Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
7.4

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Energietarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
153 positief – 85 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Budget Energie

Budget Energie werd eind 2011 opgericht en richt zich vooral op consumenten. Op dit moment is Budget energe één van de snelst groeiende nieuwkomers in de markt. Budget energie manifesteert zich voornamelijk online als prijsvechter en heeft nu zo’n 150.000 klanten. Budget Energie doet vaak mee met collectieve energie-inkoopacties. Zo won Budget energie vele veilingen van de ANWB, de ConsumentenBond, de Vereniging Eigen Huis en van de ANBO (Ouderenbond). Ook in diverse prijsvergelijkers zoals Vergelijk.com, Energievergelijking.nl en Pricewatch.nl is Budget Energie vaak in de top 3 te vinden.

Budget Energie ervaringen

Geef Budget Energie een beoordeling

269 Budget Energie ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Energietarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Jaap Grolleman
Geen oordeel
30/04/2014
thumbs down

@Qurrent Gefeliciteerd Qurrent. Ook felicitaties aan @NLEnergie en @BudgetEnergie.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tuktukker
24/04/2014
thumbs up

Met dank aan consumentenbond. Daaaag Electrabel, welkom budgetenergie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Kees Pater
18/04/2014
thumbs up

Gisteren een prima kerel van @BudgetEnergie aan de deur, was nog voor Ajax ook!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Willemijn vd Hoek
14/04/2014
thumbs up

@Hoekiecoaching Bij #BudgetEnergie krijg je evenveel terug voor geleverde kWh als dat je betaalt voor afname! Goede deal! @BudgetEnergie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rozemarijn Nieuwland
05/04/2014
thumbs up

Ziet er naar uit dat @BudgetEnergie de beste aanbieding heeft op dit moment 🙂 Dan blijft m’n maandbedrag om en nabij hetzelfde.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Owen
20/03/2014
thumbs up

Mijn dag kan niet meer stuk ! Herberekent factuur bij budget energie welkom schip met geld !

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Held op sokken
05/03/2014
thumbs up

Ieder jaar nwe energieveiling voor laagste energieprijs. Eindelijk een aanbieder die dat bod ook aan bestaande klanten gunt. BudgetEnergie.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Pieter
27/02/2014
via website
thumbs up

Overgestapt van Nuon naar Budget Energie via een collectief, tot nu toe ging alles heel soepel. Geen problemen dus tot nu toe.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
EK
Geen oordeel
25/02/2014
via twitter
EK (@ErkanKater)
thumbs down

@Watutsi_ als je via gaslicht.nl naar budget energie overstapt dan krijg je 200€ 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Henk
07/02/2014
via website
thumbs up

Via het energiecollectief overgestapt. Prima gelopen op alle fronten. Toch “maar” 9 van 10 sterren, omdat ze wel praten over een slimme meter op de site, maar ze ondersteunen deze volgens de helpdesk (nog) niet.
Dus een bijna perfecte energieleverancier, want moest helaas zelf van een slimme meter de energiestanden opnemen en doorgeven.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Preferenso Reviews
06/02/2014
thumbs up

#Budget Energie krijgt een mooie 7.0 op #Preferenso.nl http://t.co/oaukI0vWqx

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Koop Otten
04/02/2014
thumbs up

@BudgetEnergie top! Dankuwel

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
feeddex
03/02/2014
via twitter
feeddex (@feeddex)
thumbs up

Mooie resultaten door klantfeedback bij Budget Energie 25% hogere klanttevredenheid in 9 maanden – lees het interview http://t.co/vkovq8Vw8V

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Eric
20/01/2014
thumbs down

Best wel grappig dat die student van #BudgetEnergie aan de deur denk dat ik wil overstappen 🙂 Eerst op dak kijken , dan pas aanbellen #pv

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ward van Riel
07/01/2014
thumbs up

Mezelf zojuist geld bespaard door over te stappen naar Budget Energie via http://t.co/djzVLGIGag. http://t.co/djzVLGIGag via @gaslicht_com

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marco Ferment
31/12/2013
thumbs up

Via @Consumentenbond Overstapt naar @budget_energie snel en goed geregeld en scheelt gelijk €€€ #energie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Wout van Gasteren
04/12/2013
thumbs up

Ik begrijp overigens de teleurstelling van #Oxxio, omdat ik het contract opzegde. #Budget_Energie had een veel aantrekkelijke offerte..

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Wout van Gasteren
03/12/2013
thumbs down

@Oxxio @OxxioService STOP met onverschuldigde incasso mnd voorschotten! Stuur eindafrekg! Ben sinds 1 november cliënt van @BudgetEnergie 1/2

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Actys Wonen
27/11/2013
thumbs up

Goed geregeld het nieuw jaar in? Sluit simpel en snel een 100% groene stroom contract af bij #BudgetEnergie! Kijk op http://t.co/HgjrIGdw5X

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gerdie
26/11/2013
via twitter
Gerdie (@gschellevis)
thumbs up

Heel bijzonder: voor het vinden op straat en terugsturen van map van @BudgetEnergie ontvang ik een bedankje. #leuk http://t.co/uZ6MW1XxJI

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Arie
Geen oordeel
25/11/2013
via website

Beste Alex,

Erg vervelend dat het tweetal verkopers hebben verzuimd te melden dat het vastrechttarief bij BudgetEnergie inderdaad een stuk hoger is dan bij Nuon. Echter, door dat de prijzen van kWh en M3 fors lager is dan bij Nuon is het voor het meest van de gebruikers van BudgetEnergie toch zeer interessant om over te stappen naar BudgetEnergie. Daar de gebruikskosten lager zijn is het over de rekening genomen voordeliger. Mocht u meer informatie willen, dan ligt ik dit graag toe.

Nuttig? Ja   Nee

Juan van Ginkel
24/11/2013
thumbs up

@Polder_PV Dit noemt @Greenchoice salderen. Doodgewoon 0,06 euro p/Kwh pikken. Ben inmiddels overgestapt naar @BudgetEnergie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ed Aldus
18/11/2013
via twitter
Ed Aldus (@edaldus)
thumbs up

Deze weerman gaat van energieleverancier switchen. Over 3 jaar scheelt dat bijna 500 euro 😉 Van @NLEnergie naar @BudgetEnergie.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
HZbouwadvies
08/11/2013
thumbs down

Meterstanden zonne-energie doorgeven Oplossing @BudgetEnergie na drie maanden: Zoek het maar uit!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Electraengas.nl
08/11/2013
thumbs up

NLE en Budgetenergie winnen energieveiling ~ Energienieuws http://t.co/DGRxSFs5Zz

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Pélagie Mukazitoni
08/11/2013
thumbs up

ging, ging ik voor een goedkoper energie en gasrekening. En dat was een aanbod van Budgetenergie,

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bussum
07/11/2013
via twitter
Bussum (@bussum)
thumbs up

NLE en Budgetenergie winnen energieveiling http://t.co/20ZpSJb7FU

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Energie informatie
07/11/2013
thumbs up

NLE en Budgetenergie winnen energieveiling: NLE heeft tijdens de achtste energieveiling van de Consumentenbond… http://t.co/DJcrQHG4pB

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Koen Zweers
06/11/2013
thumbs up

Zo, maar weer eens overgestapt naar een andere energieleverancier. Bijna 200 euro goedkoper op jaarbasis: lager vastrecht #BudgetEnergie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
wijkagentjacq
06/11/2013
thumbs up

Budgetenergie aan de deur?door ons gecontroleerd!alles in orde,maar kiezen doet u nog steeds zelf!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sjoerd
05/11/2013
thumbs down

@BudgetEnergie Kan mijn meterstanden niet doorgeven “vanwege een storing met de validatie-service.” Gisteren ook al. Wat nu?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Start 1-2
03/11/2013
thumbs up

“budgetenergie goedkoopste energieleverancier 2013” #budgetenergie http://t.co/PniF5B6FhR

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Anne van den Brink
30/10/2013
thumbs down

Net verkoper van budgetenergie aan de deur met een zeer onprettige verkoophouding… Hoezo visitekaartje voor je bedrijf?!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hans Vink
21/10/2013
via twitter
Hans Vink (@vinknie)
thumbs down

@budgetenergie Ik kan niet inloggen, zijn er problemen?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bodopuwpand.nl
18/10/2013
thumbs up

Eerlijk is eerlijk.Budgetenergie is inderdaad goedkoop en ook nog een goede service, zelfs op zondagavond…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ingrid.Bloemink
18/10/2013
thumbs up

Overgestapt naar @BudgetEnergie #bespaar 40 euro per maand! Daar krijg ik #energie van!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Nico Bunt
13/10/2013
thumbs up

Vandaag overgestapt naar @BudgetEnergie . Goedkoop en een bonus van € 320,=. Daar krijg ik energie van.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Preferenso Reviews
11/10/2013
thumbs up

#BudgetEnergie krijgt een geweldige 9.0 op #Preferenso.nl http://t.co/ld4GJCm6ca

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Letteke Van Der Kruk
10/10/2013
thumbs up

Energiecollectief @Consumentenbond bevalt goed! Overstap snel en goed geregeld en scheelt gelijk €€€ @BudgetEnergie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Aart Schalk
09/10/2013
thumbs up

@Nuon met straatlengte verschil verslagen door #budgetenergie. Waar blijft correctie van eindafrekening door #Nuon?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
EnergieVergelijken
08/10/2013
thumbs up

@Whtny_ Hoi Whitney. BudgetEnergie is momenteel zeer goedkoop op http://t.co/r5Xp9f9dHN. Bel ons gerust gratis op 08002511155 voor vragen!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
van der Ark
02/10/2013
thumbs up

Voor iedereen die het nog niet weet:
Bij http://t.co/EKr7utKapm zijn ze wel #klantvriendelijk – Top service #budgetenergie – Bedankt!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
van der Ark
02/10/2013
thumbs up

@BudgetEnergie Wij willen toch even Lotte via deze weg bedanken! Vriendelijk, snel en accuraat! #budgetenergie is super #klantvriendelijk

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dirk
27/09/2013
via website
thumbs up

Goede ervaring tot nu toe met Budget Energie, nog maar kort klant maar overstap ging zonder problemen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
van der Ark
27/09/2013
thumbs up

@BudgetEnergie Bedankt voor de #topservice! Erg #vriendelijk en #correct behandeld door #budgetenergie – Fijn weekend!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Johan van Leenen
26/09/2013
thumbs up

@Eneco er staat hier iemand voor de deur van budget energie. Scheelt 15% per maand zegt ze. Waarom zou ik dit niet moeten doen?!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
van der Ark
25/09/2013
thumbs up

@BudgetEnergie Zojuist erg vriendelijk telefonisch contact gehad met #budgetenergie – Er wordt aan gewerkt – Klantenservice is dus wel goed

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Alex
25/09/2013
via website
thumbs up

Nav een bezoek van een tweetal verkopers overstap gewaagd. Beide heren hadden echter verzuimd aan te geven dat het vastrecht tarief bij BudgetEnergie fors hoger is dan bij Nuon. Daardoor verdween mijn besparing als sneeuw voor de zon. Vond ik een beetje misleiding. Ik vreesde dan ook dat het opzeggen van het contract (Colportagewet) moeizaam zou verlopen. Niets bleek minder waar. Zelden ZO SNEL respons gehad op mijn vragen via e-mail. Ook na mijn daadwerkelijke opzegging via e-mail binnen 5 minuten (!!!) antwoord met bevestiging. GOEIE SERVICE! Jammer dat de besparing verdween anders had ik BudgetEnergie graag een kans gegeven!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Thomas
23/09/2013
via website
thumbs up

Zeer tevreden! Lange tijd klant geweest. Welkomstkorting was keurig verrekend met de eindafrekening. Ivm met een verhuizing naar het buitenland moest ik mijn contract opzeggen. Allemaal keurig afgehandeld. Überhaupt krijg ik vaak het gevoel dat wanneer het mis gaat bij energiemaatschappijen de schuld vaker ligt bij de klant dan bij de maatschappij. Gewoon simpel houden, netjes betalen en alles wordt voor je geregeld bij BudgetEnergie!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
BudgetEnergie Webcare
Geen oordeel
23/09/2013
via website

Geachte heer of mevrouw Van Andel,

Wij vinden het erg vervelend dat u de levering bij ons zo heeft ervaren. Wij streven ernaar om u de laagste tarieven te bieden en u zo voordelig mogelijk van energie te voorzien. Helaas lijkt het erop dat dit bij u niet het geval is. Toch zou ik graag willen uitzoeken of alles bij u goed is gegaan. Zou u misschien uw klantnummer willen toezenden? Dan kunnen we de zaak nog eens bekijken.

Hartelijke groet,

BudgetEnergie Webcare

Nuttig? Ja   Nee

1 2 3 4 6

Wat mensen over Budget Energie vertellen.

Heeft u ervaringen met Budget Energie en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u elke aanbieder beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Aanbieders vergelijken

Met onze onafhankelijke vergelijkers kunt u alle tarieven en aanbiedingen vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten welk aanbod voor u de beste keuze is.

Budget Energie 3.68 stars 269 reviews