Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Post Type Selectors
Categorie
Beste
Beste
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
1.7

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Energietarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
Gemiddeld oordeel
0 positief – 5 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Consumentenbond

Bij de Consumentenbond kunt u veel verschillende producten en diensten vergelijken op prijs en kwaliteit. Ook als het gaat om het vergelijken van energie kunt u bij de Consumentenbond terecht. In samenwerking met de vergelijkingssite Pricewise.nl (Voorheen PrizeWize.nl) biedt de Consumentenbond ook een energievergelijker aan. Hiermee kunnen bezoekers van Consumentenbond.nl de prijzen van energieleveranciers vergelijken.

Consumentenbond energie collectief

Naast de energievergelijker biedt de consumentenbond ook een energiecollectief aan. Hiermee bundelt Consumentenbond.nl het verbruik van haar leden om zodoende extra korting te krijgen van de energieleveranciers. Inmiddels zijn duizenden mensen via de Consumentenbond overgestapt naar een andere energieleverancier. Bent u zelf ook via de Consumentenbond overgestapt? Laat dan hieronder uw ervaringen achter!

Consumentenbond ervaringen

Geef Consumentenbond een beoordeling

5 Consumentenbond ervaringen

Peter Verstraten
05/07/2019
via website
thumbs down

Voordeel Collectief Nederland is toch ook niet de consumentenbond.
Voordeel Collectief Nederland zijn gewoon ordinaire oplichters de je blijven lastig vallen hoe vaak je ook zegt dat je niet meer benaderd wilt worden door ze. Kijk uit met ze !!!
Je vindt ook helemaal niets op ’t internet over ze en ze bellen altijd met een afgeschermd nummer dus je kunt niets achterhalen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bodens
05/06/2019
via website
thumbs down

Voordeel Collectief Nederland:

Misleidende en verkeerde informatie.
Kosten zouden lager worden uiteindelijk contract ontvangen en mijn kosten waren duurder!!! Daarnaast op 31-05 eerste telefoontje van VCN en hierbij leek het aanbod interessant en goedkoper. Per vandaag 05-06-2019 opnieuw een aanbod in de email ontvangen van VCN en hierbij waren de cijfers al afwijkend en dan natuurlijk in hogere waarde afwijkend.
Zo ook te zien op het ontvangen van contract van Eneco kosten uiteindelijk duurder.
Dus mensen trap er niet in. Overigens VCN pleit met als er vragen zijn mag u mij altijd bellen nou dat heb ik na 45 min in de wachtrij maar op gegeven.

Dus mensen niet in trappen allemaal onzin….

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Broekmans M
25/10/2018
via website
thumbs down

Ik ben in gegaan op een aanbod van de consumentenbond van energiecollectief Hierbij heb ik vertrouwen gehad dat de consumentenbond het bedrijf ENERGIEFLEX waar ik het aanbod van kreeg nagekeken was door de consumentenbond! Maar nee de consumentenbond heeft dit na gelaten en heeft de commissie het geld dat ze krijgen als iemand op het aanbod in gaat in ontvangst genomen en mij met de aangebakken rotzooi laten zitten.. wat mij en nog heelveel andere mensen een hoop geld gaat kosten.

En als de consumentenbond het boete kleed nou eens zou aan zou trekken en mij schadeloos zou stellen zou omdat het bedrijf ENERGIEFLEX dat al jaren lang wanorde had ! en de consumentenbond niet mij gekoppeld had aan ENERGIEFLEX had ik niet in de shit gezeten.

Maar nu zal de consumentenbond zich in gedekt hebben en zeggen dat ze het niet wisten
nou dan was het van de consumentenbond wel handig geweest als zelf ff op hun eigen kompas hadden gekeken en gezien hadden dat dit wel mis moest gaan nou bedankt consumentenbond !!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
P.F. van den Berg
28/06/2017
via website
thumbs down

Net gebeld of ik wil meedoen met energie collectief
Huidige tarief wat ik heb scheelt 5 cent per KWH met het laatste energie collectief + ik krijg nog een eenmalige korting bij mijn huidige leverancier.

De energie prijzen van nu schelen 1 cent per KWH met de prijzen laatste collectief.
Het mens wat belde begreep niet dat ik geen interesse had.
Kei harde feiten op tafel gegooid en het enige wat ze zei was: nou volgens mij bent u wel nieuwsgierig Ze bleef maar doordrammen. Heel irritant! Nog nooit zoiets achterlijks meegemaakt. Normaal gesproken schrijf ik alleen maar positieve reviews en geen negatieve maar dit achterlijke gedrag gaat veel en veel te ver.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jannie
07/06/2016
via website
thumbs down

Via de energievergelijker van de consumentenbond overgestapt naar Greenchoice. Maar ik krijg bevestiging van de Nederlandse energie maatschappij. Dat klopt dus niet! Gebeld en om uitleg gevraagd. Maar er kon niks meer aan gedaan worden. Ik heb niet voor dat bedrijf gekozen. Nu zit ik aan een contract vast van 3 jaar bij de Nederlandse energie maatschappij terwijl ik daar niet voor heb gekozen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Consumentenbond 0.83 stars 5 reviews