Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
2.4

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Tarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit netwerk
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
29 positief – 292 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Vodafone

Vodafone is wereldwijd het grootste telecommunicatienetwerkbedrijf als aanbieder in meer dan 42 landen met een hoofdkantoor in Engeland. Het bedrijf is opgericht in 1982 en is sinds 2006 nog meer internationaal ingesteld, wat resulteerde in meer internationale overnames (bijvoorbeeld in Turkije). Vodafone heet in Nederland officieel Vodafone Libertel met meer dan 4 miljoen klanten. In mei kondigde Vodafone Nederland aan dat het meer in wil spelen op duurzaam, en daarom ‘bellen’ haar klanten nu op windenergie, 100%. Tevens kondigden T-Mobile, KPN en Vodafone in mei aan dat zij samen zullen gaan werken op het gebied van regional roaming, om het voor hun klanten makkelijker te maken overal bereikbaar te zijn.


Vodafone ervaringen

Geef Vodafone een beoordeling

352 Vodafone ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Tarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit netwerk
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Hayo de Wit
29/04/2019
via website
thumbs down

Graag wil ik een oproep doen aan alle mensen die benadeelt en/of opgelicht zijn door vodafone. Is er teveel van je rekening afgeschreven? Gaan je maandelijkse kosten systematisch omhoog?
Is je telefoon afgesloten terwijl je betaald hebt? Heb je problemen met vodafone? Laten we met z’n allen een blok vormen en actie ondernemen naar deze dubieuze praktijken van zo’n groot bedrijf. Alle gedupeerden Opgeroepen. Je kunt een email sturen naar hyodewit@gmail.com of stuur je klacht naar ACM Autoriteit Consument & Markt. Hoe groter deze groep, hoe sterker we met z’n allen staan.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Versluis
19/02/2019
via website
thumbs down

Zeer slechte ervaring. Na onze emigratie abonnement opgezegd. Maar die laten ze gewoon doorlopen en je kunt gewoon betalen. Eerste incasso zag dat dit onterecht was en liet deze zaak rusten. Gaat Vodafoon gewoon naar hun 2de incasso, Infoscore, die lossen het dan wel op. Heb toen der tijd 1 uur en 18 min met klantenservice gebeld en om van het gezeur af te zijn afgesproken 102 te betalen die mijn vrouw onder haar meisjes naam direct heeft overgemaakt. Dat word moeilijk bij Vodafoon! Nu moest Infoscore het maar oplossen en ik maar moest maar aantonen met wie ik gesproken heb en alle stukken doorsturen. Met bank afschrift kunnen ze niets. Je moet gewoon die 205€ betalen! Zeer slechte klantenservice, zoiezo niet te bereiken en je word van het kasje naar de muur gestuurd. En pas op in de winkel!!! Ze gaan heel snel en je denkt een goede keuze te maken, maar pas op! Addertjes onder het gras en hele hoge abonnementskosten. En klagen mag niet en gewoon betalen. Een absolute AFRADER!!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 6 7 8

Vodafone ervaringen 2018

Heeft u ervaringen met Vodafone en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Vodafone beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Vodafone of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Vodafone vergelijken

Met onze onafhankelijke vergelijkers kunt u alle tarieven en aanbiedingen van Vodafone vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Vodafone voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Vodafone of naar een andere aanbieder...

Vodafone 1.21 stars 352 reviews