Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
3.6

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Tarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit product
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
48 positief – 183 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Solcon

Na in 2012 al tot beste landelijke internetprovider te zijn benoemd, is Solcon dit weer in 2013. Met haar kwalitatief goede internet, goede bereikbaarheid van de helpdesk en uitstekende service heeft Solcon deze prijs twee jaren achtereen binnen weten te slepen.  Het bedrijf is in 1996 ontstaan en vierde in 2012 zijn eerste buitenlandse vestiging in Roemenië. Samen met XS4ALL waren zij ook al een van de eerste die spam wilden tegengaan.  De slogan van het bedrijf luidt  ‘provider met een hart’ en gezien de uitstekende resultaten, maken ze dit waar.

Solcon ervaringen

Geef Solcon een beoordeling

254 Solcon ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Tarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit product
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Martin
18/03/2020
via website
thumbs down

Solcon is met recht in de Top 5 van Nederland te vinden. Dan wel de Top 5 van ‘SLECHTSTE’ providers van Nederland.
Als je eenmaal binnen bent en je hebt problemen, dan begint het. Standaard antwoorden, als je überhaupt al antwoord krijgt. Wel erkennen dat zaken anders (lees duidelijker) vanuit hun kant hadden moeten worden gecommuniceerd. Maar er vervolgens niets mee willen doen.
De tv van Solcon is zo ontzettend slecht van kwaliteit dat ik dit uit het abonnement wilde hebben. Glasvezel internet en bellen dat zou ik dan houden. Ik was bereid om dan een andere provider de TV te laten verzorgen. Helaas Solcon schermt met het jaarcontract. Had ik dit geweten dan had ik nooit en dan ook nooit naar hen overgestapt.
Solcon verdient absoluut de titel grootste internetkneus van Nederland.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hans
03/01/2020
via website
thumbs down

het is echt …… ja ik weet het eigenlijk niet…. mijn vocabulaire is bij lange na niet genoeg ontwikkeld om maar in de buurt te komen van een juiste beschrijving die kan laten zien hoe bizar slecht solcon is. Ja de helpdesk is vriendelijk en wil echt helpen met het oplossen van je probleem, maar eer dat je eerste probleem met moeite, veel bellen en nog meer wachtrijen eenmaal opgelost is, zijn er al drie nieuwe problemen ontstaan en komt je eerste probleem alweer om de hoek kijken. En ik woon echt niet ergens in een tent op de veluwe waardoor het zo matig zou kunnen zijn. Echt begin er niet aan!!! Misschien denk je ja ik kies er toch voor vanwege de normen en waarden waar solcon voor staat en de filtermogelijkheden die het aanbied. Allereerst was dit ook een reden om voor solcon te kiezen, maar dat weegt uiteindelijk echt niet eens een beetje op tegen de problemen die het gaat regenen als je voor solcon kiest.

+ waanzinnige training in geduld
+ vriendelijke/behulpzame medewerkers
– het is gewoon pure troep

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Joop
28/12/2019
via website
thumbs down

Na jarenlang KPN te hebben gehad nu gedwongen door verhuizing naar Solcon. Zeldzaam slecht, telefonsch niet bereikbaar en op de mail wordt niet gereageerd.
Wat een waardeloze provider. Zit zelf in de glasvezel en weet hoe het werkt. Alleen maar geld incasseren en de klanten met smoesjes afschepen. je bent verplicht om een jaarabonnement af te sluiten. Ik kan niet wachten tot het jaar is afgelopen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Henry
24/12/2019
via website
thumbs down

Pas op! Slechtere service bestaat er volgens mij niet. Wees gewaarschuwd. Ik nog nooit zo’ n klant onvrienlijk en ongeinteresseerd bedrijf meegemaakt. Uiteraard stap ik binnenkort snel over.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 4 5 6

Wat mensen over Solcon vertellen.

Heeft u ervaringen met Solcon en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u elke aanbieder beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Aanbieders vergelijken

Met onze onafhankelijke vergelijkers kunt u alle tarieven en aanbiedingen vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten welk aanbod voor u de beste keuze is.

Solcon 1.82 stars 254 reviews