Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
3.4

no prev

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Energietarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
10 positief – 37 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Tariefcoach.nl

Tariefcoach.nl ervaringen

Geef Tariefcoach.nl een beoordeling

53 Tariefcoach.nl ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Energietarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Jet
03/05/2019
via website
thumbs down

Werd gebeld door DTC, ze zei het zo snel dat ik het bijna niet kon verstaan. Daarom vroeg ik nogmaals naar de naam, DTC zei ze, en praatte er snel overheen en probeerde me een afspraak aan te praten. Ik vertrouwde het niet en heb gezegd dat ik het eerst uit wou zoeken en er over na wou denken, dat ze me op een later tijdstip terug konden bellen. Op internet las ik allemaal slechte recensies dus ik wist gelijk dat ik er niet mee in zee zou gaan. Werd ik dus terug gebeld, heb ik gezegd dat ik geen interesse heb.netjes het gesprek afgerond. Word ik nog geen 2 uur later gebeld door ‘ De Tarief Coach’, of ik interesse had. Ik vertelde dat ik zonet ook al gebeld was en geen interesse heb. Waarop ik als antwoord kreeg: ‘ Oh, u had dus wel door dat het om De Tarief Coach ging?’ Ze proberen het dus telkens met een andere naam….

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Wilms
Geen oordeel
30/04/2019
via website

Wat een organisatie, ze luisteren niet. Wij hadden een energie contract, en gaan ons een nieuw energiebedrijf aansmeren zonder op de hoogte te zijn van hun prijzen.
Na veel gebel en gedoe weer terug naar het oude energiebedrijf . Alleen wacht ik al 7 maanden op de credit nota`s van Total gas en power

Nuttig? Ja   Nee

Alfred
11/04/2019
via website
thumbs down

De tariefcoach probeert je wijs te maken dat je geen contract hebt, maar een aanbieding. Groffe leugen. Ze vertellen allemaal halve leugens. Total is een van de duurste aanbieders trap er niet in. Total gebeld en die zijn op de hoogte, maar doen er niets aan.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 2

Wat mensen over Tariefcoach.nl vertellen.

Heeft u ervaringen met Tariefcoach.nl en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u elke aanbieder beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Aanbieders vergelijken

Met onze onafhankelijke vergelijkers kunt u alle tarieven en aanbiedingen vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten welk aanbod voor u de beste keuze is.

Tariefcoach.nl 1.68 stars 53 reviews