Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
1.5

no prev

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Tarieven
Gemiddeld oordeel
0 positief – 1 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Telesur

Telesur is een provider die voornamelijk bekend staat door hun twee landen sim. Waarmee je zowel een Surinaams als een Nederlands nummer op dezelfde sim kan hebben. Uiteraard is het ook mogelijk om in andere landen gebruik te maken van deze provider maar niet tegen het lage tarief dat binnen Nederland en Suriname geldt. Je betaalt binnen Nederland en Suriname het tarief van € 0,10 cent per minuut. Vanuit Nederland bellen naar andere nummers dan een Telesur nummer kost € 0,13 cent.  Voor sms geleden dezelfde regels en tarieven. Een sms versturen vanuit het buitenland kost € 0,50 cent.

Telesur ervaringen

Geef Telesur een beoordeling

1 Telesur ervaringen

Ria
04/08/2020
via website
thumbs down

Voor mijn nieuwe telefoon moest ik een nieuwe SIM-kaart aanvragen. Dit kan alleen schriftelijk of via de website. Eindelijk de nieuwe kaart ontvangen. Weer gebeld om de SIM-swap in behandeling te nemen. Ik wacht nu al ruim 2 weken voordat de SIM-swap is uitgevoerd.
De telefoniste kan alleen maar vertellen dat ik nog wat geduld moet hebben. Nou ik kan je zeggen dat deze na 2 weken wel op begint te raken.
Heerlijke ondersteuning en organisatie. Als telefoniste zit je er maar tussen maar klant vriendelijkheid is ver te zoeken.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Telesur 0.75 stars 1 reviews