Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
2.6

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Tarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit product
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
12 positief – 122 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

CanalDigitaal

Een bedrijf dat zich geheel op de Nederlandse markt richt, is CanalDigitaal. Dit gebeurt via het in Luxemburg gevestigde M7 Group S.A. Deze biedt overigens geen eigen internet of telefoniediensten aan. Deze worden via een alles in 1 pakket ingekocht bij KPN. Met momenteel rond de 1 miljoen klanten wordt CanalDigitaal meer en meer bekend als alles in een aanbieder in plaats van aanbieder van televisie. De  bedrijfsnaam is ontstaan na de overname van Canal+ met een verwijzing naar het moederbedrijf  welke Frans is, en het tweede bedrijf Digitaal wat de Nederlandse invloed aan de naam moest geven.

CanalDigitaal ervaringen

Geef CanalDigitaal een beoordeling

159 CanalDigitaal ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Tarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit product
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Geert
29/08/2020
via website
thumbs down

Slecht!! Niet doen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
John
22/08/2020
via website
thumbs down

Net een abonnement aangegaan. Nog steeds niet aangesloten. Diverse keren gebeld soms aardige mensen. Maar soms totaal niet geïnteresseerd. Krijg steeds na elk gesprek een uitnodiging tot ervaren en of ik het ander zou aanbevelen. Dit zou ik van me leven niet durven. Ik zou wel gek zijn om mijn familie en kennissen aan dit KINDERLIJKE bedrijf aan te bevelen. Onbegrijpelijk dat het al zo lang bestaat. John

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Q
04/08/2020
via website
thumbs down

– pakket upgrade kan zelf online met een paar clicks, een pakket downgrade of abonament annuleren niet moet je bellen
– contract termijn van 1 jaar
– service is slecht

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Andre
Geen oordeel
05/07/2020
via website

storing en er wort niets aan gedaan zo slecht Canal van niets ga wat anders proberen
Hier wil ik van af

Nuttig? Ja   Nee

Marjo meijee
14/06/2020
via website
thumbs down

Het werkt nier goed. Geluid is niet synchroon. Opnames slaan stukken over. Zenders worden weg gehaald.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Erwich
Geen oordeel
03/06/2020
via website

Na opzegging canal digitaal alsnog na bevestiging, canal 15,95 afgehouden van automatische incasso, teruggave ho maar, ben daar al ruim 2 maanden mee bezig, telkens schuif men de 4/6 weken op, is niet doorheen te komen, x-aantal mensen van cd mee gechat het beste wordt beloofd men sluit het chatten af en dan niets meer van zich laten horen. Een zeer zeer slechte ervaring!!!!

Nuttig? Ja   Nee

T.Nieboer
18/05/2020
via website
thumbs down

App werkt niet naar behoren. mijn favoriete kanalen verdwijnen. kortom slechte klantenservice. Ik zat bij TV online , dat is Canal Digitaal geworden en ja ik ga het opzeggen en ga naar andere provider.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
BP
08/04/2020
via website
thumbs down

Slechte kwaliteit van de dienst en vooral verkeerde voorwendselen. Zou een 30 dagen gratis periode zijn en daarna automatisch ophouden. Blijkt het toch niet zo te zijn en verwijzen ze naar de kleine lettertjes. Als je dan belt word je zeer klantonvriendelijk geholpen en houden ze je aan je contract. Echt alsof die 13-14 euro omzet echt het verschil gaat maken t.o.v. een ontevreden klant die hierdoor echt nooit meer gaat terugkomen. Het businessmodel zal wel uitwijzen dat het werkt, maar mensen trap er niet in!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Nick Bouwknegt
27/03/2020
via website
thumbs down

Slechte services! Product werkt niet naar behoren. Houden zich niet aan de afspraken. Halen zonder toestemming geld van je rekening! Na 3x bellen met het bericht sorry voor het ongemak alles is goed nu. Toch de volgende dag zonder toestemming geld van je rekenking boeken. Je kan niet mail of wat dan ook alleen maar contact leggen via de telefoon dus een zaak opbouwen met bewijzen is bijna onmogelijk. Lijkt wel of ze dit met opzet doen! Pas op mensen!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 2 3 4

Wat mensen over CanalDigitaal vertellen.

Heeft u ervaringen met CanalDigitaal en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u elke aanbieder beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Aanbieders vergelijken

Met onze onafhankelijke vergelijkers kunt u alle tarieven en aanbiedingen vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten welk aanbod voor u de beste keuze is.

CanalDigitaal 1.32 stars 159 reviews