Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Blog
Energie
Geen categorie
Internet
Mobiel
Nieuws
Verzekeren
2.6

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Tarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit product
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
101 positief – 708 negatief

Top 5

Ziggo

Ziggo.nl is een van de grootste aanbieders van kabeltelevisie binnen Nederland, en ook qua internet hebben ze circa 1,7 miljoen klanten. Ziggo is veelvuldig in het nieuws geweest met betrekking tot de slechte klantenservice. Dit is met name na de fusering van @Home, Casema en Multikabel gebeurd, waar Ziggo uit is ontstaan. Lange wachttijden en slechte klantenservice hebben de naam van Ziggo geen goed gedaan. De Britse bank Barclays is groot aandeelhouder in Ziggo, zij bezitten 14% wat op een waarde (in aandelen) komt van 700 miljoen euro. Op 25 april werd bekend dat Ziggo samen wil werken met UPC zodat klanten van beide bedrijven gebruik kunnen maken van alle hotspots om een landelijke dekking te garanderen.

Ziggo aanbiedingen en tarieven 2017

Profiteren van extra korting, actie's en aanbiedingen bij Ziggo. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van Ziggo vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Ziggo voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Ziggo of naar een andere aanbieder...

Ziggo ervaringen

Geef Ziggo een beoordeling

860 Ziggo ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Tarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit product
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Andries Filmer
20/06/2013
thumbs up

@ZiggoWebcare Ik heb toch maar even gebeld naar Ziggo storingen. Daar hebben ze de modem gerest en nu werkt het weer. Bedankt.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Peter ter Burg
20/06/2013
thumbs down

Beetje jammer #ziggo vind nieuwe klanten belangrijker dan trouwe bestaande klanten!tijd voor een andere aanbieder!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Eppie Heins
18/06/2013
thumbs down

Jaarinkomen baas Ziggo 15,7 miljoen! Wat doet die man dan het hele jaar? Massaal overstappen naar een andere een optie?? #ziggo #zakkevulle

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Robert Jongeneel
18/06/2013
thumbs down

Krijg altijd mooie folders van @ziggo met de post maar ff melden dat door onderhoud alles eruit ligt in A’foort is er niet bij. #failziggo

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Kevin Willemsma
18/06/2013
thumbs down

Wat een geweldige timing van ziggo om het internet thuis niet te laten werken.. #irritatie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Harrie van Schoot
18/06/2013
thumbs down

Minister president verdient 181.000, Ziggo baas 15,7 miljoen. Het leiden van Ziggo is 87 keer moeilijker dan het leiden van Nederland.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
carl vroemen
18/06/2013
thumbs down

@ZiggoWebcare bij navraag blijken de buren dezelfde klachten te ondervinden momenteel. Slecht/haperend internet & e48-32. #storing #ziggo

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Wim van Herpen
18/06/2013
thumbs down

Pas geleden #Ziggo ingeruild voor een minder asociale provider. Zouden meer mensen moeten doen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
kees_curiosa
18/06/2013
thumbs down

#ZIGGO oplichters, alles in 1 pakket 60Mbits, werkelijke snelheid slechts tussen 12-13 Mbits het wordt tijd dat ik van de kabel af ga

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Fer Kousen
16/06/2013
thumbs down

#ziggo ceo #dijkhuizen scoort 15.7 milj per jaar. Hoogste salaris ceo in NL. Zou zijn net 3 ook ALTIJD storen? #FAIL

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Niels Kater
16/06/2013
thumbs down

Wil #Ziggo opzeggen. Vind loon directeur (16 mln) echt van de zotte. Wat is een goed alternatief in Kampen? Hoop dat meer mensen dit doen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Frans van Hoeken
16/06/2013
thumbs down

Ik vertrouw Ziggo niet. Als de baas zo weinig verdient, kan het nooit een goede provider zijn.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Johan van Grinsven
15/06/2013
thumbs down

Hele avond valt internetverbinding #ziggo weg. Het updaten was toch afgelopen woensdag?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
iErik
14/06/2013
thumbs down

Wat is er aan de hand met @Ziggo? Draadloos internet is erg traag of werkt gewoon niet… Waardeloos…. Iemand anders ook last van?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
~Jorg¥o~
14/06/2013
thumbs down

Wnr gaat ziggo beter worden?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Manon
14/06/2013
via twitter
Manon (@nonam83)
thumbs down

De neiging hebben het hele #ziggo pakket het raam uit te gooien! Geen internet en geen TV!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ruben
14/06/2013
via twitter
Ruben (@Ruben_denUil)
thumbs down

Ken je ‘klantenSERVICE’ bellijnen waarbij je na 10min. (En wat euro’s minder) nog stééds in de wachtrij staat? @ZiggoWebcare is er 1 #ziggo

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ruthlessrec
14/06/2013
thumbs up

Sinds dinsdag geen internet en tv. Monteur hier vanochtend. Zonder iets aan te raken werkt alles weer. @Ziggo magic. #4dagenvanmnlevengone

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jubilee
13/06/2013
via twitter
Jubilee (@Jubilee_79)
thumbs up

Vriendelijk van #Ziggo dat ze bellen of mijn installatie gelukt is. Jammer dat ik de sleutel pas morgen krijg. Dat is pas snelle service!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Konata Izumi
13/06/2013
thumbs down

We hebben het duurste internet van Ziggo en het werkt alsnog voor geen kanker en is altijd sloom.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Frouck
13/06/2013
via twitter
Frouck (@Frouck)
thumbs down

Waarom knalt #internet er uit, altijd nét als je lekker in de flow van je werk zit??!! #Ziggo? Best vaak overigens…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bart Mestrom
13/06/2013
thumbs up

Wooooot! Ziggo verhoogt mn snelheid van 60 naar 100Mbit :O

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
ruudlul
13/06/2013
via twitter
ruudlul (@ruudlul)
thumbs down

Gratis Samsung tablet. Leuke actie voor nieuwe #Ziggo abbonees. Schop in de ballen voor vaste klant. Wederom bedankt!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Huub 'Scat' Lommers
13/06/2013
thumbs down

Kunnen ze bij #ziggo even wakker worden en zorgen dat internet weer eens fatsoenlijk werkt in gebied #4931

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Frans Bouma
12/06/2013
thumbs up

@aafvstam Het is gewoon niet meer rendabel. Ik heb in huis ziggo (60mbit) en op kantoor xs4all. Kost evenveel, ziggo 5 keer rapper.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Koun Bouman
12/06/2013
thumbs down

Godverdomme ziggo, het internet is fucking traag…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Alex van G 
12/06/2013
thumbs down

#ziggo Jullie bakken er werkelijk niets van. De iPad app BBC2 uitzending stottert en de TV uitzending is zwart, geluidloos met ondertitels

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Frans Bouma
12/06/2013
thumbs up

@aafvstam @xs4all @KPN Ja ziggo ga ik ook naar toe na 19 jaar xs4all. Ben er wel klaar mee. tellijn+internet kost evenveel maar daar 150mbit

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Pieter Baltus
12/06/2013
thumbs down

@ZiggoWebcare kan ik als klant van ziggo ook profiteren van die gratis tablet aktie voor nieuwe klanten #voelmeindekougezet

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Earring ©
12/06/2013
thumbs down

Wat zijn er de laatste weken toch veel storingen op televisie bij #ziggo

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Karl Dahler
12/06/2013
thumbs down

Mijn internet ligt plat @ziggo duurt dat nog lang?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dion
12/06/2013
via twitter
Dion (@Dionn95)
thumbs down

als ik op mezelf woon NEVER dat ik ziggo ga nemen wat een kut bedrijf is dat

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
ahoogmoed
12/06/2013
thumbs down

trouwe klanten bij #Ziggo betalen 150 euro meer dan nwe klanten voor interactieve HD-recorder. Scherpe aanbieding heet dat :-(((

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
pv dijkhuizen
12/06/2013
thumbs down

Waardeloze verbindingen en service, opzoek naar een ander!! #ziggo @ziggo #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Harmen van Haaften
12/06/2013
thumbs down

Een maand geleden Ziggo aangevraagd nog steeds niets ontvangen.. Adres klopte niet. Vorige week gewijzigd nog steeds niets @ZiggoWebcare

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
JaNn™
12/06/2013
via twitter
JaNn™ (@Jan4876)
thumbs down

Kut ziggo tv doet het weer niet

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ronald Zapletal
12/06/2013
thumbs down

#ziggo wat een #desillusie Vanaf 6 juni pakket al binnen, maar nog geen internet en telefoon. Ook de terugbel beloftes gebeuren niet.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Northern Lights
11/06/2013
thumbs down

Oh god het is weer zover met #ziggo. Geen internet!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Anne Marije Maters
11/06/2013
thumbs down

Ongelooflijk #ziggo monteur voor de 2e keer op rij niet op komen dagen! Alsof ik niets beters te doen heb! #fail @ZiggoCompany

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Lars
11/06/2013
via twitter
Lars (@iprolars)
thumbs down

Me internet is zo naar de tyfus, word er gek van !!!!!! Ziggo zegt dat er niks raar is te vinden :S

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dominic van Beem
11/06/2013
thumbs down

Bel je net met #ziggo voor een vraag rond 19.45 met een wachttijd van 2min wordt je er om 20.00 afgegooid omdat ze dicht zijn,is bijna 15min

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Peter Bastiaan
11/06/2013
thumbs up

@ZiggoWebcare Dank je voor je snelle actie! Toch nog goede service van Ziggo!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Carlio75
11/06/2013
via twitter
Carlio75 (@Carlio75)
thumbs down

Bizar @mchaste stapt over naar #ziggo zakelijk ivm betere service. Afspraak monteur melden ze niet, maar rekenen wel voorrijkosten. #service

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
toown
11/06/2013
via twitter
toown (@itoowns)
thumbs down

#ziggo #rudemuch geld van mn rekening halen terwijl het abonnement al een maand is gestopt. #slecht

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
PMI Rembrandt
11/06/2013
thumbs down

Zo @Ziggo heeft het maar liefst een dag goed gedaan….nu weer problemen. Kijken of klantenservice nu wel goed werkt.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rutger Sneep
09/06/2013
thumbs up

Eerlijk is eerlijk. Ik heb regelmatig geklaagd over #ziggo maar de service van @ZiggoWebcare vandaag was super, snel en probleem is opgelost

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
MarkoBolt
08/06/2013
thumbs down

Lastig om legaal films te kijken. Ziggo on demand werkt niet, appletv lukt de betaling niet….. Lang leve de torrents!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Grand Café A-muze
08/06/2013
thumbs up

Internet en telefoon verbinding waren trouwens snel weer hersteld donderdag! Super service van #Ziggo!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Eeyore
08/06/2013
via twitter
Eeyore (@Eeyore_1)
thumbs down

#ziggo megalang wachten aan de telefoon (mobiel extreem duur) en geen snelle service als je zaak aan huis hebt. #fail #fail #fail !!!!!!!!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Arnoud Bosch
08/06/2013
thumbs down

Geen Internet en telefoon bij #ziggo niet bereikbaar, in de wacht voor €0,80/minuut #zeerontevreden

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 2 3 17

Ziggo ervaringen 2017

Heeft u ervaringen met Ziggo en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Ziggo beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Ziggo of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Ziggo 1.29 stars 860 reviews