Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
8.8

Aanbiedingen

Powered by Power.nl

Energie vergelijken?

Profiteer van de beste deals! Nu energie vergelijken en overstappen levert geld op.

Energie vergelijken onafhankelijk

scores

Algehele indruk
Energietarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
151 positief – 60 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Budget Energie

Budget Energie werd eind 2011 opgericht en richt zich vooral op consumenten. Op dit moment is Budget energe één van de snelst groeiende nieuwkomers in de markt. Budget energie manifesteert zich voornamelijk online als prijsvechter en heeft nu zo’n 150.000 klanten. Budget Energie doet vaak mee met collectieve energie-inkoopacties. Zo won Budget energie vele veilingen van de ANWB, de ConsumentenBond, de Vereniging Eigen Huis en van de ANBO (Ouderenbond). Ook in diverse prijsvergelijkers zoals Vergelijk.com, Energievergelijking.nl en Pricewatch.nl is Budget Energie vaak in de top 3 te vinden.

Budget Energie ervaringen

Geef Budget Energie een beoordeling

237 Budget Energie ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Energietarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

chris steven
Geen oordeel
09/09/2015
via website
Nuttig? Ja   Nee

chris steven
Geen oordeel
09/09/2015
via website

Ook is budget aan mijn deur geweest. Mij werd gezegd dat de korting op de kale levertarieven zit. Ik vroeg namelijk of de kortinv op de hele rekening was, maardat kan natuurlijk nooit. Ik ben overgestaptnadat ik zelf alles had berekend.

ik ben tevreden

Chris

Nuttig? Ja   Nee

Christiaan
Geen oordeel
31/07/2015
via website

Over een reactie van R.Bol dat klopt niet ik had essent gebeld voor een lagere prijs daar in tegen konden ze me een bon aan bieden van de hema.Verder ben ik goed geholpen door 2 adviseurs aan de deur en heb een goede uitleg gekregen?Ze beantwoorden me vragen goed en professioneel!Als je bij essent zit word je genaaid waar je bij staat, verder ben ik heel tevreden met de overstap en ben ik blij dat ik het heb gedaan, en weg ben van essent. Essent is duur en regelt niet eens meer het netwerk.

Nuttig? Ja   Nee

Harm
31/07/2015
via website
thumbs up

Vandaag 2 adviseurs voor de deur gehad in Musselkanaal.ze hebben het netjes en professioneel uitgelegd en al onze vragen goed beantwoord ze hadden veel geduld en we hebben een leuk bedrag bespaard graag meer zulke adviseurs aan de deur en niet van essent of oxxio.
We zijn heel tevreden met de tarieven van budget energie.
Groeten

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
R bol
31/07/2015
via website
thumbs down

Gister twee jonge heren aan de deur gehad van budget energie.
Ze maakten een prachtig voorstel maar achter af gerekent klopte volgens ons dit niet.

Ze berekenen zelf prijzen ex btw en essent prijzen incl btw al een verschil van 21% in hun voordeel en het vastrecht is bijna een keer zoveel als onze huidige leverancier essent. Van 41 naar 71 euro.
Verder werd gezegd dat we energiewacht E96.- bij onze afrekening zouden hebben betaald maar was niet aan de orde.
We moesten gelijk tekenen en hadden geen bedenkt tijd (wel het contract teken en 14 dagen bedenkt tijd) omdat het aanbod eenmalig geldig zou zijn en enkel aan de deur.
We hebben een aantal keer moeten zeggen dat we erover na wouden denken en niet gelijk wouden tekenen waar de beide heren erg knorrig om werden.
Toen we zeiden dat ze een dag later terug mochten komen dat we het wouden na rekenen was dit eigenlijk niet mogelijk.
We hebben onze huidige leverancier benaderd en het uitlaten rekenen.
Toen ze een dag later toch aan de deur stonden gaven ze toe de ex btw prijzen te berekenen. We hebben ervan afgezien gelukkg want hun reactie was teleurstellend.
Hier komt geen budget energie in huis. Wij hadden er geen goed gevoel bij.
En zoals de heren zeiden komt er zoals in ons geval van essent echt geen appeltaart van de hema als vergoeding.
Maar werd er netjes een tegenbod van onze tarieven gedaan.
Onze ervaring voor anderen reken het na voor u iets tekend.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Willie werkman
29/07/2015
via website
thumbs up

Overgestapt naar Budget Energie waar we erg blij mee zijn
Zeer goed geholpen door DAMIEN een erg aardige jongeman die er wel gaat maken in de toekomst dank je wel Damien Murphy

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
M.Glasbergen
09/07/2015
via website
thumbs up

Vanavond mijn handtekening gezet om over te stappen naar budget energie. Ik zit nu bij Essent .
Naziha bedankt 👍 je deed het goed en duidelijk .ik heb er de volste vertrouwen in .

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jme
02/06/2015
via website
thumbs up

Een kwartier geleden mijn handtekening gezet onder een contract van BudgetEnergie. Deze deal heb ik gesloten met Ruud. Eén van de beste (misschien wel de beste) verkoper van BudgetEnergie en daar buiten. Erg goed op de hoogte van niet alleen zijn eigen energiemaatschappij, maar ook van de concurentie. Zeer vriendelijk, correct, helder en zakelijk met een vleugje humor. Voor zijn handschrift kreeg hij al eerder in mijn buurt een 8,5, van mij krijgt hij een 9,5 op algemene presentatie en kennis. Ik hoop nu natuurlijk dat BudgetEnergie de 9,5 ook kan waar maken. Zolang BudgetEnergie niet binnen de 30 dagen alles rond maakt en ik een boete riskeer, gaat dat vast helemaal goed komen. Succes.

P.s. Het klopt trouwens dat je direct een contract ondertekent en geen offerte (even terug komend op een eerder commentaar van iemand), het is echter zo dat je altijd een bedenktijd hebt van 14 dagen en een de meeste offertes zijn ook al een verkapt contract.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
L.J.B. Van Dijk
04/05/2015
via website
thumbs up

Krijg geen duidelijk plaatje 2014 overgestapt van energie direct naar budget in een collectief van VEH.. Kijk nu in mijn budget en ik zie dat ik een variable kontrakt heb?
Wat is hier gebeurt!!!. Verder eerder dit jaar heb ik kontakt gehad met de klanten service, dit i.v.m. De geplaatste zonnecellen, die mijn totale kWh verbruik hopelijk zal generen, na een aanvankelijke goedkeuring om het voorschot te verlagen is dit later weer teruggedraaid. De reden is mij niet duidelijk.Nu heb ik mijn voorschot zelf aangepast, krijg ik de melding dat dit al gebeurt is. Helaas ik weet van niets en betaal nog steeds het voorschot van dag een.Zal eens weer met de klanten service bellen wellicht kunnen zij licht in de duisternis brengen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mark
09/04/2015
via website
thumbs up

Vlekkeloos.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Miranda Busscher
02/04/2015
thumbs up

Overstap naar @BudgetEnergie verloopt super #zokanhetdusook

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sandra
02/03/2015
thumbs up

@cs1959 mijn dochter vertelde dat budget energie top is @IkkeCock @Emmapeel100

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Renze Brems
24/02/2015
thumbs up

Nu al super blij met de helpdesk van @BudgetEnergie
Net klant geworden en erg goed geholpen door service medewerker.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Menno van Wichen
23/02/2015
thumbs up

Na 4 jr met plezier klant van @energiedirect te zijn geweest, stappen we nu over, via @eigenhuis, naar @BudgetEnergie, verschil was te groot

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
MarkNL
22/02/2015
via twitter
MarkNL (@MarkNL)
thumbs up

@NLEnergie Kunnen jullie mee met de 1jrs tarieven van Budget Energie (energiecoll. VEH)? Wil niet overstappen, maar verschil is te groot.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
ItsMe!
Geen oordeel
21/02/2015

Via collectieve inkoop energie @VEH_EnergieNL wederom geslaagd, ditmaal bij @BudgetEnergie

Nuttig? Ja   Nee

Hein van Groningen
13/02/2015
thumbs up

Wat is techniek mooi!!! Van uit de hele wereld kijken wat mijn verwarming doet! Mooi werk @BudgetEnergie http://t.co/3MAFCml98X

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Frans
30/01/2015
via website
thumbs up

Budgetenergie is echt veel goedkoper dan Essent. Ik was al meer dan 5 jaar klant bij Essent. Via een huis aan huis verkoper kreeg ik een aanbieding. Deze heb ik destijds vergeleken en hieruit is gebleken dat ik meer 400 euro per jaar kon besparen als ik veranderde naar Budgetenergie. Hierop heb ik toen contact op genomen met Essent. Ze zeiden me dat Budgetenergie inderdaad goedkoper is, maar dat dat komt doordat ze een prijsvechter zijn en essent is dat niet. Ze wilde me wel een waardebon van 25 euro geven als ik klant zou blijven. :s Tja. Dan denk ik bij mezelf van, als ik zo weinig waard ben, dan stap ik wel over. Nu een jaar verder ben ik echt veel goedkoper uit. In plaats van een waardebon van 25 euro, ben ik maar liefst 400 euro goedkoper uit dan bij Essent.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
L.Bettinger
29/01/2015
via website
thumbs up

Alles super verlopen. Tijdige berichtgeving over alle te volgen / te nemen stappen. Nu ik de eindafrekening van de vorige leverancier weet, kies ik voor een lager maandbedrag dan voorgesteld. Kun je 1x / jaar zelf wijzigen (na goedkeuring) Super toch!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
marius
28/01/2015
via website
thumbs down

Werd vanmiddag benaderd door een jongeman met schitterend gepoetste schoenen die mij ter plekke wilde laten tekenen voor een contract met Budgetenergie. Kreeg vele kortingen voorgeschoteld, maar moest ter plekke beslissen. Geen tijd voor overdenken, geen brochures, geen Internetoverzicht. Dag jongeman, kwam buitengewoon agressief en onaangenaam over. Heb dus alle mooie aanbiedingen afgewezen. Wat een ergerlijke methode!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hein van Groningen
16/01/2015
thumbs up

@BudgetEnergie Dank voor de uitstekende service en een goed weekend!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hein van Groningen
16/01/2015
thumbs up

@SjefPeeraer @BudgetEnergie zo, das snel!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tamzy
15/01/2015
via website
thumbs up

10 feb 2014 overgestapt via Vereniging eigen huis, ik zou ongeveer 300 euro besparen op Essent. Het zat hem voornamelijk in het vastrecht. Die heb ik afgelopen jaar voor zowel gas als electra voor 0.99 cent per maand. Ik moest vorig jaar het vastrecht voor een half jaar voorruitbetalen. Kreeg een nota van nog geen 12 euro..hahah een lachertje vergeleken wat andere energie leveranciers hanteren.
Nu heb ik nieuwe aanbieding ontvangen en ik zie dat vastrecht is verdubbeld; voor 1jr vast, zoals ik nu heb, zou ik 4.99 per mnd moeten betalen en voor 3jr vast 3.99. Ze hebben het vastrecht ten opzichte van 2014 met 150% verhoogd…dus daar moet ik ff over bellen. Wat je wel ziet in je omgeving is dat andere leveranciers ook hun vastrecht hebben verlaagd uiteraard. Ook weer aanbieding gehad van Essent..tja ze willen je natuurlijk terug als klant. En vastrecht is zelfs 0.50 cent goedkoper per maand bij Essent!
Gr Tamara

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
melovemacarons
13/01/2015
thumbs up

@Essent we zullen zien! Nu overstappen naar #budgetenergie @BudgetEnergie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
herman
Geen oordeel
09/01/2015
via website

Beste Jeffrey je kan toch via mijn budget het maandelijkse bedrag verhogen of verlagen gr herman

Nuttig? Ja   Nee

Anita Mensing
05/01/2015
thumbs up

Niet bij Nuon blijven! Gewoon overstappen naar #budgetenergie. Maken geen relame alles loopt gesmeerd. Top energieleverancier #radartv

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
neanderman
03/01/2015
thumbs up

@jeroenschrijft Je maakt een fout en verwart 2 producten. Budget Energie scoort hoog bij @Independer met een product dat écht 100% wind is

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Fred
24/12/2014
via website
thumbs up

Advies van een overstapper: Let goed op je jaarnota. Bij mij vergat men 1 voorschotbedrag mee te nemen in de afrekening waardoor maandbedrag hoger werd terwijl er 400 m3 gas minder was gebruikt het afgelopen jaar.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Erik Beelen
21/12/2014
thumbs up

@Qurrent de prijs vastrecht bij @Qurrent meer dan 2 keer duurder dan bij @BudgetEnergie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Elisa van Leeuwen
16/12/2014
thumbs up

Net na 23 jaar overgestapt van eneco naar budgetenergie … #spannend

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rob Dal
16/12/2014
via twitter
Rob Dal (@Rob_Dal)
thumbs up

Bijna overgestapt naar @BudgetEnergie , 19-12 is het zover.. Wel Jammer dat ze geen app hebben voor iphone/ipad #tip #jammer #energie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
jan
10/12/2014
via website
thumbs up

Komt een dame aan de deur; “wilt u overstappen naar budgetenergie” nee. Waarom niet? Daar zitten we al een jaar…ben zeer benieuwd naar de eindafrekening….

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jaco Vink
10/12/2014
via website
thumbs up

Na 12 jaar trouwe dienst bij greenchoice heb ik de stap genomen naar budget energie. Ik ben tot nu toe uiterst tevreden. overstap…perfect geregeld. telefoon…snel en duidelijk antwoordt. Voorwaarden….erg duidelijk. Prijs……de goedkoopste !!!

Kortom,Ondanks dat ik zeer tevreden was over greenchoice ben ik wel bewust dat ik eerder een overstap had moeten maken. Zeker gezien het prijsverschil !!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Zep
03/12/2014
via twitter
Zep (@zepvv)
thumbs up

@BudgetEnergie Super, dank je. Ik wacht het af.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Zep
Geen oordeel
03/12/2014
via twitter
Zep (@zepvv)

@BudgetEnergie Gedaan! Bedankt alvast!

Nuttig? Ja   Nee

Carolien Tangelder
25/11/2014
thumbs down

@BudgetEnergie net mensen aan de deur gehad… Waarom! Ik ben er niet van gediend!! Als ik jullie nodig heb, bel ik zelf! Waarom!! #spam!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rita Niland
24/11/2014
thumbs down

Wijziging tenaamstelling Budgetenergie & Stedin ivm overlijden word ik droevig. Wordt aangesproken met de naam vd overledene. #tactloos

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rob Dal
15/11/2014
via twitter
Rob Dal (@Rob_Dal)
thumbs up

Tot ziens @greenchoice .. Het was in het begin goedkoop , nu is @budgetenergie de winnaar #energie #beparen #gewoondoen #verdienen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Juan van Ginkel
15/11/2014
thumbs up

Keurige en duidelijke eindrekening van @BudgetEnergie maar de verkeerde Electra eindstanden zijn gebruikt @Polder_PV http://t.co/rhOx0lkLlD

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Energie123
12/11/2014
thumbs up

Budget Energie vaker het goedkoopste https://t.co/kIOMyKutc0 http://t.co/k4j3YWOjd6

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rinze Wolters
Geen oordeel
11/11/2014

@BudgetEnergie hartelijk dank! ik ben verbaasd over het relatief hoge verbruik in laagtarief terwijl ik er niet bewust op let, vandaar

Nuttig? Ja   Nee

charlotte
11/11/2014
thumbs up

@BudgetEnergie alles is duidelijk bedankt voor de service

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Vince
11/11/2014
via twitter
Vince (@VinceNieuw)
thumbs down

@BudgetEnergie ga binnenkort verhuizen, moet nu een waarborgsom betalen. Snap er niks van, denk dat ik wordt afgerekend op vorige bewoners?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tomtom
08/11/2014
via website
thumbs up

Vorig jaar via Vereniging Eigen Huis met enige scepsis overgestapt naar BUDGET ENERGIE, vanwege laagste tarief. Alles TOP geregeld. Voor mij een voorbeeld van klantvriendelijkheid… BRAVO

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Susanne Brands
08/11/2014
thumbs down

@BudgetEnergie heb aangegeven per 28-11 energie nodig te hebben voor mijn nieuwe huis, maar nu staat de startdatum op 12-12. Hoe komt dit?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
peter lamers
07/11/2014
via website
thumbs up

Alles correct, overstappen, comunicatie, afrekening, betalingen enz.
Zeker aantebevelen, de 320 euro korting deze beloofde zijn netjes verrekend.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Karin
07/11/2014
via website
thumbs up

Iets langer dan een jaar geleden zijn wij via een actie van de Consumentenbond overgestapt. Ik had nog nooit van Budget Energie gehoord. Maar is aanrader! Per maand zijn we minder gaan betalen en iets van 5 dagen na het doorgeven van mijn meterstanden kreeg ik de jaarnota waarop ook nog eens een vette korting zat die ik een paar dagen later al op mijn rekening gestort kreeg. Inmiddels heb ik voor een jaar verlengd, we blijven!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bert B.
05/11/2014
thumbs down

@BudgetEnergie Niet zo slim om jullie colporteurs in de avond op pad te sturen om bejaarden te strikken. #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
ANBOpers
05/11/2014
via twitter
ANBOpers (@ANBOpers)
thumbs up

Energie via ANBO goedkoopste in de markt! Bespaar gemiddeld 282 euro per jaar @BudgetEnergie #ANBO Aanmelden en info http://t.co/t8sT5DvLdR

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Akkie Feenstra
05/11/2014
thumbs down

Vlotte boy van @budgetenergie aan deur. ik: Nee, bedankt, heb duurzame energie van @Eneco’. Hij: wij zijn ookduurzaam hoor. 1/2

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 2 3 4 5

Budget Energie ervaringen 2018

Heeft u ervaringen met Budget Energie en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Budget Energie beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Budget Energie of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Budget Energie vergelijken

Met onze onafhankelijke vergelijkers kunt u alle tarieven en aanbiedingen van Budget Energie vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Budget Energie voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Budget Energie of naar een andere aanbieder...

Budget Energie 4.38 stars 237 reviews