Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Post Type Selectors
Categorie
Beste
Beste
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
3.4

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Energietarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
Gemiddeld oordeel
50 positief – 195 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Energiedirect

Energiedirect is een online energieleverancier en heeft haar hoofdkantoor gevestigd in Best. Energiedirect werd in 2002 opgericht en is tevens 100% eigendom van energiebedrijf Essent, dat overigens weer onderdeel is van RWE, een Duits energiebedrijf. Energiedirect.nl levert energie aan meer dan 700.000 klanten en is hoofdsponsor van de voetbalclub PSV. Wilt u overstappen naar energiedirect? Lees dan altijd de ervaringen over het bedrijf en vergelijk de tarieven met andere energieleveranciers. Start met energie vergelijken om te weten of energie direct de voordeligste energie levert of niet.

Energiedirect ervaringen

Geef Energiedirect een beoordeling

262 Energiedirect ervaringen

Bernadette
Geen oordeel
15/03/2021
via website

Ik heb alleen maar lovende woorden over Energie Direct.
Alleen het inloggen is een puinhoop, maar bel je, dan wordt je netjes en goed te woord gestaan.
De prijzen zijn mijns inziens een stuk lager dan bij de meeste aanbieders.
Nogmaals, Energie Direct, TOP

Nuttig? Ja   Nee

P.Groendijk
01/10/2019
via website
thumbs down

Erg mooie woorden website laag instap tarief tot na 2 maanden ineens EU 50,– erbij werd berekend zonder enig overleg. Bij navraag is hun kantoor onbereikbaar op email wordt niet gereageerd. na lange tijd een vaag verhaal door een of ander meisje was het zat en opgezegd na 8 maanden kwam de verrassing in de vorm van flinke naheffing, boete begrijp ik maar een zeer simpel verhaal ivm kosten gemaakt tijdens winter worden verdeeld over de jaar periode. Erg discutabel dat men personeel in dienst heeft met IQ – 50 ?? en dan een flinke naheffing krijgt. Maar ja wat kan je verwachten van een bedrijf gevestigd in Brabant. Mijn advies never ever zaken doen met Energiedirect !! Creatieve boekhouders

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jolanda schuitemaker
16/01/2019
via website
thumbs down

Oplichters…gebruik door ziekte heel weinig gas en licht…maar van 90…135…is het nu 150 per maand. Woon alleen…
Echt ga nooit naar energiedirect!!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Eric
17/04/2018
via website
thumbs down

Vandaag contact gehad met een televerkoper van Energiedirect. Ik had idd ergens op geklikt dat ik interesse heb in goedkopere energie… wie heeft dat niet. Ik ben nog steeds verbaasd over de opdringerigheid en de vastberadenheid om mij als klant te winnen. Na niet direct op de mail gereageerd te hebben na 10 minuten weer aan de telefoon. Ik heb toen Eneco gebeld om te kijken of de tariefen ook in die buurt kwamen van het aangebodene door Energiedirect. 10 minuten later weer die zelfde persoon aan de lijn van Energiedirect en uitgelegd dat ik van Eneco ook een mooi aanbod had…. tja… meneer werd gelijk minder vriendelijk…… wat Eneco aanbood kon niet en bla bla bla… hij zei letterlijk dat hij geen tijd meer aan mij wenste te besteden en dat ik er later wel anders over zou gaan denken. Zijn tijd was te kostbaar… ..
Wat denken ze bij Energiedirect… al betaal ik €500,00 per jaar meer bij Eneco… van mijn leven geen klant meer bij Energiedirect…. de groeten!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
M. Hasanovic
29/03/2018
via website
thumbs down

Mijn ervaring met Energiedirect.
Twee jaar geleden besloot ik over
te stappen naar andere leverancier van
stroom en gas dus naar Energiedirect die was
toen goedkoopste leverancier van gas en stroom.
Tot december vorige jaar toen is prijs omhoog gegaan
dacht ik weg hier naar andere goedkopere.
Zo besloten zo gedaan overstappen naar Eneco.
Dacht ik alles betalen en klaar maar is niet zo.
Ik heb alles betaald en geen schulden achtergelaten.
Maar later krijg ik brief van incasso bureau dat ik
openstaande schuld heb bij Enrgiedirect van 235 euro geen
idee waar voor maar ik heb zogenaamd schuld dus ik ziet nog met hun.
Ik ga dat niet betalen want ik weet niet waar is het voor
ik heb klacht ingediend maar niemand antwoordt.
Dus als je wil problemen neem Energiedirect .

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Weijkamp
Geen oordeel
07/02/2018
via website

Heel vreemd, overgestapt naar Nuon omdat deze nog gunstiger was. Volgens mijn energie direct zou ik met mijn huidige tarief geld terug krijgen dus. Nu krijg ik de eindafrekening van slechts 4 maand…ja hoor 314.57 bij betalen!!!!! Zou dus 3 x zoveel verbruikt hebben. Kom op energie direct dit is op zijn minst heel verdacht..

Nuttig? Ja   Nee

marizsa
19/12/2017
via website
thumbs down

Ook wij zijn slachtoffer van deze oplichters. Blijkbaar is er iemand aan de deur geweest die voor een bejaarde een overstap heeft geregeld, zonder dat daar toestemming voor was gegeven. De betrokkenen wist nergens van, persoonsgegevens waren niet correct, maar toch kregen ze het klaar. Pas na een jaar, waarin maandelijks veel minder werd betaald, kwam de torenhoge eindafrekening. Veel duurder dan voorheen en toen werd de switch pas ontdekt door de volwassen kinderen. Nu proberen terug te keren naar de voormalige leveranciers want deze oplichters willen we niet meer. Hopelijk niet al te veel gedonder.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gijs
13/12/2017
via website
thumbs down

Irritante gladjanussen die je “vrijblijvende” informatie willen geven. Ze werken met allerlei tussenpersonen langs elkaar heen, en blijven je continu blijven bellen met allerlei aanbiedingen. Kijk uit als de laatste 3 cijfers – 744 zijn!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rutger
12/12/2017
via website
thumbs down

Negatieve ervaringen over de manier van klanten werven worden op andere websites weggehaald. Deze niet dus nu mijn review. Blijf bij deze aanbieder weg want ze lichten je op waar je bij staat. Niet alleen energiedirect maar ook moeder bedrijf essent. Ze doen zich voor als jouw huidige energiebedrijf om je vervolgens op slinkse wijze een duur contract te laten tekenen. Trap er niet in mensen!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bommel
Geen oordeel
25/10/2017
via website

een D2D medewerker liegt om klant te werven, de netwerk beheerder is onafhankelijk van de leverancier, die kan nooit worden overgenomen.
En ook nog bij oude mensen het verhaal ophangen is het ergste en het laagste wat je kan doen. Walgelijk gewoon

ik vind het heel kwalijk dat energiedirect zo aan haar klanten moet komen
vertel de waarheid om klanten aan u te binden

Nuttig? Ja   Nee

Kwak
05/10/2017
via website
thumbs down

Opdringerig. Je een prijsopgave willen sturen en stiekem een abonnement af willen sluiten… ja daar trappen we niet in :/ bank rekening vragen terwijl je informatie wil en NIKS wilt afsluiten. Boos weglopen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
F.L.BOXEM
Geen oordeel
03/10/2017
via website

ik ben 2 mnd bij enegierirect geweest , toen overgestapt naar andere leverancier stopgezet krijg om de dag een e-mail met 25 ,euro verhoging om dirct te betalen ,maar wat reageren niet op mijn e-mails ,moet nu al 242 euro betalen .tewijl ik van aug al bij iemand ben ,
OVERSTAPPEN RAAD IK IEDEREEN AF !!! ALLEEN MAAR PROBLEMEN ,
ZE BELLEN JE EERTS HELEMAAL SUF ,HEBBEN DE BUIT BINNEN EN DAN BIJNA GEEN CONTACT ,ALLEEN VIA DE SITE ,MAAR REAGEREN DOEN ZE NIET
WAT MOET IK DOEN HEB HELEMAAL GEEN SCHULD BIJ HUN ,HEB DIE 2 MND NETJES BETAALD ,SLECHT HEEL SLECH ,TEWIJL HET EEN DOCHTER ONDERNEMING VAN ESSENT IS .
WAAR IK MIJN LEVENLANG BIJ WAS !!!!!!!

Nuttig? Ja   Nee

1 4 5 6
Energiedirect 1.70 stars 262 reviews