Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
1.1

Aanbiedingen

scores

‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Facturatie
0 positief – 1 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Dong Energy

Dong (Dansk Olje og Naturgas A/S) is een Deens energiebedrijf dat is voortgekomen uit de fusie van maar liefst zes bedrijven. In 2005 kwam zij op de Nederlandse markt door overname van de klanten van Intergas in Brabant. In 2009 nam Dong 50% van de belangen over in Enecogen van International Power, en werd daardoor partner van Eneco en mede-eigenaar van de centrale die in 2012 in bedrijf is genomen. De centrale levert elektriciteit aan 1,4 miljoen huishoudens. Dong zelf heeft in Nederland een marktaandeel van een procent en heeft 140.000 aansluitingen op haar naam.

Dong Energy ervaringen

Geef Dong Energy een beoordeling

1 Dong Energy ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Energietarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Veltkamp
23/01/2014
via website
thumbs down

Let op welke informatie je op vraagt want voor je het weet zit je aan een heel duur abonnement met nog hogere opzegkosten! Schandalige service en zonder akkoord wordt alles automatisch van je rekening afgeschreven.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores

Wat mensen over Dong Energy vertellen.

Heeft u ervaringen met Dong Energy en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u elke aanbieder beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Aanbieders vergelijken

Met onze onafhankelijke vergelijkers kunt u alle tarieven en aanbiedingen vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten welk aanbod voor u de beste keuze is.

Dong Energy 0.53 stars 1 reviews