Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Post Type Selectors
Categorie
Beste
Beste
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren

Energie vergelijken

De ervaringen over energie vergelijken en overstappen via online energie vergelijkingssites zijn zeer positief. Mensen die zelf energie vergelijken zijn veel goedkoper uit omdat aanbieders bereidt zijn om hier hogere kortingen te geven. Omdat de overstap onderling tussen de nieuwe en huidige energieleverancier wordt afgehandeld heeft u zelf geen omkijken meer administratieve rompslomp. U kunt vandaag nog beginnen met besparen!

Onderzoek naar besparen met energie vergelijken

Uit onderzoek van de Autoriteit Consument en Markt, De Consumentenbond en vereniging Eigen Huis blijkt dan de meeste mensen veel te veel voor energie betalen. Huishoudens die nog nooit zijn overgestapt en een gemiddeld energieverbruik hebben kunnen naar verluidt enkele honderden euro’s per jaar besparen.

Voor meer informatie over energie vergelijken verwijzen wij u naar Energievergelijking.nl. Dit is een onafhankelijke energievergelijker en biedt al sinds 2004 onafhankelijke energie prijs informatie van alle energieleveranciers. Tevens geniet u van aantrekkelijke kortingen die u anders niet had aangeboden gekregen.

[columns]

Energie vergelijken op prijs en kwaliteit

Met Overstapervaringen.nl kunt u energie vergelijken op prijs en kwaliteit. Door de reviews op deze site te lezen krijgt u een goede indruk van de aanbieders. Goede service, bereikbaarheid en een behulpzame klantenservice zijn van essentieel belang voor u als klant én voor de naamsbekendheid van de aanbieders.

Goedkoopste energie

Vergelijk energie op kwaliteit en op prijs. Met de energievergelijker van Overstapervaringen.nl kunt u de energieprijzen van alle energieleveranciers vergelijken. Handig voor als u wilt weten wie de goedkoopste energieleverancier is. Overstappen is simpel en u komt tussentijds niet zonder stroom of gas te zitten.

Hoe wij energie vergelijken

Overstapervaringen.nl richt zich op de prijs en op de kwaliteit van energieleveranciers. Hieronder kunt u energie vergelijken op prijs. Zo weet u snel en simpel welke energieleverancier de goedkoopste is. Rechts van het scherm ziet u de top 5. Daarmee kunt u energie vergelijken op kwaliteit. Zo weet u ook welke energieleverancier de beste is op basis van reviews.

Gratis overstapservice

Met onze gratis overstapservice regelt u binnen 1 minuut de complete overstap plus het opzeggen van het oude contract. U hoeft zelf niets te doen. Na uw aanvraag ontvangt u een bevestiging per e-mail en binnen een paar dagen via de post. U kunt de aanvraag binnen 14 dagen annuleren. Via Overstapervaringen.nl kunt u zorgeloos overstappen.

[/columns]