar #BudgetEnergie.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dennis
25/09/2014
via twitter
Dennis (@Denniz1974)
thumbs up

@Nuon Dan is #Nuon nog steeds fors duurder (ondanks de actie) dan bv @EnergieDirect, @NLenergie en #BudgetEnergie.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Consumentenbond
19/09/2014
thumbs up

@HoornBert @BudgetEnergie De veiling levert een aantrekkelijk aanbod op, maar het kan per individu verschillen hoe gunstig aanbod is. ^Ravi

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Consumentenbond
16/09/2014
thumbs up

@SiemSijave 1 als 3 jaar heeft Budget Energie de laagste tarieven geboden. http://t.co/3tsDMfFzvM 2/2 ^Ravi

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marianne Schut
09/09/2014
via website
thumbs up

Hier een meisje aan de deur gehad die mij heel goed heeft weten te overtuigen en alles heel correct heeft uitgelegd. Ik ben benieuwd naar hoog mijn exacte besparing gaat worden! Nu al dik tevreden dankzij natalja!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ralf häfner
08/09/2014
via website
thumbs up

Bij mij was alles snel en correct geregeld.
Ik moet nu afwachten of de afgesproken korting en meterstanden aan het eind van mijn eerste jaar nov.2014 ook goed worden verwerkt.
Dus tot nu geen klagen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Andrée
02/09/2014
thumbs down

OMG @BudgetEnergie geef je colporteurs eerst een cursus voordat ze op pad gestuurd worden! De brutaliteit!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
M.A.Kouwenber
23/08/2014
via website
thumbs up

1 jaar genoten en nu overgestap naar Eneco wat een ramp zij komen hun afspraken niet na dus als ik de kans krijg ben ik zo weer terug bij Budget energie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Wesley
Geen oordeel
22/08/2014
via twitter
Wesley (@wesley2004)

@BudgetEnergie krijg je de meterstanden tussendoor te zien ergens? Volgens de info bij slimme meter wordt hij om de 2 maanden uitgelezen.

Nuttig? Ja   Nee

Sander Tamaëla
18/08/2014
thumbs down

@remivanbeekum @BudgetEnergie 4% is maar wind, rest “groene” biomassa en water…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
A.Franken
18/08/2014
via website
thumbs up

correct afgehandeld contract, zeer aan te bevelen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Michel
16/08/2014
via twitter
Michel (@gijsman)
thumbs down

huis-aan-huis verkoop… mag het wat minder??? #vodafone #budgetenergie #leesmap

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jerome
28/07/2014
via website
thumbs up

Eindelijk een energieleverancier die ook voor bestaande klanten scherpe tarieven hanteert!! Zeer tevreden tot nu toe, ruim 1 jaar klant en kan het iedereen aanraden.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Herman
12/07/2014
via website
thumbs up

Tot nu zeer goede ervaring met Budget Energie, blij dat ik weg ben bij het veel te dure Nuon

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Kiind Magazine
08/07/2014
thumbs down

@persmuskiet @BudgetEnergie JA! Wil ik net zeggen! Ik wijs dame vriendelijk op bordje ‘geen colportage’, zij houdt vol dat het dat niet is!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Preferenso Reviews
Geen oordeel
02/07/2014

#Budget Energie krijgt een prachtige 8.0 op #Preferenso.nl http://t.co/QxOBIM8t6s

Nuttig? Ja   Nee

Amanda
01/07/2014
thumbs up

Ik heb net mijn stopcontact gecheckt en mijn energieleverancier @BudgetEnergie is goed bezig! #stopbloedkolen http://t.co/rZPeKNkg6m

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jacqueline Vriens
28/06/2014
thumbs up

Hoop dat bij de collectieve inkoop van energie door @Consumentenbond voor komend jaar @BudgetEnergie eruit komt. Ben er erg tevreden over.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Theo
27/06/2014
via website
thumbs up

Komt er een mannetje van eneco aan de deur met een verhaal over gratis advies over hoe slim te bezuinigen op energieverbruik, moest helaas weg. geen probleem meneer kan ik volgende week weer langskomen? Ok ik maak een afspraak, week later voor jan met de korte achternaam een vrije middag genomen mannetje van eneco komt niet opdagen. Ok ik niet blij, dus een overstap is het gevolg. Dag eneco! Vanaf 2 juli start de levering door BE, tot nu toe zijn de ervaringen over de communicatie positief, duidelijke mails, eerste incasso van het vastrecht heeft plaatsgevonden volgende incasso het eerste voorschotbedrag. gebaseerd op een gemiddelde dat wat hoger was dan mijn laatste verbruik maar nog steeds een lager maandbedrag dan van eneco. Houden zo BE! 😉 Een tip: maak de verwerking van betalingen wat sneller zichtbaar op Mijn Budget

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
j.koolenbrander
27/06/2014
via website
thumbs up

gisteren druk aan t poetsten buiten toen de verkoper langs kwam. Heb echt hekel aan dat geleur aan de deur, maar deze
vriendelijke lichtgetinte knappe jongeman, kon mij op een sympathieke wijze overtuigen dat ik bij Budget-Energie beter af was.En hun alles voor mij zouden regelen met de overstap.
Ben heel benieuwd hoe het verder gaat.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Linda
06/06/2014
via website
thumbs up

Maar de ervaring met budget energie was dus heel goed. Aardige verkoper aan de deur. Niet zoals ik lees bij sommige. Deze was gewoon eerlijk en leuk. Leuk
Mee gepraat en jij was eerlijk over de tarieven. Scheelde namelijk niet veel bij elektra maar bij gas kon ik 5 cent besparen. En voor die 5 cent had ik het niet hoeven doen maar hij zei dat het op de eindafrekening scheelde. En schok van de prijzen van Nuon. Ben benieuwd als het allemaal rond is over een paar weken. Heb er vertrouwen in!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Peter
05/06/2014
via twitter
Peter (@Lesboulas)
thumbs up

#compliment voor #budgetenergie. Ze luisteren naar hun klanten

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jan Revenberg
05/06/2014
thumbs up

Prijsvechters als Budget Energie, Qurrent en Energiedirect bieden stroom tegen scherpe tarieven en maken het grote energiebedrijven moeilijk

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Chr. Kuyvenhoven
04/06/2014
thumbs down

@BudgetEnergie ad deur: ‘U ziet eruit alsof u net uit bed komt.’ Ja bedankt he, doei. #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Weert
30/05/2014
via website
thumbs up

vorig jaar overgestapt en tot nu toe zeer tevreden met Budget Energie. zeer lage tarieven, echt veel goedkoper uit dan bij Nuon waar ik vorig jaar zat. heb net ook besloten langer klant te blijven, prima ervaringen tot nu toe dus.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Foto-NOP.nl
13/05/2014
thumbs down

#budgetenergie aan de deur. #grr #fail #zogeenzinindieluiaandedeur.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Susy
Geen oordeel
09/05/2014
via twitter
Susy (@Susyschrijft)

Een verkoopknaap van Budgetenergie aan de deur.
Ik: ‘Ik heb hier geen zin in.’
Hij: ‘Denkt u dat ik er zin in heb?’
Daar had ie wel n punt.

Nuttig? Ja   Nee

Sheertjhu
01/05/2014
via website
thumbs up

Vorige week overgestapt van Eneco naar Budget Energie. Via een verkoper aan de deur. Normaal ben ik daar totaal niet van maar Sam had mijn aandacht. Hij had hele goede argumenten. Legde alles correct uit. En het koste hem niet veel moeite om mij te overtuigen. Alles netjes ingevuld, krijg ik een kopie en ern informatie boekje. Dag later een e-mail met mijn klantgegevens. Nu zit ik in de 14 dagen bedenkperiode. Ik ben benieuwd hoe het verder gaat. Tot nu toe dik tevreden!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jaap Grolleman
Geen oordeel
30/04/2014

@Qurrent Gefeliciteerd Qurrent. Ook felicitaties aan @NLEnergie en @BudgetEnergie.

Nuttig? Ja   Nee

Tuktukker
24/04/2014
thumbs up

Met dank aan consumentenbond. Daaaag Electrabel, welkom budgetenergie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Kees Pater
18/04/2014
thumbs up

Gisteren een prima kerel van @BudgetEnergie aan de deur, was nog voor Ajax ook!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Willemijn vd Hoek
14/04/2014
thumbs up

@Hoekiecoaching Bij #BudgetEnergie krijg je evenveel terug voor geleverde kWh als dat je betaalt voor afname! Goede deal! @BudgetEnergie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rozemarijn Nieuwland
05/04/2014
thumbs up

Ziet er naar uit dat @BudgetEnergie de beste aanbieding heeft op dit moment 🙂 Dan blijft m’n maandbedrag om en nabij hetzelfde.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Owen
20/03/2014
thumbs up

Mijn dag kan niet meer stuk ! Herberekent factuur bij budget energie welkom schip met geld !

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Held op sokken
05/03/2014
thumbs up

Ieder jaar nwe energieveiling voor laagste energieprijs. Eindelijk een aanbieder die dat bod ook aan bestaande klanten gunt. BudgetEnergie.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Pieter
27/02/2014
via website
thumbs up

Overgestapt van Nuon naar Budget Energie via een collectief, tot nu toe ging alles heel soepel. Geen problemen dus tot nu toe.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
EK
Geen oordeel
25/02/2014
via twitter
EK (@ErkanKater)

@Watutsi_ als je via gaslicht.nl naar budget energie overstapt dan krijg je 200€ 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Henk
07/02/2014
via website
thumbs up

Via het energiecollectief overgestapt. Prima gelopen op alle fronten. Toch “maar” 9 van 10 sterren, omdat ze wel praten over een slimme meter op de site, maar ze ondersteunen deze volgens de helpdesk (nog) niet.
Dus een bijna perfecte energieleverancier, want moest helaas zelf van een slimme meter de energiestanden opnemen en doorgeven.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Preferenso Reviews
06/02/2014
thumbs up

#Budget Energie krijgt een mooie 7.0 op #Preferenso.nl http://t.co/oaukI0vWqx

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Koop Otten
04/02/2014
thumbs up

@BudgetEnergie top! Dankuwel

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
feeddex
03/02/2014
via twitter
feeddex (@feeddex)
thumbs up

Mooie resultaten door klantfeedback bij Budget Energie 25% hogere klanttevredenheid in 9 maanden – lees het interview http://t.co/vkovq8Vw8V

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Eric
20/01/2014
thumbs down

Best wel grappig dat die student van #BudgetEnergie aan de deur denk dat ik wil overstappen 🙂 Eerst op dak kijken , dan pas aanbellen #pv

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ward van Riel
07/01/2014
thumbs up

Mezelf zojuist geld bespaard door over te stappen naar Budget Energie via http://t.co/djzVLGIGag. http://t.co/djzVLGIGag via @gaslicht_com

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marco Ferment
31/12/2013
thumbs up

Via @Consumentenbond Overstapt naar @budget_energie snel en goed geregeld en scheelt gelijk €€€ #energie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Wout van Gasteren
04/12/2013
thumbs up

Ik begrijp overigens de teleurstelling van #Oxxio, omdat ik het contract opzegde. #Budget_Energie had een veel aantrekkelijke offerte..

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Wout van Gasteren
03/12/2013
thumbs down

@Oxxio @OxxioService STOP met onverschuldigde incasso mnd voorschotten! Stuur eindafrekg! Ben sinds 1 november cliënt van @BudgetEnergie 1/2

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Actys Wonen
27/11/2013
thumbs up

Goed geregeld het nieuw jaar in? Sluit simpel en snel een 100% groene stroom contract af bij #BudgetEnergie! Kijk op http://t.co/HgjrIGdw5X

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gerdie
26/11/2013
via twitter
Gerdie (@gschellevis)
thumbs up

Heel bijzonder: voor het vinden op straat en terugsturen van map van @BudgetEnergie ontvang ik een bedankje. #leuk http://t.co/uZ6MW1XxJI

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Juan van Ginkel
24/11/2013
thumbs up

@Polder_PV Dit noemt @Greenchoice salderen. Doodgewoon 0,06 euro p/Kwh pikken. Ben inmiddels overgestapt naar @BudgetEnergie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ed Aldus
18/11/2013
via twitter
Ed Aldus (@edaldus)
thumbs up

Deze weerman gaat van energieleverancier switchen. Over 3 jaar scheelt dat bijna 500 euro 😉 Van @NLEnergie naar @BudgetEnergie.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
HZbouwadvies
08/11/2013
thumbs down

Meterstanden zonne-energie doorgeven Oplossing @BudgetEnergie na drie maanden: Zoek het maar uit!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Electraengas.nl
08/11/2013
thumbs up

NLE en Budgetenergie winnen energieveiling ~ Energienieuws http://t.co/DGRxSFs5Zz

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Pélagie Mukazitoni
08/11/2013
thumbs up

ging, ging ik voor een goedkoper energie en gasrekening. En dat was een aanbod van Budgetenergie,

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bussum
07/11/2013
via twitter
Bussum (@bussum)
thumbs up

NLE en Budgetenergie winnen energieveiling http://t.co/20ZpSJb7FU

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Energie informatie
07/11/2013
thumbs up

NLE en Budgetenergie winnen energieveiling: NLE heeft tijdens de achtste energieveiling van de Consumentenbond… http://t.co/DJcrQHG4pB

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Koen Zweers
06/11/2013
thumbs up

Zo, maar weer eens overgestapt naar een andere energieleverancier. Bijna 200 euro goedkoper op jaarbasis: lager vastrecht #BudgetEnergie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
wijkagentjacq
06/11/2013
thumbs up

Budgetenergie aan de deur?door ons gecontroleerd!alles in orde,maar kiezen doet u nog steeds zelf!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sjoerd
05/11/2013
thumbs down

@BudgetEnergie Kan mijn meterstanden niet doorgeven “vanwege een storing met de validatie-service.” Gisteren ook al. Wat nu?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Start 1-2
03/11/2013
thumbs up

“budgetenergie goedkoopste energieleverancier 2013” #budgetenergie http://t.co/PniF5B6FhR

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Anne van den Brink
30/10/2013
thumbs down

Net verkoper van budgetenergie aan de deur met een zeer onprettige verkoophouding… Hoezo visitekaartje voor je bedrijf?!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hans Vink
21/10/2013
via twitter
Hans Vink (@vinknie)
thumbs down

@budgetenergie Ik kan niet inloggen, zijn er problemen?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bodopuwpand.nl
18/10/2013
thumbs up

Eerlijk is eerlijk.Budgetenergie is inderdaad goedkoop en ook nog een goede service, zelfs op zondagavond…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ingrid.Bloemink
18/10/2013
thumbs up

Overgestapt naar @BudgetEnergie #bespaar 40 euro per maand! Daar krijg ik #energie van!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Nico Bunt
13/10/2013
thumbs up

Vandaag overgestapt naar @BudgetEnergie . Goedkoop en een bonus van € 320,=. Daar krijg ik energie van.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Preferenso Reviews
11/10/2013
thumbs up

#BudgetEnergie krijgt een geweldige 9.0 op #Preferenso.nl http://t.co/ld4GJCm6ca

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Letteke Van Der Kruk
10/10/2013
thumbs up

Energiecollectief @Consumentenbond bevalt goed! Overstap snel en goed geregeld en scheelt gelijk €€€ @BudgetEnergie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Aart Schalk
09/10/2013
thumbs up

@Nuon met straatlengte verschil verslagen door #budgetenergie. Waar blijft correctie van eindafrekening door #Nuon?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
EnergieVergelijken
08/10/2013
thumbs up

@Whtny_ Hoi Whitney. BudgetEnergie is momenteel zeer goedkoop op http://t.co/r5Xp9f9dHN. Bel ons gerust gratis op 08002511155 voor vragen!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
van der Ark
02/10/2013
thumbs up

Voor iedereen die het nog niet weet:
Bij http://t.co/EKr7utKapm zijn ze wel #klantvriendelijk – Top service #budgetenergie – Bedankt!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
van der Ark
02/10/2013
thumbs up

@BudgetEnergie Wij willen toch even Lotte via deze weg bedanken! Vriendelijk, snel en accuraat! #budgetenergie is super #klantvriendelijk

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dirk
27/09/2013
via website
thumbs up

Goede ervaring tot nu toe met Budget Energie, nog maar kort klant maar overstap ging zonder problemen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
van der Ark
27/09/2013
thumbs up

@BudgetEnergie Bedankt voor de #topservice! Erg #vriendelijk en #correct behandeld door #budgetenergie – Fijn weekend!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Johan van Leenen
26/09/2013
thumbs up

@Eneco er staat hier iemand voor de deur van budget energie. Scheelt 15% per maand zegt ze. Waarom zou ik dit niet moeten doen?!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
van der Ark
25/09/2013
thumbs up

@BudgetEnergie Zojuist erg vriendelijk telefonisch contact gehad met #budgetenergie – Er wordt aan gewerkt – Klantenservice is dus wel goed

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Alex
25/09/2013
via website
thumbs up

Nav een bezoek van een tweetal verkopers overstap gewaagd. Beide heren hadden echter verzuimd aan te geven dat het vastrecht tarief bij BudgetEnergie fors hoger is dan bij Nuon. Daardoor verdween mijn besparing als sneeuw voor de zon. Vond ik een beetje misleiding. Ik vreesde dan ook dat het opzeggen van het contract (Colportagewet) moeizaam zou verlopen. Niets bleek minder waar. Zelden ZO SNEL respons gehad op mijn vragen via e-mail. Ook na mijn daadwerkelijke opzegging via e-mail binnen 5 minuten (!!!) antwoord met bevestiging. GOEIE SERVICE! Jammer dat de besparing verdween anders had ik BudgetEnergie graag een kans gegeven!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Arie
Geen oordeel
25/11/2013
via website

Beste Alex,

Erg vervelend dat het tweetal verkopers hebben verzuimd te melden dat het vastrechttarief bij BudgetEnergie inderdaad een stuk hoger is dan bij Nuon. Echter, door dat de prijzen van kWh en M3 fors lager is dan bij Nuon is het voor het meest van de gebruikers van BudgetEnergie toch zeer interessant om over te stappen naar BudgetEnergie. Daar de gebruikskosten lager zijn is het over de rekening genomen voordeliger. Mocht u meer informatie willen, dan ligt ik dit graag toe.

Nuttig? Ja   Nee

Thomas
23/09/2013
via website
thumbs up

Zeer tevreden! Lange tijd klant geweest. Welkomstkorting was keurig verrekend met de eindafrekening. Ivm met een verhuizing naar het buitenland moest ik mijn contract opzeggen. Allemaal keurig afgehandeld. Überhaupt krijg ik vaak het gevoel dat wanneer het mis gaat bij energiemaatschappijen de schuld vaker ligt bij de klant dan bij de maatschappij. Gewoon simpel houden, netjes betalen en alles wordt voor je geregeld bij BudgetEnergie!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Uwbespaargids
22/09/2013
thumbs up

Welkomstkorting van 320 euro bij Budget energie. Binnen 5 minuten geregeld bij Easyswitch: http://t.co/EaCXC9n2XR

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
van Andel
21/09/2013
via website
thumbs down

Jaren zijn wij bij Essent geweest nog nooit bij betaald op de eind rekening altijd terug ontvangen plus een maand vrij.

Wij hebben 1 hele grote fout gemaakt om een overstap te gaan doen bij Budgetenergie.

Wij krijgen nu van budgetenergie een eind nota waar je misselijk van word en dan beweren ze ook nog glas hard dat ze de goedkoopste zijn, niet dus mensen trap hier niet in.

Wij zijn heel snel weer terug gegaan naar Essent voor ons bestaat Budgetenergie niet meer en wij zullen ook iedereen afraden om bij deze bende niet in zee te gaan.

Een duidelijk overzicht van het verbruik waar wij nu al tien keer om gevraagd hebben kunnen ze niet leveren blijkt zeer moeilijk te zijn bij Budgetenergie. DE GOEDKOOPSTE VAN NEDERLAND, IK BEN TOCH NIET GEK!!!!!!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
BudgetEnergie Webcare
Geen oordeel
23/09/2013
via website

Geachte heer of mevrouw Van Andel,

Wij vinden het erg vervelend dat u de levering bij ons zo heeft ervaren. Wij streven ernaar om u de laagste tarieven te bieden en u zo voordelig mogelijk van energie te voorzien. Helaas lijkt het erop dat dit bij u niet het geval is. Toch zou ik graag willen uitzoeken of alles bij u goed is gegaan. Zou u misschien uw klantnummer willen toezenden? Dan kunnen we de zaak nog eens bekijken.

Hartelijke groet,

BudgetEnergie Webcare

Nuttig? Ja   Nee

EnergieVergelijken
20/09/2013
thumbs up

@_JusTim_ Hoi Tim. BudgetEnergie is een goede prijsvechter en momenteel één van de goedkoopste leveranciers via http://t.co/r5Xp9f9dHN.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jilles Groenendijk
18/09/2013
thumbs down

vasthoudend budget energie tuig aan de deur – weggejaagd! #Hellevoetsluis #FB

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
© Ronny
18/09/2013
thumbs down

@angelatjuhhh Volgende keren gewoon naar ze zwaaien voor het raam lopen vanzelf weer weg. Budget energie hier maandag. Afgedruipt 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Henry
16/09/2013
via twitter
Henry (@Hentju)
thumbs up

@verlaaglasten enige advies Welke leverancier en 1of 3jaar contract. Ben aan het twijfelen tussen budgetenergie, energiedirect, greenchoice

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
verlaaguwvastelasten
16/09/2013
thumbs up

@Hentju je krijgt een tegoed wat in mindering gebracht op je eindafrekening budgetenergie biedt zelfs € 320 tegoed http://t.co/ttINYolHN2

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sam Janssen
06/09/2013
via website
thumbs up

Jaar geleden aan de deur overgestapt.

De overstap ging soepel en mijn voorschotbedrag is gelijk met 20 euro naar beneden gegaan! De eindnota is overzichtelijk en kreeg nog wat tientjes terug. Hier word ik blij van! Geen NUON meer voor mij dure grapjes van ze!

Dit jaar 1x de klantenservice gebeld over een vraagje en werd gelijk geholpen zonder dat irritante keuzemenu!

Ik blijf nog lekker een paar jaar bij budgetenergie met een vast tarief dit stomme gasprijs gaat toch weer omhoog.

Thanxs Budget!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marieke Henselmans
05/09/2013
thumbs up

Van € 250 bij Nuon (2011) naar € 190 bij Eon (2012) gaat mijn voorschotbedrag nu naar € 160 bij Budgetenergie..:)

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jan Puts
02/09/2013
via website
thumbs down

Ik ga er in januari weer weg bij vond het overstappen slecht geregeld toen en gecommuniceerd. en ben benieuwd of die beloofde korting terug te vinden is straks op mijn jaarafrekening.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
ELA de Ruijter
Geen oordeel
19/08/2013
via website

Wat zijn de piek- en daluren?

Nuttig? Ja   Nee

BudgetEnergie
Geen oordeel
21/08/2013
via website

Dit hangt af van welke regio u woont. U kunt de exacte tijden opvragen bij uw netbeheerder. Zij bepalen de tijden. Hartelijke groet, BudgetEnergie Webcare

Nuttig? Ja   Nee

Wilma Borgers
19/08/2013
thumbs up

Net een goed advies gekregen van #Fenna @budgetenergie. Er zijn nog steeds bedrijven die klanten pro-actief helpen. #compliment.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Benjamin
13/08/2013
via website
thumbs up

Zeer tevreden tot nu toe, eindelijk weg bij Eneco!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Natasha Koning
12/08/2013
thumbs up

Probleem met BudgetEnergie? Twitter erover en de oplossing zit binnen 10 minuten in je mailbox!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Henk Vreeman
09/08/2013
via website
thumbs up

Vorige maand overgestapt via collectief, tot nu loopt alles ok. Overstap ging dus goed, dus ervaring is prima.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mertijn Groenmeijer
05/08/2013
via website
thumbs up

Overgestapt via iemand bij mij aan de deur. normaal doe ik dit nooit, maar de verkoper had wel een goed verhaal. Budget maakt to nu toe waar wat ze beloven, overstap ging vrij soepel en tot nu toe geen klachten.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Pieter Kroon
04/08/2013
via website
thumbs up

zeer tevreden over BudgetEnergie, alles online, aanmelden ging soepel, geen gedoe en vooral lekker goedkoop!! nooit meer naar NUON!!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
netwerkmakelaar
26/07/2013
thumbs down

Kleine lettertjes bij #budgetenergie: 800,00 ‘borg’ betalen. Zouden ze dat ook meenemen in de berekening van het ‘#voordeel’? #energie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
marjan
26/07/2013
via twitter
marjan (@marjanstok)
thumbs down

Lopen ze weer zonder vergunning vd gemeenten aan de deur te leuren van budgetenergie. Wordt daar zo moe van #Barendrecht @BarendrechtnuNL

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bouwman BV
19/07/2013
via website
thumbs up

Zeer goed geholpen door ,een adviseur van Budgetenergie, nadat ik veel problemen met de nuon heb gehad. Ze hebben alles uit handen genomen voor em, daarnaast ook nog eens veel scherpere prijzen. Goede partij wat ons betreft, dankzij Rob overigens, hun adviseur.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Huisman
18/07/2013
via website
thumbs up

Net over gestapt naar Budget Energie via een accountmanager zakelijke markt. Uiterst betrouwbare man met veel ervaring en kennis van de energie markt. Wij zijn door hem erg goed geadviseerd. Zo kan het dus ook. Ik zou de grote energiebedrijven aanraden een voorbeeld te nemen aan deze service gerichte aanpak.

Huisman BV

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marijn van Zanten
13/07/2013
thumbs up

@DisjeNmgn @BudgetEnergie had problemen. Ze moeten nog betalen maar ben wel goed te woord gestaan.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sander Kraneveld
12/07/2013
thumbs up

Na mijn tweet toch snel geholpen door @BudgetEnergie #Bedankt

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
zijlstramartijn
10/07/2013
thumbs up

@gjvu kpn gebleven voor glasvezel en energie naar budget energie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marco Vleeschdraager
08/07/2013
thumbs up

@BudgetEnergie Dank, snel geregeld nu.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ben Freriks
08/07/2013
thumbs up

@BudgetEnergie Wil graag overstappen naar jullie. Oude contract loopt tot 30-8, wat geef ik in als overstap datum. 30-8 of 31-8?Gr Ben

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
N. Albertus
05/07/2013
thumbs up

@BudgetEnergie heb inmiddels contact gehad. Vriendelijk geholpen. Nu afwachten of het goed en snel wordt opgevolgd.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tim
04/07/2013
via website
thumbs up

Na lange zoektoch naar beste leverancier, uiteindelijk voor budgetenergie gekozen. Tot nu toe geen spijt van, reageren snel, lage tarieven en verder geen gedoe. Ik vind wel jammer dat je vastrecht voorruit moet betalen, maar voor de rest ok dus.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tyson Delange
04/07/2013
thumbs up

Goede service van @BudgetEnergie via Twitter! Beter dan via email! Eindelijk het contract ontvangen!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Judith
03/07/2013
via website
thumbs up

Onlangs overgestapt via een veiling van vereniging eigenhuis. tot nu toe zeer tevreden over Budgetenergie. overstap ging heel soepel, alles via de mail, dat vond ik fijn. tot nu toe geen minpuntjes. was wel was bang omdat ik ze helemaal niet ken.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bianca van Loon
29/06/2013
thumbs up

Alvast aan het verdiepen in de energiemarkt om in september over te gaan stappen! Kanshebbers: @energiedirect en @BudgetEnergie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Nelly van den broek
28/06/2013
via website
thumbs down

BudgetEnergie heeft ons een week te vroeg overgezet van NLEnergie , daardoor premie misgelopen en bij eindnota NLE. boete van 2 * € 50 ,- voor te vroeg opzeggen jaarcontract allemaal buiten ons om .

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Raya Slaterus
27/06/2013
via website
thumbs up

Ik zit nu al een jaar bij BudgetEnergie. Aan de deur overgestapt, zeer vriendelijke meid die me alles heeft uitgelegd, eerlijk heeft verteld over mogelijke boetes. Ben blij met de lage tarieven, als ik vragen heb staat de klantenservice voor me klaar (die tevens ook nog eens gratis is). Kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben met deze leverancier!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
monique de ruiter
24/06/2013
thumbs down

@budgetenergie als jullie nou nog 1 x onder vretenstijd voor mn deur staan krijg je een budgetknal voor je kop

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Richard Hilberink
24/06/2013
thumbs up

ahhhh #nuon (@NuonWebcare) aan de deur voor energie… zijn te laat net over naar @BudgetEnergie #wasgoedkoper

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Wil Roumen
24/06/2013
thumbs up

Ff op mn rekening gekeken #BUDGETENERGIE heeft t bedrag wat ze een tijd geleden hadden ingenomen, een groot deel terug gestort. #mooizo

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mirella
19/06/2013
via twitter
Mirella (@Mirtri74)
thumbs down

@BudgetEnergie heeft echt de irritantste deurverkopers ooit! Daar kan de gemiddelde jehova-getuige nog wat van leren…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
tallin
07/06/2013
via twitter
tallin (@tallindotnl)
thumbs down

Net een #oplichter van #budgetenergie aan de deur. Zeer onbeleefd en dat in het vredige #harderwijk 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ron M
07/06/2013
thumbs down

GRATIS tip voor #budgetenergie : stuur échte adviseurs langs de deuren in plaats van opgeschoten scholieren #nemenwenietserieus

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores