Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Blog
Energie
Geen categorie
Internet
Mobiel
Nieuws
Verzekeren
4.1

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Tarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit netwerk
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
23 positief – 79 negatief

Top 5

gsm aanbiedingen vergelijken


beste gsm aanbiedingen vergelijken - Gsm vergelijk

KPN Mobiel

KPN is binnen Nederland een van de grootste telecommunicatiebedrijven met onder andere vaste en mobiele telefonie. Onder de KPN familie vallen ook Hi, Telfort, Simyo en XS4ALL maar ook Ortel mobile valt onder KPN terwijl bij deze enkel aangegeven wordt dat er gebruik gemaakt wordt van het KPN netwerk. KPN wordt in de media duur genoemd, wat niet altijd goedgemaakt wordt door het vrijwel overal bereikbare netwerk. In 2013 kondigden T-Mobile, KPN en Vodafone een samenwerking aan met betrekking op regional roaming, zodat bij een storing er altijd verbinding blijft.


KPN Mobiel aanbiedingen en tarieven 2017

Profiteren van extra korting, actie's en aanbiedingen bij KPN Mobiel. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van KPN Mobiel vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of KPN Mobiel voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar KPN Mobiel of naar een andere aanbieder...

KPN Mobiel ervaringen

Geef KPN Mobiel een beoordeling

110 KPN Mobiel ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Tarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit netwerk
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Patrick Pelman
11/01/2014
thumbs down

Na enkele weken van het kastje naar de muur te zijn gestuurd door @KPN. Nu op zoek naar ander mobiel abo. Welk bedrijf heeft wel service?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Duco van Overschot
03/01/2014
thumbs down

Na meer dan een half jaar opzeg procedure bij #T-Mobile ben ik vandaag over naar KPN. Beter bereikbaar; een goed begin van 2014.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bart de Groot
21/12/2013
thumbs down

Zit 3 km van duitse grens. Daar houdt #kpn op met gsm dekking. Duitsers nemen cell service serieus tot over de grens

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Wesley Dijkstra
10/12/2013
thumbs up

Weer mobiel te bereiken. Snelle service KPN!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hanneke Willemstein
06/12/2013
thumbs down

Geen mobiele telefonie mogelijk hier met #KPN Volgens de #klantenservice is er geen storing. Wat??! #klantonvriendelijk

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Lars Bijsterveld
29/11/2013
thumbs down

De service van @KPN is waardeloos. m’n telefoon kapot en dat leasen betekent een schraal toestel terug, en 3 weken wachten! #mobiel #kpn

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Alex
28/11/2013
via twitter
Alex (@Weekendalex)
thumbs down

@daniellippens Lees dit steeds vaker, niet alleen KPN: ook T-Mobile en Vodafone zijn een kei in slechte service.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
cynthia
28/11/2013
via website
thumbs down

KPN klantenservice is 1 van de slechtste die ik ooit heb meegemaakt! wordt te woord gestaan door een jonge jongen die begint met je en joh en hoi hoi en het probleem niet serieus neemt en niet vertelt wat hij met het probleem gaat doen. Ik moest doorvragen om er zeker van te zijn of het probleem daadwerkelijk opgepakt zou worden en moest aan hem vragen op welke manier dat zou gebeuren. Er was een fout gemaakt door kpn en hij reageert er vervolgens ook nog een laconieke manier op. Wil de fout niet toegeven en doet net alsof het niet is gebeurd, dat is wat hij tegen me zegt. Nu een paar maanden later blijkt dat de fout alsnog niet serieus is genomen en niet herstelt is en is mijn abonnement afgesloten en kan ik niks meer met mijn simkaart, niet meer gebeld worden, bellen, niet meer bankieren via ING, internetten! Dus voor mij nooit meer KPN!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
maaike
22/11/2013
via website
thumbs down

waardenloos, en dat is nog zachtjes uitgedrukt! kpn winkel bergen op zoom! vrijdagavond 22 november.
mijn net nieuwe telefoonlader maakt binnenin kortsluiting. ik heb garantie en ga ermee terug. allemaal goed ze wilde hem omruilen, maar nu komt het! ze had geen vervangende lader! dus ik wil mijn geld terug om bij een andere winkel 1 aan te schaffen. maar dat kan echter niet. wel gaf ze als tip: koop een nieuwe bij een andere winkel. breng hem terug binnen 8 dagen, krijg je daar je geld terug en ondertussen hebben wij weer voorraad en kunt u de kapotte ruilen. ik mag dit eigenlijk niet zeggen, zegt ze nog! (als ze wel geld had gegeven zou ze haar baan verliezen! ik vind het echt onzin!) een andere winkel zou hier nu de dupe van zijn. (de concurent dus)! zo zit ik niet in elkaar, ik blijf erbij dat ik eigenlijk mijn geld terug wil!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sander v. Veenendaal
15/11/2013
thumbs down

@kpn eindelijk staat de wind met 3G mijn kant op. Kan ik even klagen over het gat in het netwerk in Coevorden en omgeving. #geenservice

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Cor Bey
01/11/2013
thumbs up

#Volgers @CBeyfreelance is ook weer aanwezig en iik kan weer aan het werk op internet Goede service van @KPN. Gratis mobile wifi.#super #top

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Niels Mooij
25/10/2013
via twitter
Niels Mooij (@NLS_82)
thumbs down

@KPN waar blijft de landelijke dekking? Bij Harderwijk niet eens 3G bereik laat staan 4G #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bram van Doorn
25/09/2013
thumbs down

Overigens ben ik die dramatische dekking van #kpn ook spuugzat. Leuk dat 4g.. maar zorg eerst eens dat 3g overal is.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Martijn van der Neut
22/09/2013
thumbs down

Wel tergend natuurlijk dat #Vodafone 4G promoot in abri’s op plekken waar er geen eens 3G-dekking is… En dan nog afgeven op KPN!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Thomas ♥
18/09/2013
thumbs up

Vandaag me mobiel nummer laten wijzigen! Helemaal happy mee. #Kpn bedankt ervoor en de snelle service.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jeroen Quaedvlieg
18/09/2013
thumbs up

In n uurtje de maandelijkse factuur van #KPN #Mobiel verlaagd met dik €200,-. Bedankt #KPN voor ‘t advies de oude abonnementen om te zetten!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Saskia Weerstand
13/09/2013
thumbs down

@chrisklomp @vodafoneNL al jaren KPN en eigenlijk nooit problemen. Ook 3G waar de meesten het niet meer hebben – alleen klantenservice sucks

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Harry Bos
30/08/2013
via twitter
Harry Bos (@hhkbos)
thumbs up

Nu alles van KPN, internet, interactieve HD tv, bellen vast en mobiel, 24 uur service en … Dank aan de klantenservice, TOP!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hendrikus Albertus
Geen oordeel
27/08/2013

Eindelijk 3G in het dorp. #kpn > #tmobile

Nuttig? Ja   Nee

Sebastiaan Baauw
27/08/2013
thumbs down

Terug in Nederland, slechte dekking @kpn 3G in Randstad soms geen internet, soms EDGE, wel betalen voor 3G 🙁

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
BrotherPaolo
22/08/2013
thumbs down

De KPN heeft het eindelijk voor elkaar: Na 15 jaar zeg ik mijn mobiele abonnement op
#HI-Toestellease=oplichting#

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Phil Maresch
19/08/2013
thumbs down

Ik ben dus al vanaf 13.45 uur niet meer bereikbaar. Een nieuwe Nano-sim geactiveerd door #kpn werkt gelijk mevrouw. NOT!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Stephanie
17/08/2013
thumbs down

Aaaaaa k*t #hi #kpn #htc #mobiel na 10 jaar eindelijk mijn tel gemaakt valt hij nog om de 3 min uit! @Hi @KPN @htc slechte kwaliteit!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Willem-Jan Vossen
17/08/2013
thumbs up

Net geheel volgens afspraak teruggebeld door #klantenservice van #KPN/ #Hi. Abonnement verlengt en omgezet naar sim-only. Tevreden klant!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Lydia Gerrits
15/08/2013
thumbs up

Net mobiel abonnement bij #kpn geregeld. 5 minuten werk en super vriendelijk en kundig personeel. Top!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
lub
13/08/2013
via twitter
lub (@lupienurk)
thumbs up

Weer mobiel na 3 dagen zonder telefoon, wel top service van Kpn binnen 24 na m’n telefoontje nieuwe mob op werk bezorgd, mag ook wel eens

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tom Jutte
10/08/2013
thumbs down

@toloneum T-Mobile en Tele2 zijn veel goedkoper en ook de service is beter dan die van KPN!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Geert Wind
02/08/2013
thumbs down

kan het zijn dat #kpn bezig is systematisch het 3G-netwerk af te bouwen? de dekking en de beschikbaarheid neemt dramatisch af

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
HJ
31/07/2013
via twitter
HJ (@hjdeventer)
thumbs down

De klantenservice van @Tele2Nederland is opgericht om klanten te treiteren. Bij @KPN wél sprake van service. Prijsvechter = niet doen! #gsm

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Steven Muiser
22/07/2013
thumbs down

En dat KPN eens zorgt voor een betere dekking qua bellen en 3G. Drama in sommige gebieden. De concurrentie heeft daar geen last van #KPNFAIL

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Caroline Willems
22/07/2013
thumbs down

Ik kan al twee weken niet mobiel mailen in Frankrijk. Eindeloos klantenservice gebeld. Dat kan nu ook niet meer. @johnvanvianen #kpn

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
DJ Klaas
22/07/2013
via twitter
DJ Klaas (@DJ_Klaas)
thumbs down

Zo mooi dat #kpn 4G promoot 3G doet het niet eens goed landelijk. Kpn is de laatste jaren veel bla bla zonder service.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Daniel van Leeuwen
22/07/2013
thumbs down

#kpn storing Frankrijk: lijkt meer een conflict dan een technisch probleem. 40 uur geen mobile service

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Wouter Wouters
19/07/2013
thumbs down

#kpn #klantenservice mobiele tel. anno 2013 “@bwouters: Eerst een oplossing bieden en dag daarna melden dat het niet kan” youpvanthek help

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marian Bosker
13/07/2013
thumbs down

KPN zegt steeds meer uit te breiden met 4G. Ik zou zeggen KPN, zorg eerst eens voor 100% 3G dekking….
#marktverovertjespelen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Slingerlandwinkel.nl
05/07/2013
thumbs down

4G van #KPN, laten ze eerst eens zorgen dat er overal een 3G dekking is #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bart de Goede
28/06/2013
thumbs down

De 3G dekking van #kpn in de trein is wel intens verslechterd, overigens

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jacq Tummers
25/06/2013
thumbs down

@KPN
Slechte service. Hun maken fouten en ik moet op de blaren zitten. Kijken wat T-mobile of Vodafone te bieden heeft.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Max Kooijmans
25/06/2013
thumbs down

Omzetten GSM van #KPN naar #Telfort probleemloos verlopen. Zelfde kwaliteit, betere service en 40 euro minder per maand!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ingrid vdHof-vdBerg
20/06/2013
thumbs down

Mensen, mocht ik mobiel niet bereikbaar zijn, het #KPN netwerk is nogal aan het haperen! #storing? #Nieuwegein

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Anne Heining
19/06/2013
thumbs down

@tmobile_webcare Ik probeer ook over te stappen naar jullie, omdat mijn werk t-mobile zakelijk heeft :-). Stukken betere service dan bij KPN

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Nico van Rouwendaal
19/06/2013
thumbs down

KPN Mobile?? Doe je zelf een lol en huur een postduif! Hufterig gedrag!! en service homaar!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Iwan Vervoort
19/06/2013
thumbs down

#3g landelijke dekking… Echt niet! Hier in de randstad werkt het niet eens naar behoren #KPN #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Erikwinfri
14/06/2013
thumbs down

@KPN heeft een service voor wisseling mobiele telefoon genaamd @smartcare. #Smart om niet te komen 4! afspraken later! iPhone niet voorradig

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Klaas vd Ketterij
10/06/2013
thumbs up

Woei…ik ben weer over op KPN. Na maandenlang geen bereik met T-Mobile, gewoon volledig 3G ontvangst overal…geweldige service van #KPN!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
marvin ubels
09/06/2013
thumbs down

Mobiel weer kapot en serieus uit het niets maar KPN neemt niet op ondanks hun 24/7 service, dan maar met mijn iPod communiceren haha #kpn

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gerco Wolfswinkel
06/06/2013
thumbs down

@skoopnl Op perron 14 is de 3G-dekking van KPN ook niet altijd optimaal! Maar die werken wel aan verbetering heb ik gelezen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Patrick Bos Kessen
04/06/2013
thumbs down

Weer een plek waar #KPN het laat afweten @KPNwebcare! Geen 3G bij de bios in t Euroborg stadion waar Vodafone prima dekking heeft! #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Walter Borgstein
03/06/2013
thumbs down

UMTS dekking op station Amsterdam zuid van @KPN is echt drama. Staat vol ontvangst maar data ho maar. Hotspot connect ook zelden 🙁

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Paul Nibbelink
02/06/2013
thumbs down

Baal van matige service KPN tijdens @fortarock. Beperkt 3G, appen, twitteren etc was 1-2 gelukt. #fail #kpn

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 2 3

KPN Mobiel ervaringen 2017

Heeft u ervaringen met KPN Mobiel en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u KPN Mobiel beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor KPN Mobiel of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

KPN Mobiel 2.05 stars 110 reviews