Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
2.5

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Energietarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
0 positief – 2 negatief

Top 5

Energie vergelijken?

Profiteer van de beste deals! Nu energie vergelijken en overstappen levert geld op.

Energie vergelijken onafhankelijk op Energievergelijking.nl

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Consumentenbond

Bij de Consumentenbond kunt u veel verschillende producten en diensten vergelijken op prijs en kwaliteit. Ook als het gaat om het vergelijken van energie kunt u bij de Consumentenbond terecht. In samenwerking met de vergelijkingssite Pricewise.nl (Voorheen PrizeWize.nl) biedt de Consumentenbond ook een energievergelijker aan. Hiermee kunnen bezoekers van Consumentenbond.nl de prijzen van energieleveranciers vergelijken.

Consumentenbond energie collectief

Naast de energievergelijker biedt de consumentenbond ook een energiecollectief aan. Hiermee bundelt Consumentenbond.nl het verbruik van haar leden om zodoende extra korting te krijgen van de energieleveranciers. Inmiddels zijn duizenden mensen via de Consumentenbond overgestapt naar een andere energieleverancier. Bent u zelf ook via de Consumentenbond overgestapt? Laat dan hieronder uw ervaringen achter!

Consumentenbond aanbiedingen en tarieven 2018

Profiteren van extra korting, actie's en aanbiedingen bij Consumentenbond. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van Consumentenbond vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Consumentenbond voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Consumentenbond of naar een andere aanbieder...

Consumentenbond ervaringen

Geef Consumentenbond een beoordeling

2 Consumentenbond ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Energietarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

P.F. van den Berg
28/06/2017
via website
thumbs down

Net gebeld of ik wil meedoen met energie collectief
Huidige tarief wat ik heb scheelt 5 cent per KWH met het laatste energie collectief + ik krijg nog een eenmalige korting bij mijn huidige leverancier.

De energie prijzen van nu schelen 1 cent per KWH met de prijzen laatste collectief.
Het mens wat belde begreep niet dat ik geen interesse had.
Kei harde feiten op tafel gegooid en het enige wat ze zei was: nou volgens mij bent u wel nieuwsgierig Ze bleef maar doordrammen. Heel irritant! Nog nooit zoiets achterlijks meegemaakt. Normaal gesproken schrijf ik alleen maar positieve reviews en geen negatieve maar dit achterlijke gedrag gaat veel en veel te ver.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jannie
07/06/2016
via website
thumbs down

Via de energievergelijker van de consumentenbond overgestapt naar Greenchoice. Maar ik krijg bevestiging van de Nederlandse energie maatschappij. Dat klopt dus niet! Gebeld en om uitleg gevraagd. Maar er kon niks meer aan gedaan worden. Ik heb niet voor dat bedrijf gekozen. Nu zit ik aan een contract vast van 3 jaar bij de Nederlandse energie maatschappij terwijl ik daar niet voor heb gekozen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores

Consumentenbond ervaringen 2018

Heeft u ervaringen met Consumentenbond en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Consumentenbond beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Consumentenbond of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Consumentenbond 1.25 stars 2 reviews