Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Blog
Energie
Geen categorie
Internet
Mobiel
Nieuws
Verzekeren
3

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Energietarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
10 positief – 42 negatief

Top 5

Energie vergelijken

Profiteer van de beste deals! Nu energie vergelijken en overstappen levert geld op.

energie vergelijken

Qurrent

Qurrent is een energiebedrijf dat eigendom is van de Stichting DOEN. De Stichting DOEN wordt door de Postcodeloterij gefinancierd. Qurrent richt zich vooral op het zelf opwekken van energie en besparen. Het bedrijf is bekend van het TV-programma Utopia en van de radioreclames ‘Nu 200 Euro korting’. In de zomer van 2014 had het bedrijf een actie waarbij het designer artikelen tegen inkoopprijs verkocht, om haar boodschap “energie tegen inkoopprijs” kracht bij te zetten.

Qurrent aanbiedingen en tarieven 2017

Profiteren van extra korting, actie's en aanbiedingen bij Qurrent. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van Qurrent vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Qurrent voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Qurrent of naar een andere aanbieder...

Qurrent ervaringen

Geef Qurrent een beoordeling

59 Qurrent ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Energietarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

M Geile
27/12/2017
via website
thumbs down

The sales people lie. The customer service has terribly long waits. And there is no flexibility when you tell them the sales person lied and you now want to end your contract before it begins. I was sold a 3 year energy contract outside of a grocery store. I asked the sales person if there would be any fees if I moved out of the country before the contract was up. He said no fees would be charged and we could even try to hand the contract over to the following renters if we moved. We tried to get a hold of Qurrent for a whole week, calling a couple times a day and each time met with really long waiting times. I was never able to stay on longer than that because I was at work. I emailed to say I want to end my contract and was told I would get an answer in two weeks which is of course outside the 14 day period. We missed our 2 week period to cancel the contract because the last few days was on a Sunday (not open) and during the Christmas Holidays. We finally got through one day and were told you have to pay a fee if you leave the country. So the sales person directly lied. The customer service has terrible waiting times. And they aren’t willing to work with you even when you say you were lied to. I’m sure they have good prices, and clean energy, but we now have to pay a fine. They lie to sell you things and then don’t help you fix it.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Michaela Fabianova
Geen oordeel
20/12/2017
via website

ik heb niet normale bedrag van hun gekregen en ik heb mijn abonnement opgezegd en dat word niet gestopt ….OPLICHTERS ZIJN ZEEEE …..EN DIE KANKER KLANTENSERVICE IS DRAMA EN NOG MOET JIJ VOOR GESPREK 1 UUR WACHTTE

Nuttig? Ja   Nee

H v/d B
22/11/2017
via website
thumbs down

Mooie praatjes aan de deur maar niet de beloftes na komen, na veel praten en bellen hebben ze de overstap boete betaald en krijgen we toch wind energie korting. ( eerst zien volgend jaar op de eind afrekening). En we zouden een Feyenoord shirt krijgen. ( wat mijn mijn over de streep heeft getrokken om over te stappen) dit was ons allemaal aan de deur belooft. Maar naar het shirt kan mijn man fluiten. Niet over stappen is ons advies.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tonnie
Geen oordeel
01/11/2017
via website

Wie heeft het Feyenoord shirt al ontvangen?

Nuttig? Ja   Nee

Edwin
Geen oordeel
13/10/2017
via website

Zeer slecht nooit overstappen pfff

250 euro boete

Nuttig? Ja   Nee

Lance
13/10/2017
via website
thumbs down

Ik werd door een goede verkoper overgehaald me aan te melden.
Na alle slechte berichten, o.a. hier, had ik er al snel spijt van.

Op m’n herroepingsmail kreeg ik een ontvangstbevestiging (automatisch, niet inhoudelijk) waarin stond dat het wegens ‘groeistuipen’ wel 1 tot 2 weken kon duren voordat ik een antwoord zou krijgen.

Op de live chat is ‘op dit moment’ niemand beschikbaar. Dat ‘moment’ duurt nu al minstens twee dagen.
Telefonisch zijn ze vandaag (13-10-2017) de hele dag niet bereikbaar wegens ‘onderhoud’. Hoe verzin je het.

Welk bedrijf gaat nu actief klanten werven als ze er dit administratief totaal niet aankunnen?

Mijn advies: Loop met een grote boog heen om alles wat met qurrent te maken heeft.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marijke
12/10/2017
via website
thumbs down

Mooie praatjes geen winstoogmerk en dan gaan we voetbal sponsoren waar komt dat geld dan vandaan. Juist uit wat de klant betaald. Hoezo dan goedkoop. Als ik al iets wil sponsoren dan wil ik ook zeker zelf beslissen wat of wie. Ik ga overstappen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Redz
03/09/2017
via website
thumbs down

Gelukkig al weer een tijd van Qurrent af. Zijn een stel oplichters. Factureren kunnen ze als de beste maar als jij van hun nog geld tegoed hebt laten ze je maanden wachten! Administratie is een complete chaos. Dan gebruiken ze als excuus dat ze het zo druk hebben met nieuwe klanten en dan vinden ze het dus kennelijk normaal dat jij als vaste klant maar gewoon moet wachten tot ze een keer uitkomt om te reageren. Wel opvallen d dat afschrijvingen altijd wel vlekkeloos verlopen maar verrekeningen en jaarnota’s toevallig niet als dat in hun nadeel is. Medewerkers zijn wel vriendelijk maar kunnen je nergens mee helpen. Ik heb uiteindelijk opgezegd en kreeg vervolgens voor mijn windtegoeden nog maar een fractie terug ook al had ik die maar iets meer dan een jaar daarvoor gekocht. Dat was dus goud stroom zo duur. Vervolgens hadden ze ook nog het gore lef om te hopen dat ik weer klanten zou worden. Ratten en dieven zijn het en ik ontraad het iedereen en mij zien ze echt nooit never terug.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
lucien
Geen oordeel
10/08/2017
via website

Stel oplichters zeggen veel goed koper te zijn dan andere en dan krijg je een afrekening die nog veel hoger is dan bij anderen mooie praatjes hebben ze

Nuttig? Ja   Nee

1 2

Qurrent ervaringen 2017

Heeft u ervaringen met Qurrent en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Qurrent beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Qurrent of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Qurrent 1.49 stars 59 reviews