Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
4.4

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Tarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit netwerk
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
5 positief – 20 negatief

Gsm aanbiedingen vergelijken

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Top 5

Telfort Mobiel

Telfort is een aanbieder van vaste en mobiele telefonie; deze worden aangeboden via het KPN netwerk. Telfort heeft met name richting zijn klantenservice een redelijk tot zeer slechte naam. Klachten die niet behandeld worden, fouten die gemaakt worden en abonnementen die niet aangepast kunnen worden. Telfort biedt voor mobiel internet de volgende diensten: Sim only, diverse abonnementen, telefoons en mobiel internet. Je hebt bij Telfort als een Sim only met 400 bel minuten vanaf € 8,50 per maand. En bij Telfort bel je na de eerste 10 minuten gratis!


Telfort Mobiel aanbiedingen en tarieven 2018

Profiteren van extra korting, actie's en aanbiedingen bij Telfort Mobiel. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van Telfort Mobiel vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Telfort Mobiel voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Telfort Mobiel of naar een andere aanbieder...

Telfort Mobiel ervaringen

Geef Telfort Mobiel een beoordeling

60 Telfort Mobiel ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Tarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit netwerk
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Andrius
10/04/2018
via website
thumbs down

Slechte internet snelheid en wifi verbinding. Moeilijk comunisseren met klantservice

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
carlo
Geen oordeel
07/04/2018
via website

vreselijk SLECHT, veel storingen, alles kost extra geld, klantenservice weet nergens antwoord op, modum diend meerdere keren te worden ge-reset. kortom ellelde na ellende

Nuttig? Ja   Nee

Elisa
Geen oordeel
05/02/2018
via website

Tevens mijn eerste factuur ontvangen en alles correct en verrassend nog extra korting ook. Tevreden klant tot nu toe!

Nuttig? Ja   Nee

Elisa
02/02/2018
via website
thumbs up

Onlangs een abonnement met s7 aangeschaft via de website van Telfort. Ik was wat huiverig gezien de vele negatieve beoordelingen, maar alles is prima en heel vlot verlopen. Keurig op tijd geleverd en binnen 8 dagen was mijn nummer omgezet. Goed en vriendelijk geholpen bij de klantenservice en de Telfort winkel. Tot op heden heel tevreden!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
J Peters
17/01/2018
via website
thumbs down

23 maanden voordat mijn contract afliep had ik deze al schriftelijk opgezegd. Deze opzegging is niet verwerkt en nu kan ik alsnog 1 maand contract plus 1 maand extra opzegtermijn betalen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
otten
10/01/2018
via website
thumbs down

Na mijn pensionering mocht ik mijn zakelijk nummer behouden.
Bij Telfort is daarna alles fout gelopen wat je maar kan bedenken.
Ik zit nu met een beltegoed van 15 euro. Maar helaas zeggen zij….

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jos de Blauw
09/11/2017
via website
thumbs up

Na 4 jaar mobiele abonnement verlengd en nieuwe telefoon besteld en laten afleveren bij een Telfort winkel, die op basis van de postcode werd geadviseerd. Na een week geen bericht. Blijkt dat die bewuste winkel nog wel op de site te staan, maar niet meer te bestaan. Telfort onderzoekt nu al dagen naar mijn telefoon en weigert een andere te sturen. Onaangename dame aan telefoon adviseerde dan maar te annuleren, excuses zijn niet aan de orde.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
A. Mulder
10/10/2017
via website
thumbs down

Jarenlang klant bij Telfort.
Bij het aflopen van het huidige contract, contact opgenomen en een nieuwe offerte aangevraagd,
Helaas kwam deze offerte niet, nogmaals gebeld, het was te druk maar de volgende dag zou de offerte binnenkomen.
Ook de volgende dag geen offerte ontvangen, ra ra hoe kwam dit ?
Ze hadden mijn rekeningnummer vergeten te vragen en hebben alles moeten annuleren.
Ik was een bestaande klant, dus was mijn rekeningnummer bekend, of een belletje was voldoende geweest.
Maar na 4 pogingen kwam inderdaad een offerte binnen, maar helaas niet het pakket waar ik om gevraagd had.
Weer gebeld, en het antwoord was dat het systeem dit niet in 1 keer kon omzetten.
Wel was mij beloofd dat alles voor elkaar zou komen.
Nu zijn we een maand verder en je raad het al, nog steeds het verkeerde pakket en de verkeerde facturen.
Pffffffffffffff volgend jaar op zoek naar een betrouwbare partij.

Ik moet als ondernemer niet op zo,n manier te werk gaan denk ik.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
E. de Graaff
24/08/2017
via website
thumbs down

TELFORT weigert een gevraagde contract wijziging uit te voeren omdat ze niet tevreden zijn met de copie van de ID kaart. De kopie is gemaakt met behulp van de app van de Rijksoverheid om identiteitsfraude tegen te gaan en er staat dus tekst door afbeelding van de ID. Alle belangrijke informatie, zoals, de naam, het kaartnummer en de geldigheidstermijn zijn goed leesbaar. Eindeloos via twitter gecommuniceerd, maar ze komen alleen maar met de opdracht nogmaals een kopie op te sturen. Op vragen wat er dan mis is met de geleverde kopie wordt niet serieus ingegaan. Dit is pure onwil en dwarsliggen van dit bedrijf. Als ze eenmaal een contract hebben weigeren ze gewoon weg los te laten. Mijn advies, als je nog een keuze hebt, ga dan niet met Telfort in zee.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mos
Geen oordeel
29/05/2017
via website

Ik wacht vanaf 19 mei op mijn verbinding, inmiddels is 29 mei, en Telfort met zeer onvriendelijk klantenservice, heeft niet kunnen een simpele antwoord geven.
Wanneer heb ik internet dan?????
Over paar dagen??
Week?
Of weken?
Weet niemand
Ik zal in iedere geval Telfort aan niemand aan raden.

Nuttig? Ja   Nee

1 2

Telfort Mobiel ervaringen 2018

Heeft u ervaringen met Telfort Mobiel en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Telfort Mobiel beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Telfort Mobiel of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Telfort Mobiel 2.22 stars 60 reviews