Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
1.4

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Tarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit netwerk
Facturatie
Inlogomgeving
0 positief – 1 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

GSMweb

GSMweb.nl is marktleider op gebied van mobiele telefoons en abonnementen. Wie op zoek is naar een online gsm deal zal ongetwijfeld gsmweb voorbij zien komen. Gsmweb.nl bestaat inmiddels al 19 jaar! De website werd in 1998 opgericht en biedt sindsdien een groot gsm assortiment aan via hun eigen website www.gsmweb.nl, maar ook via hun email-bestand met miljoenen leden.

Gsmweb.nl topdeals

Gsmweb heeft diverse gsm aanbiedingen. Bekijk bijvoorbeeld de gsm topdeals. Hiermee kunt u dikwijls veel geld besparen. Neem ook eens een kijkje op GSMvergelijker.com.


GSMweb ervaringen

Geef GSMweb een beoordeling

1 GSMweb ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Tarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit netwerk
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Parlo
17/04/2018
via website
thumbs down

Reacties als deze geef ik NOOIT maar dit is een criminele organisatie. Vooral in combinatie het GSMWEB. Zelfs als je GEEN abonnement bent aangegaan omdat je een aantal dagen na de aanvraag heb besloten om toch geen abonnement bij hun te nemen.
Hierna gaat men doodleuk het abonnement automatisch van je rekening afschrijven. Tenenkrommend zijn de mailtjes en brieven die daarop volgen inclusief de dreiging om in registers te worden geplaatst van wanbetalers.
Het mailen of schrijven doet ze HELEMAAL niks en het te woord staan door de servicemedewerkers is absoluut onbeschoft.
Omdat de aanvraag is gegaan via GSMWEB geeft HollansNieuwe aan dat men geen bericht heeft ontvangen van GSMWEB via “het systeem”?
GSMWEB gaat nog een stapje verder en zegt dat ze wel de annuleringsmail hebben ontvangen maar om dat definitief te maken daar nog een annuleringsmail had moeten worden gestuurd. (Een methode die volgens de ACM ongeoorloofd is)
En nu allebei doen of dit allemaal de normaalste zaak is en naar elkaar wijzen.
Dit is puur Kafka en geeft geen enkele oplossing.
Dus ik noem deze bedrijven, naar aanleiding van deze handelingen, crimineel.
Doe geen zaken en vul zelfs niets in op de websites want voordat je het weet zit je gevangen in het web van de mobile aanbieders!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores

Wat mensen over GSMweb vertellen.

Heeft u ervaringen met GSMweb en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u elke aanbieder beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Aanbieders vergelijken

Met onze onafhankelijke vergelijkers kunt u alle tarieven en aanbiedingen vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten welk aanbod voor u de beste keuze is.

GSMweb 0.71 stars 1 reviews