Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
8.6

Aanbiedingen

Energie vergelijken?

Profiteer van de beste deals! Nu energie vergelijken en overstappen levert geld op.

Energie vergelijken onafhankelijk

scores

Algehele indruk
Energietarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
148 positief – 62 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Budget Energie

Budget Energie werd eind 2011 opgericht en richt zich vooral op consumenten. Op dit moment is Budget energe één van de snelst groeiende nieuwkomers in de markt. Budget energie manifesteert zich voornamelijk online als prijsvechter en heeft nu zo’n 150.000 klanten. Budget Energie doet vaak mee met collectieve energie-inkoopacties. Zo won Budget energie vele veilingen van de ANWB, de ConsumentenBond, de Vereniging Eigen Huis en van de ANBO (Ouderenbond). Ook in diverse prijsvergelijkers zoals Vergelijk.com, Energievergelijking.nl en Pricewatch.nl is Budget Energie vaak in de top 3 te vinden.

Budget Energie ervaringen

Geef Budget Energie een beoordeling

237 Budget Energie ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Energietarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Uwbespaargids
22/09/2013
thumbs up

Welkomstkorting van 320 euro bij Budget energie. Binnen 5 minuten geregeld bij Easyswitch: http://t.co/EaCXC9n2XR

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
van Andel
21/09/2013
via website
thumbs down

Jaren zijn wij bij Essent geweest nog nooit bij betaald op de eind rekening altijd terug ontvangen plus een maand vrij.

Wij hebben 1 hele grote fout gemaakt om een overstap te gaan doen bij Budgetenergie.

Wij krijgen nu van budgetenergie een eind nota waar je misselijk van word en dan beweren ze ook nog glas hard dat ze de goedkoopste zijn, niet dus mensen trap hier niet in.

Wij zijn heel snel weer terug gegaan naar Essent voor ons bestaat Budgetenergie niet meer en wij zullen ook iedereen afraden om bij deze bende niet in zee te gaan.

Een duidelijk overzicht van het verbruik waar wij nu al tien keer om gevraagd hebben kunnen ze niet leveren blijkt zeer moeilijk te zijn bij Budgetenergie. DE GOEDKOOPSTE VAN NEDERLAND, IK BEN TOCH NIET GEK!!!!!!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
EnergieVergelijken
20/09/2013
thumbs up

@_JusTim_ Hoi Tim. BudgetEnergie is een goede prijsvechter en momenteel één van de goedkoopste leveranciers via http://t.co/r5Xp9f9dHN.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jilles Groenendijk
18/09/2013
thumbs down

vasthoudend budget energie tuig aan de deur – weggejaagd! #Hellevoetsluis #FB

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
BudgetEnergie Webcare
Geen oordeel
18/09/2013
via website

Geachte mevrouw Van der Miessen,

Mijn collega is bezig de zaak voor u uit te zoeken. Zij zal hier uiterlijk vrijdag bij u op terugkomen. Zij zal rechtstreeks contact met u opnemen; u hoeft dus niet meer deze pagina in de gaten te houden.

Alvast dank voor uw geduld.

Met vriendelijke groet,

BudgetEnergie Webcare

Nuttig? Ja   Nee

© Ronny
18/09/2013
thumbs down

@angelatjuhhh Volgende keren gewoon naar ze zwaaien voor het raam lopen vanzelf weer weg. Budget energie hier maandag. Afgedruipt 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
BudgetEnergie Webcare
Geen oordeel
18/09/2013
via website

Dat is fijn om te horen! Wij proberen iedere dag onze service nog meer te verbeteren. Groet,

BudgetEnergie Webcare

Nuttig? Ja   Nee

BudgetEnergie Webcare
Geen oordeel
18/09/2013
via website

Beste mevrouw Van der Miessen,

Wij vinden het erg vervelend dat er zaken bij uw aansluiting niet goed lijken te gaan. Uw verzoek is met spoed uitgezet bij de desbetreffende afdeling en u krijgt zo snel mogelijk persoonlijk bericht van de stand van zaken. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

BudgetEnergie Webcare

Nuttig? Ja   Nee

Henry
16/09/2013
via twitter
Henry (@Hentju)
thumbs up

@verlaaglasten enige advies Welke leverancier en 1of 3jaar contract. Ben aan het twijfelen tussen budgetenergie, energiedirect, greenchoice

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
verlaaguwvastelasten
16/09/2013
thumbs up

@Hentju je krijgt een tegoed wat in mindering gebracht op je eindafrekening budgetenergie biedt zelfs € 320 tegoed http://t.co/ttINYolHN2

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sam Janssen
06/09/2013
via website
thumbs up

Jaar geleden aan de deur overgestapt.

De overstap ging soepel en mijn voorschotbedrag is gelijk met 20 euro naar beneden gegaan! De eindnota is overzichtelijk en kreeg nog wat tientjes terug. Hier word ik blij van! Geen NUON meer voor mij dure grapjes van ze!

Dit jaar 1x de klantenservice gebeld over een vraagje en werd gelijk geholpen zonder dat irritante keuzemenu!

Ik blijf nog lekker een paar jaar bij budgetenergie met een vast tarief dit stomme gasprijs gaat toch weer omhoog.

Thanxs Budget!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marieke Henselmans
05/09/2013
thumbs up

Van € 250 bij Nuon (2011) naar € 190 bij Eon (2012) gaat mijn voorschotbedrag nu naar € 160 bij Budgetenergie..:)

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jan Puts
02/09/2013
via website
thumbs down

Ik ga er in januari weer weg bij vond het overstappen slecht geregeld toen en gecommuniceerd. en ben benieuwd of die beloofde korting terug te vinden is straks op mijn jaarafrekening.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
BudgetEnergie
Geen oordeel
21/08/2013
via website

Dit hangt af van welke regio u woont. U kunt de exacte tijden opvragen bij uw netbeheerder. Zij bepalen de tijden. Hartelijke groet, BudgetEnergie Webcare

Nuttig? Ja   Nee

ELA de Ruijter
Geen oordeel
19/08/2013
via website

Wat zijn de piek- en daluren?

Nuttig? Ja   Nee

Wilma Borgers
19/08/2013
thumbs up

Net een goed advies gekregen van #Fenna @budgetenergie. Er zijn nog steeds bedrijven die klanten pro-actief helpen. #compliment.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Benjamin
13/08/2013
via website
thumbs up

Zeer tevreden tot nu toe, eindelijk weg bij Eneco!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Natasha Koning
12/08/2013
thumbs up

Probleem met BudgetEnergie? Twitter erover en de oplossing zit binnen 10 minuten in je mailbox!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Henk Vreeman
09/08/2013
via website
thumbs up

Vorige maand overgestapt via collectief, tot nu loopt alles ok. Overstap ging dus goed, dus ervaring is prima.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mertijn Groenmeijer
05/08/2013
via website
thumbs up

Overgestapt via iemand bij mij aan de deur. normaal doe ik dit nooit, maar de verkoper had wel een goed verhaal. Budget maakt to nu toe waar wat ze beloven, overstap ging vrij soepel en tot nu toe geen klachten.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Pieter Kroon
04/08/2013
via website
thumbs up

zeer tevreden over BudgetEnergie, alles online, aanmelden ging soepel, geen gedoe en vooral lekker goedkoop!! nooit meer naar NUON!!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
netwerkmakelaar
26/07/2013
thumbs down

Kleine lettertjes bij #budgetenergie: 800,00 ‘borg’ betalen. Zouden ze dat ook meenemen in de berekening van het ‘#voordeel’? #energie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
marjan
26/07/2013
via twitter
marjan (@marjanstok)
thumbs down

Lopen ze weer zonder vergunning vd gemeenten aan de deur te leuren van budgetenergie. Wordt daar zo moe van #Barendrecht @BarendrechtnuNL

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bouwman BV
19/07/2013
via website
thumbs up

Zeer goed geholpen door ,een adviseur van Budgetenergie, nadat ik veel problemen met de nuon heb gehad. Ze hebben alles uit handen genomen voor em, daarnaast ook nog eens veel scherpere prijzen. Goede partij wat ons betreft, dankzij Rob overigens, hun adviseur.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Huisman
18/07/2013
via website
thumbs up

Net over gestapt naar Budget Energie via een accountmanager zakelijke markt. Uiterst betrouwbare man met veel ervaring en kennis van de energie markt. Wij zijn door hem erg goed geadviseerd. Zo kan het dus ook. Ik zou de grote energiebedrijven aanraden een voorbeeld te nemen aan deze service gerichte aanpak.

Huisman BV

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marijn van Zanten
13/07/2013
thumbs up

@DisjeNmgn @BudgetEnergie had problemen. Ze moeten nog betalen maar ben wel goed te woord gestaan.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sander Kraneveld
12/07/2013
thumbs up

Na mijn tweet toch snel geholpen door @BudgetEnergie #Bedankt

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
zijlstramartijn
10/07/2013
thumbs up

@gjvu kpn gebleven voor glasvezel en energie naar budget energie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marco Vleeschdraager
08/07/2013
thumbs up

@BudgetEnergie Dank, snel geregeld nu.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ben Freriks
08/07/2013
thumbs up

@BudgetEnergie Wil graag overstappen naar jullie. Oude contract loopt tot 30-8, wat geef ik in als overstap datum. 30-8 of 31-8?Gr Ben

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
N. Albertus
05/07/2013
thumbs up

@BudgetEnergie heb inmiddels contact gehad. Vriendelijk geholpen. Nu afwachten of het goed en snel wordt opgevolgd.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tim
04/07/2013
via website
thumbs up

Na lange zoektoch naar beste leverancier, uiteindelijk voor budgetenergie gekozen. Tot nu toe geen spijt van, reageren snel, lage tarieven en verder geen gedoe. Ik vind wel jammer dat je vastrecht voorruit moet betalen, maar voor de rest ok dus.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tyson Delange
04/07/2013
thumbs up

Goede service van @BudgetEnergie via Twitter! Beter dan via email! Eindelijk het contract ontvangen!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Judith
03/07/2013
via website
thumbs up

Onlangs overgestapt via een veiling van vereniging eigenhuis. tot nu toe zeer tevreden over Budgetenergie. overstap ging heel soepel, alles via de mail, dat vond ik fijn. tot nu toe geen minpuntjes. was wel was bang omdat ik ze helemaal niet ken.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bianca van Loon
29/06/2013
thumbs up

Alvast aan het verdiepen in de energiemarkt om in september over te gaan stappen! Kanshebbers: @energiedirect en @BudgetEnergie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Nelly van den broek
28/06/2013
via website
thumbs down

BudgetEnergie heeft ons een week te vroeg overgezet van NLEnergie , daardoor premie misgelopen en bij eindnota NLE. boete van 2 * € 50 ,- voor te vroeg opzeggen jaarcontract allemaal buiten ons om .

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Raya Slaterus
27/06/2013
via website
thumbs up

Ik zit nu al een jaar bij BudgetEnergie. Aan de deur overgestapt, zeer vriendelijke meid die me alles heeft uitgelegd, eerlijk heeft verteld over mogelijke boetes. Ben blij met de lage tarieven, als ik vragen heb staat de klantenservice voor me klaar (die tevens ook nog eens gratis is). Kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben met deze leverancier!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
monique de ruiter
24/06/2013
thumbs down

@budgetenergie als jullie nou nog 1 x onder vretenstijd voor mn deur staan krijg je een budgetknal voor je kop

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Richard Hilberink
24/06/2013
thumbs up

ahhhh #nuon (@NuonWebcare) aan de deur voor energie… zijn te laat net over naar @BudgetEnergie #wasgoedkoper

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Wil Roumen
24/06/2013
thumbs up

Ff op mn rekening gekeken #BUDGETENERGIE heeft t bedrag wat ze een tijd geleden hadden ingenomen, een groot deel terug gestort. #mooizo

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mirella
19/06/2013
via twitter
Mirella (@Mirtri74)
thumbs down

@BudgetEnergie heeft echt de irritantste deurverkopers ooit! Daar kan de gemiddelde jehova-getuige nog wat van leren…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
tallin
07/06/2013
via twitter
tallin (@tallindotnl)
thumbs down

Net een #oplichter van #budgetenergie aan de deur. Zeer onbeleefd en dat in het vredige #harderwijk 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ron M
07/06/2013
thumbs down

GRATIS tip voor #budgetenergie : stuur échte adviseurs langs de deuren in plaats van opgeschoten scholieren #nemenwenietserieus

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Boris Hoekmeijer
07/06/2013
thumbs up

Uiteindelijk heeft @BudgetEnergie het netjes opgelost. We deelden de fout, en dus ook de kosten. Ik heb 50% van de boete teruggekregen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
W&dy
06/06/2013
via twitter
W&dy (@FredGingerNL)
thumbs up

Super service bij #budgetenergie uit Amsterdam!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dreconomie
04/06/2013
thumbs down

#budgetenergie loopt door #denhoorn moeten we het bel niet aan register gaan invoeren??

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Stella Jansen
29/05/2013
thumbs up

Complimenten voor de webcare van #budgetenergie die mijn klacht vakkundig hebben opgepakt. Bedankt!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
skycruiser
28/05/2013
thumbs up

Dat is snel! @BudgetEnergie komt er snel op terug en bevestigd dat de welkomstpremie tóch wel mijn kant op komt. Een positief bericht! Dank

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mark Visscher
22/05/2013
thumbs up

“Ja mevrouw, u wordt bij iedereen genaaid.. Maar bij BudgetEnergie willen we tenminste nog zoenen!”

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Kleptweets MokumsNL
14/05/2013
thumbs down

Bedankt voor de waardeloze hulp bij de klantenservice, ik stap over en betaal nog minder ook #budgetenergie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 2 3 5

Budget Energie ervaringen 2018

Heeft u ervaringen met Budget Energie en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Budget Energie beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Budget Energie of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Budget Energie vergelijken

Met onze onafhankelijke vergelijkers kunt u alle tarieven en aanbiedingen van Budget Energie vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Budget Energie voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Budget Energie of naar een andere aanbieder...

Budget Energie 4.31 stars 237 reviews