Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
2

Aanbiedingen

scores

‘Eerlijkheid’ product
0 positief – 2 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

OnsNetNuenen

Coöperatie OnsNetNuenen is opgericht in 2005 en is gericht op Nuenen, zoals de naam wellicht al deed vermoeden. OnsNetNuenen levert aan 7.500 mensen in Neuen, Nederwetten en Gerwert en verbindt daarmee in eigen woorden deze regio. Zij biedt internet, televisie, radio en telefonie aan en maakt daarbij gebruik van de bestaande netwerken. Al vanaf 2005 maakt OnsNetNuenen gebruik van het netwerk van Edutel voor haar glasvezeldiensten, maar sinds 2012 is daar ook een andere naam aan gegeven: OnsBrabantNet, zoals Edutel de diensten al omschreef in de andere regio’s waar zij leverde.

OnsNetNuenen ervaringen

Geef OnsNetNuenen een beoordeling

2 OnsNetNuenen ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Tarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit product
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

fhuybregts
11/08/2013
thumbs down

@OBN_Webcare graag reactie. Waarom is de download snelheid bij #onsnetnuenen rond de 15-20mb ipv de 100mb zoals beloofd / gefactureerd?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
fhuybregts
10/08/2013
thumbs down

@OBN_Webcare in #nuenen is de download snelheid ver beneden de 100mb. Waarom? Speedtest onsnetnuenen geeft max 20mb aan.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores

Wat mensen over OnsNetNuenen vertellen.

Heeft u ervaringen met OnsNetNuenen en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u elke aanbieder beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Aanbieders vergelijken

Met onze onafhankelijke vergelijkers kunt u alle tarieven en aanbiedingen vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten welk aanbod voor u de beste keuze is.

OnsNetNuenen 1.00 stars 2 reviews