Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Blog
Energie
Geen categorie
Internet
Mobiel
Nieuws
Verzekeren
7.2

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Tarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit netwerk
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
14 positief – 4 negatief

Top 5

gsm aanbiedingen vergelijken


beste gsm aanbiedingen vergelijken - Gsm vergelijk

Robin Mobile

Robin Mobile is een nieuwe mobiele provider die uitsluitend abonnementen met onbeperkt bellen, internetten en sms-en aanbiedt. Het bedrijf is opgericht door Wilfred Rottier, die eerder ook aan de basis stond van de energieleverancier Orro Energie. De naam ‘Robin Mobile’ is een een knipoog naar de legende van Robin Hood, die geld stal van de rijken en aan de armen gaf. Bij de lancering werd door velen gedacht dat Robin Mobile en Robin Energie uit dezelfde koker komt. Dat is echter niet het geval. Robin Mobile en Robin Energie zijn twee verschillende bedrijven.

Robin Mobile aanbiedingen en tarieven 2017

Profiteren van extra korting, actie's en aanbiedingen bij Robin Mobile. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van Robin Mobile vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Robin Mobile voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Robin Mobile of naar een andere aanbieder...

Robin Mobile ervaringen

Geef Robin Mobile een beoordeling

19 Robin Mobile ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Tarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit netwerk
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Paul
08/11/2017
via website
thumbs up

Helaas kom ik nu ook terug op mijn positieve ervaringen met Robin Mobile.Als klant van vrijwel het eerste uur, wordt ik nu ook geconfronteerd met het terugschroeven van de snelheid van 4G naar 0.4 mb. Ik mag dan wil ik mijn telefoon willen blijven gebruiken zoals ik dat nodig acht extra speed gaan bijkopen. Volgens de altijd vriendelijke helpdesk is er niets veranderd de afgelopen maanden. Ik denk dat Robin besloten heeft een nieuw verdienmodel in te voeren. Namelijk meer geld uit bestaande klanten trekken. Jammer.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Thomas
07/11/2017
via website
thumbs down

Redelijk slecht ik gebruikte vaak 20 GB 1 jaar terug en wert vaak terug gezet naar 400 kbps dit vind ik zelf geen echt onbeperkt. Bij Tmobile heb ik voor 30 euro per maand echt onbepekt. Ze gebuiken als excuus maar de mb,s zijn onbeperkt maar daar heb ik niks aan als mij Netflix niet genoeg kan gebruiken en dus niet kan waar ik het abonoment voor gekocht heb. Daarom zeg ik koop dit Voral NIET en ga naar Tele2 of Tmobile

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Pieter
30/10/2017
via website
thumbs up

baal dat ik iedere maand €29,95 heb betaald terwijl het bij T-Mobile en Tele2 goedkoper is en je internetsnelheid is een 10x sneller. Robin Mobile moet meegaan met de markt: of de snelheid extreem verhogen of de prijs met €10 naar beneden.

Ik word iedere maand teruggezet met mijn internetsnelheid naar 400Kbps. Daarmee kan je vrij weinig. Hoezo onbeperkt? Erg oneerlijk. De klantenservice verwijst door naar de kleine lettertjes altijd. Erg triest!

Ik stap over naar Tele2. Ook maandelijks opzegbaar, goedkoper en sneller internet.

Doei Robin Mobile. Tot nooit!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mark
24/01/2017
via website
thumbs up

Ik heb een 3G abonement en dit is net voldoende voor mijn gebruik en dus prima voor wat het kost.

Enige punt van aandacht wat veel mensen vergeten bij een vast bedrag per maand is dat men nooit een nummer kan bellen wat ….ct/minuut kost. Dit zijn nogrmaal gesproken bijkomende kosten op je maand bedrag en aangezien je nooit meer betaald dat je abonement bij Robin zijn deze nummers niet berijkbaar.

Geen slecht woord over Robin en service alleen een puntje voor toekomstige geinteresseerden.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Achtmaal
14/11/2016
via website
thumbs up

Echt een top provider. Overstappen met mijn nummer verliep werkelijk vlekkeloos en binnen 3 dagen was mijn nummer overgezet. Uitermate vriendelijke en behulpzame klantenservice. Je krijgt direct antwoord op je vraag en dat is wel uniek. Geen verhaal van “we gaan het uitzoeken en komen hierop terug” maar direct een gericht en duidelijk antwoord op je vraag. Nog nooit een provider meegemaakt waar je echt persoonlijk en snel zo goed geholpen wordt. Zeker een aanrader en nee ik heb geen aandelen in het bedrijf hahahahahaha.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tarik
13/11/2016
via website
thumbs down

Door een fout is mijn internetsnelheid terug geschroefd naar 0,4 Mbps. Op mijn verzoek om mijn oude snelheid te herstellen krijg ik de mededeling dat ik extra bij moet betalen. Geldklopperij!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dame
22/07/2016
via website
thumbs up

Zo ik ga maar lekker hier op over vodafone trekt me helemaal leeg met hun vaag gespecificeerde rekeningen en vervolgens onbeschofte klantenservice byeee

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Alwin
11/04/2016
via website
thumbs down

Het is al lang GEEN ONBEPERKT INTERNET meer. Het 4G netwerk is prima, tot dat je 15Gb hebt gebruikt. Dan verval je in een snelheid waarmee je niet normaal kun surfen en whatsappen. De site zegt 400Kb/s, de Speedtest app zegt 30Kb/s.
De site staat helemaal vol met echt onbeperkt, dat is het NIET!
Ook met de tragere abonnementen (1Mb/s of 400Kb/s) verval je na 15Gb in snelheid, omdat je dan wel ‘excessief’ moet internetten om zoveel bundel te gebruiken.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hugues
Geen oordeel
21/07/2015
via twitter
Hugues (@H237B)

non non ROBINMOBILE 🙂

Nuttig? Ja   Nee

RiCHHOMIEJUAN
21/09/2014
thumbs up

Die robinmobile is wel goeie, 30 euro alles onbeperkt

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
✖️
25/08/2014
via twitter
✖️ (@mssae_)
thumbs up

ey man.. vodafone rooft mij. ik ga een robinmobile abbo halen, onbeperkt internet, bellen & smsen voor 30eu per maand

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bas van Bodegraven
13/07/2014
thumbs up

Ik weet niet op wie ik het meest kwaad moet zijn @kpn of @RobinMobileNL !Nog steeds geen internet op vakantie #FAIL #robinmobile=verdertop!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
valkenburg
15/03/2014
via website
thumbs up

Robin mobile 1 maand goed geweest hierna begon de ellende! Ik heb 2 abbo’s daar lopen maar nu regelmatig valt de internet weg of geen 3G maar ‘E’ verbinding met maar 30 KBps. Al tientallen brieven verder maar alles ligt aan KPN. Daar heb ik dus niets aan!Kortom een zeer slechte provider ,klantenservice geeft snel antwoord ja ,maar oplossingen geven ze niet (niet voor mij in ieder geval!)

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Clifftem
27/02/2014
via website
thumbs up

Ik vond het niet normaal hoe leuk en snel ik behandeld ben door robin mobile.
aanrader voor alle..
Videostreamin is lekker en stabiel..
Nog geen een klacht na 1 week gebruik..
Go Hood !!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Crackbek
26/02/2014
via twitter
Crackbek (@Crackbek)
thumbs up

Van vodafone naar robin mobile gegaan. Scheelt me 480 eu per jaar.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mitchel J L
19/02/2014
thumbs up

@tiesbliep @whatthebliep begrijp dat je weg was! Maar blijkbaar hebben jullie niet genoeg medewerker? Bij Robin mobile had ik snel reactie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mamoun elyounoussi
26/01/2014
thumbs up

Oja nog Ff een klein shout out!! Naar #Robin mobile.. Die abbo’s aanbieden zonder contract #goeiedingen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
ghost9612
18/09/2013
thumbs down

@vodafoneNL is echt duur met mobiele telefonie. Mensen stap lekker over naar robin mobile.nl Teminste ECHT alles onbeperkt.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
EftelingFreakz
23/08/2013
thumbs up

Zojuist robinmobile aangevraagd onbeperkt bellen smsen en internetten voor 39, 95 per maand

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores

Robin Mobile ervaringen 2017

Heeft u ervaringen met Robin Mobile en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Robin Mobile beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Robin Mobile of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Robin Mobile 3.62 stars 19 reviews