Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
2.2

no prev

Aanbiedingen

Energie vergelijken?

Profiteer van de beste deals! Nu energie vergelijken en overstappen levert geld op.

Energie vergelijken onafhankelijk

scores

Algehele indruk
Energietarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
16 positief – 177 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Total gas & power

Total Gas & Power is een relatief nieuwe energieleverancier in Nederland. Hoewel het bedrijf al langer bestaat leveren ze pas sindskort energie aan ondernemers in heel Nederland. Direct van de bron naar uw bedrijf, want we produceren ons aardgas zelf. Sinds 2013 kunt u als zakelijke klant rechtstreeks gas en stroom bij ons afnemen, zonder tussenkomst van commerciële partijen. En dat ziet u terug op uw energierekening. Vanuit ons kantoor in Den Haag zorgen onze 80 collega’s er elke dag voor dat uw energiezaken optimaal geregeld zijn.

Total gas & power ervaringen

Geef Total gas & power een beoordeling

264 Total gas & power ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Energietarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

mulder
Geen oordeel
13/03/2019
via website

wij hadden tot 1 april 2019 een contract. Betaling ging automatisch.Kreeg op 26 februari ineens een brief van Rendo dat ze ons gingen afsluiten op 27 februari. 2 dagen lang met hun gebeld. Dat hielp niets, maar Rendo kwam wel !! Toen uiteindelijk maar snel een andere leveancier genomen. Nu krijg ik de afrekening, en wat denk je ze houden 3600,= achter van de termijn betalingen ivm met vroegtijdig beeindigd contract.

Nuttig? Ja   Nee

Yusuf
Geen oordeel
12/03/2019
via website

ABSOLUUT NIET DOEN.

Ik ben ook door hun en tariefcoach bedondert. leveren ho maar. veelste hoog bedrag. en geen contact ze sturen daarna alles door naar de incasso.

Nuttig? Ja   Nee

Bert Schumacher
06/03/2019
via website
thumbs down

Ga niet naar total. Ik heb ondertussen meerdere malen gevraagd of ze mijn rekening willen stoppen, en het gebeurt maar niet. Het is altijd drukker dan normaal en dat het reageren langer duurt. Ondertussen zit ik al meer dan een maand langer aan ze vast dan dat ik zou willen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
stef schouten
26/02/2019
via website
thumbs down

1 ster is inderdaad al te veel stelletje raddraaiers , ik ben op dezelfde wijze belazerd door een tussenpartij die de total gas en power aanbied, gelukkig zijn er wel partijen die hun werk naar behoren doen!!! deze partij heeft me kosteloos bij de total ontbonden en teruggezet bij mijn oude leverancier.

020-2420178 vraag naar willem schoenmaker die gaat over de annuleringen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Klaas metens
22/02/2019
via website
thumbs up

Top tarieven veel voordeliger dan alle andere leveranciers .
ga al mijn vrienden en famillie hier mee koppelen .👍🏻
Pluim voor mederwerkster nadynee of zo iets .

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
c.g. Wuurman
21/02/2019
via website
thumbs down

om te huilen nooit terug bellen, gebrek aan kennis en grenzenloos arrogant !!
wacht al 4 maanden op uitleg over jaarfactuur !!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Kinga
Geen oordeel
18/02/2019
via website

Al 2 jaar niets dan ellende met dit bedrijf. Maar ervan af komen, ho maar. Torenhoge boetes voor overstappen, andere leveranciers krimpen ineen als ik Total alleen al noem.Kan niet wachten tot we er eindelijk vanaf zijn. Hoeveel kun je verkeerd doen. Ongelofelijk. Nog nooit zo’n onprofessioneel zooitje en slechte service meegemaakt.

Nuttig? Ja   Nee

Jermaine
15/02/2019
via website
thumbs down

Sinds wanneer mag een energie bedrijf MEER dan de vast gestelde wettelijke 125 per product beboeten? dit doen ze hier bij Total!
Wat ervoor zorgt dat je een totale 1000 euro aan administratie kosten betaald!? Wat zijn dit voor oplichters?
Want nergens word dit aangegeven waar ze de 1000 vandaan halen, waarom ze recht erop hebben!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Patricia
13/02/2019
via website
thumbs down

Wat een **** bedrijf , meerdere malen rekening afschrijven. Nu zelf acceptgiro dan betalen ! Mail krijg je na een maand eens reacties op , overstappen gaat niet want torenhoge boetes !!! Erin geluisd ook ! Iemand tips om van dit verschrikkelijke zaakje af te kunnen komen ??? Ohhh en goedkoop??? Heb nog nooit bij hoeven betalen en bij hun na 5 maanden al 400 euro!!!! Is niet.normaal!!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
gaj v d valk
09/02/2019
via website
thumbs down

opgelicht geannuleerd en toch moest ik betalen moest admistratie betalen 1000,- euro dat dat kan er is geen controlen meer regering moet ook weg heef geen invloed meer op nep energie bedrijven

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marije
04/02/2019
via website
thumbs down

Slecht!!! Op vragen reageren ze niet alleen geld van je rekening schrijven daar zijn ze goed in! boetes opleggen omdat je overstapt terwijl zij de einddatum doorgeven toch??

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Joris
02/02/2019
via website
thumbs down

Heeft u niet tijdig afwijzend gereageerd op het aanbod van het Nederlands Inkoop Collectief?Stuur dan een bezwaarschrift waarin staat dat u geen aanbod via mail ontvangen hebt en dat er daarom van een contract geen sprake is. Stuur het bezwaarschrift ook naar uw huidige leverancier zodat ze weten dat u bij hen klant wilt blijven.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mieke
31/01/2019
via website
thumbs down

Ook ik ben erin gestonken via een call-center. Belachelijk hoge overstapboete, gelukkig een coulanceregeling kunnen treffen zodat de boete vervalt. maar ga niet met deze club in zee, het is een ramp

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hanny ten Kulve
30/01/2019
via website
thumbs up

Ook ik ben er via een call center ingeonken er klopt helemaal niets van er worden veel hogere bedragen afgeschreven als dat er eerst voorgesteld zijn en reageren op mails of telefoon mijnerzijds ho maar. Op een gegeven moment een mail gehad dat ik kosteloos mocht overstappen maar toen de eindafrekening kwam bleken er administratie kosten op te staan i.v.m.vroegtijdige opzegging tel uit je winst

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dave
28/01/2019
via website
thumbs down

Vlotte praatjes, ben erin gestonken i.p.v. minder te betalen, betaal ik meer en ik hang er ook nog eens 4 jaar aan vast.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
ezra
Geen oordeel
28/01/2019
via website

Ik ben ook gedupeerd !!! Wij betalen tussen de 50 en de 100 euro meer dan onze buren! Er onderuit komen, ho maar,
Iemand tips!???

Nuttig? Ja   Nee

Joris
27/01/2019
via website
thumbs down

Ze bellen je om een vrjblijvend voorstel te doen voor een contract. Als je het voorstel per mail laat aanleveren en er niet op reageert sturen ze een brief waarin ze aangeven dat je klant bij hun bent geworden en het contract bij je huidige leverancier gaan opzeggen. Ga niet in zee met deze club. Als ze bellen onmiddellijk ophangen!!!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Louis
25/01/2019
via website
thumbs down

Via NSVO contract afgesloten. Na aandringen voordelige tarieven gekregen en op basis van mijn gemiddelde jaarverbruik een maandtarief laten vaststellen die goedkoper zou zijn dan mijn toenmalige leverancier. Toen het contract inging bleek het maandtarief 45 euro meer te zijn! Heb direct gebeld en vervolgens klacht ingediend. Omdat ik destijds van al de telefoongesprekken notities heb gemaakt (naam en datum) en omdat het contract niet klopte kon ik het contract na een maand zonder overstapboete beëindigen. Dan denk je ermee klaar te zijn. Op de eindafrekening stond toch weer een boete van 400 euro en voor die ene maand dat ik energie van Total Gas & Power heb afgenomen bleek ik 236 euro te moeten betalen. Honderd euro meer dan ik gewend was. Kortom; Total gas & Power is een volstrekt onbetrouwbare leverancier en absurd duur. Gezien de gang van zaken is hier sprake van oplichting.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dick
Geen oordeel
23/01/2019
via website

Beste Ondernemers ,

Bent u bij de Total Gas & Power via een bandopname terechtgekomen zonder dat u zelf een digitaal contract moest ondertekenen kunnen wij u helpen !. Op televisie programma kassa radar van 22 oktober 2018 is er een uitzendig geweest van 20.000 klachten van ondernemers die net zoals jullie zijn bedrogen en misleid.

Wilt u kosteloos van uw total contract af en weer terug naar u oude leverancier kunnen wij dat voor u regelen zorgeloos en kosteloos !. tot nu toe hebben wij ongeveer 2500 mensen daar kosteloos weggehaald.

Neem even contact ons op dan helpen wij u verder.
Vragen om Contactpersoon Dick De Groot.

Naam : Nederlandse Ondernemers Collectief
Telefoonnummer : 0202420178
Contactpersoon : Dick De Groot

Wij van het Nederlandse Ondernemers Collectief helpen u graag verder !

Nuttig? Ja   Nee

MKB Collectieven
Geen oordeel
23/01/2019
via website

Deze mensen blijven bellen. Enige manier om van ze af te komen is te bellen naar de directeur zelf: Adrienne van Veen. Haar nummer is: 06-2392 4624

Nuttig? Ja   Nee

Rob
22/01/2019
via website
thumbs down

Via de onafhankelijke ernergievergelijker overgestapt naar dit naar clubje.
Beide partijen zijn gewoon oplichters !!
Incompleet advies.
Blijf er weg.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jan
18/01/2019
via website
thumbs down

Als je klachten hebt moet je bellen naar total zelf en niet naar de klantenservice! Want total heeft gen inzicht op de klantenservice. De klantenservice is van de verkopers.. daarom doet total er niks aan!! Jammer dat zoveel mensen met neppe verkoop trucjes woden omgepraat..

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sandra
18/01/2019
via website
thumbs down

Ik ben ook gedupeerd !!!!! In het begin van 2018 heb ik een contract afgesloten met mooie beloftes, vanaf dan ben ik 40% meer gaan betaald dan mijn vorige leverancier. Oplichters!!!

Op de Facebook pagina: Annuleren Energie en Gas contract Total

ben ik zeer goed begeleid bij het annuleren van mijn contract. Ik raad iedereen aan om contact te nemen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
MKB Collectieven
Geen oordeel
15/01/2019
via website

Deze mensen blijven bellen. Enige manier om van ze af te komen is te bellen naar de directeur zelf: Adrienne van Veen. Haar nummer is: 06-2392 4624

Nuttig? Ja   Nee

Henriëtte
14/01/2019
via website
thumbs down

Zeer slecht, oplichters zijn het. Word van alles gezegd maar het andere word gedaan. Opzeg kosten, in hun ogen administratie kosten dikke 800 euro. Heb gelukkig geen automatische incasso afgegeven dus afschrijven kunnen ze het niet. Maar moet ik nu wel of niet betalen. Kan geen mail terug vinden, nooit ontvangen. Maar nu dus een boete betalen en vervolgens zou ik een contact hebben afgesloten van 2020 tot 2024. Geloof je het zelf. Ga ook naar de politie en in dien nodig juridische stappen ondernemen. Deze oplichters moeten hard worden aangepakt. Met hun zogenaamde mooie aanbiedingen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hoeder
14/01/2019
via website
thumbs down

Oplichters van het zuiverste water.
De kosten die ze in rekening brengen bij voortijdige contractbeëindiging zijn boven de toegestane bedragen (zie Consumentenbond)

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
P. Tau
14/01/2019
via website
thumbs down

Oplichters van het zuiverste water. Binnenhalen onder valse voorwendselen. En bij voortijdige beëindiging belachelijke kosten innrekening ver boven wat is toegestaan. Accepteer dat niet.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sam van Gisbergen
11/01/2019
via website
thumbs down

Wat een oplichters!!! Wij zjin recentelijk verhuist en hebben deze verhuizing doorgegeven aan Total. Vervolgens krijgen we een eindafrekening voor 2 maanden voor het oude adres met een post “Administratiekosten” van EUR 800,-. Trap er AUB niet in !!! Regelrechte oplichters!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Paul v d sluid
11/01/2019
via website
thumbs down

meest waardeloze bedrijf ooit

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
jan Molenaar
10/01/2019
via website
thumbs down

zojuist gebeld door een vrouw van total gp dat ik recht op extra korting op het mijn huidig energy abonnement voor mijn bedrijf. Dat alles het zelfde zou blijven en ik 2 weken bedenk tijd zou krijgen door te reageren op een mail die zij zouden sturen. het gaat puur om een korting. Ik moest een bandje inspreken om alles te bevestigen. Toen ik de telefoon op hing had ik er een zwaar hoofd in dacht ik waar ben ik ingetrapt en ben ik direct gaan zoeken op internet. Nog geen mail ontvangen wat kan je er aan doen om hier weer zo snel mogelijk vanaf te komen? voor mijn bedenk tijd erop zit.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sami
Geen oordeel
05/01/2019
via website

Oplichters.
ook mij is er een voordeel van meer dan 15% beloofd. Niks daarvan bleek waar te zijn. Ik betaal inmiddels 70%meer dan mijn vorige leverancier en betaal je niet dan zijn ze erg rap met incassokosten in rekening brengen.
Ik heb aangifte gedaan bij de politie en raad iedereen aan om dit te doen Indien nodig ben ik bereid met een groep mensen een zaak te starten tgn deze oplichtingspraktijk.

Nuttig? Ja   Nee

Marcel
04/01/2019
via website
thumbs down

Wat een F.L.U.T.-bedrijf!
Door MDB Collectief middels een lekkermakertje van 15% korting per jaar overgestapt voor een periode van 3 jaren.
Getracht TOTAL GP te bereiken om het maandelijkse tarief te verminderen: onmogelijk. Totaal geen racties. Vervolgens krijg ik een rekening van TOTAL GP – jaarafrekening? – zonder enige vermelding waarvoor. Gezien dit niet deel uitmaakt van de maandelijkse betaling, wederom meerdere keren getracht te achterhalen waarvoor dit bedrag is. In de tussentijd betaling van die specifieke bedrag niet laten uitvoeren. Het volgende wat is in de bus krijg is een brief waarin staat dat zij meerdere keren zowel telefonisch als per e-mail geen antwoord heb gegeven en dat zij vervolgens de inning van het bedrag hebben doorgeschoven naar een incassobureau. Na 3 maanden krijg ik eindelijk antwoord op mijn bericht wat de gevolgen zijn voor het tussentijds opzeggen van het contract, maar geen antwoorden op mijn voorgaande vragen.

Beste mensen, ga aub NIET naar deze gasten toe. Genadeloos zijn zij in het innen van gelden, er is totaal geen persoon aanwezig die bereid is jouw verhaal aan te horen. Een absolute afrader. In plaats van goedkoper was mijn uiteindelijke afrekening hoger dan bij het vorige bedrijf (ESSENT).

Gelukkig heeft NUON hulp geboden: zij nemen het contract na de opzegtermijn over en zij betalen tevens de boete (dit is het welkomstgeschenk) tot een max van €700.
En wat nog mooier is: het NUON-contract is slechts 1 jaar van kracht.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sam
Geen oordeel
27/12/2018
via website

Zelfde probleem als alle andere hieronder. Wij hebben total & gas zelf gebeld nadat de tussenpartij mijninkoophulp zei dat we er aan vast zaten etc. Total&gas heeft ons erg netjes te woord gestaan. Zij gaan er mee verder. Zij gaven aan dat als je geen brief in je mailbox van total en gas zelf hebt ontvangen met dat je lid bent er geen contract is. Als je deze wel binnen krijgt héb je nog 2 weken bedenk tijd. Onze tussenpersoon had ook 2 weken gegeven maar kwamen we niet meer onderuit. Omdat we binnen de 2 weken bedenk tijd van total en gas wel onderuit kunnen komen nog word het waarschijnlijk opgelost.
De prijzen die op internet staan worden inderdaad nog hoger omdat er leveringskosten enzo bijkomen, dat is bij elk bedrijf zo dus dat je meer gaat betalen dat klopt en is een kwestie van goed uitzoeken. We moeten boos worden op de tussenpartij hoe smerig die het spelen, niet op total en gas zelf.
Bel hun dus op ipv de tussenpartijen die ons in dit geval echt heeft opgelicht(ze staan wel sterk met opname en mail met hierin dat je moet reageren dus je kan weinig doen…. Juridisch loket gaf aan dat dit dwaling is als ze wat anders zeggen of je laten denken dat de werkelijkheid. Mocht t tot een rides komen kan dit gebruikt worden of burgerlijkwetboek 6 artikel 217, er is geen aanvaarding op het aanbod . Misschien werkt t voor bedrijven anders. Allemaal succes ermee

Nuttig? Ja   Nee

Bram
Geen oordeel
22/12/2018
via website

Pas op! Deze bedrieglijke ‘organisatie’ profiteert door omslachtige contracten af te sluiten met verleidelijke praatjes. Oplichter ontmaskerd zal smullen van deze boel…

Nuttig? Ja   Nee

Rene
21/12/2018
via website
thumbs down

Gelokt met mooie praatjes. 15% korting geboden door de verkoper. Dat blijkt niet in de praktijk. Veel duurder i.p.v. goedkoper. Na telefonisch akkoord zou ik een bevestigingsmail krijgen en een schriftelijke bevestiging. Beide niet ontvangen. De naam was mij niet bekend zodat ik geen actie kon ondernemen. En nu willen ze het bedrag 3 jaar lang afschrijven. Schandalig! Mogelijk zijn de programma’s zoals Kassa, Kan niet waar zijn of Opgelicht geïnteresseerd om dit onder de aandacht te brengen.
Ook de politie kan rekenen op mijn aangifte.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Susanne
19/12/2018
via website
thumbs down

Ook ik heb ontzettend slechte ervaringen met Total GP. Ik ben er ook ingeluisd via MKB collectief. Ik heb zo ontzettend vaak met ze aan de telefoon gezeten omdat ze geld hadden afgeschreven wat er niet af hoorde te gaan, nu nog en ik heb ze al 2 maanden geleden opgezegd. Op een gegeven moment hebben ze zelfs een rekening (die ik nooit van hun heb gekregen en die ik ook helemaal niet hoefde te betalen) naar een deurwaarde doorgestuurd, zelfs de deurwaarde gaf mij gelijk, uiteindelijk toch mijn gelijk gekregen en heeft total gp de kosten betaald, maar daar heb ik wel ontzettend veel tijd en energie in moeten steken (en gelukkig had ik mijn administratie goed op orde, anders heb je een probleem), terwijl ik gewoon in mijn recht stond, dit heeft bijna een jaar geduurd! Ik raad total gp echt heeeel erg af, gewoon NIET DOEN!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sacha
Geen oordeel
14/12/2018
via website

Gebeld door iemand die zich voordoet als een medewerker van PowerTip. Ze zijn geen leverancier. Ze zeggen het administratieve deel in orde te maken voor de hoofdproducent, dat in mijn geval Total Gas & Power is.
De verkoper probeert je met een grote hoeveelheid informatie te overrompelen, om zo informatie voor een contract binnen te halen.

Wees op uw hoede en ga hier niet mee in zee. Zodra ze argwaan krijgen wordt de verbinding verbroken.

Nuttig? Ja   Nee

Rowie
13/12/2018
via website
thumbs down

Wat een … bedrijf! Niet normaal.
Al zooooo vaak met ze aan de telefoon gezeten. Beloftes zijn er genoeg maar deze nakomen vinden ze lastig.
In augustus onze verhuizing doorgegeven, deze is niet in behandeling genomen dus ik kreeg ineens een brief bij mijn nieuwe adres dat ik nog geen leverancier zou hebben.
Opnieuw alles 3x ingevuld en aangegeven maar het bleek toch nog lastig voor ze te zijn.
Uiteindelijk is het gelukt maar krijg ik een eindafrekening van mijn oude adres want volgens hen had ik mijn contract beëindigd. Een grapje van €800 (€200 per jaar dat je contract nog loopt).
Gebeld, hun fout, ze zouden het oplossen en zorgen dat het geld niet zou worden afgeschreven. Ook dat was mislukt. Het geld is er toch vanaf gehaald.
Meteen weer gebeld. Binnen 6 weken zou het geld terug op mijn rekening staan.
Na 6 weken nog geen geld terug. Weer gebeld, eind deze week of begin volgende week staat het erop.
Weer niets.. Weer gebeld, eind deze week of begin volgende week staat het erop. Vandaag gaan de betalingen eruit. Nou ik ben benieuwd.
Maar wat een slecht bedrijf..
Geld afschrijven kunnen ze goed maar terugbetalen vinden ze minder leuk.
Per 1 januari stappen wij over, want dat kan schijnbaar wel zonder een boete te krijgen. Helemaal klaar met die apen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dunya
Geen oordeel
12/12/2018
via website

Ben opgelicht door hun ik.heb vandaag aangifte gedaan bij de politie ik vraag aan iedereen om dit ook te doen want bij de politie gaven ze aan dat dit niet bekend is dat mij wel erg verbaasd met al deze reacties helaas ik roep jullie allen aub een aangifte te doen met vriendelijke groeten samen staan we sterker

Nuttig? Ja   Nee

gaj v. d. valk
Geen oordeel
12/12/2018
via website

grote oplichters betaal meer dan ik voorheen betaal nu voorschot 165, euro heb nooit bevestigt via internet telefonische is geen bevestiging had ik speciaal gevraagd nu bel ik voor laag voorschot is nu 102,00 berekend maar nog geen reactie wel drijgen met incasso omdat ik niet betaal van 165,00euro wacht er op wel brief gestuurd naar hoofd kantoor te den heb ook nog annulerings brief inbezit laat maar rechtszaak komen trouwens ze zijn niet telefonichs en via internet niet berijkbaar was ook smerige verkoop praat enz. alles negatief

Nuttig? Ja   Nee

Karel
12/12/2018
via website
thumbs down

Heel slecht ervaring.
Ze luizen je erin via mkb collectieven en beloven de boete €350 te betalen.
Nu wordt er opeens niets betaald want ik had tijdens de eerste bedenkingsweek meteen contact moet opnemen. terwijl je nog niet weet wat de boete is en nog geen factuur hebt ontvangen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Nico
12/12/2018
via website
thumbs down

Contract bij Energiemaatschappij waar ik al jaren bij zit was ineens opgezegd. Navraag gedaan.. bleek door Total Gas & Power gedaan te zijn. Meteen gaan bellen. Namelijk nooit wat gedaan of gezien . Was na het starten van eigen bedrijf wel veelvuldig gebeld. Bleek er een of andere verkoper van NUTS SELECT een vals contract opgemaakt te hebben. En naar een niet bestaand mail adres gestuurd te hebben. Er zou een elektronische handtekening van mij bij zitten nota bene !!
Gelukkig waren ze bij Total Gas en Power welwillend en kan er boetevrij vanaf. Vooral omdat er geen bandopnames waren volgens de persoon die ik sprak.
Nog wacht ik het wel even af aangezien mijn goede mailadres er nu bekend is en ik de facturen van de afgelopen 3 maand meteen al binnen heb.
Gelukkig heb ik zelf het gesprek met de Total Gas en Power medewerker opgenomen waarin diegene zegt dat ik geen rechtsgeldig contract heb afgesloten met Total Gas en Power en nergens aan vast zit. En per direct boetevrij weer terug kan naar mijn oude maatschappij.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Kim Schreuders
10/12/2018
via website
thumbs down

Zonder ergens voor de tekenen zit ik ineens vast aan een zakelijk contract van 3 jaar. Vervolgens ga ik verhuizen en heb ik tijdelijk geen kosten aan de energie. Daarom wilde ik mijn contract pauzeren. Dit betekent dat je de eindafrekening betaalt en dat bedrag terug krijgt als je binnen bepaalde periode terug komt. Het duurde alleen al 3 maanden om reactie te krijgen op mijn mail over de verhuizing. Daarna volgen er toch facturen, daarvoor bel ik constant, ieder keer weer hoor ik excuses er wordt een notitie gemaakt dat uw contract is gestopt in oktober en de factuur voor november dus niet klopt. Nu zijn we op een punt dat ik bijna een incassobureau op de stoep krijg omdat Total nog steeds aanmaning stuurt van een factuur die niet klopt en de eindafrekening heb ik ook nog steeds niet gezien. Oftewel erg slechte service!!!!! absoluut geen aanrader.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Johan
08/12/2018
via website
thumbs down

Moeilijk contact krijgen met de mensen, geen klantenportaal. Hoge maand voorschot , deze is moeilijk naar beneden te krijgen. Overstappen naar een ander is 15% van je maandbedrag maal het aantal jaar. In mijn gevan 5 jaar.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Seda
06/12/2018
via website
thumbs down

Heel slecht ervaring. Ze luizen je erin met mkb collectieven en vervolgens hebben ze geen gegevens voor mij zodat ik met hun een appeltje met ze kan schillen. Ik heb nl een boete nu van 500€ wat ik al vermoedde en daarom niet wilde overstappen. Ik ben gemanipuleerd in dat gesprek en alleen dat stukje is opgenomen maar de rest niet. Ik ben erg boos. En zal dat bedrag niet betalen ze mogen er een rechtszaak van maken. En zo te zien ben ik niet de enige.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gerrit Jan
Geen oordeel
06/12/2018
via website

Slechte slecht slecht , zeker niet doen

Nuttig? Ja   Nee

Hub Nelissen
05/12/2018
via website
thumbs down

Zeer slechte ervaring mee. Het zijn oplichters. Je zit 4 jaar vast aan het contract. En zijn zowel via telefoon als via mail niet bereikbaar
Hub Nelissen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Chris
05/12/2018
via website
thumbs down

Nooit doen! Je hebt een contract aan je broek voor 4 jaar waar je niet van af komt. Tarief blijkt 10€ per maand duurder dan contract dat ik hiervoor had.Ik ben er in getrapt omdat ze met MKB zich aanmelden. Dan denk je dat het betrouwbaar is en voor je het weet zit je in een intakegesprek dat wordt opgenomen en blijkbaar rechtsgeldig is als een handtekening. Redicuul dat dit zo maar mag!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sanne
02/12/2018
via website
thumbs down

Zeer slechte ervaring mee. Zijn niet duidelijk en eerlijk. Heb een 2e contract bij ze waar ik nooit voor getekend heb en zit er 4 jaar aan vast. Zijn telefonisch zeer slecht bereikbaar. Je hangt wel een half uur aan de lijn voordat je iemand krijgt. E-mails krijg ik pas na 3 maand reactie op. Ze waren bezig met dat je je contract,verbruik,meterstanden etc online in kan zien zoals oa Nuon heeft maar dit hebben ze na bijna een jaar nog steeds niet. Door Total het vertrouwen totaal verloren. Heb er van geleerd nog wantrouwender te zijn dan dat ik al was, heel triest.

Stap nooit over Naar Total gas en power

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Heleen
Geen oordeel
30/11/2018
via website

Super slechte ervaring met Total. Hanteren verschillende bedragen na het opzeggen.2 maand extra betalen omdat een administratief medewerkster de eindstanden in juli niet goed heeft doorgegeven. Ik zou dit bedrijf nooit aanbevelen.

Nuttig? Ja   Nee

1 3 4 5 6

Total gas & power ervaringen 2018

Heeft u ervaringen met Total gas & power en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Total gas & power beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Total gas & power of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Total gas & power vergelijken

Met onze onafhankelijke vergelijkers kunt u alle tarieven en aanbiedingen van Total gas & power vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Total gas & power voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Total gas & power of naar een andere aanbieder...

Total gas & power 1.09 stars 264 reviews