Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Blog
Energie
Geen categorie
Internet
Mobiel
Nieuws
Verzekeren
4.4

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Tarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit netwerk
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
120 positief – 316 negatief

Top 5

gsm aanbiedingen vergelijken


beste gsm aanbiedingen vergelijken - Gsm vergelijk

T-Mobile

T Mobile Nederland is onderdeel van T-Mobile International en binnen Nederland de aanbieder van mobiele communicatiemiddelen voor zowel particulieren als zakelijk gebruik. T-Mobile heeft bekendheid op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen ook wel MVO waar duurzaam vooral de boventoon voert. Hoewel T-Mobile zelf geen aanbieder is van toestellen, zijn er onder de merknaam T-Mobile reeds diverse toestellen op de markt gekomen! T-Mobile telde eind 2012 4,7 miljoen klanten binnen Nederland, en met de samenwerking die zij aangaan met KPN en Vodafone met betrekking tot regional roaming, zullen al deze mensen ook tijdens een storing via een ander netwerk gewoon kunnen bellen.


T-Mobile aanbiedingen en tarieven 2017

Profiteren van extra korting, actie's en aanbiedingen bij T-Mobile. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van T-Mobile vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of T-Mobile voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar T-Mobile of naar een andere aanbieder...

T-Mobile ervaringen

Geef T-Mobile een beoordeling

506 T-Mobile ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Tarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit netwerk
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Remco F. Gerritsen
Geen oordeel
27/05/2013

Denk dat t slimmer is dat ik bij incidenten niet meer gaat twitteren. Tmobile werkt.toch amper dus t kost alleen nutteloze tijd

Nuttig? Ja   Nee

Martijn ♥ κim
Geen oordeel
27/05/2013

Weer dat tyfusgezeik met T-mobile. Blijf nou eens van me 10 euro beltegoed af!

Nuttig? Ja   Nee

Nina
Geen oordeel
26/05/2013
via twitter
Nina (@ninaklerks)

met oude telefoon sniksnik, 🙁 wachten tot die kut tmobile een keer mijn tellie maakt

Nuttig? Ja   Nee

Letty Verweij
Geen oordeel
26/05/2013

@Rolandbors Geen idee hoe de dekkingskaart van #tmobile eruit ziet, maar ik heb er goede ervaringen mee.

Nuttig? Ja   Nee

Dhr, Kardashian
Geen oordeel
26/05/2013

Word echt tevaak belazerd door T-mobile

Nuttig? Ja   Nee

 Reuben Nabarro
Geen oordeel
26/05/2013

Wat een dramatisch slecht netwerk heeft #tmobile in de #efteling. Batterij bijna geheel leeg door het zoeken…

Nuttig? Ja   Nee

Brasileira ♥
Geen oordeel
26/05/2013

Weer moet ik die kkr tmobile bellen omdat me internet het weer niet doet kkr

Nuttig? Ja   Nee

Floris
Geen oordeel
26/05/2013
via twitter
Floris (@Floris_vP)

t-mobile belazert echt

Nuttig? Ja   Nee

hicham sayys
Geen oordeel
26/05/2013

T-mobile vreet je geld zonder te bellen of smssen

Nuttig? Ja   Nee

Jeanine. ♡♥
Geen oordeel
26/05/2013

Tmobile doet echt kut.

Nuttig? Ja   Nee

karl
Geen oordeel
26/05/2013
via twitter
karl (@karltjeee14)

Wordt agressief van tmobile simactivatie beetje mn geld afpakken

Nuttig? Ja   Nee

Linda
Geen oordeel
26/05/2013
via twitter
Linda (@Plukdedag80)

@angela_petrillo Hi, hier vanuit Gorinchem (nog net geen Brabant 😉 Ben erg tevreden met T-mobile als provider.

Nuttig? Ja   Nee

deltionstartduck
Geen oordeel
25/05/2013

Drenthe, erg mooi!! Maar Twitteren???? Ho maar, onmogelijk met dank aan
#T-mobile toch maar een andere provider. Ga nu los met Twitteren

Nuttig? Ja   Nee

Huberdina Petronella
25/05/2013
thumbs down

Nou, @tmobile_NL ik was al ruim 13 jaar klant, en nu ben ik het niet meer. Knap gedaan! Goed zorgen voor nieuwe klanten, dat wel.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Huberdina Petronella
25/05/2013
thumbs down

Zo, Ik heb een abonnement bij HollandsNieuwe afgesloten. Eindelijk van T-Mobile af. Met hun consumentenoplichterij.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Kevin van Dijk
Geen oordeel
25/05/2013

@tmobile_webcare het is namelijk 2013. We hebben allemaal smart phones enzo met de grote internets. 100mb is niet eena genoeg voor een dag

Nuttig? Ja   Nee

Kevin van Dijk
Geen oordeel
25/05/2013

@tmobile_webcare triest dat ik dit moet vragen: mag ik alsjeblieft meer betalen voor roaming om meer dan 100mb te krijgen in een week?

Nuttig? Ja   Nee

***Jenberry.Rec***
Geen oordeel
25/05/2013

@tmobile_webcare “de betaaltelefoon 1202 doet tniet,met jullie goedkeuring zal dit as maand contant worden vold. vreemd zo over het www.!!

Nuttig? Ja   Nee

Anna
Geen oordeel
25/05/2013
via twitter
Anna (@annagrosfeld)

Godverdomme , kut t-mobile

Nuttig? Ja   Nee

Jan
25/05/2013
via twitter
Jan (@mellietijd)
thumbs down

@TMobile_NL waarom is me internet zo rete traag mvg

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jan-Paul Steggerda
25/05/2013
thumbs down

@TMobile_NL 1x toestel 2wkn kwijt=ok. 2x 2 wkn = maand geen toestel à 40€!! Dan mag je toch wat service verwachten ipv standaardregeltjes

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jan-Paul Steggerda
25/05/2013
thumbs down

Een vriendelijke #klantenservice met een waardeloze klantgerichtheid! Het kan dus bij @TMobile_NL #frustratie #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rob Kamp
Geen oordeel
25/05/2013
via twitter
Rob Kamp (@rob_kamp)

@tmobile_webcare ondanks de mooie beloftes nog steeds geen 3G! Waarom betaal ik dan voor een dure databundel? #fail

Nuttig? Ja   Nee

Robert de Boer
Geen oordeel
25/05/2013

@NLJelmerrr uuhm t-mobile??? Berijk is dacht ik niet zo best met die provider. Maar scheelt wel veel geld!

Nuttig? Ja   Nee

do
Geen oordeel
25/05/2013
via twitter
do (@Dooooooootje)

“Je hebt deze maand nog 947568 MB datagebruik tegoed..” Foutje t-mobile??

Nuttig? Ja   Nee

sanne♥♡
Geen oordeel
25/05/2013

@xdestinyjewel en daarom is ir bij tmobile ja omdat ie heel is ;s -.-

Nuttig? Ja   Nee

Nuri Şahin
Geen oordeel
25/05/2013

Amk tmobile is echt slecht

Nuttig? Ja   Nee

Melvin ™
Geen oordeel
25/05/2013

Ik haat t-mobile never neem ik t-mobile meer

Nuttig? Ja   Nee

Kelly van Zon
25/05/2013
thumbs up

Goed geholpen door een jongeman bij #tmobile klantenservice. Zie je het kan ook weleens goed gaan! Internet is weer back. Hello Spotify!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
FloGP
Geen oordeel
25/05/2013
via twitter
FloGP (@FloormansGP)

@FloormansGP: Spijt dat ik ABO heb verlengd bij #tmobile. Dataverbinding is bijna overal waardeloos! @tmobile_webcare

Nuttig? Ja   Nee

 Joris Mulders
Geen oordeel
25/05/2013

@kimvanvelzen wij zitten zakelijk bij tmobile en ik moet zeggen (afkloppen..) bij problemen wordt ik wel snel geholpen.1/2

Nuttig? Ja   Nee

UnOfficialIdsVisser
25/05/2013
thumbs down

@tmobile_webcare hzo kan ik niet op de pagina komen van het verlengen van mijn abonnement op jullie site?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Frits van Nuenen
Geen oordeel
25/05/2013

@tmobile_webcare de online betaalfunctie op jullie site doet het al dagen niet….hoe kunnen klanten hun factuur nu betalen?

Nuttig? Ja   Nee

Jeffrey
Geen oordeel
25/05/2013

Super vriendelijk geholpen @t-mobile zwijndrecht. Simkaart defect werd direct omgeruild en nieuwe simkaart werkte ook gelijk. Top service!

Nuttig? Ja   Nee

Kevin van Dijk
Geen oordeel
25/05/2013

Wtf @tmobile_webcare, 15 euro voor een schamele 100mb dataroaming in 5 dagen!? En dan niet eens een optie bieden om te upgraden. Hoe idioot.

Nuttig? Ja   Nee

Unaa ♡
Geen oordeel
25/05/2013
via twitter
Unaa ♡ (@Unaa_)

Nooit meer t-mobile!!!

Nuttig? Ja   Nee

аиоцк
25/05/2013
thumbs down

Kut tmobile had mij dus zo maar aangemeld voor abonnement van een spelletjes site. Elke week€ 3,27 bij me bel abonnement op.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tom van der Wel
25/05/2013
thumbs down

@tmobile_webcare als ik op de knop VERLENGEN druk op de webpagina krijg ik deze foutmelding unable to run Web object ‘mcsmambo.p’

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jente
25/05/2013
via twitter
Jente (@JenteHJ)
thumbs down

Mijn 3G werkt niet en ik krijg geen sms’jes of oproepen binnen. Meer mensen problemen met @TMobile?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ginette Lavell
25/05/2013
thumbs down

#tmobile rekent voor een 73e factuur 116e af via ideal. en probeer maar eens iemand te spreken te krijgen hierover. #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
vera' †
Geen oordeel
25/05/2013

Ik haat t-mobile

Nuttig? Ja   Nee

AggaAllday
Geen oordeel
25/05/2013

T-mobile doet ka langzaam met die betalinge verwerke sinds gister ochtend wacht ik al -_-

Nuttig? Ja   Nee

vera' †
Geen oordeel
25/05/2013

vanmiddag maar even langs de t-mobile winkel, klote verbinding

Nuttig? Ja   Nee

cheryl
Geen oordeel
25/05/2013

@tmobile_webcare heb al 3x online mijn aut. Incasso gew naar acceptgiro??? Nog steeds geen bev. Sms #slechteservice #mobiel #frustratie

Nuttig? Ja   Nee

Raoul Chamuleau
Geen oordeel
25/05/2013

Sinds 4-3-11 iPhone bij #vodafone. Nu 24-05-13 en nóg rekent @vodafone volle rekening. Nu naar T-mobile, scheelt €70,- pm en heb meer mb.

Nuttig? Ja   Nee

Guus Smid
Geen oordeel
24/05/2013
via twitter
Guus Smid (@GuusSmid)

@tmobile_webcare
zoals aangekondigd, stop abonnement T-Mobile. Reden: jullie klantgerichtheid: formeel. Mag, maar ik ben er klaar mee.

Nuttig? Ja   Nee


Geen oordeel
24/05/2013

@SarutaW ik ga nu na T-mobile , goedkoper kom ik uit en vodafone licht er (by mij) heel vaak uit x

Nuttig? Ja   Nee

Roel van den Berg
Geen oordeel
24/05/2013

@tmobile_webcare Contract verlengen is momenteel niet mogelijk de melding is:unable to run web object mcsmambo.p. In Chrome en iEx.

Nuttig? Ja   Nee

minato
Geen oordeel
24/05/2013
via twitter
minato (@akaboy14)

Kanker t-mobile ik ga nooit meer een abbonnement hale daar zo slecht zomaar geen internet

Nuttig? Ja   Nee

Jeroen de Vos
Geen oordeel
24/05/2013

Stap ik over naar #kpn omdat #tmobile slechte dekking heeft, heb ik uiteindelijk meer ellende met #kpn dan met #tmobile #gofigure

Nuttig? Ja   Nee

1 2 3 10

T-Mobile ervaringen 2017

Heeft u ervaringen met T-Mobile en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u T-Mobile beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor T-Mobile of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

T-Mobile 2.21 stars 506 reviews