Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
2.4

no prev

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Energietarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
14 positief – 126 negatief

Top 5

Energie vergelijken?

Profiteer van de beste deals! Nu energie vergelijken en overstappen levert geld op.

Energie vergelijken onafhankelijk

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Total gas & power

Total Gas & Power is een relatief nieuwe energieleverancier in Nederland. Hoewel het bedrijf al langer bestaat leveren ze pas sindskort energie aan ondernemers in heel Nederland. Direct van de bron naar uw bedrijf, want we produceren ons aardgas zelf. Sinds 2013 kunt u als zakelijke klant rechtstreeks gas en stroom bij ons afnemen, zonder tussenkomst van commerciële partijen. En dat ziet u terug op uw energierekening. Vanuit ons kantoor in Den Haag zorgen onze 80 collega’s er elke dag voor dat uw energiezaken optimaal geregeld zijn.

Total gas & power ervaringen

Geef Total gas & power een beoordeling

189 Total gas & power ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Energietarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Nicole
13/11/2018
via website
thumbs down

Slechtste keuze ooit!
Oplichters zijn het!
Ze maken verkeerde contacten, sturen te dure facturen, wat niet was afgesproken, administratie kosten bij een eindafrekening, terwijl ik niet heb opgezegd… reageren niet op e-mails en aan de tel kan ook niemand je helpen om tot een oplossing te komen… waardeloos!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Eric
12/11/2018
via website
thumbs down

Oplichters, samen met MKB Collectieven. Ze doen alsof je een contract met hen bent aangegaan als je te laat op een link hebt gedrukt van MKB Collectieven. Onder die link zou een aanbod staan. Maar als je hier na 14 dagen op drukt, zoals ik door privé-omstandigheden heb gedaan, is er geen aanbod meer te zien. Toen ik belde met MKB Collectieven werd mij verteld dat ik aan een vierjarig contract vast zou zitten. Vervolgens komt Total Gas & Power in beeld. Die sturen een onvolledige bevestigingsbrief zonder een maandbedrag voor gas. Bij navraag negeren ze je en sturen ze dit niet op. Pas vijf dagen voor overname van de levering ontving ik nog eens een bevestigingsbrief met een hoge maandtermijn voor gas. Veel hoger dan bij mijn huidige leverancier. Dit zou dan binnen de wettelijke termijn van 14 dagen kunnen worden geannuleerd. Ik heb dit gedaan maar ze hebben ook dit genegeerd en gewoon mijn contract bij Eneco, tegen mijn wil (dat had ik hen zowel mondeling als schriftelijk gemeld) overgenomen. Vervolgens heb ik een eerste factuur ontvangen die nog hoger is dan in de bevestigingsbrief genoemd. Dit bedrag, bijna 100 euro hoger dan bij Eneco, is vervolgens ook doodleuk geïncasseerd, terwijl ik nooit een incassomachtiging heb afgegeven. Uiteraard heb ik dit gestorneerd. Ook heb ik hen schriftelijk gesommeerd mijn contract bij Eneco weer te herstellen zonder bijkomende kosten. Ik wacht nog op antwoord. Als je ze me blijven lastig vallen ga ik aangifte doen bij de politie. Wordt vervolgd. Ga dus niet me ze in zee. Verbind ogenblikkelijk het telefooncontact als ze bellen!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rene
09/11/2018
via website
thumbs down

Oplichters, maandbedrag van 175 euro afgesproken. Eerste afschrijving was 359 euro. Helemaal klaar met zulke organisaties en overgestapt naar Essent. Krijg net de eindafrekening, ruim 600 euro bij betalen. Totale kosten van 1 sept 2018 t/m 8 oktober 2018 bijna 1200 euro waarvan 888 euro Administratiekosten. Boeven zijn het, maandag eens achteraan gaan……

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hein
08/11/2018
via website
thumbs down

één grote maffiabende. Ze lokken je met een voordeliger aanbod, als eenmaal de eerste rekening komt blijkt die 30% hoger te zijn dan bij mijn vorige leverancier. Bellen, mailen, gesprekken, wat je ook doet, ik ben sinds 15 september bezig, er wordt nergens op gereageerd. Ik heb mijn betaling verlaagd tot het tarief van mijn vorige leverancier, want gelukkig geen machtiging afgegeven. Prompt komt er dan wél een reactie: dreiging, deurwaarder, etc. Wie kan deze bende stoppen?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ton
07/11/2018
via website
thumbs down

Ja hoor,
Ook ik ben ‘overvallen’ door MKB Collectieven, en er ingetrapt.
Al sinds mei dit jaar aan het proberen met ze in contact te komen, total geen reactie!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
j vd hoven
06/11/2018
via website
thumbs up

vandaag terug gebeld door dhr perampalam ivm klachten over nieuw kontrakt
dit n.a.v. uitzending van het programma radar
klacht is geheel naar tevredenheid opgelost
geen problemen meer waarvoor dank

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
bart
Geen oordeel
06/11/2018
via website

OPLICHTERIJ
total gas & power heeft zonder mijn weten en zonder toestemming het contract van mijn huidige leverancier overgenomen.
telefonisch onbereikbaar . Wees gewaarschuwd!

Nuttig? Ja   Nee

Angelique
05/11/2018
via website
thumbs down

Oplichterij!!!
In juni telefonisch benaderd met een “super” aanbod, contract via Gas licht vergelijker voor Total gas & Power. Aangegeven dat ik altijd einde van het jaar zelf altijd vergelijk voor een 1 jarig contact. Bleven aanhouden dat hun zakelijk voorstel beter zou zijn. Afgesproken dat ze mij in november terug mochten bellen, als ik zelf ook weer alle prijzen in kaart had. Tot mijn grote verbazing vandaag hebben zij op 6 augustus al buiten mijn weten om een 4 jarig contract gemaakt. Dit terwijl ik zelf in oktober een andere particuliere aanbieder gecontracteerd heb voor aanstaande 1-12-2018. De ramp is niet meer te overzien. Hun advies was heel simpel, als ik geen 4 jarig contract wil per 1-12-2018, betaal ik gewoon een boete van 800 euro en kan ik naar de aanbieder die ik gekozen heb. Ik ben totaal radeloos door die vieze hufters!!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mevr
Geen oordeel
05/11/2018
via website

Zeer slecht ze zoeken een kip om kaal te plukken. Voordat je weet ben je zogenaamd klant en kan je niet meer weg.
Aan telefoon zeer slecht en onmenselijk onbeschoft.

Nuttig? Ja   Nee

Peter
Geen oordeel
02/11/2018
via website

Jongens, gewoon aangifte doen bij de politie. Ik weet zeker dat hier een criminele organisatie achter zit. Ik ben al 8x gebeld door verschillende mensen van verschillende bedrijven die hetzelfde verhaal afsteken.

Nuttig? Ja   Nee

Maarten
Geen oordeel
31/10/2018
via website

Onbegrijpelijk dat dit kan in Nederland. Ben nu 5 weken verder en ondanks vele beloften dat ze gaan uitzoeken hoe het kan dat ik ineens 5 contracten op mijn privé adres had, van Total Gas en Power niets meer vernomen. Gelukkig blijken ze niet te beschikken over mijn bankrekeningnummer omdat ze never nooit enig contact met mij hebben gehad. Ze kunnen dus niets bij mij innen. Wie gaat er voor zorgen dat dit bedrijf geen energie meet mag leveren?

Nuttig? Ja   Nee

Ferry
30/10/2018
via website
thumbs down

Zeer slechte klantenservice, GEEN reactie op mails en lange wachttijden aan de telefoon. Schrijven ook veel te veel af en vergeten dan zel 2 maanden de stroom af te schrijven.
WAARDELOZE club, probeer onder mn contract uit te komen maar vreed dat ik er aan vast zit voor (gelukkig) 3 ipv 5 jaar…….
Geen portal, iwjzigen van maandbedrag is een project op zich waar dat bij mijn oude provider een click was en klaar…enz enz
Bizar dat dit soort praktijken niet onderuit gemaaid worden door de overheid/consumentenbond.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ladan
29/10/2018
via website
thumbs down

Ik ben door mijninkoophulp.nl er in geluisd, heb blijkbaar ergens ja tegen gezegd en zij claimen dat ik het zelf had moeten afzeggen; ik moet nu ook veel meer gaan betalen dan voorheen bij mijn huidige aanbieder waar ik graag wil blijven!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Geertje
29/10/2018
via website
thumbs down

Oplichters.

Pas op: MijnInkoophulp.nl, MKB Collectieven en Total Gas & Power Nederland zijn stiekem allemaal onderdeel van dezelfde firma. Ze houden er zéér agressieve en misleidende verkooptechnieken op na. Ga hier niet mee in zee!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Aghyad AlSherfawi
27/10/2018
via website
thumbs down

In one word (Thieving). Totally not satisfied.

TOTAL has made up a contract for me for 4 years which has been never accepted by me! And till now they don’t even know who made this contact.
Now, after 4 months of weekly phones and emails, Total still don’t know even how I do have a contract with them. And the problem never ends!

Regarding the Dutch law, TOTAL can be sued if they don’t solve my problem.

This is a total thievery, poor service and not satisfactory.

NOT RECOMMENDED AT ALL!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
hink
Geen oordeel
25/10/2018
via website

Jerremy Groeneveld belt om mij over te halen 15% korting te krijgen op mijn energie afname.
Praat super snel en duldt geen weerwoord of relevante vragen van mij !
Onbeschaafd , zelf onbeschoft !
Praatjesmakers ! Dus afkappen en verzuipen in TOTAL bezine !

Nuttig? Ja   Nee

Lotte
Geen oordeel
25/10/2018
via website

Gelukkig ben ik niet de enige die zwaar opgelicht is! Wat een verhalen en ook ik ben niet op mijn achterhoofd gevallen maar er ingetuind, ik heb nooit ja gezegd op een contract maar toch ben ik overgestapt incl boetes bij oude leverancier. Bij mij is alles gelopen via Arcum Marketing BV, ook schoften dus en die weer gelinkt aan Total gas en Power. Die kopen het weer bij Eneco en daar heb ik nu facturen van, ik ben bezig om te kijken of ik kan overstappen van zakelijk op particulier. Dan hoef ik iig niet meer elke maand 24 euro aan fee aan die oplichters te betalen. Daar ben je dan schijnbaar van af. Als je kantoor je huis is net als bij mij dan wordt het toch gezien als prive kosten en niet aftrekbaar voor de belasting. Ik hoop dat deze constructie gaat werken. Ik wordt er 1 dezer dagen over gebeld. Mocht dat zo zijn dan laat ik het weten!

Nuttig? Ja   Nee

Egges
24/10/2018
via website
thumbs down

Nou nou wat een bedrijf beloven dat je minder betaald maar is zelf verdubbeld betaalde eerst 135 en nu 251 en ook nog eens een contract van vijf jaar waar we geen weet van hadden veel beloven en niks daar oplichters zijn het nooit wat getekend pfff

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Maartje
23/10/2018
via website
thumbs down

Slecht bedrijf. Brengen 400 euro aan administratiekosten in rekening voor een overstap/verhuizing!! Voor een verhuizing waar ik minstens 3 keer achteraan heb moeten bellen omdat ze het niet regelden. Nooit aan beginnen. Contract zit je ook jaren aan ‘vast’.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Martin
23/10/2018
via website
thumbs down

Ik heb ook slechte ervaring met dit bedrijf, ik betaal nu maandelijks 60 euro meer in de maand en het is een 4 jaars contract. terwijl beloofd was dat dit goedkoper was dan ik had.
De vragen die ze stellen zijn ook heel trikkie, Als je ja zegt, zeg je ja tegen de voorwaarden die je dan nog niet kent. En dan mogen ze overzetten.
Echte oplichters.
Ik ben heel benieuwd wat ik hiermee kan doen.
Misschien wel bij KASSA neerleggen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Adrie Perdijk
Geen oordeel
21/10/2018
via website

Ria ik ben het met je eens laten we met al die klanten die zo benadeeld zijn door dit bedrijf bij ze op de stoep gaan staan. ik hoor de datum nog wel wanneer? Ik ga mee
zeker weten en het zijn er heel veel die mee gaan!! kan je al aan de cijfers zien die ze krijgen. En geen overheid die hier iets aan doet mensen niet meer tanken bij Total
tot ze het allemaal hebben opgelost!!!! . daar wil ik ze nog wel bij gaan helpen als ze daar niet genoeg personeel voor hebben. Adrie

Nuttig? Ja   Nee

Arie
Geen oordeel
21/10/2018
via website

Heel slecht bedrijf betaal bij mijn vaste en betrouwbaren energie leverancier € 93.00 en bij Total € 193.00 en ben onder valse voorwendsels erin geluisd. je gaat toch niet zoveel geld meer betalen als ze zoiets kenbaar maken. daar trap toch niemand in dus is het pure oplichting.. dit heb Arie meegemaakt

Nuttig? Ja   Nee

Michelle
20/10/2018
via website
thumbs down

Gisteren gebeld door een vrouw die heel snel praat waardoor ik haar amper kon verstaan. Ze zei dat ik in aanmerking kwam voor een tariefsverlaging en daarvoor even wat gegevens met me moest doornemen om dit in werking te stellen. Toen ik vroeg van welk bedrijf ze was zei ze van een vaag collectief te zijn voor Total. Ik gaf direct aan bij m’n huidige energie leverancier te willen blijven en geen interesse had. Toen reageerde ze alsof ik dom was en of ik het nieuws wel eens keek. Geen idee waarom ze dat vroeg. Ze zei dat ik gewoon bij m’n huidige leverancier zou blijven maar nu die tariefsverlaging zou krijgen waar ik recht op heb omdat ik ondernemer ben. Vervolgens ging ze weer alle gegevens doornemen. Aangegeven dat ik het allemaal maar vaag vond en geen nieuw contract wilde. Dat was volgens haar ook niet het geval. Ik zou geen contract met ze aangaan. Wat info toe mailen was niet mogelijk. Toen werd ze geïrriteerd en verbond me door naar haar ‘supervisor’ want zij zou er pas een week werken (snap ik). Deze meneer klonk heel dwingend en dominant. Ook hij nam direct opnieuw mijn gegevens met mij door die ze via de KvK hadden opgevraagd en ik onderbrak hem steeds. Hierop verzocht hij me dwingend of ik hem niet wilde onderbreken tijdens z’n zegje omdat het dan niet geldig zou zijn. Op het moment dat ik hem ‘4 jaar’ hoorde zeggen heb ik nogmaals gezegd dat ik niks van ze wilde en dat ik de manier van benaderen niet netjes vind en hoe hij mensen aanspreekt vooral dwingend en neerbuigend overkomt. Ik merkte dat hij behoorlijk opgefokt raakte. Nogmaals gaf ik aan niks met ze te maken te willen hebben. Toen hing hij op. Nergens ja op zeggen dus!! En beter gelijk ophangen!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hennie
20/10/2018
via website
thumbs down

Ik heb via De Glasvezelexpert een Vaste Prijs Contract Zakelijk afgesloten.bij Total Gas & Power Nederland B.V. het zou 170 euro per jaar voordeliger zijn! Maar nu het contract loopt van Total Gas & Power Nederland B.V. betaal ik per jaar bijna 500 euro meer als bij Nuon, het is een 4 jarig contact dus het kost mij bijna 2000 euro,
WEES GEWAARSCHUWD TRAP ER NIET IN, De Glasvezelexpert HEEFT ZIJN CENTEN WEER VERDIEND DOOR EEN CONTRACT AF TE SLUITEN EN IK MAG BLOEDEN, BEDANKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
M. Moerland
Geen oordeel
19/10/2018
via website

Vandaag telefonisch contact gehad nav ongevraagde overstap naar total gas en power. Het blijkt vooralsnog niet mogelijk om het contract te annuleren. Binnen 7 dagen horen wij hoe dit bedrijf omgaat met onze klacht. Wordt vervolgd.

Nuttig? Ja   Nee

Overduin
18/10/2018
via website
thumbs down

Door mijn inkoophulp een offerte ontvangen. Omdat we binnen 2 weken geen reactie gaven( nergens staat dat dit een eis was)plotseling ineens vast aan een contract van 5 jaar!!! Nu al 2 maanden bezig contact te krijgen zowel telefonisch als via de mail maar krijg nergens respons op!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ster
17/10/2018
via website
thumbs down

Vreemd verhaal aan de telefoon, dat zij de energie leveren aan de partij waar momenteel mijn energiecontract loopt. En aksmik revhtstreeks bij hun afneem dan wordt het voor mij veeeel goedkoper. Dat zou betekenen dat ze de klanten van hun eigen klant wegkapen??? Vreemd verhaal. Niet mee in zee gaan. Wel een vriendelijke mevrouw overigens.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ria P.
16/10/2018
via website
thumbs down

O ja, als je belt: het duurt minimaal 30 min. Je krijgt een korte, steeds herhaalde melodie waar ergens een storend geluid in zit. Misschien ben ik achterdochtig, maar het lijkt met zo dat ze er alles aan doen om je te ontmoedigen te blijven bellen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ria P.
16/10/2018
via website
thumbs down

ZULLEN WE EEN KEER MET ZIJN ALLEN OP DE STOEP GAAN STAAN BIJ TOTAL GAS & POWER?!
NIET, NOOIT aan beginnen. Ook NIET LUISTEREN naar MIJNINKOOPHULP. Ben ZZP. Via ‘mijninkoophulp’ benaderd voor een ‘collectief’, speciaal voor ondernemers. Na een poosje een mail met de uitslag: Total Gas kwam eruit als leverancier. Logisch: de telefoniste van ‘mijninkoophulp’ vertelde me recent dat dit het enige bedrijf is waar ze voor werken. Op die manier is er dus geen concurrentie en is het GEEN collectieve inkoop waarbij meerdere energieaanbieders op in kunnen schrijven. Kortom, ‘mijninkoophulp’ werft klanten ALLEEN voor Total Gas & Power. Je kunt er vervolgens alleen voor zorgen dat het contract NIET ingaat, binnen twee weken na het aanbod. Weiger je niet, dan zit je er aan vast. Ik heb alle mails bewaard. Daar zit geen contract bij. Ik kan me niet herinneren dat ik een mail met een contract heb gehad. Een contract per post heb ik zeker niet gehad. Ik betaal EEN DERDE meer dan dan bij mijn vorige leverancier. Ik heb direct antwoord gehad op het verlenen van een machtiging aan hen. Op een verzoek tot verlaging van het voorschotbedrag kreeg ik de mail dat ze het momenteel erg druk hadden en dat het nog even kon duren. Het is ondertussen anderhalve maand verder.. Ik heb een kopie van een contract gevraagd via de chat: zou ik binnen 5 werkdagen krijgen. Na 9 werkdagen nog niet gehad.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Vince
16/10/2018
via website
thumbs down

Oplichterij. De telefonist deed zich voor als mijn huidige leverancier en wilde wat gegevens controleren. Nu kom ik tot de ontdekking dat het een compleet andere leverancier is en er stiekem een vierjarig contract is afgesloten. Bizar.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rowdy Baltus
Geen oordeel
15/10/2018
via website

OPLICHTERS!

Nuttig? Ja   Nee

Rob van Herpt
11/10/2018
via website
thumbs down

Ik heb helaas ook een naar gevoel, alsof ik ben opgelicht, overgehouden aan Powertip. Ik ben gebeld, een heel verhaal over de stijgende energieprijzen en in hetzelfde gesprek is me een contract opgedrongen dat volgend jaar ingaat. Met prijzen die nadat ik ze heb uitgeplozen, bijna het dubbele zijn van wat ik nu betaal.
En het contract blijkt ook nog eens voor VIER jaar te zijn!!!!

METEEN OPHANGEN IS MIJN ADVIES!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Kevin
09/10/2018
via website
thumbs down

Onbetrouwbaar en onbeschoft.. ik kreeg compleet andere tarieven dan afgesproken.. ruim 20 % hoger.. Casey van total zegt: dan had u maar op moeten letten

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Johan
06/10/2018
via website
thumbs down

Ze zijn onbereikbaar, sturen foute nota’s.
Ook sturen ze weer een contract terwijl ik naar een andere leverancier ben overgestapt

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Yozef
03/10/2018
via website
thumbs down

Wat een stelletje oplichters zeg. Ik werd door hun benaderd en ze gaven aan dat ze mijn energiekosten kunnen verlagen en dat ze als tussenpartij functioneren voor mijn huidige energieleverancier. Er was in dat gesprek dus geen sprake van een overstap.

Na een maand kreeg ik ineens twee rekeningen van 200 euro per stuk!! En ik was blijkbaar weg bij mijn andere energieleverancier. Ik had ze gebeld en ik kon NIEMAND bereiken. Ik stuurde een mail en kreeg daar pas na 1,5 maand antwoord op!

Uiteindelijk toch weer gebeld en eigenwijs lang gewacht in de wachtrij van 30 minuten. Daarna kreeg ik een vrouw aan de lijn die heel slecht te verstaan was vanwege de slechte verbinding. Mijn verhaal doorgegeven aan haar en ik wilde per direct het contract beëindigen, waar uiteraard een dikke boete op zit. WAT DE F*CK?? Zij hebben mij opgelicht en nu moet ik ook nog een boete betalen?? Uiteindelijk een uur aan de lijn gehangen, waarvan maar 15 minuten effectief gesproken.

Hier moet wat aan gedaan worden! Inderdaad zoals ik eerder las in andere reviews wellicht de consumentenbod ofzo inschakelen. Ik wil mijn geld terug!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jeroen
02/10/2018
via website
thumbs down

En zeer slecht bedrijf slecht voor hun klanten beloven van alles maar je rekening wel naar het incasso sturen terwijl ze dingen voor je uitzoeken zijn geef je meterstand door en daarna hoor je niks van wat je nou moet betalen en heel moeilijk te bereiken en klant onvriendelijk ongeïnteresseerd bedrijf

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Maarten
02/10/2018
via website
thumbs down

Kom er nu net ook achter dat Total Gas en Power 5 zogenaamde energiecontracten op mijn adres heeft gezet van 5 willekeurige particuliere mensen in mijn gemeente. Nooit een contract gezien, nooit contact met Total Gas en Power gehad. Wel een fake email adres van mij en een fake banknummer dat niet van mij is. Nemen geen enkele verantwoordelijkheid voor dit drama.Contract met mijn huidige leverancier is door hen opgezegd zonder mijn medeweten. Verzoek nu al drie dagen om dit op te lossen, geen reactie, behalve dat ze contact met mij zullen opnemen. Tot op heden geen enkele reactie.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Maarten
29/09/2018
via website
thumbs down

Oplichters. Hebben zonder dat ik enig contact heb gehad met hen mijn contract bij Eneco opgezegd. Na een middag bellen is mij nu toegezegd dat ze zullen annuleren omdat ze geen gegevens of contract van mij hebben. Hanteren wel opzegtermijn van 1 maand. Ga niet akkoord hiermee, maar Eneco zegt gebonden te zijn aan mijn zogenaamde opzegging. Hoe bestaat dit??

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Connie Sleutel
28/09/2018
via website
thumbs down

Ons is een contract opgedrongen via een niet bestaand email adres. Zou een aanbieding worden gedaan, krijgen we ineens een opzegging van de huidige energieleverancier. Niet intrappen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 2 3 4

Total gas & power ervaringen 2018

Heeft u ervaringen met Total gas & power en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Total gas & power beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Total gas & power of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Total gas & power vergelijken

Met onze onafhankelijke vergelijkers kunt u alle tarieven en aanbiedingen van Total gas & power vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Total gas & power voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Total gas & power of naar een andere aanbieder...

Total gas & power 1.20 stars 189 reviews