Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Blog
Energie
Geen categorie
Internet
Mobiel
Nieuws
Verzekeren
3.6

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Tarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit product
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
42 positief – 150 negatief

Top 5

Solcon

Na in 2012 al tot beste landelijke internetprovider te zijn benoemd, is Solcon dit weer in 2013. Met haar kwalitatief goede internet, goede bereikbaarheid van de helpdesk en uitstekende service heeft Solcon deze prijs twee jaren achtereen binnen weten te slepen.  Het bedrijf is in 1996 ontstaan en vierde in 2012 zijn eerste buitenlandse vestiging in Roemenië. Samen met XS4ALL waren zij ook al een van de eerste die spam wilden tegengaan.  De slogan van het bedrijf luidt  ‘provider met een hart’ en gezien de uitstekende resultaten, maken ze dit waar.

Solcon aanbiedingen en tarieven 2017

Profiteren van extra korting, actie's en aanbiedingen bij Solcon. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van Solcon vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Solcon voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Solcon of naar een andere aanbieder...

Solcon ervaringen

Geef Solcon een beoordeling

209 Solcon ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Tarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit product
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Evert
03/12/2017
via website
thumbs down

Tv hapert €300,- uitgegeven aan aanpassingen op advies solcon en we hebben nog steeds dezelfde problemen. Op de laatste email reageren ze niet eens meer. Tijd voor een andere provider

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
M. Pak
Geen oordeel
02/12/2017
via website

INSTABIELE tv en internet, storingen kunnen buitenwerktijden niet gemeld worden, er is geen apart storingsnummer. Videoland loopt steeds vast, regelmatig blokken in beeld. Ook RTL xl werkt niet Opgenomen programma’s kunnen niet vooruit gespoeld ook kunnen niet alle programma’s worden opgenomen.
Vanwege glasvezel en de mogelijkheid van 4 interactieve tv,s gekozen voor Solcon. Maar de mogelijkheden zijn minder dan bij KPN. Daar kon je alles opnemen en versneld terugkijken zonder reclames

Nuttig? Ja   Nee

J.J. Meijer
02/12/2017
via website
thumbs down

Slecht.
Bij aanleg glasvezel veel ellende en dom aangelegde kabel.
Veel uitval TV.
Telefoon, dagelijks uitval en onbereikbaar.
Nu 2 december 2017, na diverse klachten, nog steeds geen telefoonnummer herkenning,
Helpdesk over het algemeen onbereikbaar, en als je dan iemand spreekt dan blijkt deze lijkt uitsluitend opgeleid in vriendelijke domme antwoorden. Beleefd zijn ze wel!
( dat is ook het enige pluspunt van de Solcon organisatie. Maar als op zaterdag middag het Amino kastje het begeeft, dan heb je op maandag misschien wel iemand aan de lijn.
Nog geen medewerker gesproken die iets van ICT, Telecom en telefonie weet.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
D. Meester
12/11/2017
via website
thumbs down

De tv uitzendingen op alle zenders via de glasvezelkabel vallen elke dag op willekeurige tijdstippen korte of langere tijd uit.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Robin
09/11/2017
via website
thumbs up

Inmiddels al meer dan 4 jaar klant bij solcon, zelfs na verhuizingen werkt alles nog perfect. Naast het stabiele netwerk (in harderwijk heb ik hier ervaring mee) is de support uitstekend en ze denken met je mee in oplossingen ipv problemen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
K.
Geen oordeel
06/11/2017
via website

Verschrikkelijke provider: ondanks glasvezel traag internet. Terugkijken van opnames is een drama. Voor- of achteruit spoelen gaat soms wel, maar meestal niet, reden onbekend. Zo snel mogelijk van Solcon af!

Nuttig? Ja   Nee

L de Joode
24/10/2017
via website
thumbs down

Had eerst KPN met koperdraadje, werkte prima.
Totdat de gemeente Giessenlanden mij overhaalde om glasvezel van Solcon te nemen.
Helaas zit ik daar nu 2 jaar aan vast.
Tot die tijd moet ik het doen met trage TV gids, opnenen pauze en terug- en voorruit spelen vastlopen etc.Soms ook zwart beeld.
Kortom nooit meer Solcon.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tiny
23/10/2017
via website
thumbs down

Storing gemeld dat we slechte DSL upload hadden, meldt solcon na een week dat we de modem moeten resetten (die we 10x maal gereset) hadden. Dit weer gemeldt melden ze dat we de kabel tussen moden en
ISRA moeten vervangen. werkte allemaal niet…
Nu de hele boel opgezegd en super download/upload terug.
Overigens de hele tijd hierdoor ook geen vaste telefoon gehad. ( 2 weken lang)
Gelukkig nu verlost van SOLCON 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mathieu
18/10/2017
via website
thumbs down

Sinds nov.2016 heb ik Solcon.
In het begin werkte het prima,nu is het een drama.
Opnemen werkt soms niet of er staan maar halve programma’s op.
Als de vaste telefoon gaat valt internet weg.
Opgenomen programma’s kan je niet doorspoelen.
Het Amino kastje valt soms spontaan uit.
Als je gaat bellen zeggen ze eerst alle stekkers eruit en dan er weer in.
Ja dat kan ik ook wel bedenken.
Kon ik er maar vanaf,maar helaas nog een contract van een jaar.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 3 4 5

Solcon ervaringen 2017

Heeft u ervaringen met Solcon en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Solcon beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Solcon of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Solcon 1.80 stars 209 reviews