Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
2.8

no prev

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Energietarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
3 positief – 23 negatief

Energie vergelijken?

Profiteer van de beste deals! Nu energie vergelijken en overstappen levert geld op.

Energie vergelijken onafhankelijk op Energievergelijking.nl

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Top 5

Total gas & power

Total Gas & Power is een relatief nieuwe energieleverancier in Nederland. Hoewel het bedrijf al langer bestaat leveren ze pas sindskort energie aan ondernemers in heel Nederland. Direct van de bron naar uw bedrijf, want we produceren ons aardgas zelf. Sinds 2013 kunt u als zakelijke klant rechtstreeks gas en stroom bij ons afnemen, zonder tussenkomst van commerciële partijen. En dat ziet u terug op uw energierekening. Vanuit ons kantoor in Den Haag zorgen onze 80 collega’s er elke dag voor dat uw energiezaken optimaal geregeld zijn.

Total gas & power aanbiedingen en tarieven 2018

Profiteren van extra korting, actie's en aanbiedingen bij Total gas & power. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van Total gas & power vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Total gas & power voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Total gas & power of naar een andere aanbieder...

Total gas & power ervaringen

Geef Total gas & power een beoordeling

35 Total gas & power ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Energietarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Arie
23/04/2018
via website
thumbs down

Ze lijken onder 1 hoedje te spelen met de oplichters van Tariefcoach.nl
Waar door Tarief Coach een vrijblijvend voorstel voor goedkopere energie zou worden gedaan, wordt er zonder toestemming (dus onbevoegd) een contract afgesloten met Total Gas & Power.
Vervolgens zijn beide partijen niet tot nauwelijks bereikbaar.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Maria
23/04/2018
via website
thumbs down

Tota(a)l onbetrouwbare club die willens en wetens gebruik maakt van tussenpartijen van illegale praktijken om contracten af te dwingen. Ga niet met Total Gas & Power in zee, ga niet over tot betaling en eis inzage in de overeenkomst. Die zullen ze niet kunnen overleggen (tel. Bandjes tellen niet!). Elke rechter zal je dan gelijk geven!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
R.Ghaddari
21/04/2018
via website
thumbs down

Het zijn oplichters. Je wordt van alle kanten bestolen. En hoe diep kan een tussenpersoon gaan. Denk aan je eer. Je verkoopt alleen hun leugens. Niet intrappen. Als tussenpersoon ben je je naam aan het kapot maken.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Peters
16/04/2018
via website
thumbs down

Mensen, ga hier niet mee in zee! We dreigen afgesloten te worden want ze willen de verhuizing maar niet doorvoeren, alleen maar smoesjes smoesjes en nog meer smoesjes. Kansloos bedrijf en hoop dat het snel van de markt gehaald wordt!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Kelly
16/04/2018
via website
thumbs down

Oplichters zijn het. Hele lulverhaal aan de telefoon. Vervolgens garanderen ze je dat je minder gaat betalen dan bij je huidige leverancier. Mooi niet! Je betaald veel meer.
Bij het opzeggen betaal je 100 euro per contract jaar per product.
Je moet maar een contract hebben van 5 jaar. Dat is dus 500 euro per product.

Wettelijk is toegestaan dat je een bedrag van max 250 euro opzegvergoeding in rek. mag brengen.

Ga total gas en power dat maar even uitleggen.

Schoften !

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jacob
09/04/2018
via website
thumbs down

Grootste oplichters die er maar bestaan.
Zonder hanteking contract maken en 5 jaar vast zitten niet intrappen!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ruben
09/04/2018
via website
thumbs down

Tja. Tussenpersoon had een redelijk ok verhaal. Waren toe aan nieuwe leverancier en dacht waarom niet.

Tijd geleverd gekregen zoals het hoort. Niets te klagen gehad, behalve dat ik er achteraan moest vangen om een rekeningnummer te wijzigen..afijn.. het zijn ook maar mensen..

Dan ga je verhuizen komt de ellende.
Naar meerdere waarschuwingen vanuit de netwerkbeheerder en er continu achteraan zitten bellen en mailen willen ze maar niet een verhuizing doorvoeren. Na anderhalve maand hebben we dus maar een andere leverancier opgezocht en storneren we tot op heden alles wat ze factureren.
Vorige week was spontaan een bedrag van 485,- afgeschreven zonder specificatie. Storneren dus.

Gewoon niet doen. Geen volwaardig bedrijf dit. Geeft alleen maar gezeur en koppijn.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bianca van pommeren
09/04/2018
via website
thumbs down

Verhuizing alles op tijd doorgeven, na een brief van liander blijkt dat we geen energieleverancier hebben???gelijk gebeld na 5 mensen gesproken te hebben die me allemaal doorschakelde na andere persoon omdat ze het niet weten, zou het volgende dag geregeld worden nu week later en mails komen maar binnen van liander nog niet aangesloten vanmiddag paar keer gebeld word nog geen eens opgenomen , sorry vind dit echt ruk wat slechte service😡😡zou er niet mee in zee gaan. Klanten aannemen kunnen ze wel maar helpen en klaar staan voor de klant ho maar

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Geerdink
06/04/2018
via website
thumbs up

Heb alle maatschappijen vergeleken, wij hebben geluk dat we een kvk nummer hebben, en dat we bij total gas/stroom mogen afnemen. Bespaart ons minimaal 200 euro per jaar. En lange termijn zekerheid..

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Griet Smits
Geen oordeel
05/04/2018
via website

Minkukels, die vooral oudere mensen erin laten stinken! Ze maken je lid, terwijl je niet wilt en ze zeggen Essent eigengereid af!!!!

Nuttig? Ja   Nee

maarten
Geen oordeel
04/04/2018
via website

Werd op 29 mrt gebeld dat een energie advies kon krijgen van een half en toen ik vroeg of het geen overstap van energie leverancier was werd mede gedeeld dat het niet het geval was maar na nu is gebleken is mijn energie contract bij de huidige leverancier opgezegd bijna direct nadat het telefoongesprek was beeindigd en daar ik enkel maar medewerker ben voel ik me zwaar in de malling genomen en word ik nu ontslagen zie maar is werk te krijgen als er in je cv staat dat handelingen heb gedaan die het bedrijf schaden en als je via je huidige leverancier er achter moet komen welke leverancier het en een telefoonnummer krijg om te bellen als je contact heb en zeg waarover het gaat word de verbinding verbroken Grootte vraag word of de huidige leverancier niet samen werkt met deze criminelen want als zij ook mijn bank rekening nummer hebben dan heeft de huidige leverancier wel heel slordig omgegaan met de prive gegevens

Nuttig? Ja   Nee

Rense
29/03/2018
via website
thumbs down

Ook keihard genaaid. Erg vreemd dat Total zaken doen met een hit and run organisatie als tariefcoach. Ik zou 15 % goedkoper zijn. Ze weten mijn tarieven niet en ik heb geen maand bedrag gehoord. Het vastrecht was extreem hoog en nu zit ik er aan vast. Ben echt geen zeikerd maar als ik echt goedkoper zou zijn. Dit is pure oplichting.
1. Say4You B.V. handelt onder de naam “Tariefcoach” en is een naar Nederlands recht opgerichte besloten vennootschap, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Rotterdam onder nummer 60323000 en statutair gevestigd te Rotterdam, die zich ten doel stelt te bemiddelen tussen aanbieders van producten en/of diensten en volmachtgevers.
Snelle check op Social media blijkt dat een van de directeuren het er flink van neemt de heer Isha Simon van Dijk.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
michel
Geen oordeel
28/03/2018
via website

Erg vage en onduidelijke uitleg, niet toegezegd dat ik akkoord ging met een contract. Wel beschikten ze over veel informatie. Als kleine internet ondernemer was het mij niet bekend dat bij een zakelijke energie overeenkomst er geen bedenktijd was, wel lees ik dat je als kleine ondernemer altijd aanspraak kan maken op de reflexwerking aangezien mijn werkzaamheden niet liggen in de energie business. Direct total gas & power gemaild dat ik niet akkoord ga met het contract en nsvo als bedrijf ook gemaild.

Nuttig? Ja   Nee

Harm
21/03/2018
via website
thumbs down

Wij hebben zeer slechte ervaringen met Total. Via een schimmige constructie zijn we er door Tariefcoach ingeluisd en worden nu geconfronteerd met een boete wegens contractbreuk van 700 euro! Ze blijven naar elkaar wijzen en de tactiek is dat ze niet reageren op mails, telefoontjes, klachten, brieven etc. Ondertussen sturen ze wel aanmaningen. We hebben bewijsstukken opgevraagd en die kunnen ze niet overleggen. Ze blijven hameren op een klein stukje voicelog, wat volgens hen volledig de juridische lading zou dekken. Wij zijn nooit geïnformeerd over het zg. beloofde aanbod. Tariefcoach geeft in de voicelog duidelijk aan dat de absolute voorwaarde is dat wij het voorstel eerst konden bestuderen en binnen 14 dagen konden reageren. Dit voorstel nooit gehad. Ze kunnen ook geen mail laten zien waaruit blijkt dat ze dit verzonden hebben. Eerst vertellen ze doodleuk dat de mail niet bewaard is gebleven, vervolgens komen ze met een zg. mailtje wat verzonden zou zijn. Hieruit blijkt echter helemaal niet dat wij geadresseerd worden! Er is sprake van wet op oneerlijke handelspraktijken, dwaling, Wet bescherming persoonsgegevens wordt overtreden door ongevraagd onze informatie door te geven aan een energiemaatschappij waarvan we tot voor kort niet van het bestaan afwisten. Ze beweren te onderhandelen en dan zou er een voorstel komen. Ze onderhandelen helemaal niet met meerdere maatschappijen, slechts met één, van de andere maatschappijen plukken ze de tarieven van internet voor de zogeheten vergelijking. Total gaat op basis van vertrouwen akkoord met de doorgegeven persoonsgegevens van ons en verifieert niets! Ze bezorgen zichzelf een zeer slechte naam, door met dit soort malafide intermediairs in zee te gaan.
Ze claimen dat wij een zakelijk contract hebben en dat een mondelinge toezegging dan voldoende is en alles wordt volledig uit de context getrokken. Punt is dat wij kleinverbruiker zijn en als consument te beschouwen zijn volgens de wet.
Dat deze mensen zichzelf nog recht in de spiegel aan kunnen kijken zeg! Wat drijft je als mens om klanten op deze misselijkmakende manier erin te luizen. Het is gewoon witte boorden criminaliteit.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bas
19/03/2018
via website
thumbs down

Niet doen!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Roelof
19/03/2018
via website
thumbs down

Oplichters!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Henri
09/03/2018
via website
thumbs down

WAARDELOZE organisatie, schrijven zomaar bedragen van je rekening af, zonder dat er een contract is afgesloten. Klantenservice reageert in zijn geheel niet op mail, geeft aan binnen 7 werkdagen te reageren, inmiddels meer dan 4 weken verder, nog geen reactie!! Doe hier NOOIT zaken mee, GROTE OPLICHTERS!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jeroen E
Geen oordeel
28/02/2018
via website

Laat U niet leiden door de zogenaamde goede beoordelingen hieronder; de “tussenpersonen” hebben niets te maken met de afwikkeling van facturen en de onbeantwoorde mails. Onzin dus

Nuttig? Ja   Nee

Jeroen E
28/02/2018
via website
thumbs down

Waardeloze organisatie,Onbereikbare klantenservice.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Boos
Geen oordeel
27/02/2018
via website

Via Tariefcoach ben ik er in geluisd. Tot mijn stomme verbazing heb ik een contract met Total gas en power. Geen idee wat voor een contract, kunnen mij ook geen contract laten zien waarmee ik akkoord ben gegaan. Ze hebben mijn vorige leverancier laten weten dat ik ben overgestapt buiten mijn weten om. Help hoe kom ik van deze boeven af?

Nuttig? Ja   Nee

Anoniem
19/02/2018
via website
thumbs down

Via een wazig telefoontje stelt men zich voor als je huidige leverancier. Vervolgens mogen ze een aanbod doen met 15% lagere kosten.
Bij doorvragen weten ze niet wie je huidige stroomleverancier is en noemen ze allleen je adresgegevens.

Heel snel het gesprek beëindigd. Slecht, slecht, slecht……….

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Robert
Geen oordeel
18/02/2018
via website

eerste keer 5 x automatische incasso formulieren in moeten vullen voor het incasseren goed ging.
in het 2 de jaar wert in januari alleen maar stroom geincaseerd ??
Ik belde 5 x op dat dat niet klopte.
ze zouden het in orde maken niet dus want de volgende maand ging alleen maar weer stroom af geen gas???
na 6 mailtjes hoorde ik nog steeds niets.
oja als je hun een mail stuurt duurt het 7 dagen a 10 dagen voor je pas antwoordt krijgt van hun( dus als je dringende zaken hebt wordt dat een groot probleem terwijl een echte stroom en gas leverancier meestal je de zelfde dag antwoordt krijgt)
na 7 maanden kreeg ik van hun een mailtje dat ze eindelijk achter kwamen dat er iets niet goed zat( dus ze werden wakker na 7 maanden diep triest)
ik maakte met hun de volgende afspraak dat ze per maand 88 euro extra mochten in houden tot de gas rekening betaalt was.
2 dagen later incasseerde hun het volledige bedrag?????
Ik weer gebeld en in opdracht van hun manager kon ik het bedrag terug halen.
Ik was het erg zat aan het worden dus wilde ik onder het contract uit.
Met veel praten bellen met hun kreeg ik het klaar met als afspraak dat ik de gas rekening niet hoefde te betalen.
En omdat hun na de 7 de maand 200 euro gingen incasseren???betaalde ik dus te veel kreeg ik achter af gezien geld terug na 5 maanden maar moest ik wel 5 weken op wachten.
Na dat ik bij een nieuwe gas en stroom leverancier 3 maanden later kreeg ik in eens herinnering dat de gas rekening nog niet voldaan was?
Weer gebeld 6 x dat de manager mij dat kwijt gescholden had maar nu gaf hij te kennen dat dat niet klopte dus kon ik toch nog de gas rekening betalen kl…. dat ze zijn.
Ga nooit met hun in zee want je krijgt als klant een hoop fouten op je nek die hun veroorzaken en die jij moet oplossen en ze blijven fouten maken zie maar ben enkele maanden weg komen ze weer.
Ik heb ze nu gewaarschuwd als ze weer een mail sturen of mij bellen stap ik naar de rechtsbijstand om hun een rechtszaak aan te spannen omdat hun maken fouten en de klant mag het oplossen
Gewenste Oplossing

nooit want ze blijven fouten maken ondanks 1000.000 excuses

Nuttig? Ja   Nee

Coolen
18/02/2018
via website
thumbs down

Heb nu een rekening binnen voor administratiekosten van maar liefst VIJFHONDERD EURO !!! Daarvoor krijg ik dan iedere maand een PDF-file met een overzicht van de tarieven. Omgerekend kost zo’n overzichtje mij dan een dikke 40 EURO. Dit ruikt naar oplichting ! Normale bedragen hiervoor zijn 1 tot 1,5 Euro per maand. Maar geen 40 Euro !!! Ook heb ik een keer geprobeerd om over te stappen naar een andere energiemaatschappij. Toen ontving ik een brief met daarin de mededeling dat dit TWAALF-HONDERD EURO BOETE zou gaan kosten !!!! Ik dacht dat criminele organisaties verboden waren in Nederland. Schijnbaar niet ! NOOIT AAN BEGINNEN DUS ! Criminele bende !

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Martien
Geen oordeel
18/02/2018
via website

Total Gas & Power zijn grote oplichters. Annuleer meteen alles. Een robot geeft antwoord. Vraag bewijs van de overeenkomst . Dat zijn ze verplicht.
Betaal niet. Waarschuw anderen En zoek rechtsbijstand want alleen ben je er niet tegen opgewassen. Veel sterkte.
Via Tariefcoach ben ik er in geluisd. Tariefcoach is niet ingeschreven in het Handelsregister.
Martien.

Nuttig? Ja   Nee

Ilonka
16/02/2018
via website
thumbs down

Hebben een winkel en opgebeld in de drukte door een medewerker dat onze leverancier Eneco gaat stoppen en Total gas & power het overneemt en wij dan bij hun willen blijven. Geantwoord dat dat waarschijnlijk wel zo zou moeten. Nu per mail opeens een contract (niet getekend) dat we een nieuwe klant zijn per 1-1-2019.
Zijn vals geïnformeerd en op een rare manier er ingeluisd. Hebben meer mensen ervaring hiermee en hoe kunnen we dit stoppen?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Cees
16/02/2018
via website
thumbs down

Wat een foute club,

ze Bellen op, Noemen wat prijzen, sturen direct tijdens het gesprek een offerte
Vragen of je even accepteren Drukt, Kom je namelijk in her volgende scherm ,volgens de verkoper.
Maar ondertussen zit je dus vast aan een contract.

Dat je als mens zo wil verkopen, best wel triest.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
A van Poppel
Geen oordeel
10/02/2018
via website

Onbeschoft bedrijf NOOIT GEEN ZAKEN MEE DOEN, beweren contract te hebben, reageren niet op klachten of vragen, alleen een melding van afgehandeld. Maar heb nooit een fatsoenlijke reactie gehad.

Dus ook geen TOTAL tanken aub!!!!!

Nuttig? Ja   Nee

Youll
10/02/2018
via website
thumbs down

Zonder dat ik hiervoor toestemming heb gegeven ineens een contract ontvangen. Ze reageren niet op e-mails.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
N Bosch
23/01/2018
via website
thumbs down

Zeer slecht, bij mijn jaarafrekening bleken een aantal maandelijkse voorschot betalingen niert meegenomen waardoor ik een groot bedrag moest nabetalen. Op email kreeg ik een keer een nietszeggend antwoord en later werden ze in het geheel niet meert beantwoord Telefonisch zijn ze onbereikbaar

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Wilfred
06/12/2017
via website
thumbs up

Zo te lezen bij de onderstaande klachten ligt dit allemaal bij de tussenpersonen, u moet ook niet in zee gaan met MKB collectieven, Energie Collectieven, Inhoofdzaak en andere kansloze partijen die alleen maar op winst zijn gericht en hun bestaansrecht ontlenen door oplichtingspraktijken. Als je de juiste tussen personen hebt is hier namelijk niks aan de hand en is Total Gas & Power een betrouwbare leverancier die goedkoop en goed levert!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ilse
29/11/2017
via website
thumbs down

Trap er niet in!! Vreselijke organisatie, via een tussenpersoon erin geluisd. Verbonden aan een contract door telefonisch ja te zeggen dat er een aanbieding gestuurd mocht worden. Vervolgens stuurt men een aanbieding, welke ingaat, tenzij je aan de bel trekt. Als je dit aankaart bij Total, of MKB-collectieven trek je aan het kortste eind en krijg je een boete aan je broek. Erg hoor, om op deze manier aan je klanten te moeten komen. De tarieven die in de aanbieding zijn opgenomen, zijn ook nog eens hoger dan waar we nu energie afnemen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rolf
22/11/2017
via website
thumbs up

De service, tarieven, eerlijkheid, begeleiding, overstap service zijn echt fantastisch, dit hangt ook heel erg sterk volgens mij af van je tussenpersoon. Als ik de klachten hieronder lees ligt dit allemaal aan de tussenpersoon met wie je te maken hebt. Deze verhalen hoor ik vaker. Want ik merk hier helemaal niks van en ik ben grof minder gaan betalen. Dus ik kan iedereen het aanbevelen en aanraden!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
monic
08/11/2017
via website
thumbs down

ook erin getrapt doe het niet, contacten lopen moeilijk reageren niet op mail telefoon ook erg lastig. het loopt voor geen meter.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sylvia
Geen oordeel
10/10/2017
via website

Niet doen! Ze smeren je een contract aan via een tussenpersoon. Dit terwijl je duidelijk hebt aangegeven dat je geen interesse hebt. Vervolgens sturen ze je met een kluitje in het riet en maken ze het je onmogelijk het contract ongedaan te maken. Het zijn echt een stel boeven.

Nuttig? Ja   Nee

I. Martens
21/09/2017
via website
thumbs down

Stap niet over! Ik heb het gedaan via een tussenpersoon. Afspraken worden niet nagekomen. Ben juist meer gaan betalen i.p.v. minder. Er wordt niet gereageerd op je klachten. Als je belt krijg je geen contact. Bel je als nieuwe klant dan wordt na 2 x overgaan de telefoon opgenomen. Je vertelt je klacht, ze beloven je terug te bellen en doen dit dan niet.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores

Total gas & power ervaringen 2018

Heeft u ervaringen met Total gas & power en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Total gas & power beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Total gas & power of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Total gas & power 1.39 stars 35 reviews