Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Blog
Energie
Geen categorie
Internet
Mobiel
Nieuws
Verzekeren
2.5

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Tarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit netwerk
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
28 positief – 260 negatief

Top 5

gsm aanbiedingen vergelijken


beste gsm aanbiedingen vergelijken - Gsm vergelijk

Vodafone

Vodafone is wereldwijd het grootste telecommunicatienetwerkbedrijf als aanbieder in meer dan 42 landen met een hoofdkantoor in Engeland. Het bedrijf is opgericht in 1982 en is sinds 2006 nog meer internationaal ingesteld, wat resulteerde in meer internationale overnames (bijvoorbeeld in Turkije). Vodafone heet in Nederland officieel Vodafone Libertel met meer dan 4 miljoen klanten. In mei kondigde Vodafone Nederland aan dat het meer in wil spelen op duurzaam, en daarom ‘bellen’ haar klanten nu op windenergie, 100%. Tevens kondigden T-Mobile, KPN en Vodafone in mei aan dat zij samen zullen gaan werken op het gebied van regional roaming, om het voor hun klanten makkelijker te maken overal bereikbaar te zijn.


Vodafone aanbiedingen en tarieven 2017

Profiteren van extra korting, actie's en aanbiedingen bij Vodafone. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van Vodafone vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Vodafone voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Vodafone of naar een andere aanbieder...

Vodafone ervaringen

Geef Vodafone een beoordeling

315 Vodafone ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Tarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit netwerk
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

M.C.
31/07/2013
via twitter
M.C. (@Pinda_015)
thumbs down

Pfff me 3G werkt niet meer dus ga maar weg bij vodafone wil klantenservice bellen je hebt niet genoeg tegoed over gvd moet je 45cent betalen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ashwin
30/07/2013
via twitter
Ashwin (@ashoeee)
thumbs down

@vodafoneNL internet, bereik, service, klantvriendelijkheid, aanbieding gewoon belachelijk slecht!! #fail #shit #drama #rotzooi #3g #webcare

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ron Kleijnen
29/07/2013
thumbs down

@vodafoneNL ik heb 3g uitgezet binnen geen service, als ik netwerk zoek krijg ik kpn.nl en t mobile.de te zien, helaas.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Yvette Leuftink
27/07/2013
thumbs down

Slechte service #vodafone en #samsung! Nieuwe #galaxyyoung mobiel doet ‘t niet. Omruilen mag niet. Reparatie duurt 2 wkn. Was een cadeau…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marcel Tempelman
20/07/2013
thumbs down

Leuk dat 4G, maar zorg eerst eens voor fatsoenlijke 3G dekking #vodafone.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sinne
15/07/2013
via twitter
Sinne (@sinnetolsma)
thumbs down

@vodafoneNL 2/2 geld belangrijker dan deugdelijke dekking! Niveau #gsm! Bij #Vodafone geldt #kwantiteit voor kwaliteit! #KPN #TMobile

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Laura de vries
15/07/2013
thumbs down

Dankje #vodafone voor deze geweldige service. Na een maand mijn mobiel terug terwijl hij al drie drie weken voor me klaar bleek te liggen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Fashion Models
13/07/2013
thumbs down

Volgens de klantenservice (tel+mail) heb ik geen recht op 3G en pech met mijn ontvangst @vodafoneNL. Daar sta je dan met je 10GB bundel…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Johnny_26
13/07/2013
thumbs up

@vodafoneNL top:-) ben al ff naar het centrum geweest en binnen paar minuten was me nieuwe sim geactiveerd . Top service

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hans
12/07/2013
via twitter
Hans (@snahsiub)
thumbs down

@vodafoneNL Ik heb hier in Nootdorp totaal geen 3G dekking of GPRS dekking uberhaupt, sinds gisteren al niet. Enig idee?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Erik
12/07/2013
via website
thumbs down

Ik mag weer een nieuw abonnement afsluiten voor mijn telefoon en ik wilde een abonnement van vodafone nemen.
Ik heb de verkoopafdeling gebeld om te kijken wat ze me aan kunnen bieden qua abonnementsvorm en toestel.
De verkoper die ik sprak was redelijk opdringerig en nadat ik zijn aanbod meerdere malen afgeslagen had (en zijn aanbod om me later in de week terug te bellen ook afgeslagen had) hebben we het gesprek beeindigd. Tot mijn grote verbazing kreeg ik daarna een orderbevestiging binnen!?!
Ik heb de klantenservice gebeld, de situatie uitgelegd en men zou de order annuleren.
De volgende dag ben ik naar een winkel gegaan waar ik een interessant aanbod had gevonden (vodafone abonnement met een toestel dat ik graag wilde), maar helaas kan ik daar nog geen abonnement kopen omdat de annulering bij vodafone nog niet is doorgevoerd.
Natuurlijk heb ik direct weer met Vodafone gebeld en mij werd verteld dat een annulering (ook die van een onterecht gemaakte order) 3-5 werkdagen kan duren!?!?! Ook kon men geen prioriteit geven aan een dergelijk geval. Ik heb ondertussen 4 mensen van de klantservice gesproken (Ik was aardig pissig dus ik neem dan niet graag genoegen met nee) en het grappige/stomme is dat ze allemaal iets anders zeggen over de duur van de annulering. ‘2 dagen’, ‘3-5 dagen’, ‘1 dag’, ‘een andere afdeling kan het direct doen’.
Het zal er uiteindelijk wel op neer komen dat ik 5 werkdagen moet wachten…..

ik ben dus niet te spreken over een dergelijke annulering van iets dat ik niet eens besteld heb.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
D-J
Geen oordeel
14/10/2014
via website

Klinkt bekend in de oren. Ben nu al 3 weken druk met het rechttrekken van een abonnement dat Vodafoon heeft aangemaakt omdat ze gegevens niet terug konden vinden in hun computer. Al in totaal 3 uur met 10 verschillende medewerkers avn klantenservice gebeld en krijg 10 verschillende antwoorden. Zelfs de medewerker in de winkel wordt door de klantenservice het donkere bos in gestuurd. Mijn vooruitbetaalde bedrag via Paypal zou binnen 5 dagen teruggestort worden, maar zit er nog steeds op te wachten. Het ergste nog: over 2 weken gaat mijn nummer over naar Vodafoon, maar ik heb niet eens een toestel en een abonnement want gie staan in hun computer als zijnde geannuleerd. Is jouw probleem inmiddels opgelost en zo ja, hoe lang heeft die ellende geduurd?
Grt D-J

Nuttig? Ja   Nee

Raimond Kollman™
12/07/2013
thumbs down

Iemand nog tips qua GSM aanbieder? Dekking (en werkend!) is belangrijk, #vodafone netwerk is dus geen optie.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rob van O
12/07/2013
thumbs down

Mobiel overgestapt naar #tmobile uitstekende (en snelle) #service #magookweleensgezegdworden kan #vodafone nog wat van leren

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Charles
12/07/2013
via website
thumbs down

De 3G dekking van Vodafone op drukke plekken (ik was zojuist op utrecht CS) is echt erbarmelijk, dat merk ik de laatste tijd steeds meer. Vodafone: Doe daar iets aan! Ik betaal EUR 50,- per maand voor een sim-kaart in mijn laptop met onbeperkt (7 gig) internet. Dat moet dan wel werken….

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Anne Visser
10/07/2013
via twitter
Anne Visser (@avd203)
thumbs down

@vodafoneNL is niet de sim, was hele ochtend prima bereikbaar op andere locatie, nu thuis helemaal niks. Beter jullie masten zetje geven 😉

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Pascal Kolkman
10/07/2013
thumbs down

@vodafoneNL Volgens kaart Vodafone.nl zou dekking daar max 7,2 Mbps moeten zijn. 3G Valt echter weg. Vanavond in trein nog maar eens checken

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dj-michiel.nl
10/07/2013
thumbs down

#vodafone waarom sinds 2 weken bijna geen 3G dekking meer tussen voorschoten en een stuk Leidschedam ?Is echt een groot gebied en was nooit!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Richard Spoelstra
09/07/2013
thumbs down

@vodafoneNL maar volgens mij is het de bedoeling dat heel Nederland een goede 3G dekking heeft 😉 2G is veel te traag.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tommy
09/07/2013
via twitter
Tommy (@TommyV_1992)
thumbs down

@vodafoneNL hoe schakel ik over op 2g? Met 3G is mijn mobiel netwerk nihil. Constant geen service. Komt hier nog w verandering in?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
SebasZH
09/07/2013
via twitter
SebasZH (@SebasZH)
thumbs down

@vodafoneNL Hoe zit het met het 3G dekking bij TUD faculteit IO, 2628CE. Ik krijg hier maar een streepje,gesprekken worden vaak afgebroken.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bart van Hattem
08/07/2013
thumbs down

@vodafoneNL Al hele dag efficiënt aan het werk omdat ik mobiel niet bereikbaar ben. Geen bereik; postcode 5175. Aan/uitzetten helpt niet.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ineke Hoekstra
08/07/2013
thumbs down

@vodafonenl Al dagen geen mobiel bereik hier in Stiens, wanneer wordt deze storing opgelost? Wil graag weer bereikbaar zijn en bellen!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Stefanie van Pelt
07/07/2013
thumbs down

#vodafone … Klantenservice dicht op zondag… Geen reactie op mail maar groot probleem. Mijn net nieuwe sim werkt niet!!!ben onbereikbaar!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jennifer
07/07/2013
via twitter
Jennifer (@Jkd__)
thumbs down

@vodafonenl ik heb op mn tel al minstens een week geen 3g verbinding meer, wat doe ik hieraan? Krijg ook regelmatig de melding geen service

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Karin
03/07/2013
via twitter
Karin (@Karin300792)
thumbs down

@vodafoneNL Telefoon is slecht bereikbaar, vaak ‘geen service’, na een nieuwe simkaart nog steeds hetzelfde probleem. 1/2

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Didi
03/07/2013
via twitter
Didi (@LittleDee75)
thumbs down

Geen mobiel bereik met #vodafone Ligt er gewoon he-le-maal uit! “Geen service” op m’n scherm! Gaat weer lekker! NOT! 🙁

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
MARLOUS!
03/07/2013
thumbs down

@vodafoneNL wordt er gewerkt aan betere dekking? Zou niet vervelend zijn ;). Geen idee, kan me niet herinneren dat de sim ooit vervangen is.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
angele wijs
02/07/2013
thumbs down

@vodafoneNL niet vanuit mijn huis kunnen bellen met mobiel,dubbel kut! Paar keer naar Vodafone klantenservice gebeld en word niks aangedaan.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Linda van Doren
02/07/2013
thumbs down

Telefoon niet geleverd, simkaart inactief, klantenservice (ahum) #Vodafone onbereikbaar (tot 21 bereikbaar, m’n achterste). Begint weer goed

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mallieey
01/07/2013
via twitter
Mallieey (@Mallieey)
thumbs down

@vodafoneNL 7431 ZN. Dekking was al minimaal maar nu echt rampzalig. Nul 3G dekking

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Lesley van Strien
01/07/2013
thumbs down

@vodafoneNL waar blijven jullie plannen van een betere landelijke dekking van het mobiele netwerk? #duurtlang

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Frank Zijlstra
01/07/2013
thumbs down

@vodafoneNL Iphone zakelijk 55, vaak slechte dekking als het gaat om 3G/gprs/celluar. Snelheid is voor mij een pre, nu is er 4G (1/2)

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sven Bouwmans
28/06/2013
thumbs up

@vodafoneNL @KPNwebcare @tmobile_webcare iig 3G dekking 3,6 Mbps door vodafone. Nogmaals dank voor snelle reactie #vodafone en dekkingskaart

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Guillaume Soprano
27/06/2013
thumbs down

@RuudC laat Vodafone eerst eens zorgen voor een acceptabele 3G dekking.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
grumpy oleman
25/06/2013
thumbs down

#Vodafone service is 0,0 zit al 4 weken zonder 3G en al me collega’s ook

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Edwin Verlind
22/06/2013
thumbs down

Had ik ook al gezegd dat de 3G dekking van Vodafone ruk in het kwadraat is? Bij deze dan: HET IS RUK JN HET KWADRAAT!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Wesley. ♛
21/06/2013
thumbs down

@vodafoneNL Dus jij kan niks voor mij betekenen ? Erg slechte service.! Neem een voorbeeld aan T-mobile.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Troapel
20/06/2013
thumbs down

#Vodafone heeft de problemen over anderhalve maand al opgelost, dan is Ter Apel weer mobiel bereikbaar, zeg je abonnement maar op !!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Steven Post
19/06/2013
thumbs down

@vodafoneNL Gaan jullie het mobiele nummer voor referentie 90992073 nog bellen of hoe zit dit ? vodafone is heerlijk bereikbaar. annuleren?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
FR' wesssz
18/06/2013
thumbs up

Mobiel weer bereikbaar! Leentoestel van vodafone ontvangen. Gewoon de zelfde s3 alleen in het wit. Prima service!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
IG: officialjoe038
17/06/2013
thumbs down

Slecht hoor vodafone, vandaag zouden ze mn mobiel opkomen halen en een leentoestel brengen, niks gehoord, gezien of wat dan ook. Bad Service

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Guillaume Soprano
14/06/2013
thumbs down

Jammer dat Vodafone het absolute dieptepunt is qua 3G dekking. Gewoon nog een stuk slechter dan T-mobile #constatering

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jochem
14/06/2013
via twitter
Jochem (@Jocheminem)
thumbs down

@vodafoneNL 8061RP, heb eerder al gebeld, werd mij gezegt dat daargeen 3g mast stond,en dat ik zelf maar beter had informeren over dekking.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Remko Lodder ❄
13/06/2013
thumbs down

@vodafoneNL hi.. Het lijkt erop dat op postcode 2515 vk al een paar dagen weinig tot geen 3g dekking is. Kunnen jullie dit nazien aub.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jan Schuil
10/06/2013
thumbs down

@vodafoneNL alweer storing aan de simkaart, 3 x langs geweest bij de winkel, nee hoor alles is goed, nu dus niet bereikbaar in Duitsland

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dennis Meyer
07/06/2013
thumbs down

Portering #KPN naar #Vodafone geslaagd. Jammer dat #Vodafone geen simkaart heeft gestuurd (sinds 12 maart)… Mobiel niet bereikbaar dus…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Silvère
06/06/2013
thumbs up

@vodafoneNL Super, mobiel doet het weer door razendsnelle service van @vodafoneNL Klantenservice anno 2013, prima!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
DJ RuuduX
05/06/2013
via twitter
DJ RuuduX (@ruudux)
thumbs down

@vodafonenl waarom is gprs/3g dekking in postcode 3962hs #wijkbijduurstede zo bagger? Nog geen mb per seconde Zo red ik 4gb bundel wel

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Patrick Bos Kessen
04/06/2013
thumbs up

Weer een plek waar #KPN het laat afweten @KPNwebcare! Geen 3G bij de bios in t Euroborg stadion waar Vodafone prima dekking heeft! #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Matthijs Goes
03/06/2013
thumbs down

Wat een bizar slechte service heeft Vodafone: zakelijke klant die naar T-Mobile overstapt gewoon maandenlang dwarsbomen. Schandalig

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 2 3 7

Vodafone ervaringen 2017

Heeft u ervaringen met Vodafone en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Vodafone beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Vodafone of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Vodafone 1.23 stars 315 reviews