Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Blog
Energie
Geen categorie
Internet
Mobiel
Nieuws
Verzekeren

Alice

Alice is een dochterbedrijf van het van Italiaanse Telecom Italia. Alice is op 16 augustus 2007 begonnen met het aanbieden van internet en telefonie.  Het netwerk waar Alice gebruik van maakt, is in 2010 overgenomen door Tele2, en de merknaam Alice zal hierdoor waarschijnlijk gaan verdwijnen. De FAQ van Alice brengt je al naar een scherm waar Tele2 op staat. Alice heeft rond de 10 miljoen klanten en een algemene dekking van 75% binnen Nederland. Het klachtenforum van Alice is onduidelijk opgesteld met erg rode accenten – gezien de aankomende overname van Tele2 bestaat het vermoeden dat ook dit zal verbeteren.

Alice aanbiedingen en tarieven 2017

Profiteren van extra korting, actie's en aanbiedingen bij Alice. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van Alice vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Alice voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Alice of naar een andere aanbieder...

Alice ervaringen

Geef Alice een beoordeling

0 Alice ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Tarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit product
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Alice ervaringen 2017

Heeft u ervaringen met Alice en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Alice beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Alice of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!