Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Blog
Energie
Geen categorie
Internet
Mobiel
Nieuws
Verzekeren
2.3

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Energietarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
31 positief – 450 negatief

Top 5

Energie vergelijken

Profiteer van de beste deals! Nu energie vergelijken en overstappen levert geld op.

energie vergelijken

Oxxio

Oxxio heeft met 354.000 klanten ongeveer 5% van de totale markt in handen en werd in 2000 opgericht. Oxxio is vooral bekend van het poppetje van de reclames, en staat voor dat zij het anders doen dan de rest (als jonge en energieke leverancier). Oxxio heeft veel geïnvesteerd in de klantenservice, die voor enkele jaren geleden nog ondermaats was. Daarnaast levert Oxxio groene stroom, en kunnen de klanten dankzij de Energiemonitor hun uitgaven in de gaten houden. In 2011 werd Oxxio verkocht door het Britse moederbedrijf voor de prijs van 72 miljoen aan Eneco.

Oxxio aanbiedingen en tarieven 2017

Profiteren van extra korting, actie's en aanbiedingen bij Oxxio. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van Oxxio vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Oxxio voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Oxxio of naar een andere aanbieder...

Oxxio ervaringen

Geef Oxxio een beoordeling

487 Oxxio ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Energietarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Jochum ∞
04/06/2013
thumbs down

Oxxio: na een half jaar schrijven ze nog steeds geld af. Klantenservice heeft nu voor de derde keer beloofd dat het klaar is. Ongehoord.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Maricha Kroeske
03/06/2013
thumbs down

Ineens ging mijn deurbel tijdens #dbssw…. Verkoper van @Oxxio ….snel weggestuurd, want ben erg blij en heel tevreden met @greenchoiceNL

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Manisha Sonaina
03/06/2013
thumbs down

Huwhahahah de oxxio boys zijn er weer hoor whuhahaha.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
MartineBvdT
03/06/2013
thumbs down

#oxxio jongeman aan de deur, bij openen wilde hij direct hand geven en stond zowat op drempel #asociaal

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
ابو عبد الله
03/06/2013
thumbs down

@OxxioService waarom een berekening van 6 maanden? En hoe komt dat vastrecht 2x is vermeld?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bert Lekx
02/06/2013
via twitter
Bert Lekx (@BertLekx)
thumbs down

@ericawesterweel Ik heb destijds veel werk gehad aan het terugdraaien bij ouderen van “contracten” met Oxxio. Ook spook-incasso’s.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Joyce Vaassen
28/05/2013
thumbs down

Beste @Oxxio, leer jullie verkopers lezen, begrijpen bordje GEEN COLPORTAGE aan mijn deur niet. Zo vervelend en dom #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Aafke
28/05/2013
via twitter
Aafke (@AafkeBrons)
thumbs down

@OxxioService Het is vooral het “1x nee is geen nee” verkoop gedrag dat irriteert 😛

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Aafke
28/05/2013
via twitter
Aafke (@AafkeBrons)
thumbs down

Hallo @OxxioService. Jullie #OXXIO deur aan deur kopers zijn vervelender dan Jehova’s getuigen om 9u s’morgens op een zondag. #IKWILNIET

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Lousanne
27/05/2013
via twitter
Lousanne (@LillyRodi)
thumbs down

@Willemijn_97 omdat oxxio faalt en ik ga de directeur een afgrond in duwen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Larry Gabriel
27/05/2013
thumbs down

Oxxio verkoper aan de deur gehad om 2045 wat een zielige gast! Gaat ie aanbellen kids wakker!! Wat een idioten oxxio bedankt!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ilse vanWillenswaard
25/05/2013
thumbs down

#oxxio komt afspraken niet na #slecht!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Niels de Ruijter
25/05/2013
thumbs down

@OxxioService ik heb een jaarafrekening gekregen over de periode van augustus tot april, ben nog klant dan is een echt jaar toch logischer?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Merel
24/05/2013
via twitter
Merel (@M_er_el)
thumbs down

@OxxioService goedemiddag. Waar blijft de eindafrekening 2012?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
De Schuldencoach
24/05/2013
thumbs down

laat u niet verleiden door met oxxio in zee te gaan voor een mooie ipad met een 3jarig contract hoge kwh prijs en ipad dubbel betaald!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Shadelife
24/05/2013
thumbs down

Waar staat #oxxio eigenlijk voor? Oxxiderende idioten organisatie?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Conniemamarazzi
24/05/2013
thumbs down

In de kinkerstraat, mag ik wat vragen ? Ik nee ik ben al klant van #oxxio. Not dus ik ben klant van #NUON

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Klaasje
24/05/2013
via twitter
Klaasje (@DeHeldin)
thumbs down

Hahaha de meeste mentions die ik krijg bevatten ‘Blijf weg van Oxxio!’, die stond al bovenaan de no-go lijst voor ik begon 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
M@marloes
24/05/2013
thumbs down

@DeHeldin oxxio blijf daar weg!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marjolein
24/05/2013
via twitter
Marjolein (@TearSong)
thumbs down

@DeHeldin wegblijven: oxxio 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Joyce Wagenvoort
23/05/2013
thumbs down

Die lui bij #oxxio worden steeds gekker..onvoorstelbaar.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
iets van niets
23/05/2013
thumbs up

@OxxioService bedankt voor de snelle reactie! #twitter werkt

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sem..
23/05/2013
via twitter
Sem.. (@Sexy_Semmie)
thumbs down

Alle klanten van #oxxio #energie zoek zsm een andere leverancier want #oxxio neukt je zonder je te bevredigen! #NOFUCKINGHERE #DROPDEATH

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Johan Berendsen
23/05/2013
thumbs down

@OxxioService @ietsvanniets nog steeds niets gehoord! Beschamende vertoning!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
iets van niets
23/05/2013
thumbs down

@OxxioService vertelt dat je geen boete krijgt bij overstap naar oxxio! Toch een boete van 95 euro

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
iets van niets
23/05/2013
thumbs down

@OxxioService neem de telefoon op klantenservice WAARDELOOS

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Suzanne
22/05/2013
via twitter
Suzanne (@_suusje_)
thumbs down

@OxxioService volgens mij is het nog niet opgelost want ik kreeg daarna nog een sms van het incassobureau

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Krista Boogaard
22/05/2013
thumbs down

Voor ‘t eerst colporteur aan de deur gehad: Nee, we hoeven geen energie van #oxxio , nee echt niet, NEE, Jaja heel dom van ons, GA WEG zucht

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Leonie
22/05/2013
thumbs down

@MPPLAT bij mij is oxxio ook net aan de deur geweest! Ben benieuwd of er nog een 2e komt! Hihi

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Esther van Maastrigt
22/05/2013
thumbs down

Overwinning op mezelf: eindelijk de deur gesloten voordat het Oxxio-mannetje uitgepraat was. En hij was vrij hardnekkig. #kutlui

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Patrick Sinke
22/05/2013
thumbs down

waarom nemen zoveel mensen nog contracten af bij dit soort bedrijven? Iedereen kent hun manier van werken inmiddels toch? @oxxio #oxxio

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Patrick Sinke
22/05/2013
thumbs down

Ze weten wel flink misbruik te maken van de zwakheid van oudere mensen. Hoe laag ben je dan. @oxxio @oxxioservice

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Patrick Sinke
22/05/2013
thumbs down

wat is @oxxio een afschuwelijk bedrijf. Zeg je ze af en dan de verhuiskaart als contractverlenging beschouwen. RATTEN! /cc @OxxioService

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Maurice Plat
21/05/2013
thumbs down

2x #oxxio aan de deur, eerst een vrouw met oxxio-jas, daarna een man zonder… #hillegom, te #wantrouwend?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dimitri Broekhof
21/05/2013
thumbs down

Net #OXXIO aan de deur… Verontwaardigd doen als je direct zegt dat je geen interesse hebt en toch je verhaal doordrammen…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Shadelife
21/05/2013
thumbs down

@kassa_vara zijn jullie bekend met #oxxio die na 8 maanden hun opzegvergoeding wil, terwijl dit volgens regelgeving binnen 8 weken moet?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Shadelife
21/05/2013
thumbs down

Dat word dus een brief naar de rechtsbijstand sturen wegens het belachelijke #oxxio opzegvergoeding oplichterij geintje

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Remco Mienis 
21/05/2013
thumbs down

Net hele discussie met #oxxio mannetje op straat. Eind van het verhaal, hij met mond vol tanden. Marketeers van tegenwoordig. #inlezen!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ilse vanWillenswaard
19/05/2013
thumbs down

Zeer teleurgesteld in #Oxxio #bedrog

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
pontifex U3K
18/05/2013
thumbs down

@OxxioService @melvinnijholt Superslechte ervaringen met @oxxio ! Waardeloze onderneming

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Niek Brinkerink
16/05/2013
thumbs down

#oxxio #ipad mooi niet! klant geworden maar ipad en scherpe prijs niet omdat we tijdelijk een bouwaansluiting hadden. #kassa #radar help!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Maurice
16/05/2013
via twitter
Maurice (@mauricevtv)
thumbs down

Maffie van oxxio aan de deurr zegtt wilje goedkope internet krijg je ipad dr bij, hou die internet maar en geef me die ipad a dikkop

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Maria van Beelen
16/05/2013
thumbs down

@Oxxio vraagje: namens Oxxio komen zeer opdringerige verkopers aan de deur, vergelijkbaar met Jehova’s Getuigen. Is dat bij jullie bekend?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ayrton Broer
15/05/2013
thumbs down

Nee hè, oxxio gaat weer langs de deuren.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Remko Wijnbergen
15/05/2013
thumbs down

#klantenservice #oxxio met een nieuw ‘aanbod’. tarief is € 0,05 hoger dan op site. Aanbod klanten slechter dan voor nieuwe klanten #vreemd

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gerben Hulleman
15/05/2013
thumbs down

@OxxioService kan niet inloggen in de vernieuwde app op site kan ik wel inloggen zowel op iPad als iPhone niet
Klnr:5642389

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Michel
14/05/2013
via twitter
Michel (@Cyber_Drone)
thumbs down

Colporteurs van oplichtersgilde #oxxio energie in #Abbenes
Trap er niet in check #trosradar

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
mart ouwehand
14/05/2013
thumbs down

Staat er zo’n lul van oxxio aan de deur…of ik minder wil betalen? Nee, flikker op ik zit #Giro te kijken. Dekker lost?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Maarten van der Ster
14/05/2013
thumbs down

@Oxxio Nieuw aanbod voor trouwe klanten… Not. Alle tarieven op de site zijn lager dan in het aanbod. Klantenservice kan niets doen #matig

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Melvin Nijholt
13/05/2013
thumbs down

@OxxioService Kunnen jullie mij uitleggen waarom het extra lage tarief voor trouwe klanten hoger is dan de tarieven op jullie site?? #oxxio

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 2 3 10

Oxxio ervaringen 2017

Heeft u ervaringen met Oxxio en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Oxxio beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Oxxio of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Oxxio 1.15 stars 487 reviews