Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Post Type Selectors
Categorie
Beste
Beste
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
2.3

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Tarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit product
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
Gemiddeld oordeel
0 positief – 9 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Concepts ICT

Concepts ICT Holding BV is een in 1997 opgerichte internetaanbieder, die op kleinschalig gebied de markt aan het veroveren is met een nog onbekend aantal klanten en 4000 domeinnamen voor zowel zakelijke als particuliere klanten . Toch is dit een landelijk onafhankelijke provider en levert ze de volgende diensten:  domeinnamen, SSL – Certificaat, VoIP-telefonie, Dedicated server, Breedbandinternet,  web hosting, collocatie en Netwerk connectiviteit.  De ervaringen met betrekking tot Concepts ICT zijn verdeeld. Een deel van de klanten vind het een uitstekend bedrijf met prima service, waar er ook berichten zijn die precies het tegenovergestelde beweren. Al met al is Concepts ICT een kleinschalig bedrijf, dat niet gebaat is bij slecht nieuws.

Concepts ICT ervaringen

Geef Concepts ICT een beoordeling

9 Concepts ICT ervaringen

Peter Dijkstra
13/06/2019
via website
thumbs down

Slechte helpdesk, geen verstand van Appleproducten!
Nadat iemand in ons netwerk (op afstand) te hebben gesleuteld zijn we alle mails van de afgelopen drie maanden kwijt geraakt!
Sturen ze ons ook nog een vette rekening na! Na een stevig gesprek wordt dat geseponeerd en werkt het nog steeds niet naar behoren.
Momenteel wachten we al 3 dagen op al onze informatiegegevens mbt mails en wachtwoorden…
Echt een slecht bedrijf, wij stappen over!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rob
19/11/2014
via website
thumbs down

ZEER SLECHT. problemen worden niet opgelost. kan ze alleen bereiken via e-mail waarop ze slecht reageren en niet meewerken aan een oplossing. Heb al dagen geen e mail verkeer meer via mijn normale e-mail account. Moet alles via Gmail doen. kost mij handen vol met geld omdat deze mail bekend is bij mijn clienten en relaties. OOk de uren die ik er al in heb zitten om een oplossing te zoeken.. WAARDELOOS BEDRIJF

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Guus
15/05/2014
via website
thumbs down

Na jaren tevedren Concepts ICT klant (adsl) overgestapt op hun glasvezel abo. Top werkende verbinding totdat ze zijn overgenommen door Telfort. Niets dan gedonder, onbetrouwbare verbinding, en telkens weer nieuwe verrassingen en een slecht bereikbare helpdesk. Om nog maar te zwijgen van de (KPN) hoge telefonie kosten.

Na enkele maanden ben ik genoodzaakt over te stappen naar een andere providere die wel betrouwbare diensten levert.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bob
19/02/2014
via website
thumbs down

WAARDELOOS NOOIT MEE IN ZEE GAAN. moeilijk te bereiken hebben geen telefoonnummer voor klachten alleen mail en op mails word slecht geantwoord.

ADVIES NOOIT MEE IN ZEE GAAN

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ruud
02/01/2014
via website
thumbs down

Het is al drie maanden niet mogelijk te bellen en wij merken niet dat concepts ict iets onderneemt, ondanks wekelijks contact. Ik ben al klant sinds 2002. Was erg tevreden over probleemoplossing en het bedrijf had enig credit bij mij opgebouwd. Concepts 2013/2014 schijnt een ander bedrijf te zijn,een bedrijf van charlatans.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Arjen
20/11/2013
via website
thumbs down

Sinds 2010 klant bij Concepts ICT met een glasvezel internetabonnement. Sinds 2012 ook telefonie. Gelijk in feb./mrt. 2012 al zes weken aaneengesloten (!) geen telefonie meer. Niets. Nada. Omdat het bedrijf nog enige credits bij mij had opgebouwd ben ik klant gebleven. Sinds begin oktober wederom een telefoniestoring. Ik kan wel gebeld worden, maar niet zelf bellen (dan hoort een ander je niet). Waardeloos. Helpdesk stuurt instructies die ertoe hebben geleid dat uiteindelijk helemaal niet meer werkte (internet noch telefonie). Sinds vorige week week internet (zij het dan op 30-40 MBs snelheid i.p.v. de betaalde 100-100). Telefoniestoring duurt nu al vijf weken, en nog geen enkel uitzicht op een oplossing. De radiostilte van Concepts ICT en de uitzichtloosheid van de situatie zijn echt ongekend.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jeroen Steeman
07/11/2013
via website
thumbs down

Na vele jaren (2002 to heden) via KPN ISDN (It Still Does Nothing) een verbinding via ICT Concepts te Breda te hebben gehad waar in het begin (samen met BBNet) het heel goed (soms te goed) liep, is het nu toch niet erg tegengevallen.

Eerst een betalingstermijn van 14 dagen (wacht dus eerst op de aanmaning…), maar nu zonder vaarschuwing gewoon Internet afsluiten en dan zeggen dat het een storing is!

Was een plezier om altijd goede service te hebben gehad. Maar om eerst telefoonisch verteld te vorden dat er een technische storing is, om vervolgens 7 uur later (weer zelf gebeld) verteld te vorden dat je gewoon afgesloten bent op hum initiatief, zonder waarschuwing of verdere contact omdat de rekening volgens hun niet betaald is.. (En ja het was niet binnen 14 dagen betaald) ‘Ze willen van me af’ 😉

Zonde. En dus geen ICT Concepts voor dit klein bedrijfje meer.. De backup Internet ISP doet het prima, en dus in de markt (wel 30 dagen betaal terijn aub ;)…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
paul
10/10/2013
via website
thumbs down

In het begin was het nog goed. Nu overgenomen door Telfort, de service is ook gedaald naar het niveau Telfort. Slechte service, wegblijven bij deze boeven!! Ze doen er 5 maanden over om een storing op te lossen, en willen dan 2 maanden compenseren!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hans
20/09/2013
via website
thumbs down
Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Concepts ICT 1.17 stars 9 reviews