Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
2.8

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Tarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit product
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
Gemiddeld oordeel
10 positief – 36 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Scarlet Internet

Scarlet is een van oorsprong Nederlandse provider die in 1997 is opgericht. In 2007 fuseerde ze met het Belgische Scarlet om in 2008 overgenomen te worden door Belgacom.  Scarlet streeft ernaar de allerbeste kwaliteit te leveren voor de allerlaagste prijs. En ze is dé alternatief leidende full-service provider van Nederland. En Scarlet blijft zich inzetten om particuliere consumenten te werven met speciaal geselecteerde service specifiek op maakt gemaakt voor deze klanten. Scarlet zet zich graag in voor milieu en maatschappij en lijkt hiermee in te zetten op een grote marktaandeel.

Scarlet Internet ervaringen

Geef Scarlet Internet een beoordeling

51 Scarlet Internet ervaringen

Line
Geen oordeel
01/12/2020
via website

Zeer slechte klantenservice! Mijn handtas werd gestolen op 12/11/20- tot de dag van vandaag wacht ik nog op mijn simkaart met oude nummer, we zijn 1/12/20..na ellenlange wachttijden aan de telefoon die dan ook nog fors oplopen en mails geen concreet antwoord – je dossier werd opgestart, daar moet ik het meedoen! Morgen mag ik om mijn ID kaart en ben ik vrij om van operator te veranderen ! EINDELIJK, Scarlet – bende ONprofessionals -die klanten gewoon in de kou laten staan!

Nuttig? Ja   Nee

Crombach
Geen oordeel
04/11/2020
via website

Vanaf dag één storing in het geluid bij tv. Slecht of beter niet bereikbaar ! En nu? Advies: stap niet over naar Scarlet. Slechte ervaring ? Start #vergeetscarlet

Nuttig? Ja   Nee

Hans
Geen oordeel
19/01/2020
via website

Fijn hoor dat we er een gratis moslim zender Al Jazeera bij krijgen. Was dat niet de microfoon van Ben Laden. Het overige aanbod is armzalig.

Nuttig? Ja   Nee

Katrien
18/10/2019
via website
thumbs down

Ik ben al sinds 2012 klant bij Scarlet en ben altijd goed geholpen geweest. Zelfs dit jaar nog toen begin juni mijn modem stuk was, hebben ze dit vrij snel opgelost. En toen zijn de problemen begonnen …. . Nadat mijn modem vervangen was bedacht ik bij mezelf dat ik eigenlijk wel naar scarlet trio kon overstappen. Ik heb nog een oud scarlet one abonnement maar kijk toch niet naar die extra zenders. Dus eind juni een migratie aangevraagd. Midden augustus was er nog steeds niets aangepast, dus de klantendienst gecontacteerd. Ondertussen al 6 keer naar de klantendienst gebeld en telkens wordt er me gezegd dat ze een probleem zullen aanmaken en dit zullen doorgeven/escaleren aan de leidinggevende. De laatste keer wisten ze me te zeggen dat er een gekend probleem is met de migratie van one naar trio en dat ze een maandelijkse compensatie kunnen geven maar daar moet je wel iedere maand voor bellen. Gedurende deze 4 maanden heeft scarlet mij nog nooit gecontacteerd ivm dit lopende probleem om mij ergens van op de hoogte te brengen. Dit versterkt echt wel het gevoel dat dit allemaal zeer goed wordt opgevolgd.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
wendy
17/09/2019
via website
thumbs down

In Belgie zeer onbeleefde onbekwame call medewerkers betaal liever iets meer want achteraf ben je zeer veel geld door onkundig advies. NOOIT nog Scarlet.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
NDB
30/08/2019
via website
thumbs down

Wou met plezier klant worden bij Scarlet maar na een wanordelijke en onprofessionele aanvraagprocedure heb ik mij bedacht. Ik deed ruim op tijd een aanvraag om Scarlet te installeren op mijn nieuw adres (ik was nog geen klant), hier kreeg ik ook meteen een bevestiging van. Voor de zekerheid bel ik de dag voor installatie op om te bevestigen en krijg ik te horen dat de aanvraag nooit werd goedgekeurd. De vorige bewoners waren namelijk ook klant bij Scarlet, hun abonnement was al gedeactiveerd tegen mijn installatie afspraak maar de deactivatie duurt blijkbaar enkele dagen en twee klanten kunnen niet op één adres in het systeem zitten. Wij zouden met gevolg een week zonder internet zitten voor een adres waar in de eerste plaats al Scarlet wás. Ik heb de foutmelding zelf nooit binnen gekregen, waardoor ik niet op tijd op zoek kon gaan naar alternatieven. Aan telefoon werd er niet begripvol gereageerd tegenover deze issues en was men niet meedenkend in oplossingen. Ik had mij opgegeven voor een tevredenheidssurvey maar wanneer ik werd doorsgestuurd hiernaar werd het gesprek plots beëindigd (dit gebeurde tweemaal). Ik betaal liever wat meer in ruil voor betere service.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Faiiza
13/08/2019
via website
thumbs down

Zowel thuis als mobiel internet via scarlet. Problemen thuis zijn paar maanden geleden gestart met storingen. Meerdere keren aangegeven bij scarlet. Heen en weer gebel. Want tja lijnen zijn van proximus. Er was n storing waargenomen in de kabel buiten. Het zou opgelost worden. Vervolgens bleven we klachten hebben. Weer bellen naar scarlet. Zitten nu sinds t weekend zonder internet. Ze zou den maandag bellen. Niks gehoord. Ik heb dinsdag gebeld. Kreeg te horen dat ze pas volgende week kunnen. Dan nog moet je thuis zitten van 8 tot 16.30u. Geen internet. Geen tv. In n tijd dat alles digitaal gaat is dit niet acceptabel. Ik betaal voor n product en dat moet dan ook naar behoren werken! Dikke onvoldoende voor Scarlet

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Patrick Nolf
Geen oordeel
12/07/2019
via website

Vreselijke slechte klantendienst. Een zekere Osman is een onbeleefde bullebak. Had een probleem met vaste lijn. Zaterdag doorgegeven, zouden maandag terugbellen om te horen of het probleem opgelost was. Hebben niet teruggebeld!l-Woensdag teruggebeld. Klantendienst last het weer niet op!

Nuttig? Ja   Nee

H.J. Habets
26/05/2018
via website
thumbs down

Let goed op want Scarlet dat zijn echte gangsters!
In het zicht van mijn pensionering wilde ik van mijn dure Belgacom-abonnement af. Met hulp van de Telec-winkel hier in de straat switchte ik naar Telenet. Die overgang ging niet vlekkeloos: september 2015 werd overlapt: tot en met september betaalde ik Belgacom terwijl het Telenet-abonnement vanaf 1 september begon. Maar maanden nadien kwam nog een derde rekening voor diezelfde september van Scarlet! Die zond ik ongeopend retour, maar die oplichters bleven rekeningen sturen. Niets werd hier geïnstalleerd of weggehaald en ik was op geen enkel moment abonnee van Scarlet maar moest wel vijf maanden abonnementsgeld, gerechtskosten, advocaat en de deurwaarder betalen, bij elkaar bijna het dubbele van mijn maandelijks € 620,- pensioen. Spijtig dat onze suffe Belgische magistraten helemaal niet opgewassen zijn tegen dit soort gewiekste scélérate misdadigers.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Llaura Nini
18/08/2017
via website
thumbs down

Toen ik net scarlet afsloot heb ik de eerste tijd ruim 5 maanden zonder internet gezeten bij Scarlet. Ik kreeg ze maar niet te pakken en er werd niets aan gedaan. Vreselijke klantenservice en mijn probleem is uiteindelijk niet opgelost. Ook moest ik mijn jaar abonnement volmaken voor dat ik kon overstappen, trap er niet in het zijn dieven.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jos
11/07/2017
via website
thumbs down

Onlangs verhuisd, en toen is de miserie begonnen.

Men heeft mijn perfect werkende sagem vervangen door een BrolBox3, een toestel waar ik amper controle over heb.
Er zijn andere oplossingen, maar daarvoor heb je bepaalde gegevens nodig en… laat dat nu net zijn wat ze weigeren te geven.

Verschillende mailtjes en telefoontjes met medewerkers die niet eens weten waarover gepraat wordt verder denk ik dat ik maar ga overstappen naar een andere provider. Ze liegen ronduit tegen hun klanten over dingen die zogezegd niet mogelijk zouden zijn, maar perfect kunnen. Ze weigeren gegevens te bezorgen die bij mijn abonnement horen, waar ik voor betaal!

Zeer slechte ervaring, zo behandel je geen klanten!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Cor Japin
31/05/2014
via twitter
Cor Japin (@corjapin)
thumbs down

alleen zal de service van dit bedrijf er niet beter op worden…. http://t.co/7MXalV626e

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Azazel
02/05/2014
thumbs up

Welkom #scarlet !! Onbeperkt internetten, géén dichtgetimmerde poorten meer & bridged modem in tegenstelling tot #telenet #eindelijk !!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
hz
29/04/2014
via website
thumbs down

WAARDELOZE OPLICHTERS!!!
al 5 weken zonder internet en telefoon, er wordt NIETS aan gedaan

TRAP ER NIET IN!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rosa
15/04/2014
via twitter
Rosa (@Vegaleven)
thumbs down

De #Scarlet klantenservice is niet echt handig. Elke keer denk je iemand aan de lijn te krijgen en dan wordt de verbinding verbroken

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bea Moedt
27/02/2014
via twitter
Bea Moedt (@Sientje)
thumbs down

Lang leve Scarlet!!!!
Al vanaf gistermiddag geen internet en als je belt wordt je van het kastje naar de muur gestuurd!!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Myra
24/02/2014
via twitter
Myra (@MierMyra)
thumbs down

@scarlet_nl @DyanaLoehr wil idd graag overstappen van Scarlet naar een ander. Scarlet superslecht bedrijf

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Denise Fles
20/02/2014
thumbs up

@scarlet_nl bedankt! Top geregeld. Modem was snel in huis en na installatie werkt alles weer als een zonnetje!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Cloxxki
05/02/2014
via twitter
Cloxxki (@Cloxxki)
thumbs down

@scarlet_nl in R’dam werkt inet echt niet, ook na laaange reset…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Barbara Oosterom
05/02/2014
thumbs down

@scarlet_nl Is er iets bekend over een internet storing in IJsselstein? Stroom al van modem gehaald…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Leon
05/02/2014
via twitter
Leon (@leonstolk)
thumbs up

@scarlet_nl Dank voor de snelle reactie! Hielp helaas niet, dit had ze al gedaan. Andere opties?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
marc van der linden
12/01/2014
thumbs down

fijn! Klntserv in weekend gesloten @scarlet_nl nwe modem gisteren ontvangen maar nog steeds niets. 7dgn zndr tel. En internet

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
marc van der linden
08/01/2014
thumbs up

@scarlet_nl bedankt voor de reactie en #service

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hans Moerland
05/01/2014
thumbs down

Internet storing bij #scarlet.nl in het weekend en geen klantenservice. #scarlet laat je klanten niet zitten ga aan het werk ook op zondag

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
anna
02/12/2013
via website
thumbs down

scarlet is het ergste!
ik geef 0*!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
fietspomp
30/10/2013
thumbs down

@Telenet @Elkeforsure wij hadden dit probleem ook bij telenet. En er was geen verbetering. Overgeschakeld naar scarlet. 30 € goedkoper.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sylvia
03/10/2013
thumbs down

@scarlet_nl sinds gisteren 6 uur geen internet meer. Klantenservice gebeld, niets wijzer want meneer zijn werktijd zat erop.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Karen Haine
11/09/2013
thumbs up

@mcbrando Ik ben heel tevreden van Scarlet. Heel gemakkelijk te contacteren en probleem werd altijd erg snel opgelost met nodige feedback!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
marc van der linden
29/08/2013
thumbs up

Super #service van @scarlet_nl nieuw modem werkte niet. Opgelost nu alleen telefonie maar ook dit komt goed #aljarenklant

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Stijn Hooft
20/08/2013
thumbs down

Bezoekje van een #Scarlet installateur. Resultaat: internet aan geen 3 kbps en frequente time-outs. 2de poging door mezelf: 15 MBPS. Zucht.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Edwin Leenders
09/08/2013
thumbs down

@ScarletBelgium Scarlet alweer plat wel telefoon geen internet, Pokke Vdsl! #internet #Belgie #vdsl #scarlet

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Roy Stahli
28/07/2013
via twitter
Roy Stahli (@RStahli)
thumbs down

@scarlet_nl dan is het bij oa KPN waar ik voor werk beter geregeld. Hier kun je als klant de storing volgen per stap.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Scott Ponsen
28/07/2013
thumbs down

@scarlet_nl neem toch wel aan dat er een vergoeding klaarstaat voor de klanten? 3de keer in krap 4 weken is te heftig. Overstappen!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
roodje
28/07/2013
via twitter
roodje (@roodje85)
thumbs down

@scarlet_nl ik word er wel gek van de 3e keer alweer en weer in het weekend ben niet blij

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
ROB
28/07/2013
via twitter
ROB (@075Rob)
thumbs down

@scarlet_nl ik denk nu echt hard om maar over te stappen naar #UPC.
Dit is echt %#^%$%^. !

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ar Moerman
28/07/2013
thumbs down

@scarlet_nl pardon in dezen… maar 3x in 1,5 mnd uitval is niet echt prettig… #understatement

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ar Moerman
28/07/2013
thumbs down

Handig @scarlet_nl storingsnummer is via #scarlet lijn gratis is… , want die lijn werkt niet tijdens de #storing! #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
roodje
28/07/2013
via twitter
roodje (@roodje85)
thumbs down

@scarlet_nl en bij de klantenservice wordt je niks wijzer, een nieuwe modem maar probleem blijft

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Renate Wijma
10/07/2013
thumbs up

Jongens ik word steeds enthousiaster over @scarlet_nl Service is TOP!! Via twitter maar ook via 0900. Tis een verademing!! Zo zie ik t graag

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rob Kling
07/07/2013
via twitter
Rob Kling (@Rob020)
thumbs down

@scarlet_nl Het is diep treurig dat Scarlet weer in storing is.
Het storingsnr. herhaald dat er dat er geen storing is.
#slechteservice

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Niels Kalkman
17/06/2013
thumbs down

Ben echt consumentenbondwaardig kwoad op de belabberde service en diensten van @scarlet_nl maar val jullie daar verder niet lastig mee, hoor

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Shirley H
17/06/2013
via twitter
Shirley H (@Shirr83)
thumbs down

@scarlet_nl Inmiddels is het geregeld en doet alles het. Wel jammer dat julie klantenservice in het weekend gesloten is.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Annigje Deinum
10/06/2013
thumbs up

@Joycaa afgelopen 3 jaar scarlet, weinig storingen en had 1x een kapot modem werd ook meteen kosteloos vervangen buiten de garantie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Annigje Deinum
10/06/2013
thumbs up

@Joycaa afgelopen 3 jaar scarlet, weinig storingen en had 1x een kapot modem werd ook meteen kosteloos vervangen buiten de garantie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Nele Hiers
27/05/2013
via twitter
Nele Hiers (@NeleHi)
thumbs up

@StephRumm momenteel Scarlet vr internet + Telenet voor digitale tv + Mobile Vikings mobiel: Tevreden v alle 3 maar is niet erg prijsbewust

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jan de Bont
23/05/2013
thumbs down

@ZiggoWebcare Ik heb nu het probleem dat er soms stukken telefoongesprek wegvallen (bij Scarlet) is dit ook bij Ziggo alles-in-een basis?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Patricia
23/05/2013
thumbs down

@scarlet_nl grapje zeker? Had een terug bel verzoek gedaan maare gaat het niet meer worden lijk me zo

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Patricia
23/05/2013
thumbs down

@scarlet_nl jaja probleem opgelost en nee niet dankzij de klantenservice die in 2009 als beste is getest #scarletzekernietdebeste

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Patricia
23/05/2013
thumbs down

@scarlet_nl jeetje wat zijn jullie moeilijk te bereiken telefonisch als je probleem heb

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marvin Spruit
20/05/2013
thumbs down

Wat een K. U. T. klanten en normale service van @scarlet_nl. Had ik dit maar eerder geweten. Voel me zwaar genaaid!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 2
Scarlet Internet 1.39 stars 51 reviews