Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Post Type Selectors
Categorie
Beste
Beste
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
1.8

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Energietarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
Gemiddeld oordeel
0 positief – 1 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Electrabel

Electrabel heeft een geschiedenis die terugvoert naar 1905, waar het bedrijf werd opgericht als Sociétés Réunies d’Energie du Bassin de l’Escaut (Ebes). Na 1990 ging het bedrijf verder als Electrabel na de hergroepering met Intercom en Unerg. Het bedrijf is volledig eigendom van het Franse GDF Suez. Het marktaandeel van Elactrabel is gering met 150.000 klanten (2%) maar op gebied van aardgas en elektriciteit is Electrabel marktleider in de Benelux.

In 2010 verkocht Electrabel 97.000 GWh elektriciteit en maar liefst meer dan 85.00 GWh aardgas, verdeeld over meer dan vier miljoen klanten. Op 22 februari werd 3JaarVast van Electrabel uitgeroepen tot het goedkoopste energiecontract door de Consumentenbond. Dat was echter geen groot nieuws, Electrabel behaalde in 2012 al eerder de prijs en scoorde ook op klant tevredenheid erg hoog bij de Consumentbond met een 7,8 gemiddeld.

Heeft u zelf ervaringen met Electrabel? Laat ze dan hieronder achter voor toekomstige bezoekers van Overstapervaringen.nl. Door het lezen van uw ervaringen kunnen zij een betere keuze maken.

Electrabel ervaringen

Geef Electrabel een beoordeling

1 Electrabel ervaringen

Tonny van der Heijden
15/12/2014
via website
thumbs down

Electrabel maakt o.a. gebruik van Nutselect die de werving verzorgt voor het overstappen. Nutselect garandeert zelds zwart op wit dat als de nieuwe leverancier de opzegboete niet geheel vergoed zij het verschil bij zullen betalen. Dus niet ! En als je Nutselect probeert te bereiken geven ze mooi niet thuis en zo ben ik het schip ingegaan voor ruim 100 Euro. Electrabel inetresseert het niet dat Nutselect de klanten oplicht, ze hebben er weer eentje bij. Dus mensen, als je door Nutselect benaderd wordt met nog zo’n mooie aanbieding onhoudt dan dit geschreven stukje !
Tonny van der Heijden
Grave

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Electrabel 0.89 stars 1 reviews