Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Blog
Energie
Geen categorie
Internet
Mobiel
Nieuws
Verzekeren
3.1

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Tarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit netwerk
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
82 positief – 335 negatief

Top 5

gsm aanbiedingen vergelijken


beste gsm aanbiedingen vergelijken - Gsm vergelijk

Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe is een aanbieder van sim only en prepaid abonnementen die van het netwerk van Vodafone gebruik maakt. Je hebt al een sim only vanaf € 4,50 per maand en met een prepaid pakket hanteren ze de volgende kosten; bellen kost 10 cent per minuut, een sms versturen kost 10 cent per minuut en je hebt vanaf 1 euro per dag internet. Online betalen met iDeal behoort tot de mogelijkheden en bij normaal gebruik is je beltegoed 3 maanden geldig. Het aanschaffen van een vervangende sim kaart bij verlies of een dergelijke reden kost eenmalig € 10,-

Hollandsnieuwe aanbiedingen en tarieven 2017

Profiteren van extra korting, actie's en aanbiedingen bij Hollandsnieuwe. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van Hollandsnieuwe vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Hollandsnieuwe voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Hollandsnieuwe of naar een andere aanbieder...

Hollandsnieuwe ervaringen

Geef Hollandsnieuwe een beoordeling

425 Hollandsnieuwe ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Tarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit netwerk
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

simone prins
14/06/2013
thumbs down

@hollandsnieuwe inmiddels opgelost maar dankjewel! 13 minuten in de wacht is echter niet fijn!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tessa van Oostrum
13/06/2013
thumbs down

Overigens heb ik meer hersenen in mijn hoofd dan de hele klantenservice van #hollandsnieuwe, stel achterlijke mongolen bij elkaar.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
simone prins
13/06/2013
thumbs down

wat zijn jullie slecht telefonisch te bereiken @hollandsnieuwe

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
GemmavSteekelenburg
13/06/2013
thumbs up

Zo simpel kan het zijn; beetje acute hulp van #hollandsnieuwe en je bent weer bereikbaar! Top TNx hollandsnieuwe #tevredenklant 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Cynthia K.
13/06/2013
via twitter
Cynthia K. (@CyntKr)
thumbs up

Scheelt toch meer dan 15 euro in de maand! En nog meer data ook! #HollandsNieuwe

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Cynthia K.
13/06/2013
via twitter
Cynthia K. (@CyntKr)
thumbs up

Zowaar succesvol ‘over’ naar #HollandsNieuwe. Soepele portering gelukkig!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gerrit kleyn Winkel
12/06/2013
thumbs up

@Studentmobiel Deze week ons (gezin) 4e #hollandsnieuwe telefoon abbonement naar tevredenheid afgesloten via jullie. #magookgezegdworden

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Patrick Hofman
11/06/2013
thumbs down

@hollandsnieuwe Omdat jullie mij niet binnen 7 werkdagen een fatsoenlijk antwoord kunnen geven over nummerbehoud #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Twikkertje
11/06/2013
thumbs up

@hollandsnieuwe Jullie geven vrij nauwkeurige bezorgindicatie en bellen tien minuten vantevoren op. Complimenten en leerzaal voor anderen!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jeroen Kooij
11/06/2013
thumbs up

@hollandsnieuwe Dank voor de reactie! Het stond dus toch op website. Kan ik hollandsnieuwe meenemen in m’n abo-beslissing 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mrs Zia Siddiqui
11/06/2013
thumbs up

@hollandsnieuwe super service. Ik moet zeggen dat ik niet meer ga bellen met de klantserv op Twitter word je beter en sneller geholpen.danku

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Lorenzo Noppen
11/06/2013
thumbs down

@hollandsnieuwe Heb al sinds vrijdag geen mobiel internet meer (telefoon-netwerk wel), weten jullie hier iets van?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Menno .
11/06/2013
thumbs down

Hollandsnieuwe was een slechte keuze

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Patrick Hofman
10/06/2013
thumbs down

@hollandsnieuwe Is nu lichtelijk laat. De 7 werkdagen zijn al voorbij, dus de aanvraag is gecancelled wederom #fail #hollandsnieuwe

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
AnneFleur
10/06/2013
thumbs down

Kut hollands nieuwe !!! Nooit aan beginnen !

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
ellesheemstra
09/06/2013
thumbs up

@xisabel050 @xSandrakuiper mijn internet doet soms kut bij hollands nieuwe maar voorderest is t wel goed

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Kimm.
09/06/2013
thumbs up

“@feemke_: Waarom heb ik ookalweer een telfort abbonoment genomen -_-‘” HOLLANDSNIEUWE is beter:)

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Patrick Hofman
09/06/2013
thumbs down

#fail #hollandsnieuwe #klantenservice Standaard antwoorden op vragen die niet gesteld worden.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jasper
09/06/2013
via twitter
Jasper (@PA2J)
thumbs down

krijg van de helpdesk geen antwoord op alle getelde vragen . zeer onprofessioneel @hollandsnieuwe…wat een bende daar

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Daan
09/06/2013
via twitter
Daan (@Daan_Twit)
thumbs down

Dacht, neem lekker een goedkoop abonnement van @hollandsnieuwe Zit al een dag te kloten met het internet. Wil maar niet werken. #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
NOA ∞
08/06/2013
thumbs down

Fijn hollands nieuwe pas vanaf maandag weer bereikbaar -__-

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bianca Bartels
07/06/2013
thumbs down

@hollandsnieuwe ben inmiddels klaar en geholpen. Maar wat een bureaucratie bij jullie zeg!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Niene
07/06/2013
via twitter
Niene (@Nienegijssel)
thumbs down

Na twee keer een afspraak te hebben gemaakt is mijn telefoon nog steeds niet bezorgd. Ik ben boos @hollandsnieuwe

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
André Spruit
07/06/2013
thumbs up

Goede ervaring met klantenservice @hollandsnieuwe. Een fout van mijn zijde netjes opgelost. Dank!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
LOVE SOSA
07/06/2013
thumbs down

@hollandsnieuwe ik betaalde vorige maand 30 euro op de 18e en in heb er nogsteeds geen tegoed op gekregen schandalig ! (2/3)

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
LOVE SOSA
07/06/2013
thumbs down

@hollandsnieuwe ik ben nu nogsteeds niet geholpen met mijn probleem terwijl het al meer dan een week terug is WAT EEN KLANTENSERVICE (1/3)

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Martin van Eck
06/06/2013
thumbs up

Twee weken levertijd en dan gewoon zaterdag in huis hebben. Top! @hollandsnieuwe

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
RichardKX
06/06/2013
thumbs up

@floris3fm Helemaal mee eens. Ben inmiddels overgestapt op Hollands Nieuwe van Vodafoon. Had ik jaren eerder moeten doen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Cะ aะ tะ hะ yะ
06/06/2013
thumbs up

@hollandsnieuwe oké, super bedankt !

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Kayleigh
06/06/2013
thumbs down

Kaolo kaolo kaolo HollandsNieuwe gewoon mn internet eraf gehaald stelletje lijers

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bianca Bartels
06/06/2013
thumbs down

Nu zijn ze helemaal in de war bij @hollandsnieuwe.Pas over een paar dagen kunnen ze mailen wat er mis ging. En nu is mijn ‘pauze’ voorbij1/2

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bianca Bartels
06/06/2013
thumbs down

Vul ik alles opnieuw in, mag mijn emailadres niet omdat die al in gebruik is. Ja duhhh ik heb alles net tevergeefs ingevuld. #hollandsnieuwe

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bianca Bartels
06/06/2013
thumbs down

En na een nieuwe poging weer van het kastje naar de muur. #hollandsnieuwe grom. Nog 1 poging en anders definitief aan de schandpaal!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bianca Bartels
06/06/2013
thumbs down

..en dan heb je ze aan de lijn, kunnen ze je niet helpen. Moet ik alles weer opnieuw aanvragen. #hollandsnieuwe pfff

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bianca Bartels
06/06/2013
thumbs down

Wat moet je eindeloos wachten bij de klantenservice van #hollandsnieuwe … probeer telefoon voor zoon te regelen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Martin van Eck
06/06/2013
thumbs down

Wordt het nog wat @hollandsnieuwe met je terugbellen?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
MIrandaa !
05/06/2013
thumbs up

@hollandsnieuwe ik heb hem net binnengekregen, Super bedankt voor het snelle antwoord ! ben ik blij mee 😀

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
'Wendy♡'
04/06/2013
thumbs down

Ik wordt gek kloten @hollandsnieuwe ik wil weg kloten zooi arg

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Arjen Ketelaar
04/06/2013
thumbs down

@hollandsnieuwe Ik heb de order net via de website geannuleerd. Toelichting zit bij de annulering #fail #veelverbeterpotentieel

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Lisa♡Marissa
04/06/2013
thumbs down

Mailtje gestuurd naar hollandsnieuwe shit. Slaat echt nergens op dit maarja.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Vanessa
27/05/2013
via twitter
Vanessa (@PillowLipz)
thumbs down

Hollandsnieuwe is geen aanrader hoor! En daar zit ik dan 2jaar aan vast.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Susanna
26/05/2013
via twitter
Susanna (@xSuuusX3)
thumbs up

@dannythoonen Hollandsnieuwe is best betaalbaar

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Josja -
26/05/2013
via twitter
Josja - (@josja_)
thumbs down

@Elisekuss jaa ik had net ook bij hollandsnieuwe een vet goeie uitgekozen enzo, alleen lees overal op internet dat t afpersers zijn haha

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Suzan
25/05/2013
thumbs down

De enige mailtjes die wij sturen naar hollandsnieuwe zijn klachten. Zo slecht.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Suzan
25/05/2013
thumbs down

Tyfus klote tering hollandsnieuwe. Ook echt weer precies op het verkeerde moment. #fml

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Huberdina Petronella
25/05/2013
thumbs up

Zo, Ik heb een abonnement bij HollandsNieuwe afgesloten. Eindelijk van T-Mobile af. Met hun consumentenoplichterij.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Anne Ardon
25/05/2013
thumbs up

@toetjekoe doe hollandsnieuwe, vet goedkoop en vet fijn. En je kan een abbo met die telefoon voor 26 euro/maand krijgen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rogier Sangers.
25/05/2013
thumbs up

Mijn simkaart doet het weer! Nog bedankt voor jullie telefonische ondersteuning! @hollandsnieuwe @HTC_NL

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
NILS&NIALL ♡
Geen oordeel
24/05/2013

“@SarutaW: Goedkoopste provider? En welke hebben jullie” ik heb Hollands Nieuwe

Nuttig? Ja   Nee

Rick Meertens
24/05/2013
thumbs down

Slechte service, een iphone besteld krijg je een met een bestaand nummer #hollandsnieuwe

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 2 3 9

Hollandsnieuwe ervaringen 2017

Heeft u ervaringen met Hollandsnieuwe en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Hollandsnieuwe beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Hollandsnieuwe of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Hollandsnieuwe 1.54 stars 425 reviews