Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Blog
Energie
Geen categorie
Internet
Mobiel
Nieuws
Verzekeren
2.9

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Tarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit product
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
133 positief – 834 negatief

Top 5

UPC

UPC is het dochterbedrijf van Liberty Global, Inc. UPC staat voor; United Pan-European Communications.  Ze is in de loop van de jaren 90 onstaan en heeft diverse kleine tot middelgrote bedrijven opgenomen.  UPC was de eerste die in 2008 gebruik maakte van EuroDocsis 3.0. UPC heeft binnen Nederland net iets meer dan 1 miljoen internet gebruikers, van de in totaal 1,7 miljoen klanten. UPC is bezig om al zijn netwerk over te zetten naar glasvezel. Sinds begin april 2013 biedt UPC al haar klanten standaard digitale televisie.

UPC aanbiedingen en tarieven 2017

Profiteren van extra korting, actie's en aanbiedingen bij UPC. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van UPC vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of UPC voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar UPC of naar een andere aanbieder...

UPC ervaringen

Geef UPC een beoordeling

971 UPC ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Tarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit product
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Maico Pruijsssen
13/06/2013
thumbs down

Ik ben het met @jarnofeddes eens. Wat een waardeloos bedrijf is #upc vragen een hoop geld en je krijgt er niets voor terug! #upc #storing

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ted
13/06/2013
via twitter
Ted (@TeddoNL)
thumbs down

Leuk nu ligt internet van @upc eruit

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
eeeee..
13/06/2013
thumbs down

hoezo #UPC alleen problemen op de vaste telefoonlijnen!! ik kan gewoon bellen maar internet is DUBBEL KLEAUTE

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Willem Massier
13/06/2013
thumbs down

Ligt ook bij jou het internet van UPC er uit? #geeninternet

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
isabell verhoef
13/06/2013
thumbs down

@UPC eventueel ongemak? Het bedrijf is gewoon bijna een dag niet te bereiken effen jullie spreken van eventueel ongemak? #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ruben Baarsma
13/06/2013
thumbs down

Nog steeds in gesprek met UPC en KPN voor internet + bellen…. tsja.. afhankelijk zijn van grote spelers is niet fijn! #BuroBaarsma

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Cindy D.
13/06/2013
via twitter
Cindy D. (@Ciddje)
thumbs down

Ik kan door deze zooi van jullie niet werken!! Graag zsm een oplossing anders stap ik over, want ik ben er helemaal klaar mee!!!! @UPC

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Floortje van Hezik
13/06/2013
thumbs down

@upc het internet doet het al dagen al af en aan. Wat is er mis? #thuiswerken #rotterdam

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Cindy D.
13/06/2013
via twitter
Cindy D. (@Ciddje)
thumbs down

Mijn internet en telefonie ligt eruit sinds gistermiddag!! Wtf! En is de wachttijd meer dan 10 min!! @UPC Graag dit zsm oplossen!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tali Eisenmann
13/06/2013
thumbs down

@UPC nog steeds storingen op de vaste telefonie. Klopt dat?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Pieter Ratering
13/06/2013
thumbs down

‘Haal alles uit het Digital Network van #UPC’. Ik vrees dat ze dat zelf al gedaan hebben. @UPC

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Eric De Bijl
13/06/2013
thumbs down

@upc geen internet en geen telefoon

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Pieter Ratering
13/06/2013
thumbs down

#UPC hanteert dezelfde communicatiemethodes als de NS. Namelijk niet communiceren. @UPC. Hun internetpagina lacht je vrolijk toe.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Pieter Ratering
13/06/2013
thumbs down

En nog steeds geen werkende telefoon van #UPC. #24uur @UPC

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
martino oosterveer
13/06/2013
thumbs down

upc is echt een kut profider altijd wel gezijk met het internet elke dag valt et wel un x weg

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Anne
12/06/2013
via twitter
Anne (@AnneNurra)
thumbs down

Arghhh wederom geen internet en telefoon @upc #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Eric684
12/06/2013
via twitter
Eric684 (@Eric684)
thumbs down

@UPC En nog steeds geen telefoon en internet. Dit duurt veel te lang. Waarom lossen jullie dit niet op?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gerrit
12/06/2013
via twitter
Gerrit (@GerBo48)
thumbs down

@UPC 18.20 uur nog steeds geen telefoon #geldterug

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
eric
12/06/2013
via twitter
eric (@hard88core)
thumbs down

Wat een graf zooi geen bereik met me mobiel en @UPC @WijZijnUPC heeft weer eens storing dus ben niet bereikbaar ben je mooi klaar mee #boos

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Robert Logger
12/06/2013
thumbs down

@Dauq UPC heeft al de hele dag last van storingen op het netwerk.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Irene de Groes
12/06/2013
thumbs down

@_Daniii_M Wanneer heeft UPC geen storing.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ilse
12/06/2013
via twitter
Ilse (@Twilsje)
thumbs down

@duifje1874 Erg he, met #UPC! Ze mogen inderdaad wel een maandbedrag terugstorten!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bert Kortekaas
12/06/2013
thumbs down

Grote #UPC storing bij vaste telefonie. Vind ik dat erg? Nee, ben mobiel wel bereikbaar

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Oumiiee
12/06/2013
thumbs down

internet is zo fucking sloom wil echt weg van upc shit man

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Monique
12/06/2013
via twitter
Monique (@duifje1874)
thumbs down

Wederom storing in digitale tv van UPC. UPC mag wel een maandbedrag restitueren om het leed te verzachten. #geldteruggevenaub

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
maaike osterloh
12/06/2013
thumbs down

@upc het is weer 1 groot drama!!! Waarom heb ik het eigenlijk nog??

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Simone vd Heide
12/06/2013
thumbs down

@UPC dat is sowieso altijd al een probleem bij ons…moet toch eens wat aan gedaan worden!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
jasper schilderink
12/06/2013
thumbs down

Die storing bij UPC duurt nu al 13 uur. #telefoon

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Karin Bronwasser
12/06/2013
thumbs down

@UPC is er al enig zicht wanneer de telefoonstoring is verholpen? Is nu al zo vanaf maandagochtend. Ben al 3 werkdagen onbereikbaar :S

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
MrsvonDyke
12/06/2013
thumbs down

Monteur gaat morgen echt niet weg voordat alles het doet!!! #nieuweklant #storing #UPC

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Frank Hijlkema
12/06/2013
thumbs down

Zeer veilige schatting van UPC: 10.000 tot 100.000 mensen zitten zonder telefoon door een storing.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Linda van Doren
12/06/2013
thumbs down

Volgens mij stond UPC trouwens toch al voor Unending Problems Continue…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Henk van der Weide
12/06/2013
thumbs down

@UPC hoi 🙂 sinds gisteren weer internet na 4 dagen storing in modem nu geen telefoon. Hoe krijg ik die vergoeding van €5 per dag

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gertjan
12/06/2013
thumbs down

@UPC alweer problemen nu met de telefoon wanneer gaat het goed UPC?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Lyan van Furth
12/06/2013
thumbs down

Storing Telefonie⁰Op dit moment zijn er problemen met telefonie van UPC. Daardoor kunt u tijdelijk niet bellen of gebeld worden.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Web Dev Articles
12/06/2013
thumbs down

@UPC voor de zoveelste x geen tv, telefoon en Internet .. Op 1076 NT – 227 II .. Handig als je een internet bedrijf bent ..

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sylvia Rietberg
12/06/2013
thumbs down

Waarom hebben wij geen internet #UPC ?????

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jeroen Duller
12/06/2013
thumbs down

Wederom een storing op mijn @upc Het is een week goed gegaan…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Paul van Beukering
12/06/2013
thumbs down

@UPC Al vanaf vrijdagavond is mijn internet véél trager dan normaal. Kzou dolgraag willen weten wanneer jullie dit gaan oplossen!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Joanne
11/06/2013
via twitter
Joanne (@BlaakJoanne)
thumbs down

T schijnbaar onmogelijke is nu toch gelukt:#UPC geinstalleerd. Heeft 7 afspraken en nog meer telefoontjes gekost maar de aanhouder wint.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
spekje
11/06/2013
via twitter
spekje (@spekje)
thumbs down

Hoe zorg je er voor dat bijvoorbeeld #upc stopt met sturen van post / spam elke maand? Is gewoon erg vervelend!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Danieeeek
11/06/2013
thumbs down

Internet ligt er al uren uit. Thankyou UPC

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
luuk .
11/06/2013
via twitter
luuk . (@luuk99_)
thumbs down

10 minuten upc bellen kost allemaal geld en dan zeggen ze uit eindelijk ja u moet gwn afwachten tot dat je weer beeld hebt kan 3 dagen duren

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Paul Zandstra
11/06/2013
thumbs down

@upc wilde vanavond gtst gaan kijken, geen beeld, horizonbox vastgelopen. Na power uit/aan weer beeld en melding netwerkfout. Daarna pas ok.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Daniel de Vries
11/06/2013
thumbs down

Aaarrgh! Maffe #mediabox van @UPC heeft steeds kuren. Hij blijft nu hangen in de setup, maar helaas zonder beeld.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Karin
11/06/2013
via twitter
Karin (@karinslu)
thumbs down

@UPC o, o wat heb ik een spijt van aanschaffen van horizon, tv, hapert voortdurend en internet ligt er iedere 10 minuten uit 🙁

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
George1984
11/06/2013
thumbs down

@Minidorp @upc lijkt er wel op he ons internet is al dagen zo traag als dikke stront

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Clippo
11/06/2013
via twitter
Clippo (@Minidorp)
thumbs down

@UPC is weer knipperlicht internet.. Wel/niet

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
mikemaasdam
11/06/2013
thumbs down

@UPC Geen internet! 🙁 Postcode 3205SG Spijkenisse. Wanneer is dit opgelost? #UPC

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Johan van Uden
11/06/2013
thumbs down

@upc om eerlijk te zijn vind ik het ronduit onbeschoft en beledigend dat jullie niks meer laten horen! Zo ga je niet met klanten om!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 2 3 20

UPC ervaringen 2017

Heeft u ervaringen met UPC en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u UPC beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor UPC of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

UPC 1.47 stars 971 reviews