Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Blog
Energie
Geen categorie
Internet
Mobiel
Nieuws
Verzekeren
3

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Energietarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
58 positief – 259 negatief

Top 5

Energie vergelijken

Profiteer van de beste deals! Nu energie vergelijken en overstappen levert geld op.

energie vergelijken

Eneco

Eneco heeft met 1,6 miljoen klanten iets meer dan 22% van het marktaandeel van energiebedrijven in Nederland in handen, en hoewel Eneco zeer internationaal is, staat het hoofdkantoor gewoon in Rotterdam. Het Eneco dat wij nu kennen, is opgericht in 1995 en maar liefst 55 gemeenten in Nederland hebben aandelen in dit bedrijf. Eneco is momenteel in onderhandeling over het uitlenen van een generator van de gloednieuw Enecogen gascentrale, omdat de afzet minder was dan verwacht. Daarnaast zet Eneco zich in voor duurzame energie en is het een bekende sponsor in de wielersport.

Eneco aanbiedingen en tarieven 2017

Profiteren van extra korting, actie's en aanbiedingen bij Eneco. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van Eneco vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Eneco voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Eneco of naar een andere aanbieder...

Eneco ervaringen

Geef Eneco een beoordeling

330 Eneco ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Energietarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Marloes Lammertink
25/06/2013
thumbs down

Graag reactie van eneco, klantenservice faalt in klachtenafhandeling. Ben al weken bezig om een simpele vraag opgelost te krijgen @Eneco

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Chiel Voerman
25/06/2013
thumbs down

Nette jongens die zich beleefd voorstellen willen Eneco verkopen aan de deur. Zonde van de energie. Fijn dat ze werk hebben.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Daniel van der Ree
24/06/2013
thumbs down

.@Eneco / @Stedin moeten bezem door klantenservice halen. Telefonisch wilde men mij niet helpen; brief van 2 mei nog steeds onbeantwoord.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ar Beekstra
07/06/2013
thumbs down

echt eng zo’n benadering aan de deur van #Eneco bah bah bah houd ik niet van #opzouten

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bart
07/06/2013
via twitter
Bart (@bhaenen)
thumbs down

Krijg weer jaarnota binnen van #eneco en mag weer 750 euro bij leggen. Gezien de fouten van vorig jaar maar weer goed nakijken, kan nooit!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Helen de Zwart
06/06/2013
thumbs up

@Eneco Leuke #actie voor je #vasteklanten. Mag ook wel eens gezegd worden! Bedankt voor de #diergaardeblijdorp kaartjes! #Top

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Vincent v/d Vliet
05/06/2013
thumbs down

@eneco enkele honderden euro’s na te gaan heffen? Sorry, ik ben erg onaangenaam verrast. 2/2

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Vincent v/d Vliet
05/06/2013
thumbs down

@eneco ben geschrokken van mijn jaarnota en probeer nu dingen na te zoeken. Waarom is mijn warmte nog steeds niet in mijn eneco te zien?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Misssexandthecity
05/06/2013
thumbs down

Aan Eneco, als je de facturatie nog eens verandert, maak het dan handiger, wij danken u

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bart
04/06/2013
via twitter
Bart (@barthoneynl)
thumbs down

@Eneco Waarom brengen jullie de transportkosten niet op 1 factuur via eneco in rekening? regio alphen aan den rijn.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Arjan Oechies
04/06/2013
thumbs up

Krijg net een VVV bon in de bus van @Eneco alleen omdat ik enkele onterechte mailtjes ontving. Kijk, dat is pas service! #impressed

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Joost
03/06/2013
via twitter
Joost (@JoostBoers)
thumbs down

Het lijkt erop dat de verificatie van een nieuw mailadres bij @eneco tijdens kantooruren moet gebeuren? Al 3 uur niet mogelijk via de link

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Vi
03/06/2013
via twitter
Vi (@ViolaMW)
thumbs down

Van kastje @Stedin naar muur @Eneco gestuurd, klantgericht antwoord geven blijkt lastig. #communicatie #service #transparantie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Steven Greven
30/05/2013
thumbs down

@Eneco Ik wil als bestaande klant Toon cadeau, maar kan op de bestelpagina alleen kiezen voor combi met 4 jarig contract: foutje zeker?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Priska Ketelaars
30/05/2013
thumbs down

@eneco alsjeblieft geen verkopers meer op dit tijdstip aan de deur.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
jan van vegchel
30/05/2013
thumbs down

@Eneco ik begrijp uw uitleg wel, maar kwestie blijft wie er iets fout heeft gedaan. Ik zie nog steeds niet wat IK heb fout gedaan.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Monica
28/05/2013
via twitter
Monica (@PinkMoontje)
thumbs down

Alleen maar stress van overstappen van @Essent naar @Eneco! #Spijt

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dennis
28/05/2013
thumbs down

@Eneco en valse meterstanden op eindafschrift invullen smeerlappen #consumentenbond #kassa #radar #opgelicht

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dennis
Geen oordeel
28/05/2013

@Eneco jullie zijn echt een smerig bedrijfje. waar mijn contract verlopen was nog ff €120 boete. #consumentenbond #kassa #radar #opgelicht

Nuttig? Ja   Nee

Anita Buwalda
27/05/2013
thumbs down

Tot 2 x toe een afspraak met @Eneco en tot 2 x toe komt er geen monteur opdagen…#storing #toon

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jasper Vosbergen
27/05/2013
thumbs down

@Eneco binnen 2 dagen reactie? Na 1,5 week nog niks. Geen nieuwe klanten nodig? #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
NiMand
27/05/2013
via twitter
NiMand (@nimand1978)
thumbs up

@Eneco keurig op vermelde datum de kloppende jaarafrekening en netjes de welkomstpremie verwerkt. Per mail goede toelichting! Complimenten!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Smalltime WebDesign
27/05/2013
thumbs down

@Eissina Ben met VEH over van #eneco naar #NEM schilt me nu bijna e45 pm en voor #overstappen heb ik niets hoeven doen alles door #NEM

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dieuwe®t van Leest
27/05/2013
thumbs up

@Eneco moet wel zeggen super handig de #toon zeker wanneer je net vader ben geworden en je de cv de eerste tijd goed moet kunnen bedienen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Pim Bouwman
26/05/2013
thumbs down

#Eneco #fail : U heeft al een account, vraag uw wachtwoord aan; U heeft geen account, maak een account aan. En dat 10x opnieuw.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bart Moerman
25/05/2013
thumbs down

En iedereen die ‘al 100 jaar klant is’ @Eneco kan een Toontje lager zingen? #dtv #bestaandeklanten

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Saskia
24/05/2013
thumbs down

@Eneco als ik meer moet betalen is het in deze tijd geen keuze! als bedrijf kunnen jullie voor vaste klanten best meer doen! #wisselenloont

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Arnold Bouman
24/05/2013
thumbs down

Net een bizar slecht verhaal gehoord over de dienstverlening van @Eneco #topdienstverlening

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Saskia
24/05/2013
thumbs down

@Eneco heb ik doorzitten rekenen, maar dan betaal ik meer per maand!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Saskia
24/05/2013
thumbs down

@Eneco maar wij zijn al ruim 10 jaar klant, met vastgezet tarief, lopen we dus wel #toon mis.. Zo gaat dat meestal met acties. Bestaande 1/2

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Saskia
23/05/2013
thumbs down

Gratis #toon van @Eneco kado, voor bestaande klanten, niet dus, je maandbedrag gaat dan wel omhoog! Toch maar overstappen?? #energie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hugo Passchier
23/05/2013
thumbs down

@Eneco duurt wel langer dan de 2 beloofde dagen…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hugo Passchier
23/05/2013
thumbs down

@Eneco gaan jullie mijn klacht nog eens in behandeling nemen? Dreigen kunnen jullie wel, maar helpen? [Incident: 130518-000250]

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ilse
23/05/2013
via twitter
Ilse (@imulder)
thumbs down

@eneco ik kan jullie website niet bereiken. Probleem?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hans van der Wiel
22/05/2013
thumbs down

RT Kijk uit voor Toon cadeau van #eneco. Kosten = duurder maandtarief + abonnementskosten? a 3,50 p.m. gedurende 4 jaar #gratis MOOI NIET RT

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hans van der Wiel
22/05/2013
thumbs down

Toon cadeau van @Eneco MOOI NIET. 4 jaar lang abonnement a 3,50 p.m. = 164,00
Cadeau = gratis dit is de consument belazeren #eenvasteklant

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Winkel van Papier
22/05/2013
thumbs down

@Eneco heb mijn jaarnota nooit ontvangen. Vorige week gebeld; zou opgestuurd worden. Tot op heden nog geen overzicht maar wel honderen 1/2

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Kaylee
22/05/2013
via twitter
Kaylee (@Kayleegoud)
thumbs down

Dat wijf van de Eneco blijft ook maar bellen allday met der gezeik. Val iemand anders lastig en ga je werk doen :ss

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
reinier van eijk
22/05/2013
thumbs up

@Eneco die even een voicemail inspreekt of ik nog tevreden ben en kan bellen als ik vragen heb. DAT IS KLANTENSERVICE! #tevreden #kanduswel

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marie-José Dekkers
22/05/2013
thumbs down

Offerte #Eneco met #Toon: vijftig piek p.m. duurder dan contract nu #nietscherp Betaal ik apparaat dus in jaar tijd drie keer #dachthetniet

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bart Elders
21/05/2013
thumbs down

@Eneco waar blijft het teveel betaalde bedrag?vandaag opeens 120 afgeschreven terwijl incassodatum 1e is. Deze maand 392,49 teveel betaald!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bronco Oostermeyer
21/05/2013
thumbs down

Fijn van @Eneco dat je als early adaptor €120 voor #toon moest betalen, terwijl je ‘m nu gratis krijgt. Zo ga je met je klanten om…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
steigerhout en zo
21/05/2013
thumbs down

Huisaanhuisverkoper #eneco ad deur met verhaal over betere tarieven.Of ik ff wil tekenen.No folder,website oid om even info na te kyken ?!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Iris Elburg
21/05/2013
thumbs down

beste deur aan deur verkoper van Eneco.: Zeg nooit Mensen die in zo’n huis wonen kunnen elke cent die ze besparen gebruiken.. #Enecofail..

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Riene Verburgh
21/05/2013
thumbs down

zit al 20 minuten te bellen en naar muziek te luisteren over een jaarrekening van #Eneco die niet klopt a 0.10 euro per minuuut

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Roger Keizer
19/05/2013
thumbs down

“Ook bezoek van familie … kan invloed hebben op uw energieverbruik.” geeft @eneco o.a. als reden voor hoge #energie nota #lariekoek

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
PriscillaDH
19/05/2013
via twitter
PriscillaDH (@PgslDH)
thumbs down

@GJdeGraaf @mening_geven Ben blij dat ik jaren geleden ben weggegaan bij Eneco. United Consumers bleek een goede keuze te zijn!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
JW Hubbers
18/05/2013
thumbs down

Eindelijk correctienota van @Eneco. Brengen ze de door ons opgewekte stroom aan ons in rekening als verbruik. #idiotoftheday #SolarPower

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Karen de Loos
18/05/2013
thumbs down

Hartverzakking van eindafrekening @NuonWebcare. Snelle rekensom zegt dat overstap naar @eneco meer dan 150 euro per maand scheelt! #klant

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
martin sparreboom
18/05/2013
thumbs down

Gekozen voor @Eneco.Dit obv lage gasprijs .Krijg nu naheffing#energieheffing.Niet vooraf gemeld. @Marketingfacts #Belazerd door @Eneco

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 2 3 7

Eneco ervaringen 2017

Heeft u ervaringen met Eneco en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Eneco beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Eneco of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Eneco 1.52 stars 330 reviews