Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
1.9

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Energietarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Bereikbaarheid
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
16 positief – 259 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Total gas & power

Total Gas & Power is een relatief nieuwe energieleverancier in Nederland. Hoewel het bedrijf al langer bestaat leveren ze pas sinds 2018 energie aan ondernemers in Nederland. Direct van de bron naar uw bedrijf, want we produceren ons aardgas zelf. Sinds 2013 kunt u als zakelijke klant rechtstreeks gas en stroom bij ons afnemen, zonder tussenkomst van commerciële partijen. En dat ziet u terug op uw energierekening. Vanuit ons kantoor in Den Haag zorgen onze 80 collega’s er elke dag voor dat uw energiezaken optimaal geregeld zijn.

Total gas & power ervaringen

Geef Total gas & power een beoordeling

376 Total gas & power ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Energietarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Bereikbaarheid
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Wesley
07/09/2020
via website
thumbs down

Ga nooit met Total Gas en Power in zee!!!

Oplichters, afzetters, bedriegers. De grootste schande van de Nederlandse energiemarkt.
Smeren je via een bureau contracten aan met een plaatje waarin ze goedkoper zijn maar betaald vervolgens dubbel zoveel. Komt vervolgens niet van hun 5 jarige contract af. Met geluk opgebeld door Eneco die mij van Total Gas en Power afkocht. Krijgen we vervolgens een rekening van 1600 euro omdat er 12.000kw verbruikt zou zijn in 15 maanden tijd zonder enige uitleg of medewerking om uit te zoeken hoe dit überhaupt mogelijk zou zijn.

Ren zo hard mogelijk bij ze weg!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Van der weerd
27/08/2020
via website
thumbs down

Zeer waardeloos bedrijf. Ze zijn slecht bereikbaar en ook nog zeer onfatsoenlijk aan de telefoon. Willen niet luisteren naar je uitleg wat er fout gegaan is. Ik was al 4 jaar klant bij ze. We gingen op 1 januari met de vut maar zeiden ons contract niet op. Echter maakten ze van ons een nieuwe klant, maar bleven maar incasseren van een oude bankrekening, die nu aan onze zoon behoort. Ze wilden dit niet v e anderen. We hebben ten einde raad opgezegd. Nu moeten we 400 euro boete betalen omdat ze van ons een nieuwe klant gemaakt hebben terwijl we al jaren klant zijn. We hebben nooit iets getekend, wat een oplichters!!! Gaan we dus nooit betalen al moeten we het voor de rechtbank uitvechten.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Frank Boon
24/08/2020
via website
thumbs down

Heb 3 keer contact moeten opnemen om mijn contract op te zeggen. Heb nog 2 facturen gekregen nadat ik had opgezegd. Vervolgens gezegd dat het dit keer toch echt zou worden geregeld, waarop ik 3 weken later nóg een keer moest bellen. Waardeloos.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rene H.
13/07/2020
via website
thumbs down

Ik ben blij dat ik van ze af ben. Ze zijn vrijwel niet te bereiken, reageren niet op e-mail, maar kunnen wel incassoburo sturen en dreigen met afsluiting, terwijl ik opgezegd heb. Ik kreeg geen afrekening terwijl ik ze het nieuwe contract met Eneco heb laten zien, Ik wacht al 6 weken op mijn teruggave en nog steeds niets.

Ik heb geen idee hoe dit bedrijf nog kan bestaan ! Wat een totale aanfluiting ! De webomgeving (Mijntotal) is ook al om te huilen. Communiceren kan je niet,maar wel de betalingsgegevens bijwerken.

Ik heb een klacht ingediend bij de Ombudsman.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
jato
Geen oordeel
16/06/2020
via website

grote opliichters zijn het
ze dieven je hele bankrekening leeg
heb hem moeten blokeren
voorschotbedragen zijn 3 keer te hoog en bij eindafrekening betalen ze niet terug
ga nooit met ze in zee

Nuttig? Ja   Nee

Wassalon dezeepbel
28/05/2020
via website
thumbs down

İk wacht meer dan 30 min aan de telefoon niemand neemt op, ze hebben mijn jaarafrekenşng elektra te hoog ingeschat zonder meterstand te lezen. Ongelovelşjk

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Kevin
28/05/2020
via website
thumbs down

Verschrikkelijk bedrijf. Ik heb altijd goede contacten gehad met energieleveranciers maar dit slaat alles. Ik betaal bijna 2x zoveel als alle voorgaande jaren bij diverse leveranciers. Slechte service enzovoort, alles wat door andere ook gezegd word

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
J.Rooker
11/05/2020
via website
thumbs down

Mensen, Ga hier niet heen, keer terug waar u vandaan komt.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Martien van Dijk
02/05/2020
via website
thumbs down

Al een paar jaar krijg ik op mijn emailadres verzoeken om de meterstanden op te geven van het perceel rossinistraat 1 te Almelo. Ondanks herhaalde emails van mijn kant is het niet gelukt dit gecorriheerd te krijgen. Ik woon in Venray en heb geen enkele relatie met Almelo.De vraag die ik ook niet beantwoord krijg is: Hoe komen jullie an mijn emailadres? Maar gisteren werd ik op mijn mobile telefoon gebeld met een automatisch bericht waarin nogmaals gevraagd werd de meterstanden door te geven. Ik kan me indenken dat men per abuis het verkeerde mailadres heeft. Maar daarbij een mobiletelefoonnummer vinden kan alleen als er inbreuk op persoonsgegevens gedaan wordt. Ik heb ze een brief geschreven. Hoop op een antwoord?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mike
01/05/2020
via website
thumbs down

Tijd om over te stappen. Bij al jarenlang hetzelfde verbruik ineens dit jaar 50% extra betalen, heb sinds oktober 2019 zonnepanelen op het dak liggen waar ik 39euro huur voor betaal en nog moet ik bij de eindafrekening bijbetalen terwijl ik geld terug zou moeten krijgen. Erg vreemd

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
mo
29/04/2020
via website
thumbs down

Trap hier nooit in…hele hoge bedragen, dieven zijn het en je komt er slecht vanaf 250 euro boete!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rein
23/04/2020
via website
thumbs down

OPLICHTERS !! PAS OP, ze hebben een hele agressief aansmeer verkopers. Schrijven bedragen meerdere malen van je bankrekening af en als je overstapt gooien ze gigantische bedragen naar je toe. Contact krijgen lukt niet maar dreigen met incasso’s en premies over bedragen die onmenselijk hoog zijn. Terwijl een overstap boete max €25 per jaar bedraagt schijven hun dit bedrag keer 25 ja dat hoor je goed!! Ze geven een overstap boete van maar liefst €627 !!!! OPLICHTERS PAS AUB OP VOOR DIT BEDRIJF. Je gaat niet akkoord maar voor je het weet zit je aan ze vast en je komt niet van ze af! Pas op mensen!!

Kan geen foto’s toevoegen helaas, willen jullie meer weten kunnen jullie contact opnemen via een privé bericht. Word in ieder geval aangifte gedaan voor oplichting

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Susan
21/04/2020
via website
thumbs down

Ronduit een slechte energiemaatschappij. Al maanden bezig om een boerderij in totale renovatie op leegstandstarief te krijgen. Bellen, mailen een klacht versturen. Het wordt maar niet afgehandeld. Totaal geen service. Ze zijn geen 1 ster waardig. Trap er niet in.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
WK
Geen oordeel
20/04/2020
via website

5 kenmerken van dit bedrijf
Woekerprijzen
Slecht te bereiken
Oplichting
Wurgcontract
Geldwolven

Je bent gewaarschuwd

Nuttig? Ja   Nee

gerj
Geen oordeel
10/04/2020
via website

zeer duur en onduidelijke afrekeningen en comminucatie is ook slecht,
het hele total is niks

Nuttig? Ja   Nee

mahdi
08/04/2020
via website
thumbs down

slecht ervaring te veel betalen oneerlijk bedrijf

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
IJ.Hoekstra
26/03/2020
via website
thumbs down

Mijn ervaring is net als de anderen de aanbieding zou beter zijn dan de huidige leverancier Essent maar kom € 37 per maand duurder uit heel slecht tevens heb ik niet
het contract per mail gehad dus ik kon niet reageren maar bewijs dit maar eens vandaag de 25e maart zie ik voor de eerste keer het contract en de tarieven die komen veel hoger uit en is ook nog eens afgesloten voor 4 jaar ik vind dit oplichting
en Marketingburo Arcum / Powertip geeft niet thuis doet net of dit normaal is voor hun misschien wel maar ik vind dit oplichting en zal hiervoor aangifte doen
Er blijft maar een ding over naar een andere leverancier en accepteer de boete van €250 daar is het hun toch om te doen.
U bent dus gewaarschuwd Groet IJntze Hoekstra

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ed
20/03/2020
via website
thumbs down

Te hoge kosten, onduidelijke communicatie, slechte bereikbaarheid en waardeloze service

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Lana
07/03/2020
via website
thumbs down

Waardeloos bedrijf is het! Je zit ineens vast aan een contract wat nooit ondertekend is en dus niet rechtsgeldig is. Sturen vervolgens belachelijk hoge facturen, boeven zijn het. Pas op voor deze oplichtingspraktijken! Heel het internet staat vol met gelijkwaardige verhalen over Total!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Vincent van Burk
04/02/2020
via website
thumbs down

OPLICHTERS PAS OP!! INEENS EEN REKENING VAN 7000 EURO NA 1 JAAR!!!. GA OOK NOOIT MEER TAKEN BIJ BP!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mariska
23/01/2020
via website
thumbs down

Oplichting, zomaar in eens klant zonder dat je weten en te willen.
contract naar een mailadres gestuurd die al 6 jaar niet meer in gebruik is.
Nu gevraagd om bewijs hoe dit contract volgens hun tot stand is gekomen.
Wat een gedoe op deze manier.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
H.J KUipers
Geen oordeel
20/01/2020
via website

Ben geen lid en toch incasseren ze 287 euro van mijn rekening
Boeven zijn het!!

Nuttig? Ja   Nee

Vincent van Burk
20/01/2020
via website
thumbs down

PAS OP GROTE OPLICHTERS!!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Floor
17/01/2020
via website
thumbs down

Schandalige service, hoge (niet genoemde) tarieven en waardeloos bereikbaar! Slechte leverancier die ik ooit heb gehad. Let op! Total “Vergeet” op de jaarlijkse afrekening de overheidskorting af te trekken! Als je niet op let, betaal je dus ook nog teveel! Eindafrekening bijna 50 procent hoger dan andere leveranciers! NIET DOEN!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ruud
08/01/2020
via website
thumbs down

Vuile oplichters

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marcel Komst
06/01/2020
via website
thumbs down

Oplichters!
Dmv telefonische verkoop word je verteld dat je bij TG&P veel voordeliger uit bent. Bovendien MOETEN ze melden dat je er voor 5 jaar aan vast zit, hetgeen ze dus niet doen. Dat lees je pas in de kleine lettertjes als het te laat is.
Verder zijn ze nooit bereikbaar. Mails worden niet of pas na maanden beantwoord.
Niet overstappen dus!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 6 7 8

Wat mensen over Total gas & power vertellen.

Heeft u ervaringen met Total gas & power en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u elke aanbieder beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Aanbieders vergelijken

Met onze onafhankelijke vergelijkers kunt u alle tarieven en aanbiedingen vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten welk aanbod voor u de beste keuze is.

Total gas & power 0.93 stars 376 reviews