Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Blog
Energie
Geen categorie
Internet
Mobiel
Nieuws
Verzekeren

Robin Mobile

Robin Mobile is een nieuwe mobiele provider die uitsluitend abonnementen met onbeperkt bellen, internetten en sms-en aanbiedt. Het bedrijf is opgericht door Wilfred Rottier, die eerder ook aan de basis stond van de energieleverancier Orro Energie. De naam ‘Robin Mobile’ is een een knipoog naar de legende van Robin Hood, die geld stal van de rijken en aan de armen gaf. Bij de lancering werd door velen gedacht dat Robin Mobile en Robin Energie uit dezelfde koker komt. Dat is echter niet het geval. Robin Mobile en Robin Energie zijn twee verschillende bedrijven.


Robin Mobile ervaringen

Geef Robin Mobile een beoordeling

17 Robin Mobile ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Tarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit netwerk
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

willem
13/09/2017
via website
thumbs down

Slechte ervaring. Niks onbeperkt, 3Gb data per dag en je ligt eruit bij ze. Uit welke eeuw komt deze provider? Vervolgens wordt je op 0,4mb gezet zeggen ze, maar dat is amper 64kbps.
Vervolgens liegen ze over je verbruik. Erger kan bijna niet.
En nog prijzig ook.

Dan maar tele2, die hebben standaard 5Gb dagbundel voor minder per maand.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mark
24/01/2017
via website
thumbs up

Ik heb een 3G abonement en dit is net voldoende voor mijn gebruik en dus prima voor wat het kost.

Enige punt van aandacht wat veel mensen vergeten bij een vast bedrag per maand is dat men nooit een nummer kan bellen wat ….ct/minuut kost. Dit zijn nogrmaal gesproken bijkomende kosten op je maand bedrag en aangezien je nooit meer betaald dat je abonement bij Robin zijn deze nummers niet berijkbaar.

Geen slecht woord over Robin en service alleen een puntje voor toekomstige geinteresseerden.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Achtmaal
14/11/2016
via website
thumbs up

Echt een top provider. Overstappen met mijn nummer verliep werkelijk vlekkeloos en binnen 3 dagen was mijn nummer overgezet. Uitermate vriendelijke en behulpzame klantenservice. Je krijgt direct antwoord op je vraag en dat is wel uniek. Geen verhaal van “we gaan het uitzoeken en komen hierop terug” maar direct een gericht en duidelijk antwoord op je vraag. Nog nooit een provider meegemaakt waar je echt persoonlijk en snel zo goed geholpen wordt. Zeker een aanrader en nee ik heb geen aandelen in het bedrijf hahahahahaha.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tarik
13/11/2016
via website
thumbs down

Door een fout is mijn internetsnelheid terug geschroefd naar 0,4 Mbps. Op mijn verzoek om mijn oude snelheid te herstellen krijg ik de mededeling dat ik extra bij moet betalen. Geldklopperij!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dame
22/07/2016
via website
thumbs up

Zo ik ga maar lekker hier op over vodafone trekt me helemaal leeg met hun vaag gespecificeerde rekeningen en vervolgens onbeschofte klantenservice byeee

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Alwin
11/04/2016
via website
thumbs down

Het is al lang GEEN ONBEPERKT INTERNET meer. Het 4G netwerk is prima, tot dat je 15Gb hebt gebruikt. Dan verval je in een snelheid waarmee je niet normaal kun surfen en whatsappen. De site zegt 400Kb/s, de Speedtest app zegt 30Kb/s.
De site staat helemaal vol met echt onbeperkt, dat is het NIET!
Ook met de tragere abonnementen (1Mb/s of 400Kb/s) verval je na 15Gb in snelheid, omdat je dan wel ‘excessief’ moet internetten om zoveel bundel te gebruiken.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hugues
Geen oordeel
21/07/2015
via twitter
Hugues (@H237B)

non non ROBINMOBILE 🙂

Nuttig? Ja   Nee

RiCHHOMIEJUAN
21/09/2014
thumbs up

Die robinmobile is wel goeie, 30 euro alles onbeperkt

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
✖️
25/08/2014
via twitter
✖️ (@mssae_)
thumbs up

ey man.. vodafone rooft mij. ik ga een robinmobile abbo halen, onbeperkt internet, bellen & smsen voor 30eu per maand

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bas van Bodegraven
13/07/2014
thumbs up

Ik weet niet op wie ik het meest kwaad moet zijn @kpn of @RobinMobileNL !Nog steeds geen internet op vakantie #FAIL #robinmobile=verdertop!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
valkenburg
15/03/2014
via website
thumbs up

Robin mobile 1 maand goed geweest hierna begon de ellende! Ik heb 2 abbo’s daar lopen maar nu regelmatig valt de internet weg of geen 3G maar ‘E’ verbinding met maar 30 KBps. Al tientallen brieven verder maar alles ligt aan KPN. Daar heb ik dus niets aan!Kortom een zeer slechte provider ,klantenservice geeft snel antwoord ja ,maar oplossingen geven ze niet (niet voor mij in ieder geval!)

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Clifftem
27/02/2014
via website
thumbs up

Ik vond het niet normaal hoe leuk en snel ik behandeld ben door robin mobile.
aanrader voor alle..
Videostreamin is lekker en stabiel..
Nog geen een klacht na 1 week gebruik..
Go Hood !!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Crackbek
26/02/2014
via twitter
Crackbek (@Crackbek)
thumbs up

Van vodafone naar robin mobile gegaan. Scheelt me 480 eu per jaar.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mitchel J L
19/02/2014
thumbs up

@tiesbliep @whatthebliep begrijp dat je weg was! Maar blijkbaar hebben jullie niet genoeg medewerker? Bij Robin mobile had ik snel reactie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mamoun elyounoussi
26/01/2014
thumbs up

Oja nog Ff een klein shout out!! Naar #Robin mobile.. Die abbo’s aanbieden zonder contract #goeiedingen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
ghost9612
18/09/2013
thumbs down

@vodafoneNL is echt duur met mobiele telefonie. Mensen stap lekker over naar robin mobile.nl Teminste ECHT alles onbeperkt.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
EftelingFreakz
23/08/2013
thumbs up

Zojuist robinmobile aangevraagd onbeperkt bellen smsen en internetten voor 39, 95 per maand

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores

Robin Mobile ervaringen

Heeft u ervaringen met Robin Mobile en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Robin Mobile beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.
7.3

Bekijk aanbiedingen

Top 5

scores

Algehele indruk
Tarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit netwerk
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
12 positief – 4 negatief

gsm aanbiedingen vergelijken


beste gsm aanbiedingen vergelijken - Gsm vergelijk

Robin Mobile 3.67 stars 17 reviews