Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
2.8

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Energietarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
36 positief – 153 negatief

Top 5

Energie vergelijken?

Profiteer van de beste deals! Nu energie vergelijken en overstappen levert geld op.

Energie vergelijken onafhankelijk

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

NLE NL energie

NLE (Voorheen de Nederlandse Energie Maatschappij) ervaringen delen met andere mensen op het internet kan snel en simpel op OverstapErvaringen.nl. NLE, NLEnergie of NEM, oftewel ‘de Nederlandse Energie Maatschappij’ is met met meer dan 750.000 klanten een van de grootste onafhankelijke energieleveranciers van Nederland. De Nederlandse Energie maatschappij biedt alleen energie aan die gewonnen wordt door water. De klantenservice van NLE scoort normaliter redelijk goed. NLE is ook actief op internet om klachten van gebruikers te beantwoorden.

NLE werd opgericht in 2005 opgericht door Pieter Schoen en Harald Swinkels. Beide heren hebben inmiddels een plek bemachtigd in de Quote 500. Sinds 2011 heeft de Nederlandse energie maatschappij ook een zakelijk energiepakket, genoemd NLE Zakelijk. De Nederlandse Energiemaatschappij is voornamelijk bekend vanwege de reclames met bekende Nederlanders, en als sponsor van het Nederlands elftal.

NLE NL energie ervaringen

Geef NLE NL energie een beoordeling

203 NLE NL energie ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Energietarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Laura
22/08/2018
via website
thumbs down

Na jaren klant te zijn en altijd netjes mijn rekeningen te betalen heb ik zojuist telefonisch contact gehad aangezien ik een aanmaning heb gekregen die niet juist is. Vervolgens ben ik onbeschoft te woord gestaan en is de telefoon in mijn oor opgehangen. Blijkbaar nog steeds veel bedrijven die niet snappen dat klanten behouden moeilijker is dan ze binnenkrijgen. Mij zijn ze in ieder geval kwijt!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Frits Heij
07/08/2018
via website
thumbs down

Zeer maar dan ook zeer slechte service ,foute nota ,niet bereikbaar , er zijn 10 wachtende voor u, mail wordt niet beantwoord enz enz
.
Mijn advies is niet aan beginnen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
j eldert
07/08/2018
via website
thumbs down

zeer slechte service desk. wil glas internet afnemen. krijg geen spullen toegestuurd. excuses over storingen op KPN netwerk, terwijl die er helemaal niet is. [checked bij kpn] aanmaningen per mail gestuurd, geen reactie. alleen inhoudsloze reactie per twitter. nu dus ingebrekestelling gestuurd.

dus net zo slecht als fiber en online.nl [let op fiber en online. nl zijn van het zelfde bedrijf- M7 group in luxemburg] nooit mee in zee gaan.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 3 4 5

NLE NL energie ervaringen 2018

Heeft u ervaringen met NLE NL energie en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u NLE NL energie beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor NLE NL energie of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

NLE NL energie vergelijken

Met onze onafhankelijke vergelijkers kunt u alle tarieven en aanbiedingen van NLE NL energie vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of NLE NL energie voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar NLE NL energie of naar een andere aanbieder...

NLE NL energie 1.40 stars 203 reviews