Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Post Type Selectors
Categorie
Beste
Beste
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
4

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Energietarieven
Overstapproces
Service
Facturatie
Aanbevelenswaardig?
Gemiddeld oordeel
5 positief – 17 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

KPN Internet

KPN is waarschijnlijk de oudste provider van heel Nederland, zeker qua telefonie waarmee ze al sinds 1900 de markt domineren.  In 2010 hadden ze al 44,5 miljoen klanten, en waren ze al eigenaar van onder andere Getronics, E-Plus, Talk & Vision, BASE, iBasis, Telfort en Simyo.  Dochtermaatschappij XS4ALL opereert geheel zelfstandig. In tijden van nood helpen KPN, T-Mobile en Vodafone elkaar door het sms en telefoonverkeer over te nemen bij storingen, in de toekomst zal dit ook voor (mobiel) internet gaan gelden. Daarmee versterken de marktleiders hun eigen positie wezenlijk.

KPN Internet ervaringen

Geef KPN Internet een beoordeling

29 KPN Internet ervaringen

Miranda
Geen oordeel
02/02/2021
via website

Belachelijk slechte customer service. Ze bellen je met een mooi aanbod om over te stappen en bieden aan om alles voor je te regelen. TRAP ER NIET IN!! Kpn regelt helemaal niets voor je. Bij de klantenservice wordt er naar je geschreeuwd of je wordt in de wacht gezet / doorverbonden waarna de verbinding wordt verbroken. Het is onmogelijk om iets geregeld te krijgen, zelfs als nieuwe klant. Aan de telefoon is ons zelfs al meerdere keren aangeboden om alles maar te annuleren, dit is blijkbaar makkelijker voor ze dan een probleem oplossen. Echt te triest.

Nuttig? Ja   Nee

Astrid Yperlaan
Geen oordeel
20/11/2020
via website

We worden compleet naar links geschoven. We gingen overstappen van Ziggo naar KPN, vanwege het feit dat we glasvezel hadden laten leggen en KPN hier een mooie deal voor had. Een maand overstap hoorde bij de overstap service en die hebben we geaccepteerd. Een maand later kwam de KPN-monteur en vertelde dat er iets mis was met het glasvezel en hij ons geen stabiel internet kon garanderen. Ondertussen kreeg Ziggo wel een signaal door dat het abonnement bij hen kon
worden uitgezet en dit gebeurde dus ook. De monteur vertrok met het verhaal dat KPN contact op zou nemen met Ziggo en zou regelen dat we die dag zelf nog internet zouden hebben. Dat was ook niet gelukt.

Ondertussen moesten wij die dag zelf lesgeven, want wij zijn docenten en konden dus niet de leerlingen bieden wat ze nodig hadden. Dit is dus hoe mensen in het onderwijs worden behandeld door KPN. We hebben een enorm hoog aantal medewerkers gesproken bij KPN en het meest wat ze konden geven was een noodsimkaart en ‘oh wat erg’, ‘het spijt ons zeer’ en ‘meer kan ik niet doen’. Bijna elke medewerker gaf ons een ander verhaal, een andere reden dat het internet niet werkte en een ander slap alternatief. Van een telefoon simkaart overzetten naar een nood simkaart, naar wachten tot de volgende dag, want ‘he, wat raar… hier staat dat het abonnement pas morgen ingaat??’ tot Ziggo maar te vragen of ze ons abonnement daar weer konden aanzetten, want zij hadden het eigenlijk niet uit mogen zetten. Ziggo geeft ons op een afgesproken dag uit handen aan KPN en KPN doet alsof wij samen met hun eigen storing in de glasvezel hun handjes branden en laten ons KEIHARD weer vallen! Echt… ik heb er echt tranen om gelaten, zo’n frustratie, onmacht en geen hulp die kan worden geboden.

Ook werd ons verteld dat we moesten wachten op een e-mail om een nieuwe afspraak met de monteur in te plannen…. deze mail hebben we nooit ontvangen en wederom na verschillende werknemers te hebben gesproken en veel te hebben gesmeekt… is het eindelijk gelukt om een afspraak te maken… Echter deze komt pas de volgende maand! Dan zitten we ‘helaas pindakaas’ tot die tijd zonder internet! Dan zeggen ze dat ze de drukte niet aankunnen van de corona en het thuis werken… maar dat is juist ook de reden dat we per direct een oplossing nodig hebben! Het laat ook juist zien hoe slecht de service en techniek is als het nodig is dat de monteurs die ze hadden zo druk bezig zijn de hele tijd om allerlei mankementen op te lossen!?

Werkelijk NIEMAND kon ons helpen!? En ze hebben ons enkel van de een naar de andere muur gestuurd. We zijn er compleet duizelig van geworden. We keken enorm uit naar dit nieuwe abonnement en willen graag zeggen dat we snappen dat deze fout niet direct bij de individuele werknemers zit maar dat dit een groter overkoepelend probleem is wat ligt aan de megacorporatie structuur die KPN heeft waar in het kort niemand macht heeft om ook maar iets te doen. Hierdoor kunnen mensen gewoon weg niet geholpen worden. Echt wat een drama.

Is hier iemand anders met deze ervaring? Iemand met een andere oplossing wellicht?

Nuttig? Ja   Nee

Samir
Geen oordeel
11/11/2020
via website

Geen wifi sinds ingaan contract. Op alle manieren contact gezocht. Steeds dezelfde antwoorden (onkunde). Wanneer het te technisch wordt kan hetgeen verholpen worden tegen betaling!!!!!!!!!!!!!

Nuttig? Ja   Nee

m. scheeringa
07/10/2020
via website
thumbs down

Op 4 december 2019 heb ik een abonnement genomen bij KPN.
Dit abonnement zou ingaan op 9 januari 2020 en dit is ook gebeurd per 9 januari 2020.
De diensten van KPN bevielen gelijk al niet en heb ik contact opgenomen om het contract te ontbinden het was immers nog binnen de 14 dagen.
Mij werd toen medegedeeld dat ik mijn tv en internet wel kon stoppen maar mijn mobiel niet omdat ik deze volgens KPN op 8 december 2019 was begonnen.
Dit zit namelijk zo na mijn aanvraag heeft KPN mij een brief gestuurd + simkaart mij is gevraagd deze zo snel mogelijk te activeren zodat de nummer overname soepel zou verlopen ik heb dit toen gedaan maar ben begonnen met bellen per 9 januari 2020 ook omdat ik er vanuit ging dat ik per die datum klant van KPN zou zijn.
Omdat je een korting krijgt als je alles in een neemt tv internet en mobiel leek het mij verstandig dan maar het jaar uit te zitten maar dit wel met tegenzin.
Nu we aan het eind van het jaar zijn gekomen heb ik contact opgenomen met KPN om te vragen per welke datum ik kon stoppen.
Ik kreeg toen te horen dat dat 9 januari 2021 is, ik zei ja mijn mobiel toch niet want deze was ik immers op 8 december 2019 begonnen. waarna mij werd medegedeeld dat zei mijn tel nummer pas 9 januari 2020 kregen en dat het om die reden 9 januari 2020 was begonnen.
Dus door een leugen van KPN ben ik klant gebleven voor een jaar met tegenzin terwijl ik gewoon had kunnen stoppen per januari 2020

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
H
17/09/2020
via website
thumbs down

Op 28 augustus zou vast internet geleverd worden. Ter extra controle heb ik ze van te voren nog opgebeld om dit te verifiëren. Op de betreffende datum, bij gebrek aan internet, heb ik KPN gebeld om te vragen wat de status was. De klantenservice medewerker vertelde mij dat het internet ergens gedurende die dag aangesloten zal worden. Het zou in eerste instantie gaan om glasvezel internet, maar aangezien de aanleg nog niet voltooid is, zal ik eerst genoegen moeten nemen met ADSL. Ik begrijp dat KPN hier wellicht ook niets aan kan doen, en neem genoegen met ADSL totdat zij mij over kunnen zetten op glasvezel internet. Aan het einde van de dag krijg ik een email dat de aansluitdatum verplaatst is naar 31 augustus.
Op 29 augustus bel ik KPN dus weer op met de vraag waarom de aansluit datum opeens is verplaatst tot na het weekend. De medewerker kan mij hier geen antwoord op geven, en ziet uiteindelijk als enige mogelijkheid om een noodpakket op te sturen, die dezelfde dag nog verstuurd zou worden. Deze zou dan de volgende dag al bij mij aankomen, zodat ik niet lang zonder internet hoef te zitten.
Dit noodpakket is echter de volgende dag (30 augustus) niet aangekomen, en ik bel KPN weer op. Zij zien dat de aanvraag voor een noodpakket is gedaan, maar kunnen de status van de daadwerkelijke bestelling niet zien. En zij weten dus ook niet met zekerheid te zeggen of het noodpakket daadwerkelijk verstuurd is. Verder liggen er allerlei systemen plat, en kunnen zij überhaupt nooit zien wat er in de ‘back-office’ gebeurt met de aanvragen en werkzaamheden.
Op 31 augustus, heb ik nog steeds geen internet aansluiting en ook geen noodpakket ontvangen. Dus weer besluit ik om KPN te bellen om na te vragen van de status van het noodpakket of daadwerkelijke internetaansluiting is. Weer vertelt de medewerker mij dat voor zover zij kunnen zien, de internet aansluiting vandaag geleverd zal worden. Over de status van het noodpakket kan weer niks gezegd worden. Echter verrassend (of misschien niet echt meer) krijg ik aan het eind van de dag weer een email met de melding dat het aansluiting van de internet aansluiting doorgeschoven is naar 1 september.
Op 1 september, bij gebrek aan een werkende internet aansluiting, en een ontvangen email dat de aansluitdatum verplaatst is naar 27 november, besluit ik weer te bellen. Waarna mij weer weinig vertelt kan worden, en er gewerkt wordt om mij zo snel mogelijk aan te sluiten.
Op 2, 3 en 4 september herhaalt het bovenstaande zich, waarna ik op 5 september plotseling internet heb van KPN. Blij dat ik eindelijk werkend internet heb, maar toch behoorlijk ontevreden over de gang van zaken bij KPN, zet ik er enigszins een punt achter voor mijzelf. Althans dat dacht ik…
Op 14 september heb ik plotseling weer geen internet! Natuurlijk bel ik KPN weer op om te kijken wat er aan de hand is. Weer kan de medewerker mij weinig vertellen, maar zet wel een verzoek door naar de `back-office`, en vertelt mij het probleem waarschijnlijk verholpen gaat worden in de aankomende dagen, en ook dat ik gebeld zal worden door een medewerker van de `back-office`.
Op 15 september heb ik nog steeds geen internet, en bel ik weer. Weer krijg ik dezelfde hoeveelheid informatie.
Op 16 september bel ik weer. De eerste medewerker gaat weer navraag doen en zet mij even in de wacht. Na lange tijd wachten wordt de verbinding verbroken, en ik wacht even of ik terug gebeld wordt. Dit is niet het geval, dus ik bel KPN weer op. De volgende medewerker verteld mij dat de eerste medewerker mij heeft geprobeerd terug te bellen, maar dit was duidelijk niet het geval aangezien ik hierop gewacht heb. Mooie manier om van lastige klanten af te komen. De tweede medewerker deed meer moeite, en heeft contact gezocht met verschillende collega’s om het een en ander uit te zoeken. Uiteindelijk komt hij tot de conclusie dat de beste oplossing zou zijn om de huidige order te annuleren, en een nieuwe order te plaatsen. Het annuleren kunnen zij doorzetten, maar de aanvraag moet ik toch echt zelf weer doen, en kan pas de volgende dag gedaan worden. Als alles dan meezit, dan zou ik op 21 september aangesloten kunnen worden. Het enige wat ze mij kunnen bieden ter compensatie is de standaard actie korting die elke nieuwe klant krijgt, plus 50 euro. En weer zou ik dus minimaal de rest van de week zonder internet zitten.
In totaal heb ik dus vele malen met KPN gebeld, en met nog meer verschillende medewerkers gesproken. Die mij allemaal vrijwel niets konden vertellen, en mij niet vooruit konden helpen. Daarbovenop is de telefonische verbinding met de medewerkers twee maal verbroken terwijl ik in de wacht stond (terwijl de medewerker zaken uitzocht), waarna ik in beide gevallen niet ben terug gebeld. En zou ik dus in het meest gunstige geval in de periode van 28 augustus tot 21 september, alleen werkend internet hebben gehad van 5 tot 14 september. Met een erg minimale tegemoetkoming ter compensatie van: bijna dagelijks bellen (zonder daadwerkelijke geholpen te worden), en lange tijd geen internet hebben, en het dus moeten doen met mobiele verbindingen die niet van KPN zijn.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Es
Geen oordeel
18/07/2020
via website

Mijn abonnement heb ik bij KPN opgezegd per 17-7-2020. Of eigenlijk, heel netjes Online. In tegenstelling tot KPN, die dit 3 jaar geleden bij Ziggo zou doen. Heel veel ellende heb ik hier door gekregen. Deurwaarder heeft 1.500,- euro van mij gevorderd en ontvangen omdat KPN het toch niet had geregeld. Ik ben hierdoor zwaar in de financiële problemen terecht gekomen.En nu ga ik bij KPN weg en alles is op tijd geregeld. Jullie brengen mij een hele maand als laatste in rekening in plaats van 17 dagen. Ik krijg nog 1.500,- van jullie. Dit is wel de laatste strohalm KPN.Ik leef van een WAO-uitkering, geheel tegen mijn zin en wil in, noodgedwongen omdat het niet anders kon. Dankzij jullie nog veel meer ellende en nu nog meer een klein beetje meer. Ik zal reclame voor jullie maken, mondeling en negatief. Bedankt KPN!

Nuttig? Ja   Nee

Lena
03/04/2020
via website
thumbs down

Slechte service en klantenservice van kpn

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jan Gerritsen
22/08/2019
via website
thumbs up

Ik ben een maand geleden over gestapt naar KPN glasvezel. Op zich werkt het goed, maar o wee o wee als je te maken gebruikt met klantenservice/facturatie…. Je loopt echt tegen een muur op en de wil je als klant verder te helpen is ver te zoeken.We komen er ook niet uit, dus ik moet veel (extra)dokken. Ik heb er echt spijt van dat ik weggegaan ben bij Ziggo, ook daar liep wel eens wat mis, maar de klantenservice/helpdesk was 10x beter. Ik geb me een beetje laten verblinden door alle mooie verhalen over glasvezel. Het enigste voordeel is dat de upload snelheid veel hoger is, maar voor de rest is Ziggo veel beter. Mijn contract loopt volgend jaar juni af, maar dan ga ik meteen weer terug naar Ziggo!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
A.J. Vos
03/08/2019
via website
thumbs down

Ik ben 5 weken geleden overgestapt naar KPN.
Vervolgens komt een monteur alles installeren, echter liet hij ons (Stel van 81- en 76 jaar) achter met een verbinding die wij zelf moesten gaan activeren. Dat heeft al meer dan een dag geduurd voor de juiste codes waren verzonden. Vervolgens deed onze vaste telefoonlijn het nog niet. Hierover gebeld en KPN weet het zelf ook niet helemaal. We moesten dan maar wachten en dan zou het binnen 3 dagen opgelost zijn. Niks opgelost.

Na 2 x bellen wilden zij dan toch wel een monteur sturen (over een maand). Onacceptabel. Toen heeft KPN er een spoed opdracht van gemaakt zodat een monteur een week later kwam.
Helaas kon die niks doen want zijn verhaal was dat er een storing was geweest tijdens de eerste installatie, waardoor de order nog in de lucht hangt???
Zolang die daar “zweeft” kan KPN niks doen????

De ene afdeling doet dit stapje en de andere afdeling doet dat stapje, maar niemand kan het hele traject regelen waardoor het opgelost wordt.
KPN is heel druk met z’n allen om door te schuiven tussen de afdelingen, maar werken / oplossen ho maar.!!

Inmiddels 5 weken verder loopt de rekening van mijn mobiele telefoon behoorlijk uit de klauwen en gezien het ontduikgedrag van KPN ben ik benieuwd of ik dat nog vergoed ga krijgen.

Tot groot verdriet hebben wij 4 weken geleden te horen gekregen dat mijn vrouw van 76 uitbehandeld is en x maanden te leven heeft. Het doet ons groot verdriet dat wij onze kostbare energie nu al 5 weken aan KPN moeten besteden en wie weet hoeveel langer nog.

Bedankt voor niks KPN.!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jef
07/06/2019
via website
thumbs down

Wonen in een buitengebied, maximale aanbod internet is 5 mb download. Monopoliepositie KPN, geen alternatieven. KPN doet niets om situatie te verbeteren (in de 10 jaar dat wij hier wonen). De praktijk is bijna altijd trager internet. Regelmatig haperend internet, bijna dagelijks periodes dat het internet er helemaal uit ligt. Hebben ze ook nog het lef om duurdere abonnementen (interactieve tv) aan te bieden, terwijl dat technisch onmogelijk is. Ik ben hier helemaal klaar mee. Gelukkig worden we zeer binnenkort aangesloten op glasvezel. Moeten we helemaal zelf betalen, maar dat heb ik wel voor over!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
de lorijn
22/04/2019
via website
thumbs up

heb 5dagen kpn maar de email werkt niet

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
hans
Geen oordeel
20/03/2019
via website

onder klant nummer 9067262163

Ben per 11 maart 2019 overgegaan naar nlex,de modem van KPN ging het signaal uit op 11 maart om 7:00 s morgens.
Heb de V10 modem omgerolen,deze van nlex aangesloten en na harde reboot,werkte de modem van nlex netjes,zo ook de t.v ontvanger die in het pakket erbij zit.

Krijg ik nog 275,00 euro als eindafrekening,toezeggingen van klantenservice medewerkers,dit door 8 klantenservice medewerkers/sters.

Krij ik eindelijk de rekening gisteren middag,blijkt de gehele rekening niet te kloppen,factuurdatum 13 maart tot 17 maart,terwijl ik al vanaf 11 maart signaal heb via de nlex modem V10.

KPN weet ineens nergens van,ik heb maar op 8 maart besloten,een concept naar kantongerecht gebracht en deze laten stempelen,als bewijs dat ik in geleverd heb,op de informatiebalie Oranje singel 56 in Nijmegen.

Ik heb nu na 8 maanden ( vanaf 28 augustus tot 11 maart storingen op de t.v ontvanger) en klachten er over ingediend,maar word al die tijd niks mee gedaan.

Bij nlex betaal ik voor het zelfde pakket 29,05 en bij KPN 61,00 euro per maand.

Ik en vele andere vinden het zeer grof schandaal,dat KPN zo met haar klanten omgaat.

Als ik de klachten hier al zie staan,is dit geen gezonde zaak,het ergste van alles is,KPN doet er niks mee.

Ik zou 275,00 euro gaan terug ontvangen,omdat ik deze te goed heb naar aanleiding van alle klachten te samen.
Ik zie op de factuur staan,u krijgt 113,18 euro cent terug.
Terwijl dit moet zijn de volle 275,00 euro.
KPN maakt zich grof te schande,en KPN doet er geheel niks mee.

Krijg ik nog een dreigbrief,waarin vermeld staan,dat ik als klant moet stoppen om klantenservice KPN te bellen,anders gaat KPN mijn contract in der tijd bij hun ontbinden,terwijl de problematiek aan KPN zelf ligt.

Op mijn adres,zou Vplus bonding aanwezig zijn,dit heb ik uiteraard zelf nagekeken en klopte indd.
Heb een twee aderige paar,maar de wijkcentrale is er niet klaar voor.

Bij de aanvraag op de KPN site stond op mijn adres 111 download en 30 upload,daarbij stond ook nog een upgrade vermeld,deze aangeklikt en zag tot mijn verbazing,dat ik tot 200 Mbps kon gaan,koste 9,95 euro per maand duurder.
deze info door gebeld en klopte niet wat ik zag,na meerdere pogingen naar klantenservice te bellen,krijg ik eindelijk iemand aan de lijn,die dit ook zag staan.
Deze laatste alinea,das het probleem waar het daadwerkelijk om gaat.

KPN zegt keihard,klopt niet,maar op de site staat het wel vermeld.
Ik had 150 Mbps aangevraagd,na 400 telefoontjes,kon ik niks regelen,om het contract van 71,00 euro te verlagen.
Heb toen gevraagd om mij door te verbinden met afdeling opzeggen,daar werkt Claudia,daar heb ik 20 min gesproken gehad,deze vroeg mij het een en ander toe te mailen,dan pas kon Mvr het wijzigen,ik heb mvr de info toe verzonden,en mijn contract werd netjes aangepast,naar 61 euro,voor 100 Mbps download en 30 upload.
Daarnaast zijn er al vanaf deze wijziging op 28 augustus tot heden de t.v ontvanger storingen nog steeds niet op gelost.

IK RAAD KPN ECHT AF,BAR SLECHTE SERVICE.
zo kan ik nog 4 a 4 volschrijven,niet normaal en niet gezond.
Heb bijna alle tijd gratis alles in een gehad,omdat KPN haar verplichtingen en afspraken niet nakwam.
KPN maakt de wet uit,de klant heeft niks in te brengen,men word arrogant en buitensporig gedrag van de klantenservice KPN behandeld.

Nuttig? Ja   Nee

hans
19/03/2019
via website
thumbs down

Slechte service en klantenservice van kpn
Ben vorig jaar medio juni bij kpn en heb vaste aansluiting aangevraagd,ik kreeg het pakketje snel in huis,nu ben ik internet monteur 10 jaar particulieren en sluit zelf altijd alles aan.
Ik kreeg t.v software problemen in augustus,daarbij meerdere malen de klantenservice gebeld gehad en getracht het probleem op te lossen,tot mijn ongenoegen is het nog steeds niet opgelost.
Per 11 maart ben ik overgegaan naar nle en de modem en t.v ontvanger aangesloten,ff de modem een risset gegeven,en daar kwam het internet aan ( gelukkig)
Bij KPN vanaf augustus alleen maar t.v en internet problemen ( modem omgeruild Experia box de V10) deze ging kapot ( defect) was ook goed te merken met het internetten ( 100 MBPS) zou eigenlijk 11 moeten zijn,volgens de lijn info.
Na maanden klachten ingediend te hebben ( vanaf augustus tot vandaag) geen oplossing geboden vanuit KPN.
Het is een waardeloze organisatie,met alleen oog voor het betalen van facturen,niet kijkend naar de vele storingen die ik heb gehad.
Ik heb 40 officiële klachten door gemeld via klachten afdeling,in een aparte email adres,daar geen antwoord op gekregen,dan nog meer dan 4000 telefoontjes,tot ongenoegen,nog steeds niet de wijkcentrale als de server op orde gebracht,daar meerdere malen om gevraagd,dan nog de online klachten,die men via de site kpn.
Hier ook 15 klachten aangemeld,en KPN doet hier niks mee.
Ik krijg alleen te horen,dat KPN alleen problemen telefonische op gaat lossen,nu heb ik daar totaal geen boodschap aan,ik heb kantonrechter Nijmegen gebeld,en het een en het ander door besproken,en deze gaven mij ook al te kennen aan,dat een telefonische onderhoud,geen inhoud heeft.

Dit nadat ik de telefonische onderhoud heb afgebroken,ook aan KPN medegedeeld (klantenservice eerste lijns) kreeg te horen,helaas KPN doet niets anders.

Ik heb deze kwestie door gezet naar kantonrechter in Nijmegen vorige week Vrijdag,ben dat gezeik echter helemaal zat ( ben er helemaal klaar mee)

Krijg ook nog 275,00 euro aan crediteringen,vanwege de slechte t.v ontvangers die maar half werken,ook daar meerdere bevestigingen van ontvangen,telefonische als via de mail.

Ik ga niet meer terug naar KPN,ik ben nu bij nle en bevalt mij goed,scheelt mij 31 euro per maand,met de zelfde faciliteiten ( 2 t.v ontvanger en goede stabiele internet via de telefoon lijn van KPN (
ISO aansluiting.

Ook op mijn adres is de V+ bonding gereed,maar de wijkcentrale niet,deze zou een upgrade moeten ondergaan en dan kan ik op mijn twee aderige paar ( 9 telefoonkabeltje aanwezig) met deze V+ pair bonding zou ik en ieder ander een snelheid kunnen behalen van 200 max,en met een firmware op de V10 modem,zelf een snelheid kunnen halen van 1 Gbit via de koperen lijn van KPN

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
M. Dinkeloo
Geen oordeel
07/02/2019
via website

Wacht al sinds 6-12-2018 op een aanzienlijk bedrag dat KPN mij schuldig is. Hoe lang moet ik nog bedelen om en wachten op het mij toekomende geld, KPN?! Werkelijk een buitengewoon respectloze gang van zaken.

Nuttig? Ja   Nee

m.fritz
Geen oordeel
01/12/2018
via website

Slechte afhandeling wat betreft modem werkt niet.
Kpn gebeld meeting gedaan lag aan modem.
Sturen nieuwe op duurt twee dagen eerder kon niet?
Eindelijk binnen geinstalleerd en wat denk je zelfde probleem.
Weer gebeld nu vrijdag avond. Eindelijk iemand aan de lijn vast niet goed aangesloten wel dus!
Hij weer meten lijn goed is met hoop onzin verkoop praatjes waar ik niet om vraag. Lijn komt niet aan probleem straat. Kan pas vanaf maandag monteur komen eerder geen tijd chapoo kpn.
Wel oplossing sturen kastje op dat voor 4 g werkt zou dan kunnen werken kan zaterdag 14.30 ophalen buurt super deze dicht 12.30 hoop voor u optijd binnen anders dikke pech? Anno 2018 5 dagen zonder t.v internet en telefoon ect zeer slechte service en dat voor duurste provider zonder actie voor vaste klanten denk maar snel over te stappen wand is niet eerste keer.

Nuttig? Ja   Nee

Silvio
26/11/2018
via website
thumbs down

Ben je al 7 jaar klant van dezelfde provider, mag je uiteindelijk niet eens meedoen met de huidige acties waardoor je uiteindelijk duurder uit bent dan “nieuwe” klanten. In 7 jaar ook nooit benaderd voor nieuwe aanbiedingen. Laat slapende klanten lekker teveel betalen.

Beste aanbieding dat Meneer mij kon aanbieden was 6 maanden 40 euro en daarna 62,50. 10 euro duurder dan de concurrent. Keuze is dan snel gemaakt. Dag dag KPN.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
fred
10/11/2018
via website
thumbs up

Thuis overgestapt naar KPN daar werkt alles naar behoren.
Maar de belofte: Overal tv kijken is een wassen neus!
Mijn ervaring is dat onderweg KPN ITV kijken niet mogelijk is en alleen maar ergernis veroorzaakt. Als je iets hebt uit gezocht om te kijken krijg je ergens een melding “Error decoding media” en is het tv kijken afgelopen.
Eerst denk je nog dat het iets tijdelijk is en dat het morgen weer zal doen, of is de wifi van het hotel niet helemaal top is. Maar dit blijkt niet zo te zijn, KPN ITV werkt gewoon niet!
Ik heb het op allerlei apparaten geprobeerd (iPad, Samsung Galaxy. iPhone, windows laptop ) overal hetzelfde probleem!
Zoeken op internet of het probleem bekend is levert een bijzondere inkijk op de manier waarop KPN met klachten afhandeling omgaat.
Veel mensen hebben hetzelfde probleem, op het forum van KPN klagen veel mensen over hetzelfde probleem en een vriendelijke moderater staat ze dan te woord, doet in eerste instantie of degene met de klacht met een tot nu toe nieuwe klacht komt en gaat vragen stellen als: met welk apparaat heeft u het probleem? bij welk programma krijgt u de melding? en nog meer zinloze vragen. Nadat de klager zijn tijd heeft verspilt met het beantwoorden van alle zinloze vragen deelt de moderator de klager mee dat er op dit moment geen oplossing is, maar dat er z.s.m. een antwoord op komt.
2 maanden geleden stond onderstaand bericht op het forum:
Goedemorgen allemaal, we hebben inmiddels antwoord van de ontwikkelaars. Ze zijn bezig met een onderzoek waardoor deze foutmelding ontstaat. Als ze dit weten, dan kan er gekeken worden naar een oplossing. Zodra we meer informatie hierover hebben, dan delen we dit met jullie.
Leek veelbelovend, eindelijk na maanden een antwoord van de ontwikkelaars, (vraag me overigens af, hebben de ontwikkelaars maanden over de vraag gedaan en met de antwoord gekomen we zijn met onderzoek bezig….. of heeft het maanden geduurd voordat KPN de vraag heeft kunnen stellen aan de ontwikkelaars)
KPN is of incapabel of ongeïnteresseerd! voor mij een reden om zodra het contract afloopt over te stappen naar een andere aanbieder.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
N
06/08/2018
via website
thumbs down

In Mei heb ik gechat met een van de medewerkers van KPN en is mij een nieuw aanbod gedaan om klant te blijven bij KPN. Ik ben (vandaag was) klant bij KPN en eigenlijk altijd tevreden, maar ik betaalde veel te veel per maand. Tevreden sluit ik het chat gesprek en wacht op een bevestigingsmail. Helaas heb ik deze mail nooit ontvangen, maar we weten allemaal dat fouten maken menselijk is… Dus ik kom opnieuw in contact met KPN waarnaar er bij mij wordt aangegeven dat het voorstel niet met terugwerkende kracht kon ingaan, maar die medewerker het die maand zou regelen (halverwege juni). Tot mijn verbazing is het wederom niet gelukt om hun afspraak na te komen en kom ik nogmaals in contact met een medewerker van KPN, nu telefonisch. Wederom wordt mij van alles toegezegd en toen ik nog geen bevestigingsmail had ontvangen, ben ik overgestapt naar Telfort met een mooie aanbieding.

En jawel hoor… ik word gebeld waarom ik weg zou gaan en dat hij mij een nieuw aanbod mocht doen. Na lang in gesprek te zijn geweest heb ik ze nog 1 kans gegeven en aangegeven dat ik mijn aanvraag bij Telfort zou annuleren.

Wat er toen gebeurde…. Tja, het voorstel wat was aangeboden was onmogelijk en nergens terug te vinden. Één grote grap! Ik ben zo ongelooflijk klaar met KPN Klantenservice. Zoek een goede manager en zorg dat je systemen op orde zijn in plaats van ”verschillende afdelingen” de schuld te geven.

Al met al… Na 5 telefoontjes is het nog steeds niet geregeld en stap ik over. Oh ja… En Spotify werkt niet meer samen met KPN, mocht je het nog niet weten. Ik snap Spotify volkomen!

Waardeloos!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Susy
21/06/2018
via website
thumbs down

Sinds 31 mei 2018 overgestapt naar KPN omdat bij Ziggo na jaren de verbinding sinds een jaar niet meer naar tevredenheid werkt. De service bij Ziggo is altijd goed geweest. Waarom ze het niet hebben kunnen verhelpen is mij een raadsel. KPN daarentegen heeft een slechte verbinding, slechte beeldontvangst en een nog slechtere service. Ik heb het inmiddels opgegeven om nog met ze te contacten. Bij KPN is het pappen en nathouden. Je krijgt altijd een “begripvolle” medewerker aan de lijn of via de chat, maar daadwerkelijk iets doen, ho maar. Uit frustratie heb ik maar hun incasso gestorneerd en wat denk je? Binnen 2 dagen wordt mij verzocht het bedrag binnen 3 dagen te betalen. Goh, ze kunnen dus wel iets heel vlot.
Ik pleit er dan ook voor dat je eigenlijk binnen 14 dagen je contract mag herroepen na aansluiting en niet 14 dagen na het aangaan van het contract. Je hebt namelijk een maand opzegtermijn bij je vorige provider en bent dan in de meeste gevallen dus ook al een contract bij de nieuwe provider aangegaan.
Mocht je toch over willen stappen naar KPN, dan is mijn advies. Laat de monteur niet gaan voordat hij daadwerkelijk alles heeft geïnstalleerd. Niet in trappen dat ie zegt nog een keer terug te komen om het werk af te maken omdat hij nu geen tijd meer heeft. Want vrij kort daarna krijg je een mail van KPN dat de werkzaamheden niet afgerond konden worden doordat jij niet de juiste voorzieningen had. Wow!
Kan nu alleen maar aftellen. Nog 344 dagen en dan ben ik eindelijk van KPN verlost.
Jammer! Ik had meer verwacht van de oudste provider van Nederland. Kennelijk hebben ze hun beste tijd gehad.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Henriëtte
14/12/2017
via website
thumbs up

Vandaag overstap van onsbrabantnet naar KPN gehad. Als je de monteur treft die ik had mag je in de handjes klappen, war een geweldige service en adviezen heb ik van hem gekregen. 👍👍👍👍

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
nick
15/11/2017
via website
thumbs down

KPN DE TELECOMSPECIALIST,

zelfs mijn oma kan betere service bieden op het gebied van telefonie,
als je zakelijke telefonen het niet doen word je zogenaamd door de 2de lijns monteuren terug gebeld en dat wel binnen 72 uur, echt een super service (sarcastische opmerking) en als je dan na deze beleberde service ook nog niet word teruggebeld binnen 72 uur gaat het wat mij betreft niet meer om slechte service, als ik het slechte service zou noemen zou dit een belediging zijn voor slechte service,
daarbij heb ik afgelopen 2 weken meer als 3,5 uur aan de telefoon gehangen omdat ze ook lekker snel zijn met het uitzoeken welke afdeling ze moeten bereiken
Het licht nooit aan het netwerk maar aan ons toestel die net 2,5 jaar oud is en door hun geleverd zijn er zit dus blijkbaar een houdbaarheidsdatum aan hun toestellen ik denk dat ik hem begin te ruiken van de bederving ( aangezien dit volgens hun mogelijk is
mijn advies nooit bij kpn gaan

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bas v.d. Burgt
20/10/2017
via website
thumbs up

Na 9 maanden van frustratie ben ik zojuist overgestapt van Ziggo naar KPN. Monteur was vriendelijk en zeer kundig. alles werkt naar behoren en heb nu een snelle en stabiele internetverbinding.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Joy
05/09/2017
via website
thumbs down

Verschrikkelijk slecht!!
Facturen kloppen niet, je word maar niet geholpen en krijgt nog grote mond ook.
Opzegging was niet eens verwerkt, factureren zomaar random zaken (heel erg goed facturen controleren!!).

Eén verschrikkelijk groot drama en ben er he-le-maal klaar mee!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Claire
26/07/2017
via website
thumbs down

Recent overgestapt van Ziggo naar KPN en daar heel veel spijt van!!

Toen er uiteindelijk, na al een keer voor niks thuis gezeten te hebben, een installatiemonteur langs kwam kon deze het KPN Compleet systeem niet installeren en is hij onverrichte zaken vertrokken.

KPN houdt mij nu verantwoordelijk voor het feit dat hun systeem niet aangesloten kan worden en ik kan mijn overeenkomst ook niet beëindigen. Meerdere malen contact gezocht met de klantenservice maar ik kom niet verder dan ‘we laten een notitie achter’. Ondertussen heeft KPN ondanks dat er niks is aangesloten hun abonnement in laten gaan en mijn abonnement bij Ziggo beëindigd. Ik zit nu dus al dagen zonder internet.

KPN dwingt mij nu om een belachelijk bedrag van 80 euro te betalen voor een draadloos modem. Kortom de reden waarom ik ben overgestapt namelijk ‘kostenbesparing’ is niet meer van toepassing. Ondertussen kost mij dit alleen maar meer geld, tijd en stress!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Shirley
21/02/2017
via website
thumbs down

Slecht, heb storing en weinig begrip van kpn personeel. Moet een dag wachten voordat een monteur wordt gestuurd. Heb uitgelegd dat mijn zoon bonus toets moet maken en wordt steeds gereageerd ik begrijp het maar word niks meegedaan. Medewerker zeg ook nog kan hij niet bij de buren gaan om zijn toets temaken. Waarop ik reageer ik stuur hem wel bij jouw van 16.00 tot 24.00 maar dat gaat niet ze moet tot 24.00 werken. Heb mijn abonnement opgezegd bij kpn.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
mv1990
12/03/2016
via website
thumbs down

Mijn Klacht
bericht staat openbaar op kpn facebook.
In het kort.
jaar contract was afgelopen, we wilden overstappen. kpn komt met tegenaanbod we hadden 20MBIT pakket. en hun beloofde 19MEGABYTE(gelijk aan 150mbits). niet de tijd gehad om hier naar te kijken of het geregeld was. na 15 dagen kwamen we erachter dat het internet niet veranderd was, gebeld en werd gezegt dat het 19MBIT is geworden en niet Megabyte. met die reden wil ik alsnog overstappen maar we waren dus 1 dag te laat mbt het heroepingsrecht. flinke discussies gehad via telefoon 12x en via FB openbaar/chat. uiteindelijk via fb iets van medewerking gekregen en doorverbonden naar de juiste afdeling contract opzegging . hiervoor werd ik steeds van het kastje naar de muur gestuurd en niemand kon wat doen.
vervolgens werd ik bij deze afdeling belachelijk gemaakt omdat ik een limburgs accent heb ik heb van iedereen de naam opgeschreven met wie ik gesproken heb. ik wil van dit contract af maar zit er weer aan vast zonder toestemming.

Kortom. de bedoeling was om over te stappen naar een andere provider,(dit was zo ver als goed geregeld met een andere provider)
KPN belt hierna op en komt met een tegenaanbod van 19MEGABYTE.
we hadden bij kpn het 20mbps(MBIT DUS GEEN MEGABYTE) pakket.
het tegenaanbod zou dus logischer wijs hoger moeten zijn.
achteraf blijkt dat het om 19mbit blijkt te gaan.
Kort door de bocht van 20mbit zijn we naar 19mbit gegaan (wat dus slechter en minder snel is)
dit was niet de bedoeling en ook niet logisch in mijn ogen. want het doel was juist SNELLER internet.
dit kan kpn niet leveren en nu zeggen ze keihard dat we er een jaar aan vast zitten.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
rik
02/09/2015
via website
thumbs up

Ik mis kpn 🙁

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tinus
20/04/2015
via website
thumbs down

Ontzettend slechte service! Nadat ik gebruik had gemaakt van een onbeperkt bellen actie, bleek dat de belkosten toch waren berekend. Na meerdere keren een toezegging te hebben gekregen dat het zou worden verrekend, wacht ik nu nog steeds op een tegemoetkoming. Waardeloos!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jasper
29/07/2013
via website
thumbs up

Na een vraag over mijn internetaansluiting 4(!) keer doorgeschakeld naar de verkeerde klantenservice. Kwam via deze op deze site terecht, en was op zoek naar meerdere reacties. Laat ik dan maar de eerste zijn.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
KPN Internet 2.01 stars 29 reviews