Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Blog
Energie
Geen categorie
Internet
Mobiel
Nieuws
Verzekeren
6.9

no prev

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Energietarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
2 positief – 3 negatief

Top 5

Energie vergelijken

Profiteer van de beste deals! Nu energie vergelijken en overstappen levert geld op.

energie vergelijken

Total gas & power

Total Gas & Power is een relatief nieuwe energieleverancier in Nederland. Hoewel het bedrijf al langer bestaat leveren ze pas sindskort energie aan ondernemers in heel Nederland. Direct van de bron naar uw bedrijf, want we produceren ons aardgas zelf. Sinds 2013 kunt u als zakelijke klant rechtstreeks gas en stroom bij ons afnemen, zonder tussenkomst van commerciële partijen. En dat ziet u terug op uw energierekening. Vanuit ons kantoor in Den Haag zorgen onze 80 collega’s er elke dag voor dat uw energiezaken optimaal geregeld zijn.

Total gas & power aanbiedingen en tarieven 2017

Profiteren van extra korting, actie's en aanbiedingen bij Total gas & power. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van Total gas & power vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Total gas & power voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Total gas & power of naar een andere aanbieder...

Total gas & power ervaringen

Geef Total gas & power een beoordeling

6 Total gas & power ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Energietarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Wilfred
06/12/2017
via website
thumbs up

Zo te lezen bij de onderstaande klachten ligt dit allemaal bij de tussenpersonen, u moet ook niet in zee gaan met MKB collectieven, Energie Collectieven, Inhoofdzaak en andere kansloze partijen die alleen maar op winst zijn gericht en hun bestaansrecht ontlenen door oplichtingspraktijken. Als je de juiste tussen personen hebt is hier namelijk niks aan de hand en is Total Gas & Power een betrouwbare leverancier die goedkoop en goed levert!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ilse
29/11/2017
via website
thumbs down

Trap er niet in!! Vreselijke organisatie, via een tussenpersoon erin geluisd. Verbonden aan een contract door telefonisch ja te zeggen dat er een aanbieding gestuurd mocht worden. Vervolgens stuurt men een aanbieding, welke ingaat, tenzij je aan de bel trekt. Als je dit aankaart bij Total, of MKB-collectieven trek je aan het kortste eind en krijg je een boete aan je broek. Erg hoor, om op deze manier aan je klanten te moeten komen. De tarieven die in de aanbieding zijn opgenomen, zijn ook nog eens hoger dan waar we nu energie afnemen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rolf
22/11/2017
via website
thumbs up

De service, tarieven, eerlijkheid, begeleiding, overstap service zijn echt fantastisch, dit hangt ook heel erg sterk volgens mij af van je tussenpersoon. Als ik de klachten hieronder lees ligt dit allemaal aan de tussenpersoon met wie je te maken hebt. Deze verhalen hoor ik vaker. Want ik merk hier helemaal niks van en ik ben grof minder gaan betalen. Dus ik kan iedereen het aanbevelen en aanraden!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
monic
08/11/2017
via website
thumbs down

ook erin getrapt doe het niet, contacten lopen moeilijk reageren niet op mail telefoon ook erg lastig. het loopt voor geen meter.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sylvia
Geen oordeel
10/10/2017
via website

Niet doen! Ze smeren je een contract aan via een tussenpersoon. Dit terwijl je duidelijk hebt aangegeven dat je geen interesse hebt. Vervolgens sturen ze je met een kluitje in het riet en maken ze het je onmogelijk het contract ongedaan te maken. Het zijn echt een stel boeven.

Nuttig? Ja   Nee

I. Martens
21/09/2017
via website
thumbs down

Stap niet over! Ik heb het gedaan via een tussenpersoon. Afspraken worden niet nagekomen. Ben juist meer gaan betalen i.p.v. minder. Er wordt niet gereageerd op je klachten. Als je belt krijg je geen contact. Bel je als nieuwe klant dan wordt na 2 x overgaan de telefoon opgenomen. Je vertelt je klacht, ze beloven je terug te bellen en doen dit dan niet.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores

Total gas & power ervaringen 2017

Heeft u ervaringen met Total gas & power en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Total gas & power beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Total gas & power of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Total gas & power 3.43 stars 6 reviews