Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
3.5

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Tarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit product
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
42 positief – 154 negatief

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Top 5

Solcon

Na in 2012 al tot beste landelijke internetprovider te zijn benoemd, is Solcon dit weer in 2013. Met haar kwalitatief goede internet, goede bereikbaarheid van de helpdesk en uitstekende service heeft Solcon deze prijs twee jaren achtereen binnen weten te slepen.  Het bedrijf is in 1996 ontstaan en vierde in 2012 zijn eerste buitenlandse vestiging in Roemenië. Samen met XS4ALL waren zij ook al een van de eerste die spam wilden tegengaan.  De slogan van het bedrijf luidt  ‘provider met een hart’ en gezien de uitstekende resultaten, maken ze dit waar.

Solcon aanbiedingen en tarieven 2018

Profiteren van extra korting, actie's en aanbiedingen bij Solcon. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van Solcon vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Solcon voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Solcon of naar een andere aanbieder...

Solcon ervaringen

Geef Solcon een beoordeling

217 Solcon ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Tarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit product
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Evert
23/03/2018
via website
thumbs down

Nu al twee dage blokkerig beeld en geluid, tv blijft waardeloos

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
haarhuis
Geen oordeel
22/03/2018
via website

Zeer slecht met alles.stap zo snel mogelijk over.klachten lijn kom je niet tussen

Nuttig? Ja   Nee

Arjan
18/03/2018
via website
thumbs down

Sinds 2 januari een overmaat aan Chinese spam, ook in postvak In. Kwaliteit van het contact is afhankelijk wie je aan de lijn krijgt. Verzoek om teruggebeld te worden is geweigerd of men “kwam er niet aan toe”. Fijne behandeling van een vaste klant (2009). Het probleem is nog steeds niet opgelost. Op eigen kosten een omleiding laten leggen zodat ik voor mijn bedrijf toch mijn mails kan openen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sir Max
Geen oordeel
06/03/2018
via website

Rectificatie…van mijn gedupeerde kennis verneem ik net dat het Klachten bel-nummer wel gratis is.

Evengoed werd die kennis niet goed vanwege het lange wachten en de ontwijkende antwoorden. Ook de online support verteld telkens wat ondernomen te hebben zowel in de router als in de verbinding via de Glasvezel. Nu al ruim 2 maanden slechte kwaliteit. Helaas…!

Nuttig? Ja   Nee

Sir Max
Geen oordeel
06/03/2018
via website

Wees dan maar blij dat je niet inde Hof van Twente woont.
En natuurlijk blijft men beleefd aan de andere kant.
Daar wordt men toch ook voor betaald ? Van het abonnementsgeld wat dus in heel veel gevallen IMHO onterecht wordt ge-ind zonder daarvoor het beloofde te bieden.
Wanneer ^Solcon* rechtvaardig zou handelen dan zouden ze alleen I -Net ik rekening moeten brengen, wat wel goed werkt. En pas de TV overdracht wanneer dit wel in orde is.

Nuttig? Ja   Nee

Sir Max
06/03/2018
via website
thumbs down

Slechte TV verbinding vanaf eerste aansluiting.
En net als vele anderen, de klachtenbehandeling helpt niets.
men beloofd, en beloofd. Bij telefonisch contact vermoedelijk ontmoediging tactiek .
Beller no 3 duurt tijden en moet betaald bellen 088 nummer. Afschuwelijk muziekje wat ook al slecht door komt. Soms uitvalt alsof verbinding verbrak etc,..etc,.
Christelijke Club? Bah SOLCON een kennis van mij zot vast aan een contract waardoor deze kennis 1 jaar lang geen TV kan kijken. Want kijken met haperingen en /of verspringen na pauze etc,..is absurd.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Evert
11/02/2018
via website
thumbs down

Uitzending gemist en opname kijken werkt niet, alle opnames stoppen te vroeg wat ook niet is in te stellen is met een amino . Loopt vaak vast en dan kun je weer van voor af aan terug kjken want doorspoelen is niet mogelijk. Dit probleem is bekend bij Solcon. amino kastjes voldoen gewoonweg niet, buffer problemen.
Zal me benieuwen wanneer er een acceptabele oplossing komt.
Internet en telefoon werkt goed

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bert van der sluis
Geen oordeel
29/01/2018
via website

Tv gemist is een drama. Opnames bekijken is waardeloos. Vooruit spoelen werkt niet.
Amino kastje loopt vast. Internet snelheid varieerd.
Als je een opgenomen film bekijkt stopt het na 27 minuten. Daarna met geen mogelijkheid verder kunnen kijken. Kastje resetten. Spijt van overstap en eind dit jaar alle tv en telefoonmeuk van solcon eruit

Nuttig? Ja   Nee

Evert
03/12/2017
via website
thumbs down

Tv hapert €300,- uitgegeven aan aanpassingen op advies solcon en we hebben nog steeds dezelfde problemen. Op de laatste email reageren ze niet eens meer. Tijd voor een andere provider

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
M. Pak
Geen oordeel
02/12/2017
via website

INSTABIELE tv en internet, storingen kunnen buitenwerktijden niet gemeld worden, er is geen apart storingsnummer. Videoland loopt steeds vast, regelmatig blokken in beeld. Ook RTL xl werkt niet Opgenomen programma’s kunnen niet vooruit gespoeld ook kunnen niet alle programma’s worden opgenomen.
Vanwege glasvezel en de mogelijkheid van 4 interactieve tv,s gekozen voor Solcon. Maar de mogelijkheden zijn minder dan bij KPN. Daar kon je alles opnemen en versneld terugkijken zonder reclames

Nuttig? Ja   Nee

J.J. Meijer
02/12/2017
via website
thumbs down

Slecht.
Bij aanleg glasvezel veel ellende en dom aangelegde kabel.
Veel uitval TV.
Telefoon, dagelijks uitval en onbereikbaar.
Nu 2 december 2017, na diverse klachten, nog steeds geen telefoonnummer herkenning,
Helpdesk over het algemeen onbereikbaar, en als je dan iemand spreekt dan blijkt deze lijkt uitsluitend opgeleid in vriendelijke domme antwoorden. Beleefd zijn ze wel!
( dat is ook het enige pluspunt van de Solcon organisatie. Maar als op zaterdag middag het Amino kastje het begeeft, dan heb je op maandag misschien wel iemand aan de lijn.
Nog geen medewerker gesproken die iets van ICT, Telecom en telefonie weet.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
D. Meester
12/11/2017
via website
thumbs down

De tv uitzendingen op alle zenders via de glasvezelkabel vallen elke dag op willekeurige tijdstippen korte of langere tijd uit.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Robin
09/11/2017
via website
thumbs up

Inmiddels al meer dan 4 jaar klant bij solcon, zelfs na verhuizingen werkt alles nog perfect. Naast het stabiele netwerk (in harderwijk heb ik hier ervaring mee) is de support uitstekend en ze denken met je mee in oplossingen ipv problemen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
K.
Geen oordeel
06/11/2017
via website

Verschrikkelijke provider: ondanks glasvezel traag internet. Terugkijken van opnames is een drama. Voor- of achteruit spoelen gaat soms wel, maar meestal niet, reden onbekend. Zo snel mogelijk van Solcon af!

Nuttig? Ja   Nee

L de Joode
24/10/2017
via website
thumbs down

Had eerst KPN met koperdraadje, werkte prima.
Totdat de gemeente Giessenlanden mij overhaalde om glasvezel van Solcon te nemen.
Helaas zit ik daar nu 2 jaar aan vast.
Tot die tijd moet ik het doen met trage TV gids, opnenen pauze en terug- en voorruit spelen vastlopen etc.Soms ook zwart beeld.
Kortom nooit meer Solcon.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tiny
23/10/2017
via website
thumbs down

Storing gemeld dat we slechte DSL upload hadden, meldt solcon na een week dat we de modem moeten resetten (die we 10x maal gereset) hadden. Dit weer gemeldt melden ze dat we de kabel tussen moden en
ISRA moeten vervangen. werkte allemaal niet…
Nu de hele boel opgezegd en super download/upload terug.
Overigens de hele tijd hierdoor ook geen vaste telefoon gehad. ( 2 weken lang)
Gelukkig nu verlost van SOLCON 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mathieu
18/10/2017
via website
thumbs down

Sinds nov.2016 heb ik Solcon.
In het begin werkte het prima,nu is het een drama.
Opnemen werkt soms niet of er staan maar halve programma’s op.
Als de vaste telefoon gaat valt internet weg.
Opgenomen programma’s kan je niet doorspoelen.
Het Amino kastje valt soms spontaan uit.
Als je gaat bellen zeggen ze eerst alle stekkers eruit en dan er weer in.
Ja dat kan ik ook wel bedenken.
Kon ik er maar vanaf,maar helaas nog een contract van een jaar.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 3 4 5

Solcon ervaringen 2018

Heeft u ervaringen met Solcon en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Solcon beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Solcon of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Solcon 1.77 stars 217 reviews