Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
2

no prev

Aanbiedingen

Energie vergelijken?

Profiteer van de beste deals! Nu energie vergelijken en overstappen levert geld op.

Energie vergelijken onafhankelijk

scores

Algehele indruk
Energietarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
16 positief – 210 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Total gas & power

Total Gas & Power is een relatief nieuwe energieleverancier in Nederland. Hoewel het bedrijf al langer bestaat leveren ze pas sindskort energie aan ondernemers in heel Nederland. Direct van de bron naar uw bedrijf, want we produceren ons aardgas zelf. Sinds 2013 kunt u als zakelijke klant rechtstreeks gas en stroom bij ons afnemen, zonder tussenkomst van commerciële partijen. En dat ziet u terug op uw energierekening. Vanuit ons kantoor in Den Haag zorgen onze 80 collega’s er elke dag voor dat uw energiezaken optimaal geregeld zijn.

Total gas & power ervaringen

Geef Total gas & power een beoordeling

312 Total gas & power ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Energietarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Lee
13/08/2019
via website
thumbs down

Gore vuile oplichters!! Geen andere woorden voor!! Zelfde problemen als mijn medemens op deze pagina.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Anke
09/08/2019
via website
thumbs down

Slecht bereik, slecht reactie , na herhaaldelijk gevraagd te hebben naar het jaaroverzicht van mijn stroom verbruik nog steeds niets ontvangen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Nico
09/08/2019
via website
thumbs down

onder valse voorwendselen is mij een contract voor 4 jaar door mijn strot geduwd, antwoord van Total: haha dan had u maar beter op u email moeten letten, u had 14 dagen om het te annuleren…dikke vinger,oh ja u kunt er wel af: boete clausule 125 euro per product….mijn advies ga niet met deze mensen in zee!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Anoniem
07/08/2019
via website
thumbs down

Zonder het te weten ben ik opeens verplaatst van Eneco naar Total. Hoe kan dat zelfs mogelijk zijn! Oplichters!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Küppenbender
Geen oordeel
01/08/2019
via website

Total Gas & Power sind hinterhältig und Betrüger. Unser Prokurist hat angeblich den Vertrag abgeschlossen. Würde gerne diesen Herren/Frau kennenlernen, denn wir haben keinen. Die gehen auf keine Beschwerde ein, wollen aber die Rechnung bezahlt haben und bei einer Kündigung wollen die auch noch 250€ Gebühren. Unglaublich!
Es gibt keine Worte um diese Firma zu Bewerten

Nuttig? Ja   Nee

Carlijn
31/07/2019
via website
thumbs down

Wat een slecht bedrijf. Ik wil graag aan dhr/mevr “volgt nog” mijn verhaal kwijt om het bij kassa neer te leggen. Je wilt niet weten wat wij de afgelopen 2 jaar met hun voor de kiezen hebben gehad..

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Nicoline
29/07/2019
via website
thumbs down

ongevraagd over gegaan naar total gas & power, gevraagd om bewijs, niet gekregen. Wel al een nota ontvangen met dreiging incassokosten. Al diverse pogingen gedaan om telefonisch contact te krijgen. Uiteindelijk werd ik gebeld door iemand van de administratie over openstaande faktuur. Mijn klacht was ontvangen maar zou 6 tot 8 weken duren… en wat nu in de tussentijd?? Wat een fout bedrijf is dit zeg …

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Stef
27/07/2019
via website
thumbs down

Ik werd verrast met het feit dat ik opeens total gas en power als energie leverancier had terwijl ik nergens op had toegezegd !! Ondertussen werd mijn zakelijk contract bij mijn leverencier waar ik zat per direct opgeschort TEGEN mijn wil in. Resultaat een extreem forse boete en een torenhoge maandelijkse rekening . De daarop volgende maanden tevergeefs geprobeerd er vanaf te komen zelf niet gelukt totdat ik dit nummer op internet tegenkwam

■ 0202420178
■ energie adviseur Willem Schoenmaker

die heeft het voor ons aangevochten en met resultaat van boetevergoeding tot teruglaatsing bij mijn oude leverancier en dat binnen een termijn van een 1 week.
Bravo

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
wietze
26/07/2019
via website
thumbs down

Dan denk je dat het echt niet gekker kan worden, en dan blijkt dat toch te kunnen.. En dat kan natuurlijk bij Total energie. Krijg je na heel en heel veel zeuren en aandringen eindelijk een creditnota voor de teveel betaalde voorschotten.Maar dan wordt de creditnota niet uitbetaald. dus begint het gezeur en aandringen weer. Ik zit tegenwoordig dagelijks te klagen op elke website die ik maar tegen kom en ook per email naar Total. Maar niets helpt. Nu hebben ze zelfs geprbeerd het bedrag van de CREDIT nota bij mij te incaseren, en wordt ik aangemaand om het bedrag zelf over te maken omdat de incasso niet gelukt is.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
volgt nog
26/07/2019
via website
thumbs down

Dit is een bedrijf dat een scenario heeft uitgedacht om consumenten ongewenst aan zich te binden. Dit is ook nog bij het progamma KASSA besproken. Bent u ook ongewenst benadert door een tussenpersoon van dit bedrijf? En hebben ze daarna u een zogenaamd gunstig voorstel gedaan zonder die tussenpersoon? Laat het weten op deze pagina. Dan kunnen we onze klachten bundelen. Ik ga de makers van het progamma KASSA benaderen met verzoek deze oplochting nogmaals te behandelen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
André Plat
25/07/2019
via website
thumbs down

Waardeloze leverancier, telefonisch onbeholpen. Meterstanden 5 dagen de tijd voor (in vakantietijd), reageren al 5 weken niet behoorlijk op mails. Schatten meterstanden verbruik wel, echter teruglevering niet mee. Schrijven wel jaarfactuur vrolijk af. Reageren niet op mails en telefonisch kom je in ”loop’ terecht, terwijl die niet door te geven zijn omdat ze of al ontvangen zijn (ze bedoelen door hen zelf geschat) en/of dat het opnamenummer niet meer werkt en geen werkend systeem wordt aangeboden. Normale inlogomgeving ontbreekt Total….
Dramatisch slecht bedrijf: heel veel spijt van

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jan
Geen oordeel
23/07/2019
via website

Jan,
Kan dit allemaal gewoon maar? Volkomen onbereikbaar per telefoon! Facturen die volstrekt onbegrijpelijk zijn.. Terwijl het maandtermijnbedrag al betaald was je een nieuwe rekeningsturen , met € 40,- administratiekosten er bij. Ik liet me overhalen:”‘Bij ons betaalt u veel minder “‘ Dat bleek volstrekt NIET WAAR ! Op maandagmorgen 9;00 uur . Waarom ik niet betaalde, op een toon alsof ik een moord had gepleegd, terwijl Termijnal betaald was. EEN GROTE CHAOS . Facturering wijzigde steeds. Geen touw aan vast te knopen. . Corrupt zootje ! NUL STERREN ! Service . Die bestaat niet bij dit bedrijf…! 2 soorten rekeningen: 1 voor Gas en 1 voor Stroom. Eindafrekening , Spookrekening

Nuttig? Ja   Nee

1 5 6 7

Wat mensen over Total gas & power vertellen.

Heeft u ervaringen met Total gas & power en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u elke aanbieder beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Aanbieders vergelijken

Met onze onafhankelijke vergelijkers kunt u alle tarieven en aanbiedingen vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten welk aanbod voor u de beste keuze is.

Total gas & power 1.01 stars 312 reviews