Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
2.2

Aanbiedingen

Energie vergelijken?

Profiteer van de beste deals! Nu energie vergelijken en overstappen levert geld op.

Energie vergelijken onafhankelijk

scores

Algehele indruk
Energietarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
31 positief – 464 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Oxxio

Oxxio heeft met 354.000 klanten ongeveer 5% van de totale markt in handen en werd in 2000 opgericht. Oxxio is vooral bekend van het poppetje van de reclames, en staat voor dat zij het anders doen dan de rest (als jonge en energieke leverancier). Oxxio heeft veel geïnvesteerd in de klantenservice, die voor enkele jaren geleden nog ondermaats was. Daarnaast levert Oxxio groene stroom, en kunnen de klanten dankzij de Energiemonitor hun uitgaven in de gaten houden. In 2011 werd Oxxio verkocht door het Britse moederbedrijf voor de prijs van 72 miljoen aan Eneco.

Oxxio ervaringen

Geef Oxxio een beoordeling

502 Oxxio ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Energietarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Sjoerd van Andel
27/08/2014
thumbs down

ook klantenservice van #oxxio is hopeloos. De ene spreekt de ander tegen. Maar ze houden wel mijn geld achter. DIEVEN!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Haarlem
26/08/2014
via twitter
Haarlem (@023fissa)
thumbs down

Daar gaan we weer. Terreur van #oxxio . Wat een ongelooflijk ziek bedrijf is dit. Liever dood dan ooit daar weer klant zijn.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sjoerd van Andel
26/08/2014
thumbs down

#oxxio houdt 400 euro vast, nadat alle contracten zijn afgesloten. 56 dagen. 400 euro is niet niks. ik vind het diefstal.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Richard Sommer
25/08/2014
thumbs down

Vervelend genoeg kan ik dit bevestigen… #oxxio #fail #afrekening ‘Klantenservice energiebedrijven ondermaats’ http://t.co/q2qzq90lBS @NUnl

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Amarins van den Berg
12/08/2014
thumbs down

Lesson learned: stap nooit over naar #oxxio. De vaste rechten zijn namelijk sky high en dat vertellen ze er natuurlijk niet bij

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jan de Voogd
08/08/2014
via website
thumbs down

Oxxio wenst geen vergoeding te geven voor gedurende de maand juli door onze zonnepanelen opgewekte energie . Reden: toen was er nog geen slimme meter die onze levering aan het net registreerde. Daarvan de reden: Stedin plaatste pas een slimme meter (met 4 tariefstanden, die dus ook onze teruglevering registreet) een maand na plaatsing van de panelen. Dat was veel te laat (pas 8 weken na indiening verzoek onzerzijds , maar Stedin acht zich juridisch niet aan enige planningstermijn gebonden).
De Stedin monteur wil optreden als getuige dat we in juli reeds 1197kwh opgewekt hadden met de panelen, zowel tegenover Stedin als Oxxio, maar geen van beide aanvaarden dit als een schattingsbasis. Ook een achteraf-schatting op basis van augustus/september gegevens is niet aanvaard. Het bedrag dat we mislopen is aldus geschat ongeveer 180 Euro. De algemene leveringsvoorwaarden energie , i.h.b. art. 9.1 en 9.3, zijn o.i. in te roepen tegen het gedrag van Oxxio (is dat correct Trosradar?) . We zegden Oxxio al op, en zullen dat inroepen bij de eindafrekening doen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Abdellah Dami®
06/08/2014
thumbs up

Waarom ben ik overgestapt van Oxxio naar Energiedirect?! Waaaaroommmm! #grijzeharen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
gr0te br0er
25/07/2014
thumbs down

Haal nooit je energie bij #oxxio zij zijn nietInStaatEenEind afrekening te maken, terwijl ik heel veel geld moet terug krijgen. Lulpraatjes

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Janine Mennenga
24/07/2014
thumbs down

@OxxioService Wanneer worden wij geholpen? Wanneer wordt er echte service verleend? Dit is werkelijk ongelofelijk slechte service. Help AUB?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rick Roelofs
15/07/2014
thumbs down

Wat een verschrikkelijk bedrijf dat @oxxio Eerst ‘per ongeluk’ afgesloten, dan lange stilte, dan jaarrekening met boete (2×100 euro)..1/2

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ernst Plante
15/07/2014
thumbs up

@OxxioService Dank we gaan het zien. En dank voor de service, nooit klachten gehad over @Oxxio.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
☺ Torrenttop100 ☺
23/06/2014
thumbs down

Pas op met @oxxio, geregeld worden #oxxio klanten #opgelicht door brieven bewust niet te verzenden! @riktoetenel

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Barbara Lin
11/06/2014
thumbs down

Leren die @Oxxio ronselaars ook wat NEE betekent? Nee. Ik wil geen verouderde Ipad. Nee. Ik stap niet over. Nee. Nee. Nee!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ernst Paul Niessen
11/06/2014
thumbs up

Krijg ik toch zo maar 580 euro terug op de #energiefactuur van @Oxxio! Ben ik dan zo zuinig geweest? 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
jimmy pronk
10/06/2014
thumbs down

Voor de 12e keer oxxio gebeld nu al 4 maanden klant nog geen iPad zo spyt wat een slechte service zo klaar ermee #oxxio

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ronald
31/05/2014
via twitter
Ronald (@goudje1980)
thumbs down

Betalingsafspraak maken met @Oxxio @OxxioService en vervolgens een brief sturen waarin je wordt verzocht ineens te betaling incl incassokst?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Monique Dassen
30/05/2014
thumbs down

Haat aan #oxxio. Was ik maar nooit over gestapt. Mis #nuon nu al:-(

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Silke Hendriks
21/05/2014
thumbs down

@Oxxio wat zijn jullie klantonvriendelijk. Ik moet een waarborgsom betalen door wanbetaling vorige bewoner. Schandalig!!! Erg Ontevreden!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
TomOudeVrielink
14/05/2014
thumbs down

@Oxxio in november hebben jullie ten onrechte geld afgeschreven. Telkens krijgen we een nieuwe smoes en nog steeds NIKS ontvangen. #nixxio

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Lynn Pieschel
13/05/2014
thumbs up

Grote fout van @Oxxio in mn jaarafrekening. Maar wat hebben ze het super netjes afgehandeld! Complimenten voor hun klantenservice!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Robbert Uges
12/05/2014
thumbs down

@OxxioService vanochtend al uitgebreid gebeld. Blijkt niks meer mogelijk, dus bel jullie straks om te hebben over opzegging.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Robbert Uges
12/05/2014
thumbs down

Overgestapt naar #oxxio en nu al te maken met zeer slechte, inflexibele dienstverlening. Zsm overstappen. #fail @oxxio #energieleverancier

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
MarcV
09/05/2014
via twitter
MarcV (@_Asopus)
thumbs down

De beste manier voor een lage energierekening. Niet #overstappen naar @Oxxio #bedankmelatermaar

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
HetTreffertje
09/05/2014
thumbs down

Al maanden teveel betaald aan @Oxxio en contract al lang en breed opgezegd, toch blijven ze incasso sturen #waardeloos

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Miriam Brummelkamp
08/05/2014
thumbs up

@OxxioService Wat fijn en netjes om van jullie zo snel een reactie te ontvangen. Voor mij is de klacht op deze manier voldoende afgehandeld.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Peter Bosch
08/05/2014
thumbs up

@OxxioService Dank voor snelle en adequate reactie.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sija op 't Hof
01/05/2014
thumbs down

Gloeiende, vorige week #oxxio nu #nuon aan deur. Ik word gek, was uit register gehaald bij nuon. De volgende krijgt een. …. #agressief

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Peter Schouten MBA
24/04/2014
thumbs down

Vervelende colporteurs aan de deur van @Oxxio. Opdringerig en irritant. Tijd voor vragen in de #rvl @PVLelystad #verbod.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Fafarie
23/04/2014
via twitter
Fafarie (@Fafarie)
thumbs down

Laat je niet lokken door @Oxxio ! Bizarre voorschotbedrag is het resultaat. €100,- verhoging en niemand kan het uitleggen! @OxxioService

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Nadine van Giezen
16/04/2014
thumbs down

Overstappen naar #Oxxio omdat ze de goedkoopste zijn. Mijn voorschotberekening laat zien dat ze de duurste zijn.. #foutje?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gijs Assink
07/04/2014
thumbs down

Jaarrekening gekregen van @Oxxio, ben ervan geschrokken hoe duur ze eigenlijk zijn. Gelijk de overstap gemaakt naar @Essent.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
themull
07/04/2014
via twitter
themull (@themullNL)
thumbs down

@OxxioPowerStunt dank voor t contact opnemen helaas is #oxxio #powerstunt niet goedkoper dan @NLEnergie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
themull
07/04/2014
via twitter
themull (@themullNL)
thumbs down

@OxxioPowerStunt prijs is 1 ding, service een tweede:zojuist Oxxio gebeld voor berekening maandbedrag 3x doorverbonden zonder antwoord

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Linda Bultena
29/03/2014
thumbs down

Wat een agressie zeg bij de colporteurs van @Oxxio @OxxioService. Ze accepteren geen nee. En dit is al de tweede keer in 2 weken!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
F R van der Kooi
28/03/2014
thumbs down

Ondanks sticker geen verkoop aan de deur toch aangebeld door loopjongens voor #oxxio.Heb ze maar snel weggestuurd.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Petra Schouten
28/03/2014
thumbs down

Wat een agressiviteit zeg, van @oxxio…accepteert geen ‘nee’ aan de deur. Ik bepaal zelf wel! #stickerbesteld

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
moppergek
27/03/2014
thumbs down

Pas op met @Oxxio ze lichten je op waar je bijstaat en tonen geen enkele begrip voor je prove situaties, ze zijn zeer onbeschoft!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dennis
25/03/2014
via twitter
Dennis (@Dennis3425)
thumbs up

@OxxioService gelukkig hebben jullie ook medewerkers die wel meedenken en beleefd blijven bij lastige situaties. #duidelijke afspraken

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Coen van der Zanden
21/03/2014
thumbs up

Blijft vreemd dat helpdesk niet kan helpen maar na tweet een webcare-team wel. Desondanks heeft #Oxxio mijn probleem netjes opgelost. #dank

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Melle Kloosterman
21/03/2014
thumbs down

Vrijdagmiddagdrukte bij @Oxxio. Andere keer maar weer een poging…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Kelly
21/03/2014
via twitter
Kelly (@_Kelly89)
thumbs down

Gloeiende gloeiende, nog steeds in de wacht….. #oxxio #slechteservice

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hans
21/03/2014
via website
thumbs down

Door Oxxio erg sneaky methode gehanteerd zodat zij onder een hoor hun te geven korting uit kunnen wurmen. Had normaal contract afgesloten maar dit bleek geen jaarcontract te zijn, wat “voorwaarde” bleek te zijn voor korting. Onbetrouwbaar, niet mee in zee gaan.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Lin van T
14/03/2014
thumbs down

Ohhh mensen van oxxio.. stop trying. Ik wil jullie stroom en korting niet. Anders had ik het wel #irritantemensenaandedeur

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Monique
14/03/2014
thumbs down

Ik voel me onderhand een medewerker van oxxio zoveel contact ik heb…#zucht

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Monique
14/03/2014
thumbs down

Wauw he hoe krijg het het toch weer voor elkaar oxxio…. Geld terugstorten is zelfs al te moeilijk!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Kim Mulders
14/03/2014
thumbs down

@OxxioService Het zou enorm tof zijn als ik morgen eindelijk telefonisch de klantenservice zou kunnen bereiken. Eventuele tips zijn welkom

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Anne Gietema
13/03/2014
thumbs down

@Oxxio: ‘geef uw klantnr, dan kijken we het na’. Daarna: stilte, grote stilte. De klant heeft het nakijken. Vaarwel Oxxio.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mirjam de Jonge
13/03/2014
thumbs down

Oxxio vraagt een voorschot van klanten met een bepaalde postcode, pure discriminatie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
András Schuh
07/03/2014
thumbs down

@brianelings Verstandig Brain! Lekker bij @Nuon blijven, degelijke club, niks mis mee. Ik heb geen goede ervaringen met @Oxxio.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
brian elings
07/03/2014
thumbs up

Na een uitstapje naar #Nuon ben ik weer terug bij @Oxxio Waarom? Ik wil meer inzicht hebben in mijn verbruik en #oxxio is proactief!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 7 8 9 10 11

Oxxio ervaringen 2018

Heeft u ervaringen met Oxxio en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Oxxio beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Oxxio of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Oxxio vergelijken

Met onze onafhankelijke vergelijkers kunt u alle tarieven en aanbiedingen van Oxxio vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Oxxio voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Oxxio of naar een andere aanbieder...

Oxxio 1.08 stars 502 reviews