Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Blog
Energie
Geen categorie
Internet
Mobiel
Nieuws
Verzekeren
2.5

no prev

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Energietarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
0 positief – 2 negatief

Top 5

Energie vergelijken

Profiteer van de beste deals! Nu energie vergelijken en overstappen levert geld op.

energie vergelijken

Total gas & power

Total Gas & Power is een relatief nieuwe energieleverancier in Nederland. Hoewel het bedrijf al langer bestaat leveren ze pas sindskort energie aan ondernemers in heel Nederland. Direct van de bron naar uw bedrijf, want we produceren ons aardgas zelf. Sinds 2013 kunt u als zakelijke klant rechtstreeks gas en stroom bij ons afnemen, zonder tussenkomst van commerciële partijen. En dat ziet u terug op uw energierekening. Vanuit ons kantoor in Den Haag zorgen onze 80 collega’s er elke dag voor dat uw energiezaken optimaal geregeld zijn.

Total gas & power aanbiedingen en tarieven 2017

Profiteren van extra korting, actie's en aanbiedingen bij Total gas & power. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van Total gas & power vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Total gas & power voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Total gas & power of naar een andere aanbieder...

Total gas & power ervaringen

Geef Total gas & power een beoordeling

3 Total gas & power ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Energietarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

monic
08/11/2017
via website
thumbs down

ook erin getrapt doe het niet, contacten lopen moeilijk reageren niet op mail telefoon ook erg lastig. het loopt voor geen meter.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sylvia
Geen oordeel
10/10/2017
via website

Niet doen! Ze smeren je een contract aan via een tussenpersoon. Dit terwijl je duidelijk hebt aangegeven dat je geen interesse hebt. Vervolgens sturen ze je met een kluitje in het riet en maken ze het je onmogelijk het contract ongedaan te maken. Het zijn echt een stel boeven.

Nuttig? Ja   Nee

I. Martens
21/09/2017
via website
thumbs down

Stap niet over! Ik heb het gedaan via een tussenpersoon. Afspraken worden niet nagekomen. Ben juist meer gaan betalen i.p.v. minder. Er wordt niet gereageerd op je klachten. Als je belt krijg je geen contact. Bel je als nieuwe klant dan wordt na 2 x overgaan de telefoon opgenomen. Je vertelt je klacht, ze beloven je terug te bellen en doen dit dan niet.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores

Total gas & power ervaringen 2017

Heeft u ervaringen met Total gas & power en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Total gas & power beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Total gas & power of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Total gas & power 1.24 stars 3 reviews