Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
2.9

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Energietarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
Gemiddeld oordeel
58 positief – 271 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Eneco.nl

Eneco heeft met 1,6 miljoen klanten iets meer dan 22% van het marktaandeel van energiebedrijven in Nederland in handen, en hoewel Eneco zeer internationaal is, staat het hoofdkantoor gewoon in Rotterdam. Het Eneco dat wij nu kennen, is opgericht in 1995 en maar liefst 55 gemeenten in Nederland hebben aandelen in dit bedrijf. Eneco is momenteel in onderhandeling over het uitlenen van een generator van de gloednieuw Enecogen gascentrale, omdat de afzet minder was dan verwacht. Daarnaast zet Eneco zich in voor duurzame energie en is het een bekende sponsor in de wielersport.

Eneco.nl ervaringen

Geef Eneco.nl een beoordeling

349 Eneco.nl ervaringen

Ik Weet Het Beter
27/08/2013
thumbs down

Nog een paar dagen dan eindelijk verlist van die verschrikkelijke @Eneco oplichters zijn het. 5 dagen te laat, 20 euro aanmaning kosten!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rita Meulenkamp
27/08/2013
thumbs down

“Tussen half 4 en 4 komt er een monteur langs…” Aha… u bedoelt 18.15 #fail #eneco Maar we hebben nu wel #Toon

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
KristienS
26/08/2013
thumbs down

Eneco=foute facturen, mistery switchen, geldwolven,hallucinante berekeningen, zeker niet naar klanten luisteren, kortom miserie met hopen!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
JP
26/08/2013
via twitter
JP (@JPBOLHUIS)
thumbs up

Adequate supportafhandeling door @Eneco. Bedankt Kelly.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Francoise Pel
23/08/2013
thumbs up

Netjes van @Eneco Ivm aanschaf nieuwe ketel twee mnd oude Toon onbruikbaar. Eneco haalt hem op en geeft 100 euro korting op de jaarrekening!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
nicolette
22/08/2013
thumbs down

@Eneco 3 pers. op 100m2 & meer dan €4000 betaalt in een jaar.Nu moet daar nog 800 bij. @eneco stuurt me naar liander, en zij weer naar eneco

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
nicolette
22/08/2013
thumbs down

@Eneco nou dan zou je de eerste zijn in 1,5 jaar! Ik krijg al 1,5 jaar facturen die niet kloppen maar waar niemand naar wil kijken!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
nicolette
22/08/2013
thumbs down

Zelden zo’n disfunctioneel, slecht bedrijf meegemaakt als @Eneco is. Noooit mee in zee gaan hoor!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Eline
22/08/2013
via twitter
Eline (@Eline_100)
thumbs up

@NuonWebcare Gek dat Eneco na 10 minuten al reageert en dat Nuon na een uur nog geen reactie heeft gegeven…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Michel van den Berg
19/08/2013
thumbs down

Bel je de Eneco ivm mogelijke overstap omdat zij p/mnd 24 Euro duurder zijn, wordt nieuwe leverancier zwart gemaakt met negatieve verhalen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tom Baars
19/08/2013
via twitter
Tom Baars (@tombaars)
thumbs down

@nuon jullie zouden me helpen met de foutieve eindafrekening van @Eneco. Helaas hebben ze toch een boel geld afgeschreven.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
EllenV
19/08/2013
thumbs up

Toch lief van #Eneco om mij nog eens een afrekening te sturen. Zie dat ik opeens geld te veel op mijn rekening had staan! #tof

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Evert Waaijenberg
18/08/2013
via website
thumbs up

Prima energie leverancier. Informeren je vooraf netjes over wijzigingen van maandtarief. Jaarnota ziet er overzichtelijk uit. Fijne website voorzien van al je persoonlijke gegevens. Enkele energie leveranciers zijn echt wel goedkoper, maar ben tevreden en zie voorlopig geen reden tot overstappen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jelly the Belly
14/08/2013
thumbs down

Klantenservice @eneco is echt zwaar zielig en triest, drukken gewoon je stem weg als je aan het praten bent en valse beloftes #overstappen!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Erwin Kemink
13/08/2013
thumbs up

Gelukkig zijn er ook nog klantgerichte medewerkers bij de energiebedrijven Thumbs up voor de webcare medewerkers van #eneco

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Axel V
13/08/2013
thumbs down

#Eneco is ‘momentje graag’ ‘ ik zet u even in de wacht’ ‘dat kijk ik even na’ ‘ dan verbind ik u door’ enz enz..!!! 50 min verder. #triest

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
patrick verdam
12/08/2013
thumbs down

Gezellig zo’n opdringerige/ grappige not verkoper van #eneco @Eneco

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sebastiaan de Graaf
11/08/2013
thumbs down

@eneco 10 april ben ik overgestapt. Binnen 6 weken zou er een activeringscode voor de cashback gestuurd worden. Helaas nog niks ontvangen?!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Joop Schippers
11/08/2013
thumbs down

Zelfs de enquête op @Eneco-website loopt vast! #Jaarrekening krijg ik ook niet te zien. Hoe ingewikkeld kun je het maken? #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
DriekusScaniaV8
10/08/2013
thumbs down

Haha stond net 1tje van eneco voor de deur zeg ze goeiedag eneco hier zeg me pa rot op met je eneco en gooit de deur dicht xD

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Richard Muller
10/08/2013
thumbs down

De zoveelste energiemaatschappij aan de deur @eneco #geengeleuraandedeur

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sietze Vermeulen
07/08/2013
thumbs up

@MirjamHagen de wondere wereld van webcare…had laatst ook goede hulp van Eneco

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Angela
06/08/2013
via twitter
Angela (@Beetlepinky)
thumbs down

Hoeveel energiekosten zouden we landelijk kunnen besparen als de maatschappij niet steeds naar consumenten belt? #eneco #essent #verspilling

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Frans Staal
05/08/2013
via twitter
Frans Staal (@fstaal)
thumbs down

.@Eneco vandaag weer 2 keer gebeld en gezegd dat ik geen interesse heb.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
NvN
05/08/2013
via twitter
NvN (@FR_NvN)
thumbs up

Fijn. Voor de vierde keer in vijf dagen monteur van @Eneco langs. Top service dan het zo snel kan, maar verder hele slechte zaak…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Johan de Jong
05/08/2013
thumbs down

@Eneco Is geregeld! Probleemloos overstappen is er echter niet bij helaas…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
M H
03/08/2013
via twitter
M H (@mmwhoff)
thumbs down

Ik laat het nu op een rechtzaak aankomen en storneer alle afschrijvingen die #eneco doet zonder dat ze daar recht op heeft!! Zo frustrerend!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
M H
03/08/2013
via twitter
M H (@mmwhoff)
thumbs down

Zo kansloos #eneco dit duurt nu al bijna een jaar, wat een klote maatschappij! Echt ongelofellijk dat #eneco zo met mensen omgaat #onrecht !

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Johan de Jong
03/08/2013
thumbs down

Overstappen van energieleverancier zou een eitje moeten zijn in dit land, maar tegengestelde belangen @Greenchoice & @Eneco leiden tot chaos

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Johan de Jong
03/08/2013
thumbs down

Is er iemand die het nog snapt? Moeizame overstap van @Greenchoice naar @Eneco, krijg ik nu opeens aparte rekening #Liander via #Nuon #zucht

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Frans Staal
03/08/2013
via twitter
Frans Staal (@fstaal)
thumbs down

Zeg @Eneco, stop eens met bellen. Ik sta in het bel-me-niet register.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Benjamin
03/08/2013
via twitter
Benjamin (@Askewe)
thumbs down

@Eneco Toch jammer dat na 2x telefonisch contact en belofte uitstel foutieve rekening het bedrag toch is afgeschreven. 1/2

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Indra
02/08/2013
via twitter
Indra (@InSprink)
thumbs down

Na 1,5 mnd wachten op antwoord van @Eneco gemaild. “Het kan zijn dat de afhandeling van uw vragen iets langer duurt. Joh? #service #bagger

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Schrijven is Blijven
01/08/2013
thumbs down

Erg… Ik ken het nr van de klantenservice van Eneco uit mijn hoofd… #ontdekkking

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sietze Vermeulen
31/07/2013
thumbs up

+1 Een half uur later en nu complimenten voor Kelly van @Eneco webcare. Via social media komen wél oplossingen! #top

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
edwinveth
30/07/2013
thumbs down

Nieuwe hobby van Eneco: vaste klanten lastig vallen met onterechte boetes en voor 10ct per minuut steeds laten bellen om t op te lossen…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
JD ♔
30/07/2013
via twitter
JD ♔ (@dasgoed)
thumbs down

@Gigawiek ik zal voortaan geen stroom meer van @Eneco kopen!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rik Muijtjens
29/07/2013
thumbs down

Ik wil geen russisch gas/olie meer ivm #corruptie #inhumaan beleid en #discriminatie. Bij wie moet ik zijn? @nuonwebcare @essent @eneco

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jenn
29/07/2013
via twitter
Jenn (@ditisjenn)
thumbs up

Was wel een leuke eneco man, dus ik heb even met m geflirt. Hij deed mee. Vond ik leuk. Gezelligheid

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
kritisch_ede
27/07/2013
thumbs down

Afgelopen week #dingdong #nuon #eneco #warchild #leesmap verkopers aan de deur. Boodschap doen op stadspoort #daklozenkrant #warchild #pfff

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tjerk
26/07/2013
via twitter
Tjerk (@_VANDELUNE)
thumbs down

Goh wat verassend….afdeling van @Eneco om een afspraak te maken is reeds gesloten…#klantenservice

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Harold Nelissen
22/07/2013
thumbs down

Net gebeld door #eneco ivm overstap naar #essent na 15 jaar trouw klant zijn. Als ik voor 3 jaar teken matchen ze 1 jaar abo eneco #LMAO

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Peter van Rossum
22/07/2013
thumbs down

#Eneco installatiebedrijven slecht bereikbaar. Ik wil op zeggen, maar emailadres op site lijkt niet te bestaan. En telefoon lijkt te druk.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Paul Knappe
19/07/2013
thumbs down

@eneco krijg mails van jullie die ik niet wil ontvangen en mijzelf ook niet voor kan uitschrijven. Graag stopzetten. Klantnr 21053297

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
annemarieken
19/07/2013
thumbs down

Schrikbeeld #terwijde RT @Gigawiek: Heerlijk weer, raam dicht, anders houdt de windturbine van #Eneco ons weer eens een nacht wakker #Houten

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
OUXU
19/07/2013
via twitter
OUXU (@OUXU)
thumbs up

..en @Eneco ook groen is, ben ik weer klaar om terug te gaan naar @Eneco. —> @OxxioService : Jullie hebben gefaald in jullie werk.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
vrachtwagensgespot.n
19/07/2013
thumbs down

@Eneco kan het kloppen dat ik niet kan inloggen bij mijn Eneco? Want volgens zeggen ben ik geen klant bij jullie.. Terwijl ik dat wel ben..

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
hans verkerk
19/07/2013
thumbs down

Al 4 uur met @Eneco gebeld van 10 cent per minuut. Wie van de 2 is gek #Eneco of ik

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Yakim van Zuijlen
14/07/2013
thumbs down

“Samen gaan we voor duurzaam, Eneco.” Bleh, die zin veel te veel gezien vandaag.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
IdeK
14/07/2013
thumbs down

@Eneco weer storing op mijn eneco?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 2 3 4 5 7
Eneco.nl 1.43 stars 349 reviews