Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
4

no prev

Aanbiedingen

scores

Tarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit netwerk
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
0 positief – 1 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Kruidvat Mobiel

Kruidvat Mobiel biedt sim only en diverse zelf samen te stellen abonnementen aan in samenwerking met KPN, waardoor je gebruik kan maken van het supersnelle KPN netwerk. Bij Kruidvat Mobiel is je beltegoed 12 maanden geldig, heb je al een start pakket vanaf € 5,- met daarbij meteen € 5,- beltegoed. Je kunt je bellen, sms-en en internetten uit een bundel vanaf 4,3 cent. Je krijgt een automatische sms wanneer je beltegoed onder de 3 euro komt om deze op tijd aan te kunnen vullen. Bellen naar een ander Kruidvat Mobiel nummer kost € 0,05 per minuut waar naar andere nummers vast en mobiel binnen Nederland dit € 0,12 kost. Nummerbehoud kost eenmalig € 10,00.

Kruidvat Mobiel ervaringen

Geef Kruidvat Mobiel een beoordeling

1 Kruidvat Mobiel ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Tarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit netwerk
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

C. Van Rasm
08/03/2019
via website
thumbs down

Ik ben al jaren bij Kruidvat mobiel en ik was best tevreden tot vandaag. Ik heb een andere telefoon aangeschaft en daar past mijn sim niet in. Ik een andere sim opgevraagd er vanuit gaande dat mijn oude sim pas wordt afgesloten als mijn nieuwe sim binnen is. Nee wat doen ze ze sluiten je gewoon af en dan ben je gewoon niet bereikbaar. Dan bel je krijg je een dame aan de lijn die zegt ja staat op de site en klopt inderdaad want dat had ik niet gelezen. Maar is toch te gek voor woorden. De dame aan de telefoon zei ook nog ik ben niet afhankelijk van mijn telefoon. Ja dat kan zo zijn maar ik dus wel. Jullie sturen dus gewoon geactiveerde simkaarten per post dus als deze simkaart bij iemand anders terecht komt kunnen ze gebruik maken van mijn tegoeden op de kaart. Heb dit nog niet eerder meegemaakt. Kan ook niet meer worden opgelost dus daar moet je het maar mee doen. Die dame had niet zoveel zin vandaag in haar werk. Hoop op een reactie hierover.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores

Wat mensen over Kruidvat Mobiel vertellen.

Heeft u ervaringen met Kruidvat Mobiel en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u elke aanbieder beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Aanbieders vergelijken

Met onze onafhankelijke vergelijkers kunt u alle tarieven en aanbiedingen vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten welk aanbod voor u de beste keuze is.

Kruidvat Mobiel 1.98 stars 1 reviews