Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
1.2

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Energietarieven
‘Eerlijkheid’ product
Service
Facturatie
0 positief – 2 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Qwint

Qwint is een Nederlandse onderneming die nauw samenwerkt met DVEP Energie (de Vrije Energieproducent), een onderneming die voornamelijk eigen opgewekte elektriciteit in- en verkoopt. Zij werken vanaf 2008 samen en daardoor zijn zij actief in de gehele energieketen, van opwekking tot en met levering. De klanten van DVEP energie wekken de elektriciteit op. Dit zijn voornamelijk bio-agrariërs met een bio-installatie en eigenaars van windturbines en dergelijke. Qwint is niet een grote leverancier; het heeft maar een marktaandeel van 0.05% en een klantenbestand van rond de 3.500 klanten. Door de nauwe samenwerking met DVEP Energie kunnen zij 100% groene stroom en gas garanderen.

Qwint ervaringen

Geef Qwint een beoordeling

2 Qwint ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Energietarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

alex pisters
27/12/2019
via website
thumbs down

grote criminele organisatie. mensen pas op nergens voor tekenen ook al word er verteld dat jullie nergens aan vast zitten en u gaan helpen voor de aller beste prijzen !
want dan is het te laat . dit moet stoppen !

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Etzel Steinhage
07/08/2013
thumbs down

De afrekeningen electriciteit en gas van @Qwint_Energie blinken niet uit in duidelijkheid. Meterwisseling, tariefwijziging, dubbeltarief…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores

Wat mensen over Qwint vertellen.

Heeft u ervaringen met Qwint en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u elke aanbieder beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Aanbieders vergelijken

Met onze onafhankelijke vergelijkers kunt u alle tarieven en aanbiedingen vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten welk aanbod voor u de beste keuze is.

Qwint 0.60 stars 2 reviews