Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
8.4

Aanbiedingen

Energie vergelijken?

Profiteer van de beste deals! Nu energie vergelijken en overstappen levert geld op.

Energie vergelijken onafhankelijk

scores

Algehele indruk
Energietarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
148 positief – 64 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Budget Energie

Budget Energie werd eind 2011 opgericht en richt zich vooral op consumenten. Op dit moment is Budget energe één van de snelst groeiende nieuwkomers in de markt. Budget energie manifesteert zich voornamelijk online als prijsvechter en heeft nu zo’n 150.000 klanten. Budget Energie doet vaak mee met collectieve energie-inkoopacties. Zo won Budget energie vele veilingen van de ANWB, de ConsumentenBond, de Vereniging Eigen Huis en van de ANBO (Ouderenbond). Ook in diverse prijsvergelijkers zoals Vergelijk.com, Energievergelijking.nl en Pricewatch.nl is Budget Energie vaak in de top 3 te vinden.

Budget Energie ervaringen

Geef Budget Energie een beoordeling

240 Budget Energie ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Energietarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Eric Zwaap
04/11/2014
thumbs down

“nee geen interesse” is niet te begrijpen door belletjetrekkers van #budgetenergie. wat een aanfluiting. val mensen niet zo lastig!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Babette Nieuwesteeg
04/11/2014
thumbs up

@BudgetEnergie ja hoor ben netjes gebeld, dat mag ook gezegd worden! Nu wederom duimen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Anita Mensing
03/11/2014
thumbs up

@anitaei Overstappen op #budgetenergie. Goedkoper en nooit gedoe. Geen aandelen. Tevreden klant.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
C. Dolfinarius
Geen oordeel
02/11/2014
via website

‘Budget verkopers’ nemen er geen genoegen mee als je niet met ze over ‘de loterij waaraan iedereen in de straat mee doet’, wilt praten.

Weg er mee

Nuttig? Ja   Nee

Simon Noyons
30/10/2014
thumbs down

Hoi @BudgetEnergie, website down? Dat kost je klanten! Dan maar even verder kijken 😉

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
André Kager
30/10/2014
thumbs up

Ik heb mezelf zojuist veel geld bespaard door over te stappen naar Budget Energie via @gaslicht_com http://t.co/bBCCzciNyz

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
yvonne
23/10/2014
via website
thumbs up

Onlangs een leuke spontane meid (sharon van dijk) aan de deur gehad die me een goede reden gaf om over te stappen !!!! Ik ben erg blij dat ik het heb gedaan want ik ben een hoop gaan besparen en heb een goede uitleg gehad van de verkoopster.
bedankt budget energie voor de besparing en het spontane personeel

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Consumentenbond
16/10/2014
thumbs up

@lothilde Hoi Lothilde, dat klopt. Budget Energie heeft de laagste prijs geboden. #energiecollectief ^Mireille

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bakkerij Nagelkerke
13/10/2014
thumbs down

Net energieverkopers van @Budgetenergie aan de deur hier in #fijnaart Vond ze al vaag, lees dit even: http://t.co/ZZ6WEi4Foh

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
SabineWitteveen
13/10/2014
thumbs up

@BudgetEnergie heb toevallig vannacht een mailtje ontvangen dat de standen zijn uitgelezen op 7/10. Toch bedankt!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
henk
11/10/2014
via website
thumbs up

gister avond een meisje van budget stroom op bezoek gehad heeft alles uitgelegd en ingevuld ,heeft er alle tijd voor genomen tot bijna een uur na haar werktijd goeie en gezellige ervaring opgedaan met hun verkoopteam hoop dat alles zo prettig verloopt pluim voor Cristi

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rutger Groot
08/10/2014
thumbs up

@BudgetEnergie Duizend maal dank aan jullie collega Keren! Probleem eindelijk opgelost. #toppertje Hartelijk dank ook voor de bloemen 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Edwin 
07/10/2014
thumbs down

Jammerdat #BudgetEnergie nog steeds niet reageert op verhuizingsmelding.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
AHanz020
06/10/2014
via twitter
AHanz020 (@AHanz020)
thumbs down

@BudgetEnergie op29-09-2014 een mail verstuurd via jullie site. Beloofd werd binnen 3 dagen antwoord/kontakt. De 3 dagen duren wel erg lang!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Corrie Jonkers
03/10/2014
thumbs down

.@BudgetEnergie net verkoper aan deur gehad die best agressief was. Hoe komen jullie aan naam/adres en hoe kan ik dit in toekomst voorkomen?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Cat
Geen oordeel
01/10/2014
via website

Vandaag een mr van Budget energie aan de deur,die later op de avond terug zou komen als mijn man thuis was,maar heb niks meer vernomen….komt niet echt betrouwbaar over als men zich nu al niet aan de afspraken houdt!!

Nuttig? Ja   Nee

Gijs Jansen
01/10/2014
via website
thumbs up

Eén jaar energie gehad van Budget Energie.
Zeer positief over overstap, facturen en eindafrekening.
Ik was zeker bij Budget Energie gebleven als dat voor het goedkope tarief had gekund.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
AGEM
30/09/2014
via twitter
AGEM (@AGEM2030)
thumbs up

In tegenstelling tot bericht gisteren zijn we niet goedkoper dan @BudgetEnergie. Maar je bersteed je energiekosten wel in de Achterhoek

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Remco Bastiaansen
26/09/2014
thumbs down

Nonstop mensen van @BudgetEnergie aan de deur?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bert van den Hoorn
26/09/2014
thumbs up

@Artipi in 2013 kwam Budget Energie er in mijn geval volgens Consumentenb. als goedkoopste uit. Maar de afrekening klopte niet #al opgelost

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dennis
25/09/2014
via twitter
Dennis (@Denniz1974)
thumbs up

Reactie over de @NLEnergie zijn veelal erg negatief. Daarom net toch maar niet naar deze club overgestapt maar naar #BudgetEnergie.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dennis
25/09/2014
via twitter
Dennis (@Denniz1974)
thumbs up

@Nuon Dan is #Nuon nog steeds fors duurder (ondanks de actie) dan bv @EnergieDirect, @NLenergie en #BudgetEnergie.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Consumentenbond
19/09/2014
thumbs up

@HoornBert @BudgetEnergie De veiling levert een aantrekkelijk aanbod op, maar het kan per individu verschillen hoe gunstig aanbod is. ^Ravi

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Consumentenbond
16/09/2014
thumbs up

@SiemSijave 1 als 3 jaar heeft Budget Energie de laagste tarieven geboden. http://t.co/3tsDMfFzvM 2/2 ^Ravi

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marianne Schut
09/09/2014
via website
thumbs up

Hier een meisje aan de deur gehad die mij heel goed heeft weten te overtuigen en alles heel correct heeft uitgelegd. Ik ben benieuwd naar hoog mijn exacte besparing gaat worden! Nu al dik tevreden dankzij natalja!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ralf häfner
08/09/2014
via website
thumbs up

Bij mij was alles snel en correct geregeld.
Ik moet nu afwachten of de afgesproken korting en meterstanden aan het eind van mijn eerste jaar nov.2014 ook goed worden verwerkt.
Dus tot nu geen klagen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Andrée
02/09/2014
thumbs down

OMG @BudgetEnergie geef je colporteurs eerst een cursus voordat ze op pad gestuurd worden! De brutaliteit!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
M.A.Kouwenber
23/08/2014
via website
thumbs up

1 jaar genoten en nu overgestap naar Eneco wat een ramp zij komen hun afspraken niet na dus als ik de kans krijg ben ik zo weer terug bij Budget energie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Wesley
Geen oordeel
22/08/2014
via twitter
Wesley (@wesley2004)

@BudgetEnergie krijg je de meterstanden tussendoor te zien ergens? Volgens de info bij slimme meter wordt hij om de 2 maanden uitgelezen.

Nuttig? Ja   Nee

Sander Tamaëla
18/08/2014
thumbs down

@remivanbeekum @BudgetEnergie 4% is maar wind, rest “groene” biomassa en water…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
A.Franken
18/08/2014
via website
thumbs up

correct afgehandeld contract, zeer aan te bevelen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Michel
16/08/2014
via twitter
Michel (@gijsman)
thumbs down

huis-aan-huis verkoop… mag het wat minder??? #vodafone #budgetenergie #leesmap

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jerome
28/07/2014
via website
thumbs up

Eindelijk een energieleverancier die ook voor bestaande klanten scherpe tarieven hanteert!! Zeer tevreden tot nu toe, ruim 1 jaar klant en kan het iedereen aanraden.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Herman
12/07/2014
via website
thumbs up

Tot nu zeer goede ervaring met Budget Energie, blij dat ik weg ben bij het veel te dure Nuon

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Kiind Magazine
08/07/2014
thumbs down

@persmuskiet @BudgetEnergie JA! Wil ik net zeggen! Ik wijs dame vriendelijk op bordje ‘geen colportage’, zij houdt vol dat het dat niet is!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Preferenso Reviews
Geen oordeel
02/07/2014

#Budget Energie krijgt een prachtige 8.0 op #Preferenso.nl http://t.co/QxOBIM8t6s

Nuttig? Ja   Nee

Amanda
01/07/2014
thumbs up

Ik heb net mijn stopcontact gecheckt en mijn energieleverancier @BudgetEnergie is goed bezig! #stopbloedkolen http://t.co/rZPeKNkg6m

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jacqueline Vriens
28/06/2014
thumbs up

Hoop dat bij de collectieve inkoop van energie door @Consumentenbond voor komend jaar @BudgetEnergie eruit komt. Ben er erg tevreden over.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Theo
27/06/2014
via website
thumbs up

Komt er een mannetje van eneco aan de deur met een verhaal over gratis advies over hoe slim te bezuinigen op energieverbruik, moest helaas weg. geen probleem meneer kan ik volgende week weer langskomen? Ok ik maak een afspraak, week later voor jan met de korte achternaam een vrije middag genomen mannetje van eneco komt niet opdagen. Ok ik niet blij, dus een overstap is het gevolg. Dag eneco! Vanaf 2 juli start de levering door BE, tot nu toe zijn de ervaringen over de communicatie positief, duidelijke mails, eerste incasso van het vastrecht heeft plaatsgevonden volgende incasso het eerste voorschotbedrag. gebaseerd op een gemiddelde dat wat hoger was dan mijn laatste verbruik maar nog steeds een lager maandbedrag dan van eneco. Houden zo BE! 😉 Een tip: maak de verwerking van betalingen wat sneller zichtbaar op Mijn Budget

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
j.koolenbrander
27/06/2014
via website
thumbs up

gisteren druk aan t poetsten buiten toen de verkoper langs kwam. Heb echt hekel aan dat geleur aan de deur, maar deze
vriendelijke lichtgetinte knappe jongeman, kon mij op een sympathieke wijze overtuigen dat ik bij Budget-Energie beter af was.En hun alles voor mij zouden regelen met de overstap.
Ben heel benieuwd hoe het verder gaat.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Linda
Geen oordeel
06/06/2014
via website

Dat is dus het lastige. Mensen blijven mensen. Vaak wordt (en terecht. Dat dan weer wel) 1 bedrijf over de kam geschoren. Logisch. Een medewerker ís natuurlijk het bedrijf. Maar iemand die verder kijkt snapt ook fat er rotte medewerkers tussen zitten. Net als in het bedrijf waar jij (neem ik aan) werkt. Dat is zuur. Want een bedrijf is zo goed als z’n slechtste medewerker. Maar als ik een goede ervaring met iemand heb en de keer erna niet kan ik wel relativeren dat dat een persoon is! En niet het bedrijf. Mensen blijven mensen. En vele zijn moeilijk te sturen. (En vaak te dom. Oppervlakkig of arrogant. Anthing. Het zij. Mensen en toppers zijn heel moeilijk te vinden!)

Nuttig? Ja   Nee

Linda
06/06/2014
via website
thumbs up

Maar de ervaring met budget energie was dus heel goed. Aardige verkoper aan de deur. Niet zoals ik lees bij sommige. Deze was gewoon eerlijk en leuk. Leuk
Mee gepraat en jij was eerlijk over de tarieven. Scheelde namelijk niet veel bij elektra maar bij gas kon ik 5 cent besparen. En voor die 5 cent had ik het niet hoeven doen maar hij zei dat het op de eindafrekening scheelde. En schok van de prijzen van Nuon. Ben benieuwd als het allemaal rond is over een paar weken. Heb er vertrouwen in!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Peter
05/06/2014
via twitter
Peter (@Lesboulas)
thumbs up

#compliment voor #budgetenergie. Ze luisteren naar hun klanten

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jan Revenberg
05/06/2014
thumbs up

Prijsvechters als Budget Energie, Qurrent en Energiedirect bieden stroom tegen scherpe tarieven en maken het grote energiebedrijven moeilijk

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Chr. Kuyvenhoven
04/06/2014
thumbs down

@BudgetEnergie ad deur: ‘U ziet eruit alsof u net uit bed komt.’ Ja bedankt he, doei. #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Weert
30/05/2014
via website
thumbs up

vorig jaar overgestapt en tot nu toe zeer tevreden met Budget Energie. zeer lage tarieven, echt veel goedkoper uit dan bij Nuon waar ik vorig jaar zat. heb net ook besloten langer klant te blijven, prima ervaringen tot nu toe dus.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
bo
Geen oordeel
15/05/2014
via website

Ik zie enorm veel positife reacties van budget word me eerst dus spannend of alles egt goed gaat .

Maar ik ben vertegewoordiger geweest van de nem
Slecht bedrijf

Maar van 120 mensen die je spreekt zijn er 50 chagarijnig 10 slaan de deur in je gezicht.
Met 40 houd je een kort maar krampachtig gesprekje ijsbrekers.

Met 15 houd je een redelijk gesprek tot het eind van je speech en dan krijg je nee te horen waar je net al je energie in heb staan steken geen probleem lache en weer verder .

En dan mag je hopen dat je 1 tot 5 mensen mag tekenen voor een contract .

Dus soms is het erg moeilijk om positief te blijven je weet niet of de vorige gesprek met dichtgeklapte deur eindige

Nuttig? Ja   Nee

Foto-NOP.nl
13/05/2014
thumbs down

#budgetenergie aan de deur. #grr #fail #zogeenzinindieluiaandedeur.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Susy
Geen oordeel
09/05/2014
via twitter
Susy (@Susyschrijft)

Een verkoopknaap van Budgetenergie aan de deur.
Ik: ‘Ik heb hier geen zin in.’
Hij: ‘Denkt u dat ik er zin in heb?’
Daar had ie wel n punt.

Nuttig? Ja   Nee

Sheertjhu
01/05/2014
via website
thumbs up

Vorige week overgestapt van Eneco naar Budget Energie. Via een verkoper aan de deur. Normaal ben ik daar totaal niet van maar Sam had mijn aandacht. Hij had hele goede argumenten. Legde alles correct uit. En het koste hem niet veel moeite om mij te overtuigen. Alles netjes ingevuld, krijg ik een kopie en ern informatie boekje. Dag later een e-mail met mijn klantgegevens. Nu zit ik in de 14 dagen bedenkperiode. Ik ben benieuwd hoe het verder gaat. Tot nu toe dik tevreden!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 2 3 4 5

Budget Energie ervaringen 2018

Heeft u ervaringen met Budget Energie en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Budget Energie beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Budget Energie of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Budget Energie vergelijken

Met onze onafhankelijke vergelijkers kunt u alle tarieven en aanbiedingen van Budget Energie vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Budget Energie voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Budget Energie of naar een andere aanbieder...

Budget Energie 4.22 stars 240 reviews