Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
3.7

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Energietarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
52 positief – 193 negatief

Top 5

Energie vergelijken?

Profiteer van de beste deals! Nu energie vergelijken en overstappen levert geld op.

Energie vergelijken onafhankelijk

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Energiedirect

Energiedirect is een online energieleverancier en heeft haar hoofdkantoor gevestigd in Best. Energiedirect werd in 2002 opgericht en is tevens 100% eigendom van energiebedrijf Essent, dat overigens weer onderdeel is van RWE, een Duits energiebedrijf. Energiedirect.nl levert energie aan meer dan 700.000 klanten en is hoofdsponsor van de voetbalclub PSV. Wilt u overstappen naar energiedirect? Lees dan altijd de ervaringen over het bedrijf en vergelijk de tarieven met andere energieleveranciers. Start met energie vergelijken om te weten of energie direct de voordeligste energie levert of niet.

Energiedirect ervaringen

Geef Energiedirect een beoordeling

262 Energiedirect ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Energietarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Eric
17/04/2018
via website
thumbs down

Vandaag contact gehad met een televerkoper van Energiedirect. Ik had idd ergens op geklikt dat ik interesse heb in goedkopere energie… wie heeft dat niet. Ik ben nog steeds verbaasd over de opdringerigheid en de vastberadenheid om mij als klant te winnen. Na niet direct op de mail gereageerd te hebben na 10 minuten weer aan de telefoon. Ik heb toen Eneco gebeld om te kijken of de tariefen ook in die buurt kwamen van het aangebodene door Energiedirect. 10 minuten later weer die zelfde persoon aan de lijn van Energiedirect en uitgelegd dat ik van Eneco ook een mooi aanbod had…. tja… meneer werd gelijk minder vriendelijk…… wat Eneco aanbood kon niet en bla bla bla… hij zei letterlijk dat hij geen tijd meer aan mij wenste te besteden en dat ik er later wel anders over zou gaan denken. Zijn tijd was te kostbaar… ..
Wat denken ze bij Energiedirect… al betaal ik €500,00 per jaar meer bij Eneco… van mijn leven geen klant meer bij Energiedirect…. de groeten!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
M. Hasanovic
29/03/2018
via website
thumbs down

Mijn ervaring met Energiedirect.
Twee jaar geleden besloot ik over
te stappen naar andere leverancier van
stroom en gas dus naar Energiedirect die was
toen goedkoopste leverancier van gas en stroom.
Tot december vorige jaar toen is prijs omhoog gegaan
dacht ik weg hier naar andere goedkopere.
Zo besloten zo gedaan overstappen naar Eneco.
Dacht ik alles betalen en klaar maar is niet zo.
Ik heb alles betaald en geen schulden achtergelaten.
Maar later krijg ik brief van incasso bureau dat ik
openstaande schuld heb bij Enrgiedirect van 235 euro geen
idee waar voor maar ik heb zogenaamd schuld dus ik ziet nog met hun.
Ik ga dat niet betalen want ik weet niet waar is het voor
ik heb klacht ingediend maar niemand antwoordt.
Dus als je wil problemen neem Energiedirect .

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Weijkamp
Geen oordeel
07/02/2018
via website

Heel vreemd, overgestapt naar Nuon omdat deze nog gunstiger was. Volgens mijn energie direct zou ik met mijn huidige tarief geld terug krijgen dus. Nu krijg ik de eindafrekening van slechts 4 maand…ja hoor 314.57 bij betalen!!!!! Zou dus 3 x zoveel verbruikt hebben. Kom op energie direct dit is op zijn minst heel verdacht..

Nuttig? Ja   Nee

marizsa
19/12/2017
via website
thumbs down

Ook wij zijn slachtoffer van deze oplichters. Blijkbaar is er iemand aan de deur geweest die voor een bejaarde een overstap heeft geregeld, zonder dat daar toestemming voor was gegeven. De betrokkenen wist nergens van, persoonsgegevens waren niet correct, maar toch kregen ze het klaar. Pas na een jaar, waarin maandelijks veel minder werd betaald, kwam de torenhoge eindafrekening. Veel duurder dan voorheen en toen werd de switch pas ontdekt door de volwassen kinderen. Nu proberen terug te keren naar de voormalige leveranciers want deze oplichters willen we niet meer. Hopelijk niet al te veel gedonder.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gijs
13/12/2017
via website
thumbs down

Irritante gladjanussen die je “vrijblijvende” informatie willen geven. Ze werken met allerlei tussenpersonen langs elkaar heen, en blijven je continu blijven bellen met allerlei aanbiedingen. Kijk uit als de laatste 3 cijfers – 744 zijn!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rutger
12/12/2017
via website
thumbs down

Negatieve ervaringen over de manier van klanten werven worden op andere websites weggehaald. Deze niet dus nu mijn review. Blijf bij deze aanbieder weg want ze lichten je op waar je bij staat. Niet alleen energiedirect maar ook moeder bedrijf essent. Ze doen zich voor als jouw huidige energiebedrijf om je vervolgens op slinkse wijze een duur contract te laten tekenen. Trap er niet in mensen!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bommel
Geen oordeel
25/10/2017
via website

een D2D medewerker liegt om klant te werven, de netwerk beheerder is onafhankelijk van de leverancier, die kan nooit worden overgenomen.
En ook nog bij oude mensen het verhaal ophangen is het ergste en het laagste wat je kan doen. Walgelijk gewoon

ik vind het heel kwalijk dat energiedirect zo aan haar klanten moet komen
vertel de waarheid om klanten aan u te binden

Nuttig? Ja   Nee

Kwak
05/10/2017
via website
thumbs down

Opdringerig. Je een prijsopgave willen sturen en stiekem een abonnement af willen sluiten… ja daar trappen we niet in :/ bank rekening vragen terwijl je informatie wil en NIKS wilt afsluiten. Boos weglopen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
F.L.BOXEM
Geen oordeel
03/10/2017
via website

ik ben 2 mnd bij enegierirect geweest , toen overgestapt naar andere leverancier stopgezet krijg om de dag een e-mail met 25 ,euro verhoging om dirct te betalen ,maar wat reageren niet op mijn e-mails ,moet nu al 242 euro betalen .tewijl ik van aug al bij iemand ben ,
OVERSTAPPEN RAAD IK IEDEREEN AF !!! ALLEEN MAAR PROBLEMEN ,
ZE BELLEN JE EERTS HELEMAAL SUF ,HEBBEN DE BUIT BINNEN EN DAN BIJNA GEEN CONTACT ,ALLEEN VIA DE SITE ,MAAR REAGEREN DOEN ZE NIET
WAT MOET IK DOEN HEB HELEMAAL GEEN SCHULD BIJ HUN ,HEB DIE 2 MND NETJES BETAALD ,SLECHT HEEL SLECH ,TEWIJL HET EEN DOCHTER ONDERNEMING VAN ESSENT IS .
WAAR IK MIJN LEVENLANG BIJ WAS !!!!!!!

Nuttig? Ja   Nee

J Peters
Geen oordeel
16/09/2017
via website

Vandaag 16 september 2017 ontving ik via mijn GSM een bericht dat Energie direct vanaf 18 september a.s. mijn energie gaat leveren. Ik heb hiervoor op geen enkele wijze toestemming gegeven om dat te mogen doen. Ik heb inmiddels al met mijn huidige leverancier contact opgenomen om dit te melden. ik ga er dan ook van uit
dat dit om een misverstand gaat en ge ervan uit dat dit verder op een correctie wijze verder word afgehandeld.

Nuttig? Ja   Nee

Energie
Geen oordeel
02/08/2017
via website

Geachte Mv. Van Drimmelen,

Bedankt dat u uw ervaring heeft geplaatst op OverstapErvaringen.nl en wat vervelend dat u een dergelijke e-mail heeft ontvangen. Wij raden u aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met zowel uw huidige energieleverancier als ook met energiedirect.nl. Op die manier kunt u voorkomen dat uw energielevering omgezet wordt.

Met vriendelijke groet,
OverstapErvaringen.nl

Nuttig? Ja   Nee

Mv. Van Drimmelen
Geen oordeel
02/08/2017
via website

Jullie hebben ongevraagd een mail gestuurd! Vanaf vandaag energie leveren? Hoezo? Ik heb al energie voorziening. Stop met dominante verkoop geleurd. Ik wil het niet het hoeft niet.

Nuttig? Ja   Nee

1 4 5 6

Energiedirect ervaringen 2018

Heeft u ervaringen met Energiedirect en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Energiedirect beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Energiedirect of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Energiedirect vergelijken

Met onze onafhankelijke vergelijkers kunt u alle tarieven en aanbiedingen van Energiedirect vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Energiedirect voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Energiedirect of naar een andere aanbieder...

Energiedirect 1.84 stars 262 reviews