Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Blog
Energie
Geen categorie
Internet
Mobiel
Nieuws
Verzekeren
3.8

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Energietarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
52 positief – 188 negatief

Top 5

Energie vergelijken

Profiteer van de beste deals! Nu energie vergelijken en overstappen levert geld op.

energie vergelijken

Energiedirect

Energiedirect is een online energieleverancier en heeft haar hoofdkantoor gevestigd in Best. Energiedirect werd in 2002 opgericht en is tevens 100% eigendom van energiebedrijf Essent, dat overigens weer onderdeel is van RWE, een Duits energiebedrijf. Energiedirect.nl levert energie aan meer dan 700.000 klanten en is hoofdsponsor van de voetbalclub PSV. Wilt u overstappen naar energiedirect? Lees dan altijd de ervaringen over het bedrijf en vergelijk de tarieven met andere energieleveranciers. Start met energie vergelijken om te weten of energie direct de voordeligste energie levert of niet.

Energiedirect aanbiedingen en tarieven 2017

Profiteren van extra korting, actie's en aanbiedingen bij Energiedirect. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van Energiedirect vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Energiedirect voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Energiedirect of naar een andere aanbieder...

Energiedirect ervaringen

Geef Energiedirect een beoordeling

256 Energiedirect ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Energietarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Ana
26/07/2013
via twitter
Ana (@Ana89P)
thumbs down

Zijn er ook Nee-Nee stickers voor verkopers aan de deur? Zojuist een verkoper van @energiedirect weggestuurd #irritant #onwenselijk

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Johan Laffra
25/07/2013
thumbs down

Triest om te zien hoe sommige bedrijven met hun klanten omgaan. Als je maar betaalt en verder kun je doodvallen. #energiedirect #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Johan Laffra
23/07/2013
thumbs down

Als het niet zo’n enorme bak geld zou kosten zou het zowaar ‘grappig’ zijn: zelfs #nuon blijkt goedkoper dan #energiedirect.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Johan Laffra
23/07/2013
thumbs down

Van #nuon overgestapt naar #energiedirect omdat het volgens hen ‘goedkoper’ kon. Tussentijdse meting laat gat van EUR 360,00 zien. #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Björn Kuipers
22/07/2013
thumbs up

Ik heb zojuist veel geld bespaard door over te stappen naar Energiedirect.nl via http://t.co/t56w0lxmiT. Waar zal ik dat eens aan uitgeven?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Anita Bos
19/07/2013
via twitter
Anita Bos (@AnietBos)
thumbs up

@energiedirect Ralf, geweldig, je hebt mijn vraag al beantwoord, duidelijk en aanbod dus! Op dit moment bellen niet nodig.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ewald Segers
18/07/2013
thumbs down

@energiedirect al op 4 verschillende pc’s geprobeerd meterstanden door te geven maar jullie site loopt steeds vast, wat nu?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Alexandra
18/07/2013
via twitter
Alexandra (@AlexHeij)
thumbs down

@besparenkan ik krijg een mail van jullie dat ik ga overstappen naar energiedirect. Heb nog nooit contact gehad en wil ook niet overstappen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sidney Kersten
13/07/2013
thumbs down

@energiedirect > .. en nu krijg ik een mail dat jullie zeggen dat ik mijn contract weer wil afsluiten terwijl dat niet zo is?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Wouter Baars
12/07/2013
thumbs up

@energiedirect bedankt voor de service!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Khalil Aamir
12/07/2013
thumbs down

@energiedirect
Ik heb een mail van energiedirect ontvangen om meterstanden door te geven maar dat lukt niet online klantnr. 1291334

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
MoFoMedia
12/07/2013
thumbs down

@energiedirect Meterstanden via de website doorgeven werkt niet. Verschillende browsers geprobeerd. Suggesties?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
RuzzleOnline
11/07/2013
thumbs down

@energiedirect Meermaals telefonisch bevestigd dat € 50 energietegoed voor 2012/2013 verrekend wordt op jaarrekening, niet gebeurd… 714214

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
carol1072
11/07/2013
thumbs down

@energiedirect Hoi, Ik wil graag inloggen op mijn energie.nl maar dit lukt niet ook een nwe wachtwoord krijgen niet

Alvast bedankt

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Francine Nijkamp
08/07/2013
thumbs down

Borgsom bij #Energiedirect EUR 1.000 Euro! #Schandalig!!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
ButcherJF
06/07/2013
thumbs down

@energiedirect week de tijd gegeven op mijn mail te reageren, noppes. Bye bye #energiedirect, welkom #NederlandseEnergieMaatschappij

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Peter R
04/07/2013
via twitter
Peter R (@xxpeterr)
thumbs down

@energiedirect ik hoop van alle facturen. Ik heb morgenvroeg gesprek net m’n jurist gezeik met jullie zat

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Maarten ter Avest
04/07/2013
thumbs down

@energiedirect ik moet mn meterstanden doorgeven, maar ik kan niet inloggen op mijn energie direct. Wat moet ik doen?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Peter R
03/07/2013
via twitter
Peter R (@xxpeterr)
thumbs down

@energiedirect wat een gezeik weer kosten voor acceptgiro terwijl ik geldkrijg dus nietverzonden acceptgirodit ondanks machtiging. Oplichter

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Janneke
03/07/2013
thumbs down

@energiedirect Ik kan niet inloggen op mijnenergiedirect. Bij nieuw ww aanvraag, ontvang ik geen mail. Ik wil graag mijn jaarnota inzien.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Pauline van Dongen
03/07/2013
thumbs down

@energiedirect de ww reset functie van mijnenergiedirect werkt niet. Na twee dagen eindelijk een ww, wat helaas niet werkt..#weerwachten

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Frank van de Werff
03/07/2013
thumbs down

Eerste voorschotbedrag van @energiedirect ontvangen. Het zou allemaal veel goedkoper worden. Toch betaal ik meer…#dommeklant

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Frank
02/07/2013
thumbs up

@energiedirect Bedankt voor de snelle reactie op mn tweet! Goed opgelost!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Natascha van 'tHooft
01/07/2013
thumbs down

helpdesk van @energiedirect meldt dat ze nu gesloten zijn. Openingstijden van negen tot vijf. #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bianca van Loon
29/06/2013
thumbs up

Alvast aan het verdiepen in de energiemarkt om in september over te gaan stappen! Kanshebbers: @energiedirect en @BudgetEnergie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Raymond Slegers
28/06/2013
thumbs down

@energiedirect Ik willen mijn meterstanden weten maar op de website kan ik de terugleverstanden niet invullen, hoe meot ik deze doorgeven?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tom van den Berg
24/06/2013
thumbs up

Naar aanleiding van tweet over aanmelding, gelijk gebeld door @energiedirect. Zo wordt afsluiting door netbeheerder voorkomen #goeieservice

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Onno Verbeek
21/06/2013
thumbs up

Topservice van @energiedirect #magookweleensgezegdworden

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Alfred Meester
12/06/2013
thumbs down

@energiedirect belt. Ik zeg: Stuur aanbod per mail. “Nee, dat kan niet.” Zonder nadenken telefonisch contract aangaan is dus de bedoeling.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mark den Hooglander
12/06/2013
thumbs down

Waarom krijg ik geen nieuw wachtwoord toegezonden? Heb al minstens vijf keer een nieuwe aangevraagd. @energiedirect

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sambamagico
11/06/2013
thumbs down

@PeterTapijt @nottakenyet @energiedirect de entiteit @UPC is de absolute koploper waar het dedain voor de klant om de hoek komt kijken

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Paula Tromp
08/06/2013
thumbs down

@energiedirect Ik wil graag mijn wachtwoord resetten maar ik krijg geen reset email! Kan iemand mij helpen?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ulrike
08/06/2013
thumbs down

@energiedirect Bedankt. Ik verwachtte welkomstbonus aan begin, niet aan ‘t eind als ‘energietegoed’. Daar zul je weinig aan kunnen doen? 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Erik Hogeboom
06/06/2013
thumbs up

Handig die webcare van #energiedirect. Pakken mijn ereor zelfde avond al op. Beter!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Willem-Siebe
06/06/2013
thumbs down

@energiedirect Waarom heb ik nooit een reactie ontvangen op mijn e-mail van 7 mei 2013 05:32 aan klantenservice@energiedirect.nl?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Erica Westerweel
02/06/2013
thumbs up

@BertLekx Ik probeer soms mensen te overtuigen om bij de Nuon weg te gaan Energie direct is wel goedkoop maar ook een vreselijk bedrijf.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Guus Beugelink
01/06/2013
thumbs down

@energiedirect Geen deadline? Geen procesplanning? Beetje mager, hoor!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Laurens Koot
26/05/2013
thumbs down

@energiedirect jullie vrienden voordeel systeem lijkt kapot. Het systeem heeft mij nu al 12x gemaild met hetzelfde mailtje

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Eva Ly
23/05/2013
via twitter
Eva Ly (@EvaLy2)
thumbs up

@energiedirect Jazeker en ik heb jullie bij al mijn vrienden aanbevolen op Hyves. Ga zo door met de klantvriendelijkheid, wordt gewaardeerd.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Eva Ly
23/05/2013
via twitter
Eva Ly (@EvaLy2)
thumbs up

@energiedirect Ook weer bedankt voor t snelle bijstellen van mijn voorschot. Goed bedrijf en heerlijk voordelig. Sla uw slag.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
D.Massop 
22/05/2013
thumbs down

@energiedirect ik probeer mijn opzegvergoeding terug te vragen via jullie website, maar ik krijg de melding deze pagina is niet beschikbaar

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Peter R
22/05/2013
via twitter
Peter R (@xxpeterr)
thumbs down

@energiedirect Indien het probleem 100% correct is opgelost zal ik er overdenken de naam te verwijderen. Kansen genoeg gehad dacht ik zo

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Peter R
21/05/2013
via twitter
Peter R (@xxpeterr)
thumbs down

@energiedirect Klantenservice zou zo anders en veel beter moeten zijn.
Als ik mijn klanten zo behandel, heb ik morgen geen werk meer

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Billy Bob Trueblood
21/05/2013
thumbs down

@nottakenyet @energiedirect zogenaamde goedkoop is duurkoop!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
marloeskerver
18/05/2013
thumbs up

@martijnbiemans mij bevalt @energiedirect goed. Zowel qua prijs als service.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Peter R
16/05/2013
via twitter
Peter R (@xxpeterr)
thumbs down

@energiedirect
Ik zou zeggen doe hier GEEN zaken mee komen afspraken niet na,. liegen alles aan elkaar vast!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
@WiegerPostma
14/05/2013
via twitter
@WiegerPostma
thumbs down

Net te horen gekregen dat #diefstal van @energiedirect blijkbaar normaal is benieuwd wat #trosradar en #kassa van m’n verhaal vinden

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Cow chaser
14/05/2013
thumbs down

@energiedirect hallo lisette, 8932ek 54, heb net contact gehad met jullie kl. Service.. Hoop dat jij wel klantvriendelijk bent, Gr. Wieger

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Cow chaser
13/05/2013
thumbs down

@energiedirect Het kan toch niet zo zijn, dat na 6 weken ik een afrekening krijg, en jullie MIJN geld nog 24 dagen op jullie rekening houden

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
@Waterstofrijder
11/05/2013
via twitter
@Waterstofrijder
thumbs down

@energiedirect WEL reactie bij mogelijk nieuwe klant en geen reactie’s bij vragen of klachten. alleen betaald in de wacht staan lukt ???

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 2 3 5

Energiedirect ervaringen 2017

Heeft u ervaringen met Energiedirect en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Energiedirect beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Energiedirect of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Energiedirect 1.90 stars 256 reviews