Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Post Type Selectors
Categorie
Beste
Beste
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
4.1

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Tarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit netwerk
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
Gemiddeld oordeel
5 positief – 23 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Telfort Mobiel

Telfort is een aanbieder van vaste en mobiele telefonie; deze worden aangeboden via het KPN netwerk. Telfort heeft met name richting zijn klantenservice een redelijk tot zeer slechte naam. Klachten die niet behandeld worden, fouten die gemaakt worden en abonnementen die niet aangepast kunnen worden. Telfort biedt voor mobiel internet de volgende diensten: Sim only, diverse abonnementen, telefoons en mobiel internet. Je hebt bij Telfort als een Sim only met 400 bel minuten vanaf € 8,50 per maand. En bij Telfort bel je na de eerste 10 minuten gratis!


Telfort Mobiel ervaringen

Geef Telfort Mobiel een beoordeling

64 Telfort Mobiel ervaringen

ellen
01/10/2020
via website
thumbs down

nog slechter dan slecht, ik had in 2014 een adreswijziging gedaan, ik gebruikte de mobiel niet die ik er bij gekregen had en volgens de dame aan de telefoon was dat verplicht en ik moest een nieuwe samsung uitzoeken van haar en dan zelf betalen ( ik weigerde dit want ik vind dat ik zelf moet beslissen waar ik mee bel ik betaal gewoon de rekening dus mevrouw zag haar bonus verdwijnen, ik kreeg van haar een sms om mijn adres wijziging te bevestigen en die had ik netjes beantwoord nou 6 jaar later schijnt dat ze daar helemaal niets mee doen want het adres was niet gewijzigd, dus als beloning omdat ik geen nieuwe samsung kocht via Telfort hebben ze de adreswijziging maar niet doorgevoerd

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Lonneke
Geen oordeel
28/10/2019
via website

Hoog zwanger sta ik in een telefoon winkel voor een nieuw toestel aan te schaffen omdat mijn oude telefoon kapot was en een simonly heb van Telfort al jaren lang, bel ik in de telefoon winkel ruim 93 min om de klantenservice te pakken te krijgen met de vraag wanneer mijn abonnement afgelopen is en heb nu een rekening heb van 112 euro. Mijn vriend belde het 0900 nummer en ik via Google 1884 om Telfort te kunnen bereiken. Heb er screenshots van gemaakt al bewijs dat ik Telfort geprobeerd heb te bellen en bel vandaag met de klantenservice en zeggen dood leuk u hebt gekozen om 1884 te bellen. Idd mijn fout omdat ik jullie niet te pakken kreeg heb ik gegoogeld naar een nummer van Telfort. Mijn abonnement loopt nu tot 22 juni 2020 en ben na al die jaren trouwe klant te zijn geweest helemaal klaar met Telfort! 😡😡😡 Na 93 min nog geen contact gehad met de klantenservice terwijl je alleen info wilt over je abonnement 😡 en nu een dikke rekening. Terwijl hun ook kunnen zien dat ik hun heb geprobeerd te bellen😡

Nuttig? Ja   Nee

Kim
08/10/2019
via website
thumbs down

Slechte klantenservice. Slechte sms-service.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Meijer
10/11/2018
via website
thumbs down

Bij ontbinding maak ik gebruik van mijn rechten op grond van het verzuimen van de verplichting van het leveren van de diensten door Telfort, gespecificeerd in de overeenkomst. Ik ga over tot onmiddellijke ontbinding van de desbetreffende overeenkomst. Ik heb een probleem met de router die niet oplosbaar is door het vervangen van het exemplaar door een exemplaar van hetzelfde model. Zodra ik de router belast met de snelheden zoals gedefinieerd in de overeenkomst, raakt deze defect. Ik moet ik deze router resetten om hem opnieuw te kunnen gebruiken.

Ik constateer dat dit een defect in het model is, omdat ik bij twee exemplaren van hetzelfde model exact dezelfde problemen ervaar. Ik ben van mening dat Telfort tekort is geschoten. Naar schatting heb ik ongeveer 10 maal de klantenservice gebeld heb, zonder dat er door Telfort een degelijke oplossing geboden werd. Dit heeft mij 2,5 uur van mijn tijd gekost.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Andrius
10/04/2018
via website
thumbs down

Slechte internet snelheid en wifi verbinding. Moeilijk comunisseren met klantservice

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
carlo
Geen oordeel
07/04/2018
via website

vreselijk SLECHT, veel storingen, alles kost extra geld, klantenservice weet nergens antwoord op, modum diend meerdere keren te worden ge-reset. kortom ellelde na ellende

Nuttig? Ja   Nee

Elisa
Geen oordeel
05/02/2018
via website

Tevens mijn eerste factuur ontvangen en alles correct en verrassend nog extra korting ook. Tevreden klant tot nu toe!

Nuttig? Ja   Nee

Elisa
02/02/2018
via website
thumbs up

Onlangs een abonnement met s7 aangeschaft via de website van Telfort. Ik was wat huiverig gezien de vele negatieve beoordelingen, maar alles is prima en heel vlot verlopen. Keurig op tijd geleverd en binnen 8 dagen was mijn nummer omgezet. Goed en vriendelijk geholpen bij de klantenservice en de Telfort winkel. Tot op heden heel tevreden!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
J Peters
17/01/2018
via website
thumbs down

23 maanden voordat mijn contract afliep had ik deze al schriftelijk opgezegd. Deze opzegging is niet verwerkt en nu kan ik alsnog 1 maand contract plus 1 maand extra opzegtermijn betalen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
otten
10/01/2018
via website
thumbs down

Na mijn pensionering mocht ik mijn zakelijk nummer behouden.
Bij Telfort is daarna alles fout gelopen wat je maar kan bedenken.
Ik zit nu met een beltegoed van 15 euro. Maar helaas zeggen zij….

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jos de Blauw
09/11/2017
via website
thumbs up

Na 4 jaar mobiele abonnement verlengd en nieuwe telefoon besteld en laten afleveren bij een Telfort winkel, die op basis van de postcode werd geadviseerd. Na een week geen bericht. Blijkt dat die bewuste winkel nog wel op de site te staan, maar niet meer te bestaan. Telfort onderzoekt nu al dagen naar mijn telefoon en weigert een andere te sturen. Onaangename dame aan telefoon adviseerde dan maar te annuleren, excuses zijn niet aan de orde.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
A. Mulder
10/10/2017
via website
thumbs down

Jarenlang klant bij Telfort.
Bij het aflopen van het huidige contract, contact opgenomen en een nieuwe offerte aangevraagd,
Helaas kwam deze offerte niet, nogmaals gebeld, het was te druk maar de volgende dag zou de offerte binnenkomen.
Ook de volgende dag geen offerte ontvangen, ra ra hoe kwam dit ?
Ze hadden mijn rekeningnummer vergeten te vragen en hebben alles moeten annuleren.
Ik was een bestaande klant, dus was mijn rekeningnummer bekend, of een belletje was voldoende geweest.
Maar na 4 pogingen kwam inderdaad een offerte binnen, maar helaas niet het pakket waar ik om gevraagd had.
Weer gebeld, en het antwoord was dat het systeem dit niet in 1 keer kon omzetten.
Wel was mij beloofd dat alles voor elkaar zou komen.
Nu zijn we een maand verder en je raad het al, nog steeds het verkeerde pakket en de verkeerde facturen.
Pffffffffffffff volgend jaar op zoek naar een betrouwbare partij.

Ik moet als ondernemer niet op zo,n manier te werk gaan denk ik.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
E. de Graaff
24/08/2017
via website
thumbs down

TELFORT weigert een gevraagde contract wijziging uit te voeren omdat ze niet tevreden zijn met de copie van de ID kaart. De kopie is gemaakt met behulp van de app van de Rijksoverheid om identiteitsfraude tegen te gaan en er staat dus tekst door afbeelding van de ID. Alle belangrijke informatie, zoals, de naam, het kaartnummer en de geldigheidstermijn zijn goed leesbaar. Eindeloos via twitter gecommuniceerd, maar ze komen alleen maar met de opdracht nogmaals een kopie op te sturen. Op vragen wat er dan mis is met de geleverde kopie wordt niet serieus ingegaan. Dit is pure onwil en dwarsliggen van dit bedrijf. Als ze eenmaal een contract hebben weigeren ze gewoon weg los te laten. Mijn advies, als je nog een keuze hebt, ga dan niet met Telfort in zee.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mos
Geen oordeel
29/05/2017
via website

Ik wacht vanaf 19 mei op mijn verbinding, inmiddels is 29 mei, en Telfort met zeer onvriendelijk klantenservice, heeft niet kunnen een simpele antwoord geven.
Wanneer heb ik internet dan?????
Over paar dagen??
Week?
Of weken?
Weet niemand
Ik zal in iedere geval Telfort aan niemand aan raden.

Nuttig? Ja   Nee

1 2
Telfort Mobiel 2.06 stars 64 reviews