Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Blog
Energie
Geen categorie
Internet
Mobiel
Nieuws
Verzekeren

EnergieFlex

EnergieFlex is een zogenaamde prepaid energiebedrijf. Bij Energieflex kunt u via een opwaardeercode uw energie opwaarderen. Dat kan handig zijn voor als u zelf uw kosten in de hand wilt houden. Wanneer uw energietegoed is verbruikt moet u het weer opwaarderen om weer energie te kunnen afnemen.

EnergieFlex rekent dus achteraf af op basis van het daadwerkelijke energieverbruik. EnergieFlex leest uw meterstanden op afstand uit met behulp van een slimme meter. U koopt iedere maand een door u zelf bepaald bedrag energie. Wanneer uw energietegoed bijna op is, ontvangt u van EnergieFlex een e-mail en een sms om uw tegoed weer te verhogen. U kunt dan direct online betalen waarna het tegoed direct wordt opgewaardeerd. U kunt het energietegoed ook automatisch laten opwaarderen. Kiest u voor prepaid energie, dan hoeft u geen voorschotbedrag meer te betalen via automatische incasso.

EnergieFlex ervaringen

Geef EnergieFlex een beoordeling

0 EnergieFlex ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Energietarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

EnergieFlex ervaringen

Heeft u ervaringen met EnergieFlex en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u EnergieFlex beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

no prev

Bekijk aanbiedingen

Profiteer van de beste deals! Nu energie vergelijken en overstappen levert geld op.

energie vergelijken

Top 5

scores

0 positief – 0 negatief