Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren

no prev

Aanbiedingen

scores

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Vimexx Webhosting

Vimexx Webhosting ervaringen

Geef Vimexx Webhosting een beoordeling

1 Vimexx Webhosting ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lisa
Geen oordeel
28/05/2020
via website

Mijn ervaring met Vimexx is niet echt positief. Kosten zijn hoger dan ik verwachte, achteraf toch verhuiskosten en aparte domeinnaam kosten. Ook het verlengen is problematisch, ze dwingen je bijna om automatische verlenging in te schakelen. Ze geven niet aan wanneer je ze geld incasseren. Geen restitiutie mogelijk terwijl ze ten alle tijde kunt opzeggen. Het is natuurlijk geen opzeggen wanneer je toch de volle mep moet betalen.

Wat mensen over Vimexx Webhosting vertellen.

Heeft u ervaringen met Vimexx Webhosting en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u elke aanbieder beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Aanbieders vergelijken

Met onze onafhankelijke vergelijkers kunt u alle tarieven en aanbiedingen vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten welk aanbod voor u de beste keuze is.