Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Blog
Energie
Geen categorie
Internet
Mobiel
Nieuws
Verzekeren
10

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Energietarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
44 positief – 7 negatief

Top 5

Energie vergelijken

Profiteer van de beste deals! Nu energie vergelijken en overstappen levert geld op.

energie vergelijken

Energievergelijker

Een energievergelijker is een onafhankelijke vergelijkingssite die energieleveranciers vergelijkt op prijs en kwaliteit. Via een onafhankelijke energievergelijker kunt u gebruik maken van een overstapservice waardoor overstappen naar een goedkope energieleverancier binnen 5 minuten te regelen is. Heeft u ook ervaringen met energie vergelijken en overstappen via de energievergelijker? Laat ze dan achter. Met de onderstaande tool kunt u gratis energie vergelijken en direct besparen.

Energievergelijker aanbiedingen en tarieven 2017

Profiteren van extra korting, actie's en aanbiedingen bij Energievergelijker. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van Energievergelijker vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Energievergelijker voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Energievergelijker of naar een andere aanbieder...

Energievergelijker ervaringen

Geef Energievergelijker een beoordeling

59 Energievergelijker ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Energietarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Thijs
12/11/2017
via website
thumbs up

Overstap ging zonder problemen. Aardige besparing aan overgehouden.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Wendy
12/11/2017
via website
thumbs up

Prima en snelle service!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Menno
12/11/2017
via website
thumbs up

Besparing van 6 tientjes per maand. Leuk!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dirk
11/11/2017
via website
thumbs up

Vanaf 6 dec. eon. via dit bedrijf een scherpere tarief kunnen krijgen dan rechtstreeks bij eon. Een aanrader!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Desiree
11/11/2017
via website
thumbs up

Kundige adviseurs, mooie besparing aan over gehouden.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Eva
11/11/2017
via website
thumbs up

Leuke besparing aan over gehouden. Thnx!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sanne
10/11/2017
via website
thumbs up

De medewerker aan de telefoon was erg vriendelijk en behulpzaam.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Wesley
10/11/2017
via website
thumbs up

Komen hun beloftes na!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Lianne
10/11/2017
via website
thumbs up

Snelle service en erg vriendelijk medewerkers.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Eva
09/11/2017
via website
thumbs up

Leuke besparing aan over gehouden. Thnx!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Daan
09/11/2017
via website
thumbs up

Leuke medewerkster aan de lijn die me van a tot z heeft geholpen met m’n overstap.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Elianne
08/11/2017
via website
thumbs up

Nooit gedacht dat je via een tussenpersoon goedkoper uit kunt zijn dan rechtstreeks. Perfect!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gerrit
08/11/2017
via website
thumbs up

Zeer professioneel, persoon aan de telefoon wist waar hij het over had en kon al m’n vragen goed beantwoorden. De besparing was ook erg scherp.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Karin
07/11/2017
via website
thumbs up

Vlekkeloze overstap!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jim
07/11/2017
via website
thumbs up

Net wat we nodig hadden, we waren al druk bezig met besparen vanwege de moeilijke tijden binnen onze branche. Dankzij dit bedrijf zijn we 400 euro per maand goedkoper uit.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Arno
07/11/2017
via website
thumbs up

Pas geleden benaderd met een aanbod, na wat twijfelen toch gedaan. Totaal geen spijt, super besparing & service.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Carla
06/11/2017
via website
thumbs up

Nooit gedacht dat het kon, een besparing van 60% op onze energie kosten. Bedankt!!!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ilona
06/11/2017
via website
thumbs up

Via dit bedrijf tegen een scherpe tarief kunnen overstappen naar EON. Snel en vlekkeloos gegaan!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Suzanne
05/11/2017
via website
thumbs up

Goed geholpen en vlekkeloos kunnen overstappen naar een goedkopere leverancier.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Melissa
05/11/2017
via website
thumbs up

Via dit bedrijf overgestapt naar eneco tegen een scherpere tarief dan op de website van eneco. Mooie korting!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Janneke
05/11/2017
via website
thumbs up

Top service en een top deal!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Patrick
04/11/2017
via website
thumbs up

Vlotte overstap gehad!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Riet
04/11/2017
via website
thumbs up

Hele goede ervaring aan over gehouden. Zowel prive als zakelijk heb ik een mooie besparing kunnen krijgen!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Roelof
04/11/2017
via website
thumbs up

Top service! Zeker aan te raden

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jenno
03/11/2017
via website
thumbs up

Zoals beloof, €50 per maand goedkoper uit!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bianca
03/11/2017
via website
thumbs up

Super bedrijf! Overstap ging soepel met een mooie besparing!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Michiel
03/11/2017
via website
thumbs up

Goed en duidelijke advies!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Huibert
01/11/2017
via website
thumbs up

Prima ervaring!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Arjan
01/11/2017
via website
thumbs up

Heel erg tevreden met de overstap en ondersteuning.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Patrick
01/11/2017
via website
thumbs up

Goede ervaring en hulp tijdens het overstappen. Zelfs m’n overstap boete is betaald.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Familie Zunderen
30/10/2017
via website
thumbs up

Gewoonweg een besparing van ruim 65 euro per maand. Super bedankt!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Peter van Elsen
29/10/2017
via website
thumbs up

Bedankt voor de besparing nationale energie vergelijker!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Carla
29/10/2017
via website
thumbs up

Ben gebeld door de nationale energie vergelijker. Zeer duidelijke uitleg, en al m’n vragen netjes beantwoord. Mooie besparing aan overgehouden.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Loes
Geen oordeel
29/10/2017
via website

Oplichterij! Pas op, zeker als zelfstandig ondernemer, dan heb je helemaal geen poot om op te staan en kun je er niet meer onderuit. Ze doen zich telefonisch voor als tussenpersoon van jouw energiemaatschappij, maar met een vlotte babbel word je keihard voorgelogen! Niet intrappen!!

Nuttig? Ja   Nee

Sandra
29/10/2017
via website
thumbs up

Erg goede service!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Wim
28/10/2017
via website
thumbs up

Bedankt nationale energie vergelijker. Mooie besparing door jullie!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Willem
26/10/2017
via website
thumbs up

Top top top! bedankt!.ik bespaar nu een paar tientjes per maand.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Adri van holst
Geen oordeel
26/10/2017
via website

Overstapt naar Eon besparing ruim 30 per maand bedankt Nationale energievergelijker

Nuttig? Ja   Nee

Anonirm
Geen oordeel
21/10/2017
via website

Zeer slecht!! Ben echt opgelicht!
Nooit telefonisch wat afsluiten!

Nuttig? Ja   Nee

Tjitte Storm
Geen oordeel
25/10/2017
via website

Gisteravond gebeld door (Let OP) Nationale Energie-vergelijker. De man had een vlotte babbel en -omdat ik al op bed lag- heb ik een telefonische afspraak gemaakt voor vandaag (25-10-2017) om 20:00 uur, zodat ik nog eventjes uit kon zoeken.

Het blijken dus oplichters en heb dus de telefonische afspraak geannuleerd via email.
Krijg ik een email terug of ik wilde aangeven wanneer het mij wel zou schikken.
Meteen geantwoord dat ik helemaal niet met hun in zee zou gaan en dat ze me niet meer hoefden te bellen.

Krijg ik zojuist een email terug die suggereert dat ik een contract heb afgesloten bij EON. En dat is dus niet gebeurt. Hou m’n bankrekening in de gaten en zal straks direct een mail naar Essent doen en kijken of er iets bekent is bij hen.

Opletten beste mensen het zijn oplichters. Diverse handelsnamen en Faillisementen bekend.

Nuttig? Ja   Nee

bok
20/10/2017
via website
thumbs down

Wij zijn ook gebeld door dat nummer en het werd een heel naar gesprek omdat ik hem niet wilde geloven. Na wat speurwerk op deze info uitgekomen. . De besloten vennootschap De Nationale Energie Vergelijker B.V. is gevestigd op Van Diemenstraat 152 te AMSTERDAM en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 66417376 en is gelegen in Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt in de gemeente Amsterdam. Bij De Nationale Energie Vergelijker B.V. is 1 persoon werkzaam. Ik weet niet of dit dezelfde persoon is als die mij belde maar ben in staat om daar eens aan te bellen.

De Nationale Energie Vergelijker B.V.
+31302080630
+31202420103.

Van Diemenstraat 152

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
truus
Geen oordeel
12/10/2017
via website

je word besodemietert waar je bij staat. naaien je van alle kanten. ook wij zitten nu aan eon vast.

Nuttig? Ja   Nee

truus
Geen oordeel
12/10/2017
via website

sorry het was de NATIONALE energievergelijker die ons genaaid en besodemietert heeft

Nuttig? Ja   Nee

Marcel
06/10/2017
via website
thumbs down

Ik weet dat dit de site is voor de Energievergelijker.
Maar wil mensen toch via deze weg waarschuwen voor “De nationale energievergelijker”.

Afgelopen week benaderd door “De nationale energievergelijker”.
Ik zou ongeveer € 100,- per maand kunnen besparen als ik nu overstapte naar NEO.
Even per E-mail de offerte bekijken.
Als u nu even op de groene balk drukt, dan kan u de rest van de gegevens bekijken.
Op de groene balk staat : AANVRAAG BEVESTIGEN.
Als ik er op geklikt had, zat ik nu bij NEO.
Nog even door gevraagd en alles uitgezocht.
Mijn huidige contract van stroom loopt tot november 2019. Pas dan zou mijn nieuwe contract met NEO ingaan, voor een looptijd van 60 MAANDEN.
Advies, ga niet met de “Nationale energievergelijker” in zee. Afkappen en niet meer opnemen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
P. Laan
Geen oordeel
27/09/2017
via website

Excuus, dit is fout gegaan. Ik was benaderd door “de nationale energievergelijker”Dit is een ander bedrijf.

Nuttig? Ja   Nee

P. Laan
27/09/2017
via website
thumbs down

Ik ben er 19/09 2017 ingestonken om 9 uur ‘s avonds. Dit bureau wist mij op een of andere manier er in te laten tuinen om een contract te laten ondertekenen. Deze mensen worden volgens mij speciaal opgeleid om een ander een loer te draaien en om provisie te kunnen opstrijken. Bij mij hebben ze ook een contract met EON door de maag gesplitst. Of worden deze mensen speciaal opgeleid door EON om “klanten” te werven ?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Arjen
18/09/2017
via website
thumbs up

Ik ben via deze mensen telefonisch overgestapt van Total naar Eon. De adviseur aan de telefoon heeft me meerdere keren verzekerd dat ik geen boete zou krijgen van Total. Nog geen maand later ligt een een boete op de mat van 300 euro. Ik voel me bedonderd!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
W. van den Berg
Geen oordeel
18/09/2017
via website

van mij krijgt nationale energie vergelijker een dikke nul. ook ik werd gebeld door een medewerker van hen. hij had gebeld om een offerte uit te mogen brengen en die zelfde avond hing hij al weer aan de lijn, of ik het aanbod al gezien had. ik start mijn computer op en die vertoonde kuren met en het opstarten en het down-loden, het aanbod kwam niet goed door. die mensen zijn zo getraind in het aanhouden, dat hij mij adviseerde om de groene balk te activeren dan zou het beter gaan. op het moment dat ik click, zie ik dat ik de offerte aanvaarde. te laat. nadien geeft nationale energie vergelijker geen thuis meer. mijn advies: wegdrukken en wegklicken.

Nuttig? Ja   Nee

Noordhuizen
14/08/2017
via website
thumbs down

op 7 juni gebeld door Bryan Bolhaar,
op basis van zijn schattingen? zou ik maar E35,= hoeven te betalen als ik van energiedirect.nl zou overstappen naar Qurrent
fijn, dacht ik, dan houd ik een paar eurootjes over om daarvan eten te kopen
vervolgens wordt er door Qurrent E71,= geïncasseerd
energiedirect komt met een opzegboete van E200,= die na 1 jaar pas door Qurrent vergoed gaat worden ofwel verrekend
leg maar even neer met een bijstandsuitkering, bedankt Bryan

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores

08/09/2016
via website
thumbs down

Kom ik thuis. Staat er een sticker op mijn deur geplakt met de tekst ” Kom hier niet aan de deur. Ik ben tevreden met Huismerk energie”.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Edwin
07/07/2016
via website
thumbs up

Goed werkende site. Wel jammer dat er zoveel reclame op staat.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Energievergelijker
25/04/2016
via website
thumbs down

Ik ben via een energievergelijker naar Nuon overgestapt, helaas heb ik daarbij geen welkomstpremie ontvangen. Deze word namelijk pas aan het einde van het contract uitbetaald.. Jammer, want ik dacht dat het vooraf betaald zou worden. Het is toch een WELKOMstpremie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 2

Energievergelijker ervaringen 2017

Heeft u ervaringen met Energievergelijker en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Energievergelijker beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Energievergelijker of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Energievergelijker 5.00 stars 59 reviews