Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
2.5

no prev

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Energietarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
0 positief – 2 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Gazprom

Gazprom is een Russische stroom- en aardgasleverancier die in 1989 opgericht is. Het is de grootste aardgasleverancier van de wereld en tevens ook het grootste bedrijf in Rusland. Met 5.532 aansluitingen en een marktaandeel van slechts 0,04% lijkt het geen grote leverancier te zijn in Nederland, maar toch heeft Gazprom grote plannen. De Russische gasproducent wil binnen vijf jaar namelijk minimaal 15% van de Nederlandse markt gaan bedienen. Ook zeggen zij de uitbreiding van de Nord stream te willen onderzoeken in samenwerking met Gasunie, een belangrijke onderzeese pijpleiding die aardgas van Siberië naar Europa vervoert.

Gazprom ervaringen

Geef Gazprom een beoordeling

2 Gazprom ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Energietarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Bas B.
06/07/2018
via website
thumbs down

Zeer slechte ervaring met Gazprom en de oplichters van de NSVO waarmee ze samenwerken. Aan de telefoon doen ze het lijken alsof ze je direct in contact kunnen brengen met producenten maar in praktijk krijg je een 5 jarig zakelijk energiecontract aangesmeerd. De hele naam Gazprom is nooit gevallen totdat ik een maand later een bevestigingsmail toegestuurd kreeg. Pas op voor de NSVO en Gazprom!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Kelly
17/04/2018
via website
thumbs down

Oneerlijk bedrijf, totaal geen medeleven met klanten. Onterechte eind afrekening ontvangen. Moet nu 4500 euro bij betalen omdat er geen begin standen te vinden zijn. Dat is mijn schuld maar ook deels van hun. Nemen totaal geen stukje schuld voor rekening. Geen goede uitleg over nota’s, wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Als kleine onderneemster nu een groot bedrag te betalen wat onterecht is. Ik trek aan t kortste eind. De service is walgelijk!!!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores

Wat mensen over Gazprom vertellen.

Heeft u ervaringen met Gazprom en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u elke aanbieder beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Aanbieders vergelijken

Met onze onafhankelijke vergelijkers kunt u alle tarieven en aanbiedingen vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten welk aanbod voor u de beste keuze is.

Gazprom 1.26 stars 2 reviews