Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
2.9

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Tarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit product
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
133 positief – 834 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

UPC

UPC is het dochterbedrijf van Liberty Global, Inc. UPC staat voor; United Pan-European Communications.  Ze is in de loop van de jaren 90 onstaan en heeft diverse kleine tot middelgrote bedrijven opgenomen.  UPC was de eerste die in 2008 gebruik maakte van EuroDocsis 3.0. UPC heeft binnen Nederland net iets meer dan 1 miljoen internet gebruikers, van de in totaal 1,7 miljoen klanten. UPC is bezig om al zijn netwerk over te zetten naar glasvezel. Sinds begin april 2013 biedt UPC al haar klanten standaard digitale televisie.

UPC ervaringen

Geef UPC een beoordeling

971 UPC ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Tarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit product
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Sander van Leeuwen
30/05/2014
thumbs down

Dit is al de tweede keer dat ik een betalingsherinnering van @UPC krijg terwijl het bedrag gewoon is afgeschreven. Geeft een goed gevoel 🙁

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
DOORNroos
30/05/2014
via twitter
DOORNroos (@OJongere)
thumbs down

Sinds een paar dagen eindelijk van UPC af. Wat een verademing, nu Telfort! #telfort

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Thomas Dorfler
30/05/2014
thumbs down

aub stabiel internet!!!! Geen 120mbit hier, maar 6mbit en instabiel #upc #fail #comeoctober

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
 Erwin Hommerson ツ
30/05/2014
thumbs up

Top service bij @KPNwebcare ! Problemen worden direct aangepakt en opgelost. Was bij @UPC wel anders

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
BrainB0ne
13/05/2014
thumbs up

De beloofde internetsnelheid van 120Mbit/s wordt ruim gehaald. Dat mag ook gezegd worden. Ook positieve zaken meld ik 😉 @UPC

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Maickel van Heeswijk
05/05/2014
thumbs up

YES !!!! @UPC prime is geactiveerd !!!! Dus nu genieten van honderden films en series voor een spotprijsje per maand

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
VOGƎLS
27/04/2014
via twitter
VOGƎLS (@VOGELSZz)
thumbs up

@tomantonis bij @UPC 120mbps jonge. Hoppa!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jimmy Kainama
01/04/2014
thumbs down

UPC maakt overstappen erg onaantrekkelijk met borg- en apparatuurkosten. Of providers die aansluitkosten hanteren #overstappen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Delano H
01/04/2014
via twitter
Delano H (@Delano_H)
thumbs up

@UPC fijn dat we dat als klant weten ,dat ik een dag zonder tv , internet en telefonie zit van te voren , dat is toch wel een stukje service

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Lara de Graaf
01/04/2014
thumbs up

Uiteindelijk top geholpen door @UPC.. Dat mag ook gezegd worden! #problem #solved

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Lenneke Tielenburg
01/04/2014
thumbs up

Snelle service van @UPC… Fijn!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Edwin de Boer
01/04/2014
thumbs down

Wij zijn over gestapt naar upc dat hadden we niet moeten doen. Wat slecht internet heb je dan. Ik zou zeggen niet over stappen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Anoniem
30/03/2014
via website
thumbs down

Je wordt toch zo dramatisch moe van ze, laatst overgestapt van KPN naar UPC prima verlopen todat we de producten ontvingen nog nooit zulk onstabiel slecht internet en televisie gehad. We hadden altijd eerst televisie nou was dit nou ook niet 100% vloeiend maar toch besloten over te stappen voor de snelheid van het internet helaas hadden wij beter nooit kunnen overstappen naar ze. Internet valt om de haver klap weg, horizon tv om de 5 minuten hapert de box op RTL4 RTL5 SBS6.
Dan wil je fatsoenlijk kunnen werken op het internet en dan valt het weg precies als jij bezig bent. Je kan na een tijdje geen whatsapp statussen meer zien volgens de klantenservice ligt dit aan whatsapp, terwijl ik op mijn 4G nergens last van heb, een hele discussie gehad met een “Technische afdeling medewerker” over dat ik mijn interne IP adres wou veranderen volgens hun kon dit niet. Ik was er van overtuigd dat dit wel kon aangezien het zelf aangegeven stond in hun router maar kreeg dus steeds een foutmelding, de medewerker kon de discussie niet meer aan en sloot het telefoon gesprek abrupt af en veranderde onze routernaam naar “PIS Klant”

Dit was voor mij de druppel!
Ik zeg dus kies nooit voor UPC zo klantonvriendelijk als wat!

Mvg,

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Kim
19/03/2014
via website
thumbs down

Yeahhhhhhhhhh

Net alle kut diensten van UPC opgezegd, betaal niets meer!!

Zie ze graag in de rechtbank….

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Karin Goes
16/03/2014
thumbs up

Applausje voor @UPC :sneller internet en verlaging van abonnementsprijs en ik hoefde er niet eens om te vragen! #klantgericht #zelerenhetwel

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sieger Hansma
26/02/2014
thumbs down

Altijd leuk, #UPC plant werkzaamheden aan de kabelaansluiting in midden op de dag. Geen internet voor mij vandaag…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Branko
26/02/2014
via twitter
Branko (@Brank0ow)
thumbs down

Misschien alles maar opzeggen bij @UPC #ongeregeldzooitje

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
ME.Media Engineering
26/02/2014
thumbs down

#UPC vraag me af wat ze met ons abo geld doen! En dan heb je een business abo! tijd om over te stappen! #slechte service #neemgeen upc

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
ME.Media Engineering
26/02/2014
thumbs down

Wat een stel prutsers bij #UPC business!hebben de middelen niet om een buiten monteur te sturen.Nu 2dagen zonder internet!!@WijZijnUPC

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Eva Westerveld
24/02/2014
thumbs down

Sneller internet van UPC en geen extra kosten voor de mediabox betalen klinkt leuk! Totdat je de rekening krijgt #UPC

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
meerschilder. nl
24/02/2014
thumbs up

@UPC netjes terug gebeld en een goede oplossing aangeboden gekregen. Top!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bjørn Jansen
23/02/2014
thumbs down

Vandaag is de dag dat we definitief de ellende van #horizon achter ons laten… Zojuist een ‘oude’ box besteld. #upc #ergernis

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Manon Kovacs
23/02/2014
thumbs down

Service hoor.. @UPC wil ik op m’n iPhone/laptop via horizon een film kijken die nu op film1 speelt, kan dat niet! Waarvoor betaal ik dan??

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Frank Thijssen
Geen oordeel
12/02/2014

@UPC voor de tweede keer deze week reclame #UPC ‘Vanaf nu #wifispots in uw regio’ Echt niet, nog steeds niet in #Nijmegen =>

Nuttig? Ja   Nee

awin_nl
12/02/2014
via twitter
awin_nl (@utwaait)
thumbs up

@UPC, top! Dank je wel

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
awin_nl
12/02/2014
via twitter
awin_nl (@utwaait)
thumbs up

@UPC heel graag! Bedankt voor de snelle sevice!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
david vink
12/02/2014
thumbs down

Al een hele tijd geen internet en bellen van #UPC. Geen initiatief vanuit #UPC. ik raad iedereen af om een abonnement af te sluiten.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Wilma Reinders
07/02/2014
thumbs down

Had graag #nadebezetting willen zien en eerste olympisch journaal. @BeetsRoger #upc #fail Dan maar ouderwets spelletje gedaan. Ook leuk!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Wilma Reinders
07/02/2014
thumbs down

2 uur verstoken geweest van kabel #upc Geen tv en internet. Maar het werkt weer. #upc #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Richard van Meelis
07/02/2014
thumbs up

Wow, de @UPC helpdesk heeft een keer geholpen! Blijkbaar een fout in de nieuwe firmware van mijn router 🙁

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
michelle schekman
07/02/2014
thumbs down

@UPC nu 1,89 mb. Zelfs Facebook laadt niet! @RobertMedenblik

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Culé
07/02/2014
thumbs down

@PapaCuleMiguel ik heb ook upc en ik heb echt niet normaal veel storing (ik zie dat je weer je oude ava hebt :P)

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marlou
07/02/2014
via twitter
Marlou (@xoxLouuxox)
thumbs down

@UPC allereerst zou het fijn zijn als ik serieus genomen word bij de klantenservice en daarnaast dat het probleem dan ook wordt opgelost!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Maarten Wullink
Geen oordeel
07/02/2014

@UPC op tv staat “geen signaal” en internet doet het ook niet.

Nuttig? Ja   Nee

Marlou
07/02/2014
via twitter
Marlou (@xoxLouuxox)
thumbs down

Nog nooit zo’n slechte klantenservice meegemaakt als die van jullie! Jullie denken niet in oplossingen maar in problemen! #drama @UPC

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Martijn
05/02/2014
via twitter
Martijn (@MafkAa)
thumbs up

Na @UPC wil ik ook @Essent een compliment maken voor hun goede service. Hartelijk dank, AO!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Servicewatisdat
23/01/2014
thumbs down

Dat je 4 monteurs van @UPC op bezoek krijgt die alle 4 t probleem niét vinden & pas de 5é (seniormonteur) wél! Wat n géld & tijdverspilling.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
babetteverhoef
08/01/2014
thumbs down

Theo Maassen,na drie dagen gevecht met UPC mag ik dan vanavond eindelijk het programma 24 uur me…Ali B bekijken. Het begon veelbelovend…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ruben Roodenburg
07/01/2014
thumbs down

@UPC we willen zsm opzeggen. We wachten al vanaf oktober aangaande een gesprek wat opgenomen is. Zie mijn eerdere tweets en tel gesprek.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
avezetten
28/12/2013
thumbs up

Met #upc besloten om de #horizonbox te houden beeld #kwaliteit veel beter dan gewone hd box.medeweking upc prima

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Robain
23/12/2013
via twitter
Robain (@robain74)
thumbs down

#Horizon #upc dramatisch. Zappen onmogelijk, tv-gids hapert. Twee weken ellende… sta op het punt hem terug te sturen!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Frank
23/12/2013
via twitter
Frank (@Frank_bro)
thumbs down

Nadat we zijn overgestap naar #upchorizon kannik niet meer samen spelen op me ps3 morgen maar ff #upc bellen misschien lag het daaraan

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Michel v Collenburg
22/12/2013
thumbs down

Hm… Mediabox van #upc heeft kuren… Beeld valt na paar seconden weg en apple tv werkt ook niet meer… #storing

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ronny
16/12/2013
via twitter
Ronny (@RonnyPrins)
thumbs down

#UPC verkloot weer zijn afspraken na te komen, met veel tamtam ons teruggehaald als klant en nu laten ze ons al weer in de kou zitten!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Nicole Buurman
15/12/2013
thumbs down

@YolandaOud ja hier ook waardeloos!!! #upc @UPC doe er eindelijk eens wat aan! Oa #ned3 al weken slecht

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sander Rotteveel
15/12/2013
thumbs up

@UPC Hoop gezeik gehad met jullie. Maar modem was kapot. En in de winkel goed geholpen en gelijk een nieuwe. Mag ook gezegd worden! #Top

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Yolanda Oud
15/12/2013
thumbs down

Iemand suggesties voor iets anders dan #UPC ?? Wij hebben het er helemaal mee gehad!! Of is het allemaal prut?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
E Vercauteren
08/12/2013
thumbs down

@upc het blijft drama met die #horizon mediabox, zodra er een pc of laptop aangezet wordt, hapert geluid tv uitzending…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ton Schulten
01/12/2013
thumbs down

@UPC ligt on demand er weer eens uit? Ik kom ook niet echt door de telefoonwachtrij #upc #horizon #problemen #slecht

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gertjan Pasveer
01/12/2013
thumbs up

@UPC Service van #UPC is erg verbeterd. Zelfs nazorg hoort tot het nieuwe protocol. Jammer dat er nog steeds een boze tweet voor nodig is.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 16 17 18 19 20

UPC ervaringen 2018

Heeft u ervaringen met UPC en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u UPC beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor UPC of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

UPC vergelijken

Met onze onafhankelijke vergelijkers kunt u alle tarieven en aanbiedingen van UPC vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of UPC voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar UPC of naar een andere aanbieder...

UPC 1.47 stars 971 reviews