Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Post Type Selectors
Categorie
Beste
Beste
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
1.9

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Energietarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
Gemiddeld oordeel
2 positief – 34 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Innova Energie

Innova energie is een Nederlands bedrijf dat streeft naar duurzaamheid. Het streeft naar verstandig energieverbruik en wil daardoor haar klanten helpen bij het besparen van energie. Ze wekken energie op uit waterkracht en kunnen daardoor duurzaamheid garanderen. Innova energie heeft een slimme meter waardoor de klanten hun meterstanden niet meer door hoeven te geven, dit gaat vanaf afstand en dit is dus ideaal voor de klanten. Innova energie is met een marktaandeel van 0.07% en 10.281 aansluitingen nog redelijk klein, maar hun streven is zeker beloftevol.

Innova Energie ervaringen

Geef Innova Energie een beoordeling

47 Innova Energie ervaringen

simon eskes
Geen oordeel
02/04/2021
via website

Zeer slecht en onbetrouwbaar Energie bedrijf, ben overgestapt omdat ik bij Energie Direct 74 euro per maand betaalde en bij Innova zou dat 64 euro per maand worden. NA 3 maanden ben ik er achter gokomen dat onze energie kosten bijna zijn verdubbeld naar 130 euro per maand. Liander gebeld of de slimme meter stuk was maar bleek niet het geval. Innova is een onbetrouwbaar bedrijf ga er niet mee in zee , ik ben overgestapt en ga nog proberen juridische stappen te maken tegen Innova.

Nuttig? Ja   Nee

raoul
Geen oordeel
15/02/2021
via website

Wat een klotebedrijf, geen transparantie een klantenservice die niet te bereiken is.
ze proberen je iedere cent uit je zak te kloppen, einde jaar ruim €850 tegoed van ze maar dor hun eigengemaakte regels krijgen we nu niets meer.. een cashback van 300 wordt ook geschrapt terwijl het hele jaar alles netjes betaald geweest is maar de laatste maand open laten staan omdat ik toch geld van hun tegoed had!
ik zal hier NOOIT meer zaken mee doen! in 20 jaatr tijd veel verschillende aanbieders gehad maar dit werkelijk nog nooit meegemaakt!!

Nuttig? Ja   Nee

Esther
Geen oordeel
10/12/2020
via website

Eind oktober overgestapt van energieleverancier, ze willen toch meterstanden. Deze niet gegeven, gemaild dat hun deze krijgen van de leverancier waar ik naar overstap. Deze hebben ze ontvangen. Ik kreeg toch een nota voor november, gemaild en aangegeven dat ik deze niet ga betalen. Gevraagd naar eindnota en welkomstkorting, dit zou enkele weken duren. Welkomstkorting zou apart betaald worden, na 1,5 maand nog niks ontvangen. Nu aangegeven dat ik het voor eind dit jaar wil hebben. Afwachten maar, anders rechtsbijstand inschakelen. Nooit meer innova energie

Nuttig? Ja   Nee

Cock Frederking
Geen oordeel
13/11/2020
via website

Ik ontving vandaag een aanmaning van een incassobureau uit Alphen a/d Rijn ???
Zou 2 rekeningen van Innova Energie niet hebben voldaan? Heb gelukkig nooit van dit bedrijf, Innova Energie, gas etc.ontvangen en/of rekeningen ontvangen en ben gelukkig nooit met deze oplichters in welk opzicht dan ook in contact geweest. Zie de ervaringen hieronder. Het incassobureau werkt samen met Innova Energie gewoon om centjes binnen te krijgen. Niet uitsluitend Radar informeren maar ook Kassa en Opgelicht!

Nuttig? Ja   Nee

Peter
Geen oordeel
29/10/2020
via website

Ga niet met Innova in zee, zeer onduidelijk bedrijf. Ze rommelen met de cashback actie, Als je belt zeer onvriendelijk personeel en denken niet met je mee. Zeggen dat ze goedkoper kunnen leveren maar daar klopt niets van. Lees vooral de kleine lettertjes

Nuttig? Ja   Nee

lydia pater
Geen oordeel
17/06/2020
via website

Ik had eerst de reviews moeten lezen. Slecht bedrijf ik schakel Radar in.

Nuttig? Ja   Nee

Lydia Pater
17/06/2020
via website
thumbs down

Ik had eerst de reviews moeten lezen voor dat ik naar dit bedrijf overstapte.
Ik krijg geen overzichten en ze verschuilen zich over tal van onduidelijkheden.
Opeens gebruik ik 408% meer gas! Ik ben alleen en heb geen andere manier van handelen.
Wij moeten Radar inschakelen dit moet stoppen!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Cynthia Vos Kleyn
14/05/2020
via website
thumbs down

Leugens en een hoge rekening.
Ik ben na 1 maand al overgestapt.
Ik vind het een stelletje oplichters.
Ik zou ze beoordelen met een dikke min.
Ik kreeg call2collect op mijn dak.
Ik moet voor 1 maand energie ruim 600 euro betalen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Willemsen
12/05/2020
via website
thumbs down

Ik regel mijn bankzaken voor mijn vader van 80 jaar oud. Ze hebben het gepresteerd om 3 keer een maandbedrag af te schrijven van meer dan 800 euro!!!! Zonder reden van opgaaf hebben ze een automatische incasso gedaan. Als ik het niet had gezien dan was het gewoon gecontinueerd! Vervolgens krijgt mijn alleenwonende vader na ongeveer 90 euro per maand te hebben betaald een jaarnota van ruim 1400 die ze ook weer lekker van mijn vaders rekening afhalen. Mijn vader zou dus een maandbedrag van 213 euro moeten betalen. Hij woont in een semibungalow maar heeft de kachel ergens rond 19 graden staan. Dit ga je mij niet wijs maken dat een alleenstaande man 213 euro per maand verstookt. Vervolgens een verzoek in januari 2020 ingediend voor een nieuwe jaarnota, daar tig belletjes over gepleegd met steeds van die dames aan de telefoon die de desbetreffende afdeling niet aan de lijn kunnen krijgen en er verder ook niks over kunnen zeggen maar wel hun “uiterste” best gaan doen …… ZUcht we leven nu half mei en nog steeds GEEN jaarnota. Als je het contract wil ontbinden dan moet je er ook nog geld voor betalen ook nog vanwege contractbreuk maar goede service bieden voor dat je klant bij hun bent HO maar. Ik denk dat ik even een paar mailtjes ga sturen naar Kanniewaarzijn, of Kassa of een ander consumentenprogramma. Ze komen wat mij betreft in aanmerking voor de koude douche!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
L. Homan
17/04/2020
via website
thumbs down

Ik ben zojuist gebeld door een verkoper die mij een abonnement van Innova aan wilde smeren. Hij stelde zich voor als mijn persoonlijke energie adviseur omdat ik mijn gegevens ergens zou hebben achter gelaten voor laagste prijs garantie. Ik moest dan ineens heel snel overstappen. Toen ik hem nogmaals vroeg van welk bedrijf hij was, als hij dan adviseur was, waarom hij dan mij zo snel een abonnement wilde verkopen begon hij steeds sneller te praten en steeds meer te aan te dringen om de overeenkomst te tekenen. Vervolgens gaf ik aan eerst in alle rust te willen kijken wat voor bedrijf Innova dan is maar de verkoper begon steeds meer druk te maken dat ik zou ondertekenen aangezien ik daarna toch 2 weken bedenktijd had. Toen ik aangaf dat ik het dan andersom doe, eerst 2 weken bedenktijd en dan al dan niet tekenen begon de verkoper bijna boos te worden en vroeg me of ik vond dat hij zijn werk niet goed deed. Ze willen dus zo snel mogelijk je klant maken en als ik dan de reviews hier zie ben ik blij dat ik er niet ingetrapt ben.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
W. van der Horst
11/03/2020
via website
thumbs down

SPIJT SPIJT SPIJT als haren op mijn hoofd.
Nooit, nooit, nooit had ik na Energieflex met Innova in zee moeten gaan. Een absurd hoge eindafrekening terwijl er 50 m3 minder gas verbruikt is dit jaar. Elektriciteit 700 kwh minder verbruikt dit jaar. Teruglevering van zonnepanelen lijkt op diefstal. Bij Innova was dat 978 kwh, terwijl bij Energieflex dezelfde zonnepanelen 3278 kwh opleverden. Een stijging van mijn maandelijkse voorschot met bijna 300% Inderdaad driehonderd procent stijging. Mocht een van de lezers overwegen om met deze maatschappij in zee te gaan: NIET DOEN. Mocht iemand vragen hebben over deze maatschappij, dan zal ik ze persoonlijk beantwoorden of toelichten.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Simone
21/01/2020
via website
thumbs down

Begin dit jaar kreeg ik een aanmaning via call2collect. Bleek ik iets te moeten betalen aan innova. Echter wist ik van niets. Na een tijd gezocht te hebben vond ik mail in mijn spam box. Helaas niet duidelijk waarvoor en andere bedragen. Dus ik gelijk gemaild. 2 weken later nogmaals gemaild. Gewoon geen reactie. Gebeld en zouden ze mij terug bellen, weer geen reactie. Ik betaal altijd alles op tijd en nu dit. Zojuist een mail van call2collect met een aanmaning. Ik weet niet eens waarvoor ik moet betalen! Reageren op telefoontjes en mails word niet gedaan. Als ik deze week geen reactie krijg dan zal ik juridisch stappen gaan ondernemen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Nicole Ypma
08/11/2019
via website
thumbs down

Recentelijk overgestapt naar Innova. Mijn maandbedrag is ook met 50 euro verhoogd. Voor aanvang een machtiging getekend en teruggestuurd voor automatische overschrijving. Desondanks factuurkosten a 2,50 per maand doorberekend gekregen. Klantenservice gebeld, bevestigde ontvangst van de getekende machtiging, maar deze zou nog niet verwerkt zijn. Creditnota werd beloofd. 6 weken later nog geen creditnota ontvangen en klantenservice reageert niet op mijn mail. Slechte eerste indruk, Innova!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Michiel
04/10/2019
via website
thumbs down

Dankzij al deze negatieve reviews heb ik de beslissing genomen om niet naar Innova over te stappen. Ik vind het verveld dat jullie al deze slechte ervaringen hebben maar ik wil jullie bedanken dat jullie mij behoeden dat ik niet in dezelfde slangenkuil val.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
GWF
24/09/2019
via website
thumbs down

Het is nu 24 september 2019, 20.30 uur.
Eind juli heb ik via Gaslicht.com me aangemeld voor een overstap naar Innova en wel per 22 september.
Of dit daadwerkelijk gebeurd is, geen idee. Ik heb tot op heden geen enkele mail van Innova ontvangen of de overstap in de praktijk heeft plaatsgevonden.

Eind juli heb ik een contractbevestiging ontvangen waarin stond dat ik binnen 2 weken per mail een SEPA mandaat zou ontvangen zodat ik via automatische incasso kan betalen en dus de betaling geen extra kosten met zich mee zou brengen.
Deze mail heb ik tot nu toe ook niet ontvangen.
Twee weken geleden heb ik hierover met Innova gebeld en inderdaad, de mail met het SEPA mandaat was nog niet verzonden.
De dame van Innova beloofde mij deze zowel per mail als per post toe zou zenden. Een week later nog steeds niets ontvangen.
Vorige week nog maar eens contact opgenomen per mail (staat het tenminste zwart op wit).
Tot op heden nog geen antwoord ontvangen!
Als ik dit geweten had, ………………………………………………. het antwoord moge duidelijk zijn.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
jvd
06/09/2019
via website
thumbs down

Oplichters. Lokken met lage maandlasten. Vragen uiteindelijk bizarre prijzen. Wij wonen in een normale woning, met zijn tweeën en innova vraagt 270 euro per maand. Dit terwijl 160 per maand was afgesproken. Helaas net de bedenktijd verlopen toen ik hier achter kwam. Innova zegt dan letterlijk: U eigen schuld.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
jvd
06/09/2019
via website
thumbs down

Inderdaad oplichters. Lokken met lage maandlasten, maar vragen in werkelijkheid toren hoog maandbedrag. Is niks meer aan te wijzigen. Helaas bedenktijd laten verlopen. Zeggen hierop letterlijk: tja, dat is u eigen schuld.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
gino
08/08/2019
via website
thumbs down

oplichters en grote boeven ze bellen je op en doen alsof ze een bemiddelaar zijn. En zonder dat je het weet hebben ze zelf een contract geregeld en hun mail komt altijd terecht in de spam box waardoor je niet weet bij welke leverancier je nu zit en kan ook niet van afzien binnen die 14 dagen. Deze toko moet opgedoekt worden.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Inge
16/04/2019
via website
thumbs down

Dat ze het klantenbestand van een failliet energieverbruik overkopen om minstens 1 maand tegen torenhoge bedragen energie te leveren zegt wel genoeg wat voor roversbende het is.

Kan maar 1 ding zeggen, trap er niet in en loop met een grote boog om Innova energie heen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marissuus
28/02/2019
via website
thumbs down

Bar slecht, zie onderstaande ervaringen hanteren inderdaad belachelijke prijzen
Niet mee in zee gaan!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hageman
Geen oordeel
23/01/2019
via website

Boeven!
Ook wij moesten verplicht overstappen naar Innova omdat EnergieFlex failliet was gegaan. Dit is al vervelend genoeg. De maand november moest je verplicht bij Innova blijven, daarna mocht je overstappen. Het aanbod dat ze deden had vrij hoge tarieven daardoor hebben we voor een andere maatschappij gekozen. Tot onze grote schrik moeten wij 175 euro bijbetalen over 2,5 maand!! De tarieven die ze hebben gerekend zijn belachelijk hoog!
Hoe durf je klanten die al benadeeld zijn nog eens extra te benadelen. Ze verdienen geen nieuwe klanten. En als je dan de reacties leest op de onderstaande reviews, dan kan er net zo goed geen reactie zijn. Ik hoef geen reactie als ze niet gewoon een normaal tarief hanteren en het bij het betalen bedrag bijstellen. Innova Energie heeft waarschijnlijk een prachtige omzet.

Nuttig? Ja   Nee

C. Enthvoen
22/01/2019
via website
thumbs down

Verplicht over moeten stappen naar Innova omdat Energieflex failliet ging. Vandaag de eindafrekening van Innova ontvangen voor 2 maanden energie afnemen moet ik nog een extra maandbedrag bij betalen. Belachelijk…..en dan verschuilen zich achter de curator en dat ze genoodzaakt (???) waren om de variabele kosten te berekenen en dat ze een goed aanbod hebben gedaan voor een 1 en 3 jarig contract. Dit aanbod was helemaal niet zo interessant en we zijn daarom overgestapt naar een andere energieleverancier. Maar je wordt dus achteraf genaaid door Innova omdat je niet bij ze blijft. Als ze zo coulant zijn hadden ze ook een normaal tarief kunnen berekenen en niet een buiten proporties variabel tarief.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
G.Bouma
05/01/2019
via website
thumbs down

Waarschuwing, laat u niet in met deze “roverbende”….zij gebruikten o.a. het faillissement van Energieflex als verdienmodel!

Door het faillissement van Energieflex is de curator opzoek gegaan naar een partij die de klanten van Energieflex over wilde nemen.
In die periode waren klanten van Energieflex verplicht om te blijven tot de curator een nieuwe partij had gevonden, zelf overstappen kon dus niet.
De geldwolven van Innova energie zagen wel brood in de vastzittende klanten en namen de klanten van Energieflex over tegen hoge variabele tarieven.
Op deze manier werden klanten zonder vrije keus met hoge kosten opgezadeld en overstappen kon pas nadat dit al door de “strot” was geduwd!
Inmiddels ben ik gelukkig overstapt, maar de kosten die ik gemaakt heb van 01-11-2018 tot 20-12-2018 zijn echt te gek voor woorden.

Waarschijnlijk zijn er ook veel oud klanten van Energieflex die dit niet in de gaten hebben en denken dat alles gewoon goed geregeld is……maar niets is minder waar!!!
Deze “slapende”klanten zullen straks met de eindafrekening wakker schrikken, en deze “roversbende”(Innovaenergie) vervloeken.

Ik heb contact met de klantenservice van Innovaenergie gezocht en dit tot niets leidende gesprek met een puffende en zuchtende medewerkster opgenomen, dit gesprek en mijn facturen e.t.c. zal ik doorsturen naar consumentenbond en programma’s zodat zij misschien de nu nog “slapende” klanten wakker kunnen schudden en hopelijk dit soort roverij in de toekomst wordt voorkomen.

Wees dus gewaarschuwd voor Innova Energie!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
helen
29/11/2018
via website
thumbs down

bagger: geen eerlijke aanbieding, wel incasso achtervolging terwijl ik nog niet eens de eerste voorschotbetaling verbruikt heb. Communicatie”laten ze eerst op cursus gaan: hoe eerlijk te communiceren. curusus bedrijfsvoering lijkt me ook een aanrader naast curus administratie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
G.J. Thedinga
Geen oordeel
12/11/2018
via website

Zoals door meerdere referenten reeds aangegeven geen betrouwbare aanbieder. Je wordt zelfs schriftelijk van valse informatie voorzien. In mijn geval betrof dat een vergelijk met Nuon, dat op dat moment een veel interessantere aanbieding had, Maar Innova beweerde in een aan mij persoonlijk gerichte e-mail glashard dat Nuon en andere bekende energieleveranciers minstens 11% duurder was. Schaameloos!
Ik schaar me dus onder diegenen, die een contract met Innova afraden.

Nuttig? Ja   Nee

J
29/08/2018
via website
thumbs down

NIET DOEN JE WORDT OPGELICHT WAAR JE BIJ STAAT

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
JULIA
29/08/2018
via website
thumbs down

OPLICHTERS 1STE KLAS
absoluut een slecht bedrijf Innova leuke deur verkopertjes met hun pak en gladde praatjes komen onuitgenodigd je huis binnen, onder het mom van “je hebt mij uitgenodigd” ze begrijpen geen nee en blijven aandringen. Ze kunnen ieder persoon ompraten om een contract te af te sluiten.

Vertellen je ALLES wat je wilt horen dat het goedkoper is veeeel goedkoper je krijgt minimaal 300 euro terug. VERVOLGENS moet ik nu bijna 175 euro per maand gaan betalen (was eerst 120) EN hopen dat ik geen jaar afrekening krijg van 400 euro bijbetalen. Dat was de fijne beloften van die gladde verkopertjes

Hoe doen ze dat..
Je hebt een bedrijf, “de overheid” heeft speciale regelingen voor ondernemers zodat je goedkoper kunt energie afnemen. een verhaal van 30 min inclusief nep berekeningen. hij loopt de deur uit heeft een klant erin geluist. IK vol goede hoop verwacht geld terug en betaal nog steeds mijn oude tarief… na 1 jaar is die gladjanus vertrokken naar spanje en ik moet geld terug betalen en wordt verhoogd naar 175 euro als ik niet wil bijbetalen. Leuke grap als je alleenstaande moeder bent

BEDANKT INNOVA je hoeft alvast niet te reageren jullie zijn gespecialiseerd in gladde praatjes
dit bericht komt uit een goed hart voor hopelijk iemand die op het punt staat in de stront te stappen want je komt er de komende 5 jaar niet uit ( of je wilt 600 euro betalen of god weet hoeveel meer het inmiddels is geworden)

Let op:
Antwoord van Innova:

Bedankt mevrouw….het was een prettig gesprek, we hebben fijn gesproken over je probleem… we kunnen helaas niets voor je doen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Erik
23/02/2018
via website
thumbs down

Misleidende verkoper, en valse informatie tijdens de verkoop. EN zeker niet de goedkoopste leverancier van groene stroom.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Breus
25/10/2017
via website
thumbs down

Wat Adem onder mij aangeeft heb ik exact hetzelfde. Ik heb duidelijk aangegeven het contract pas per 7-10-2017 te willen laten stoppen maar door nieuwe bewoners is daar geen gehoor aan gegeven wat mij nu 275 euro kost waar niet over te praten valt.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Adem
13/09/2017
via website
thumbs down

wij hebben met de nieuwe eigenaar afgesproken een contract overname te hebben. Hij neemt mijn café over plus alle contracten elektriciteit gas water licht telefoon et cetera. We hebben dat ook bij u aangegeven bij innova. Maar innova U heeft mijn contract beëindigd en hem een nieuw contract gegeven. Ik heb ook twee keer een contract overnameformulier ingevuld. in plaats van dat ik geld terug moet krijgen moet ik nu opeens betalen. Dit heb ik ze meerdere malen aangegeven maar ze sturen me nu nog een hogere bedrag om terug te betalen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sonny van Schijndel
07/07/2017
via website
thumbs down

Ook hier een hele slechte ervaring met Innova Energie ! In 2016 benaderd door Tim van Schaijk (contactpersoon) met een ‘’geweldig’’ aanbod. We zouden makkelijk 200 euro per jaar besparen op energie. Wat blijkt nu ? we moeten 282 euro bij betalen. Dat is een verschil van bijna 500 euro (200 terug tegenover 282 euro bij betalen. Tevens werd onze maandbedrag flink verhoogd.
Na heel wat telefoon en mailverkeer heb ik uiteindelijk de jaarnota onze vorige energie leverancier Essent doorgemaild. Tim van Schaijk had immers deze gegevens gebruikt waarbij hij tot deze ‘’geweldige’’ aanbod kwam. Toen werd er door Innova een andere berekening op los gelaten waarbij ik minder voor gas en electra zou betalen. Maar… het vastrecht stond eerst op 35 euro per product (x2) en nu ineens op 90 euro per product (x2). Hoe dan ? Ook hier over contact gehad en kreeg daarbij een wazig verhaal over afspraken met collectief etc etc.
En die 282 euro bijbetaling ? Die blijft gewoon staan en kunnen ze niks aan doen volgens Marieke Boeff (afdeling klantenservice).
Nee mensen ik wilde mijn vader en een vriend adviseren om ook over te stappen. Dat gaat dus niet gebeuren want die 282 blijft dus gewoon staan en wordt in termijnen betaald ! We moeten het nog 4 jaar (einde contract) uitzitten, en dan hang ik thuis slingers op.
De reden dat ik deze namen noem is dat het de werkelijke situatie betreft met daaraan een flinke dosis teleurstelling wat ik zeer, maar dan ook zeer betreur !
Hiermee hoop ik anderen voor Innova te behoeden en mijn ervaring(en) zal ik verder verspreiden !

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
jacqueline
07/07/2017
via website
thumbs down

Wat een stelletje oplichters zijn het daar bij innova ( in hoofdzaak) mensen worden bedonderd en dan zit je daar voor jaren aanvast . in een maand ontving ik drie facturen op 04=05-15 een stukje voor maart op 05-05-2017 de maand april en op 22-05 de maand mei of ik dat allemaal ff in een keer wil betalen al meerder keren aangegeven dat dit geen optie is maar doen daar heel moeilijk over . MENSEN DENK GOED NA EN LAAT DIE GLADDE JONGENS JE NIET OVERHALEN OM EEN CONTRACT TE TEKENEN. OOK DIE JONGENS EN MEIDEN WORDEN DOOR IN HOOFDZAAK IN DE MALING GENOMEN EN DE MEESTE WERKEN DAAR NIET LANGER DAN 6 MAANDEN ALS ZE INZIEN DAT ZOWEL DE KLANT ALS HUN IN DE ZEIK WORDEN GENOMEN!!!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mehmet
23/02/2017
via website
thumbs down

Ik ben via Inhoofdzaak terecht gekomen naar Innova.
Met Inhoofdzaak heb ik ontzettend veel problemen mee gehad.
Door Innova is mij mondeling en per email verteld dat zij alles voor mij zouden oplossen. Overeenkomst getekend en opgestuurd. En later kreeg ik weer een email binnen dat de medewerker die mij had geholpen niet genoeg ervaring had en dat zij mij onder een andere voorwaarde wel konden helpen.
Dat kwam helaas niet in mijn voordeel.
Ik heb ze verteld dat het niet mijn probleem was omdat zijn collega niet genoeg ervaring had, en dat ik zwart wit een email van hem had.
Toen werden zij boos op mij, en dat ik MOEST luisteren en anders ik geen energie en gas meer zou hebben!!
Ik heb toen direct een email gestuurd dat ik van ze af wilde en dat ik voortaan niets met ze te maken wilde hebben !!

Dus ik raad niemand aan om over te stappen naar Innova !!!
NOOIT EN NEVER!!!
ZIJN OPLICHTERS !!
KOMEN DE AFSPRAKEN NIET NA
LUISTEREN NIET NAAR DE KLANT

STOP DIT BEDRIJF !!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
K visch
Geen oordeel
14/02/2017
via website

Wij zijn erin getrapt via den deurverkoper omdat we een kvk nummer hebben hadden ze voor ons een goede deal en een 1jarig contract. Helaas ingetrapt, mooie verhalen maar niks van waar! Wij zijn verhuisd febr 2016 en zijn overgestapt naar Eneco omdat we toch een 1jarig contract hadden dachten wij. Niet dus! 3 jarig contract hadden we, wat inhoudt dat we zijn overgestapt en kregen we een afrekening dat we 3400€ moesten betalen binnen 2 weken!!! Tig keer gebeld en tig keer uitgelachen en dat het onze eigen schuld was, waardeloze bende daar. Betalingsregeling kunnen treffen omdat er toch met die onvriendelijke telefonistes geen gesprek valt aan te knopen, binnen 8 maanden betalen, a la 400€ per maand voor stroom wat ik niet gebruik en nooit zal gebruiken! Ben al tig maanden bezig met bellen en geen reactie of geen gehoor. Nu een deurwaarder aan de deur gehad dat ik binnen 3 dagen 3015€ moet betalen. Wat een *** bedrijf en ben zeker nog niet klaar met ze. K.VISCH

Nuttig? Ja   Nee

Berry de keijzer
24/10/2016
via website
thumbs up

Normaal ook niet van het geleur aan de deur, adviseur van Inhoofdzaak had deze keer wel een goed verhaal en heb hem het voordeel van de twijfel gegeven. Samen een berekening gemaakt wat het mij ging besparen. De besparing was niet overdreven hoog maar ben over gestapt. Bij mij is de overstap goed gegaan.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hans Timmermans
13/07/2016
via website
thumbs up

Innova is afgeleid van innovatie; dat zou moeten betekenen dat het bedrijf staat voor vernieuwend en modern. Ook klanten zouden dan op een manier behandeld moeten worden die uitblinkt in openheid en klantgerichtheid. Innova blijkt echter een uitermate conservatief bedrijf te zijn dat geldgewin laat prevaleren boven klantgerichtheid.
Onze dochter met een KvK-nummer heeft via haar bedrijf dat gevestigd is op ons woonadres een energiecontract afgesloten op de naam van haar bedrijf en daarmee automatisch de leveranties van energie door onze eigen energiebedrijf stopgezet. Gevolg voor ons? Een energieleverancier die we niet willen . Innova had dit kunnen oplossen door naar ons te luisteren en als een innovatief bedrijf een klantgerichte houding aan te nemen. In plaats daarvan komt dit bedrijf niet verder dan “we houden jullie aan het afgesloten contract”. Communicatie met een verantwoordelijk directielid wordt door de klantenservice stelselmatig geweigerd..

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Annette Versteege
12/07/2016
via website
thumbs down

Schandalig slecht bedrijf dat mijn bejaarde ouders een contract in de maag hebben gesplitst. Zij zouden zogenasmd telefonisch akkoord zijn gegaan met overstappen maar waren zich niet bewust dat t hier om n nieuwe leverancuer ging. Slinkse verkoper heeft ze de meterstanden ontfutseld. Notabene het contract zakelijk gemaakt terwijl zij prive afnemen. Zogenaamd n mail gestuurd waarop ze moesten reageren om eraf te komen
Nu hebben ze n 3 jarig abonnement dat ze niet willen. NIET MEE IN ZEE GAAN!! Achter slot en grendel die lui.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
D.B. de Boer
08/06/2016
via website
thumbs down

Ik kan zeggen dat Innova een van de slechtste bedrijven is waar ik zaken mee heb gedaan.
Via Inhoofdzaak die met een verkoper aan mijn deur kwam had ik een overeenkomst gestoten met een ingangsdatum en prijzen.(niet slim want aan de deur nooit kopen)
Van die overeenkomst is innova maar een onderdeel nagekomen namelijk de vastrecht leveringskosten.
De ingangsdatum is 1,5 maand later geworden en de prijzen zijn bij het stroom en gas meer dan 20% duurder dan overeengekomen met inhoofdzaak
Ik heb hier over contact gezocht met de klantenservice van Innova en te horen gekregen dat ze het gingen uitzoeken.
Het enige antwoord wat ik heb ontvangen zijn rekeningen en er werd op mijn mails niet meer gereageerd.
Telefonisch contact met innova is ook zinloos aangezien ze niet willen luisteren naar de klacht .
Door die houding kan ik niets anders doen dan maar weer overstappen naar mijn oude leverancier EnergieDirect.nl aangezien zijn mij wel altijd netjes hebben behandeld en met een nazorg telefoongesprek zij aanboden om alle opzegvergoedingen (boetes) op zich te nemen.

In mijn ogen is de kwestie heel simpel aangezien zij zich niet hielden aan de gesloten overeenkomst van inhoofdzaak is de overeenkomst niet gelding en hoort het helemaal nietig te worden verklaard.(zoals ik ook had aangegeven in het eerste contact met de klantenservice van Innova.)

Het feit dat de klantenservice hier reageert is gewoon te laat aangezien de onvrede, frustratie en financiële schade al geleden is.

Mijn ervaring zeg dat er geen pluspunten zijn en dat het bestaansrecht van Innova als energie leverancier niets meer is dan een oplichters bende die burgers op kosten jaagt.

Als een verbetering zou moeten zeggen is dat ze moeten luisteren naar hun klanten en niet zaken moeten negeren om zo gewoon facturen te kunnen versturen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
van Oosterhof
18/05/2016
via website
thumbs down

Wat een smerige van verkooptrucjes in elkaar hangende handelswijze, zonder enige vraag van onze kant zomaar een 3 jarig contract per mail sturen, bij niet reageren binnen 14 dagen hang je hier aan vast? Blijkbaar is dit wettelijk mogelijk? Flinke mazen in de wet zou ik zeggen! Nogmaals: ZONDER ENIGE VRAAG VAN ONZE KANT!!! Het lijkt erop dat InnovaEnergie ‘at random’ op basis van gekochte KvK gegevens aanbiedingen mailt naar bedrijven bij niet reageren: hoppa 3 jarig contract met vette boete clausule (€ 600,-). Mocht KvK mijn gegevens hebben verkocht aan dit bedrijf, dan moeten ze zich schamen, ik heb geen KvK om lastig gevallen te worden!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
vd berg
17/05/2016
via website
thumbs down

Ga niet met Innova in zee, ze laten je € 600 boete betalen bij telefonische offertes als je niet binnen 2 weken reageert.
Ik ga weer naar Eneco, veel beter

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
e van der s
09/05/2016
via website
thumbs down

Een beetje moe wordt je er wel van ivm het niet reageren op een offerte die door een wederverkoper zou zijn gemaakt je energie contract oversluiten het is de #boefjes van #INNOVA energie niet vreemd.
Gaat weer veel #ENERGIE kosten

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Niels
14/03/2016
via website
thumbs down

Innova Energie doet er werkelijk alles aan om aan klanten te komen. Ze bellen je beloven om je de aanbieding van je leven te doen. Goedkope energie is tenslotte voor iedereen. Vervolgens sturen ze je een zogenaamd ‘vrijblijvende’ aanbieding. De aanbieding is alles behalve vrijblijvend! Waarbij veel mensen zullen denken dat ze een handtekening moeten zetten, gaat het contract automatisch in als je niet reageert. De omgekeerde wereld. Innova Energie geeft tussen de regels door aan dat het geen vrijblijvende aanbieding is maar dat je akkoord gaat als je niet annuleert.

Innova Energie is weer een goedkoop bedrijf. Ze willen op korte termijn veel klanten scoren (lees: misleiden) en mensen voor jaren aan zich te binden. Als het contract na die jaren afloopt, gaat iedereen weg en start Innova Energie weer een nieuw bedrijf, uiteraard netjes onder een andere naam. Het blijft toch verbazingwekkend hoe bedrijven als Innova Energie nog steeds beschermd blijven; we moeten als massa iets doen aan deze verschrikkelijke manier van geld verdienen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Innova Energie
Geen oordeel
17/06/2015
via website

Geachte mevrouw de Groot,

Bij Innova Energie streven wij naar een optimale service en klanttevredenheid. Uit uw reactie begrijpen wij dat u een minder goede ervaring heeft met Innova Energie, dit vinden wij jammer. Indien u nog niet naar tevredenheid bent geholpen dan willen wij u vragen contact op te nemen met onze afdeling klantenservice via 070 – 301 66 10. Ons serviceteam helpt u graag uw energiezaken weer naar tevredenheid te organiseren.

Het Innova Serviceteam

Nuttig? Ja   Nee

Innova Energie
Geen oordeel
17/06/2015
via website

Geachte Anne,

Bij Innova Energie streven wij naar een optimale service en klanttevredenheid. Uit uw reactie begrijpen wij dat u een minder goede ervaring heeft met Innova Energie, dit vinden wij jammer. Indien u nog niet naar tevredenheid bent geholpen dan willen wij u vragen contact op te nemen met onze afdeling klantenservice via 070 – 301 66 10. Ons serviceteam helpt u graag uw energiezaken weer naar tevredenheid te organiseren.

Het Innova Serviceteam

Nuttig? Ja   Nee

Anne
18/10/2014
via website
thumbs down

ZEER slechte ervaring, niet mee in zee gaan! Sturen hoge voorschotrekeningen, jaarrekening komt te laat, zijn onduidelijk, weet niet waarvoor je zoveel moet betalen. Bovendien staan op onze jaarrekening meterstanden die wel 10.000 KWh hoger zijn dan die we hebben doorgegeven. Maar toch moeten we volgens Innova bijna 3000 euro bijbetalen. Worden er moe van, kosten bergen energie!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marinka de Groot VA
06/06/2014
thumbs down

@InnovaEnergie Fouten maken in afrekening en vervolgens dreigen met afsluiten? Waar gaat het fout; Misschien een goede credit manager nodig?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marinka de Groot VA
06/06/2014
thumbs down

@InnovaEnergie Wat maken jullie een puinhoop van jullie administratie!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Innova Energie 0.94 stars 47 reviews