Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
2.3

no prev

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Energietarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
14 positief – 142 negatief

Top 5

Energie vergelijken?

Profiteer van de beste deals! Nu energie vergelijken en overstappen levert geld op.

Energie vergelijken onafhankelijk

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Total gas & power

Total Gas & Power is een relatief nieuwe energieleverancier in Nederland. Hoewel het bedrijf al langer bestaat leveren ze pas sindskort energie aan ondernemers in heel Nederland. Direct van de bron naar uw bedrijf, want we produceren ons aardgas zelf. Sinds 2013 kunt u als zakelijke klant rechtstreeks gas en stroom bij ons afnemen, zonder tussenkomst van commerciële partijen. En dat ziet u terug op uw energierekening. Vanuit ons kantoor in Den Haag zorgen onze 80 collega’s er elke dag voor dat uw energiezaken optimaal geregeld zijn.

Total gas & power ervaringen

Geef Total gas & power een beoordeling

208 Total gas & power ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Energietarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Kim Schreuders
10/12/2018
via website
thumbs down

Zonder ergens voor de tekenen zit ik ineens vast aan een zakelijk contract van 3 jaar. Vervolgens ga ik verhuizen en heb ik tijdelijk geen kosten aan de energie. Daarom wilde ik mijn contract pauzeren. Dit betekent dat je de eindafrekening betaalt en dat bedrag terug krijgt als je binnen bepaalde periode terug komt. Het duurde alleen al 3 maanden om reactie te krijgen op mijn mail over de verhuizing. Daarna volgen er toch facturen, daarvoor bel ik constant, ieder keer weer hoor ik excuses er wordt een notitie gemaakt dat uw contract is gestopt in oktober en de factuur voor november dus niet klopt. Nu zijn we op een punt dat ik bijna een incassobureau op de stoep krijg omdat Total nog steeds aanmaning stuurt van een factuur die niet klopt en de eindafrekening heb ik ook nog steeds niet gezien. Oftewel erg slechte service!!!!! absoluut geen aanrader.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Johan
08/12/2018
via website
thumbs down

Moeilijk contact krijgen met de mensen, geen klantenportaal. Hoge maand voorschot , deze is moeilijk naar beneden te krijgen. Overstappen naar een ander is 15% van je maandbedrag maal het aantal jaar. In mijn gevan 5 jaar.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Seda
06/12/2018
via website
thumbs down

Heel slecht ervaring. Ze luizen je erin met mkb collectieven en vervolgens hebben ze geen gegevens voor mij zodat ik met hun een appeltje met ze kan schillen. Ik heb nl een boete nu van 500€ wat ik al vermoedde en daarom niet wilde overstappen. Ik ben gemanipuleerd in dat gesprek en alleen dat stukje is opgenomen maar de rest niet. Ik ben erg boos. En zal dat bedrag niet betalen ze mogen er een rechtszaak van maken. En zo te zien ben ik niet de enige.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gerrit Jan
Geen oordeel
06/12/2018
via website

Slechte slecht slecht , zeker niet doen

Nuttig? Ja   Nee

Hub Nelissen
05/12/2018
via website
thumbs down

Zeer slechte ervaring mee. Het zijn oplichters. Je zit 4 jaar vast aan het contract. En zijn zowel via telefoon als via mail niet bereikbaar
Hub Nelissen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Chris
05/12/2018
via website
thumbs down

Nooit doen! Je hebt een contract aan je broek voor 4 jaar waar je niet van af komt. Tarief blijkt 10€ per maand duurder dan contract dat ik hiervoor had.Ik ben er in getrapt omdat ze met MKB zich aanmelden. Dan denk je dat het betrouwbaar is en voor je het weet zit je in een intakegesprek dat wordt opgenomen en blijkbaar rechtsgeldig is als een handtekening. Redicuul dat dit zo maar mag!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sanne
02/12/2018
via website
thumbs down

Zeer slechte ervaring mee. Zijn niet duidelijk en eerlijk. Heb een 2e contract bij ze waar ik nooit voor getekend heb en zit er 4 jaar aan vast. Zijn telefonisch zeer slecht bereikbaar. Je hangt wel een half uur aan de lijn voordat je iemand krijgt. E-mails krijg ik pas na 3 maand reactie op. Ze waren bezig met dat je je contract,verbruik,meterstanden etc online in kan zien zoals oa Nuon heeft maar dit hebben ze na bijna een jaar nog steeds niet. Door Total het vertrouwen totaal verloren. Heb er van geleerd nog wantrouwender te zijn dan dat ik al was, heel triest.

Stap nooit over Naar Total gas en power

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Heleen
Geen oordeel
30/11/2018
via website

Super slechte ervaring met Total. Hanteren verschillende bedragen na het opzeggen.2 maand extra betalen omdat een administratief medewerkster de eindstanden in juli niet goed heeft doorgegeven. Ik zou dit bedrijf nooit aanbevelen.

Nuttig? Ja   Nee

1 3 4 5

Total gas & power ervaringen 2018

Heeft u ervaringen met Total gas & power en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Total gas & power beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Total gas & power of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Total gas & power vergelijken

Met onze onafhankelijke vergelijkers kunt u alle tarieven en aanbiedingen van Total gas & power vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Total gas & power voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Total gas & power of naar een andere aanbieder...

Total gas & power 1.15 stars 208 reviews