Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
1.8

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Energietarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
2 positief – 7 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Delta

Delta is een nutsbedrijf dat zich niet alleen met elektriciteit en gas bezig houdt, maar ook met water, afvalverwerking, internet, telefonie en televisie. Delta is vooral actief in Zuid-Nederland en is voortgevloeid uit de fusie tussen de Watermaatschappij Zuid-West Nederland en de Provinciale Zeeuwse Energie Maatschappij. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Zeeland 50% van de aandelen in Delta bezit. Delta heeft meerdere bedrijven onder zich, waaronder bedrijven voor alternatieve energie. Biovalue bijvoorbeeld werd in 2008 overgenomen, maar ging vervolgens in 2010 al failliet. Delta ontving in 2013 de prijs voor meest klantgerichte energiemaatschappij. Delta heeft 290.000 aansluitingen in Nederland en daarmee een marktaandeel van twee procent.

Delta ervaringen

Geef Delta een beoordeling

11 Delta ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Energietarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Albert
25/03/2020
via website
thumbs down

Zeer agressieve verkoper, contract geannuleerd en je krijg alsnog een contract. Ze bellen je en zeggen dan “je zit wel bij ons” en hangen vervolgens op. We hebben binnen de q4 dagen geannuleerd en hiervan ook een bevestigings mail, dus ik snap niks van die agressieve telefoontjes. Erg jammer dit.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
pieter
18/02/2020
via website
thumbs down

Meest klantonvriendelijke leverancier van Nederland. Vergeet geen maand te betalen, want ze jagen je op als een hond, ongeacht je situatie.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Janssen
05/01/2018
via website
thumbs down

Zeer slechte service,
Opgegeven prijs van verglijkingssite klopt niet.
Je voorschot bedrag is veel hoger.
Het maken van een jaar nota duurt 3 maanden.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Beverloo Oosterveer
20/10/2017
via website
thumbs down

1) ONPROFESIONEEL BEDRIJF. 2) HOUDEN ZICH NIET AAN DE AFSPRAKEN. EN 3) HEBBEN EEN ZÈÈR ONRESPECTVOLLE HOUDING NAAR DE KLANT TOE. EN 4) EEN ZÈÈR SLECHTE COMMUNIECATIE ZE HOUDEN JE NIET OP DE HOOGTE. EN 5) ZE JATTEN GEWOONWEG JE GELD VAN DE REKENING!

WAT IS DIT BEDRIJF ONGELOVELIJK ONGEORGANISEERD IN HUN DOEN LATEN…….

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
lily
08/10/2017
via website
thumbs down

Verkeerde facturen en hoge bedragen die niet kloppen, maar klachten worden niet verholpen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
maurice theune
08/10/2014
thumbs up

@ZeelandNet het werkt prima. Wat een klantenservice, top #goes #delta

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rudy van Gelderen
19/08/2014
thumbs down

Wat is dat voor klantenservice bij de Delta? Heb je een keer storing, zijn ze opeens helemaal niet meer bereikbaar…:-( #Deltanv #klacht

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Birgitte de Keijzer
31/03/2014
thumbs up

DELTA LLOYD IS TOP! #service #snelheid #behulpzaamheid

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marloes van Bedaf
29/03/2014
thumbs down

De social media klantenservice van Delta is echt om te huilen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Eric.Vermeere
Geen oordeel
03/10/2013
thumbs down

@DELTAnv nou voor de 7de dag contact gehad met Delta tv en nog steeds me smartcard niet geactiveerd wat een service wat een drama service.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Koen Eising
Geen oordeel
06/09/2013
thumbs down

Delta wil kolencentrale openhouden, ondanks energie-akkoord; “Hij doet het juist goed, door de goedkope kolen” = visionaire uitleg van Delta

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores

Wat mensen over Delta vertellen.

Heeft u ervaringen met Delta en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u elke aanbieder beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Aanbieders vergelijken

Met onze onafhankelijke vergelijkers kunt u alle tarieven en aanbiedingen vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten welk aanbod voor u de beste keuze is.

Delta 0.88 stars 11 reviews