Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren

Aanbiedingen

scores

0 positief – 0 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Alice

Alice is een dochterbedrijf van het van Italiaanse Telecom Italia. Alice is op 16 augustus 2007 begonnen met het aanbieden van internet en telefonie.  Het netwerk waar Alice gebruik van maakt, is in 2010 overgenomen door Tele2, en de merknaam Alice zal hierdoor waarschijnlijk gaan verdwijnen. De FAQ van Alice brengt je al naar een scherm waar Tele2 op staat. Alice heeft rond de 10 miljoen klanten en een algemene dekking van 75% binnen Nederland. Het klachtenforum van Alice is onduidelijk opgesteld met erg rode accenten – gezien de aankomende overname van Tele2 bestaat het vermoeden dat ook dit zal verbeteren.

Alice ervaringen

Geef Alice een beoordeling

0 Alice ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Tarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit product
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Wat mensen over Alice vertellen.

Heeft u ervaringen met Alice en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u elke aanbieder beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Aanbieders vergelijken

Met onze onafhankelijke vergelijkers kunt u alle tarieven en aanbiedingen vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten welk aanbod voor u de beste keuze is.